Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
20. perc, 9-15
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Munkatársunktól
2006-03-24
Szerencsére nem súlyos Görbicz Anita sérülése. A Graboplast-ETO irányítójának pár nap pihenést írtak elõ.
A szerdai FTC elleni bajnoki mérkõzés második félidejében sérült meg Görbicz Anita, a Graboplast-ETO játékosa. Kiválását a hajrában megérezte a gyõri gárda, ugyanis az izgalmas végjátékban egy góllal végül alulmaradt. Szerencsére a válogatott játékos sérülése nem olyan súlyos – derült ki a tegnapi orvosi ellenõrzésen.
„Anita belsõ oldalszalag-húzódást és térdzúzódást szenvedett, konzervatív kezeléssel, s pár napos pihenõvel hamarosan újra teljes értékû játékos lehet" – mondta dr. Balogh Péter csapatorvos.
A Gyõri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület autóbuszt indít március 31-én és – gyõri továbbjutás esetén – április 1-jén Gödöllõre a Magyar Kupa döntõjére. Jelentkezni lehet a 30/377-8588-as telefonszámon, a [email protected] címen, illetve a vasárnapi mérkõzés elõtt az emeleti büfében Gellért Tamásnál.
kisalfold.hu
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Görbe sérülésérõl tudsz valamit?
Szerintem Tamáson -õ is csak azért tûnik biztosnak mert román 😉- kívül a többi kacsa, "parasztvakítás" 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindenesetre egyrészt, ha ilyen kaliberû játékosok érkeznének, akkor elengedhetetlen egy olyan edzõ, aki nagy respekttel és gyakorlattal rendelkezik, tud bánni ekkora ászokkal, de mégis fiatal, bevállalós, nagy stratéga és képes meg-megújulni, másrészt a csapat igazi erõssége a második embereken fog múlni a két lövõposztra mindenképpen kell még egy-egy ember.
Jó lesz ez.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Böbe "meghallgatott" 😄DDDD
Szóba kerülhet még Laurencz László neve, aki korábban dolgozott már Dunaújvárosban, esetleg a junior válogatottat irányító - s eddig Kiss Szilárd jobbkezeként tevékenykedõ - Mátéfi Eszter neve, de az sem elképzelhetetlen, hogy tapasztalatlan trénert neveznek ki a gárda élére
A hírek szerint a Dunaferr kívánságlistáján olyan nevek szerepelnek, mint a Ljubljana világbajnok beállósa, Ljudmila Bodnyeva, a Lada Toljatti világbajnoka, Ljudmila Posztnova, vagy a Silcotub Zalau 24 éves vb-ezüstérmes kapusa, Tamas Tereza (aki a hírek szerint havi 4000 euróért õrizné a Dunaferr hálóját).
Bp. Kôbánya-Spartacus–FTC, Kôér u.,
15.45. Dunaferr NK–Hódmezôvásárhelyi NKC SE, Dunaújváros,
A tulajdonosváltás után is támogatja a dunaújvárosi sportéletet a Dunaferr Zrt tulajdonosa, a Donbass. A Dunaújvárosi Hírlap információja szerint a Dunaferr NK nõikézilabda-csapata százhetvenmillió forintot kap.
http://handball.hu/
Rettenetesen jólesik Németh András bíztatása
Bizonyára sokaknak megdobbant a szíve, amikor a minap a Ferencváros nõi kézilabda csapatának összeállításában, a cserék között feltûnt egy Németh nevû játékos. Németh András edzõ eloszlatta a feltevést: a név mögött egy fiatal tehetség, Németh Zsófia bújik meg.
forrás:http://www.sportforum.hu

A Dunaferr NK tulajdonos-elnöke, Takács Csaba csütörtökön bejelentette, közös megegyezéssel nem hosszabbít szerzõdést a klub Kiss Szilárddal.
nso
A Ciudad a mumusunk, ezért jobb a Pamplona
Dunaújvárosban házi gólkirály volt Csoknyai István (képünkön), 1990-ben igazolta át a Veszprém. Azóta ritkán fordult elõ, hogy nem szerepelt a kezdõ hetesben. Így volt ez egészen 2005-ig, amikor végleg visszavonult, s egyidejûleg egy éves szerzõdést kapott másodedzõi feladatok ellátására.
http://www.sportforum.hu/
Siti Bea kiesése után megnyílt az út Õri Edina elõtt
sport
Õri Edinára vár Siti Bea pótlása
A Cornexi-DVSC mérkõzés másnapján a fehérváriak fiatal irányítóját kértük rövid értékelésre.
http://www.sportforum.hu/
Kárpátia<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2><#taps>#taps><#duma>#duma>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Amúgy meg Kárpátia <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Off
Itt egy kis humor, most fogtam:
- Hogyan lehet megkülönböztetni a lovat a tehéntõl?
- Egymás mellé állítod õket, és amelyik a ló mellett áll, az a tehén.
Bemegy a gyógyszertárba egy férfi és megkérdi a gyógyszerészt:
- Tud valamit adni csuklás ellen?
A patikus áthajol a pulton, jól hátbavágja a férfit, majd megkérdezi:
- Na, használt?
- Nem tudom - feleli a férfi. - Mindjárt kimegyek a parkolóba, és megkérdezem a feleségem.
A zsúfolt metrón egy lány egyszer csak a magasba emeli a mögötte álló férfi kezét, és hangosan így szól :
- Kié ez emberek? Most találtam a fenekemen.
On
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
közben rájöttem, hogy én már megvettem :-)
deha ennyire zavar utánna törölhetem
ma kerül fel a Gyõr-Dunaferr MK meccs is. belépõt privátban lehet nálam igényelni.
igaz a Szabinás is fenn van már más helyen 😄
NA jó léptem... vár a munka....
Jó kis rájátszás elé nézünk, és a MK sem lesz semmi 😄DD