Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Hihetetlen megint milyen hozzászólások vannak a cikknél...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A ti Padlásotokon lehet szilvás gombócot kapni?!?!?! <#wow1> Akkor tuti elmegyek és megnézem! <#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Spacrtacus - FTC
20. perc, 9-15

Isthy
Ebben szinte biztos voltam! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ehhez nem is lenne bátorságom! <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Csak annyit még, hogy már a meccs végén tudtuk, hogy nem komoly, mert a saját lábán jött ki, és sms-ben közölte is.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Görbicz pihenõn

Munkatársunktól
2006-03-24

Szerencsére nem súlyos Görbicz Anita sérülése. A Graboplast-ETO irányítójának pár nap pihenést írtak elõ.

A szerdai FTC elleni bajnoki mérkõzés második félidejében sérült meg Görbicz Anita, a Graboplast-ETO játékosa. Kiválását a hajrában megérezte a gyõri gárda, ugyanis az izgalmas végjátékban egy góllal végül alulmaradt. Szerencsére a válogatott játékos sérülése nem olyan súlyos – derült ki a tegnapi orvosi ellenõrzésen.

„Anita belsõ oldalszalag-húzódást és térdzúzódást szenvedett, konzervatív kezeléssel, s pár napos pihenõvel hamarosan újra teljes értékû játékos lehet" – mondta dr. Balogh Péter csapatorvos.

A Gyõri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület autóbuszt indít március 31-én és – gyõri továbbjutás esetén – április 1-jén Gödöllõre a Magyar Kupa döntõjére. Jelentkezni lehet a 30/377-8588-as telefonszámon, a [email protected] címen, illetve a vasárnapi mérkõzés elõtt az emeleti büfében Gellért Tamásnál.

kisalfold.hu

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege!
Görbe sérülésérõl tudsz valamit?

Tökéletesen egyezik a véleményünk! <#wink>

Hege eto
Szerintem is Eszter lenne a legjobb megoldás. Évek óta együtt él a csapattal.

Mátéfit a kispadra!!!!!<#eljen><#wink><#papakacsint><#papakacsint>

Ifj Kiss Szilárd ;DDDD
Szerintem Tamáson -õ is csak azért tûnik biztosnak mert román 😉- kívül a többi kacsa, "parasztvakítás" 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

"nem hosszabít"!!!! nem felbontották, hanem csak ha lejár, nem hosszabítják meg a SZEZON VÉGÉN 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Remélem, hogy õ. Keresve se találnánk jobbat.
Mindenesetre egyrészt, ha ilyen kaliberû játékosok érkeznének, akkor elengedhetetlen egy olyan edzõ, aki nagy respekttel és gyakorlattal rendelkezik, tud bánni ekkora ászokkal, de mégis fiatal, bevállalós, nagy stratéga és képes meg-megújulni, másrészt a csapat igazi erõssége a második embereken fog múlni a két lövõposztra mindenképpen kell még egy-egy ember.
Jó lesz ez.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Csak nem Tamás lesz a kapusunk? 😉
Böbe "meghallgatott" 😄DDDD

ezt hogy érted? Természetesen a padról Szilárd, a pályán Detti 😄DD

Breki33
A szakvezetõ utódlásáról egyelõre nem lehet tudni semmit, információink szerint az újvárosi vezetõk komoly tárgyalásokat folytattak Zsiga Gyulával, aki végül újabb egy évre Kiskunhalasra írt alá.

Szóba kerülhet még Laurencz László neve, aki korábban dolgozott már Dunaújvárosban, esetleg a junior válogatottat irányító - s eddig Kiss Szilárd jobbkezeként tevékenykedõ - Mátéfi Eszter neve, de az sem elképzelhetetlen, hogy tapasztalatlan trénert neveznek ki a gárda élére

A hírek szerint a Dunaferr kívánságlistáján olyan nevek szerepelnek, mint a Ljubljana világbajnok beállósa, Ljudmila Bodnyeva, a Lada Toljatti világbajnoka, Ljudmila Posztnova, vagy a Silcotub Zalau 24 éves vb-ezüstérmes kapusa, Tamas Tereza (aki a hírek szerint havi 4000 euróért õrizné a Dunaferr hálóját).
Breki33
és akkor a mai meccsan ki irányítja a Dunaferrt?
Mai meccsek:
Bp. Kôbánya-Spartacus–FTC, Kôér u.,
15.45. Dunaferr NK–Hódmezôvásárhelyi NKC SE, Dunaújváros,

Dunaferr: sztárok célkeresztben?
A tulajdonosváltás után is támogatja a dunaújvárosi sportéletet a Dunaferr Zrt tulajdonosa, a Donbass. A Dunaújvárosi Hírlap információja szerint a Dunaferr NK nõikézilabda-csapata százhetvenmillió forintot kap.
http://handball.hu/

Breki33
úh mondom mennyire hasonlír Helgára P
Németh Helga névrokona játszott a Ferencvárosban

Rettenetesen jólesik Németh András bíztatása

Bizonyára sokaknak megdobbant a szíve, amikor a minap a Ferencváros nõi kézilabda csapatának összeállításában, a cserék között feltûnt egy Németh nevû játékos. Németh András edzõ eloszlatta a feltevést: a név mögött egy fiatal tehetség, Németh Zsófia bújik meg.
forrás:http://www.sportforum.hu

Kiss Szilárd feláll a padrólEhhez
A Dunaferr NK tulajdonos-elnöke, Takács Csaba csütörtökön bejelentette, közös megegyezéssel nem hosszabbít szerzõdést a klub Kiss Szilárddal.
nso

Lazarovról végsõ döntés pénteken

A Ciudad a mumusunk, ezért jobb a Pamplona

Dunaújvárosban házi gólkirály volt Csoknyai István (képünkön), 1990-ben igazolta át a Veszprém. Azóta ritkán fordult elõ, hogy nem szerepelt a kezdõ hetesben. Így volt ez egészen 2005-ig, amikor végleg visszavonult, s egyidejûleg egy éves szerzõdést kapott másodedzõi feladatok ellátására.
http://www.sportforum.hu/

Siti Bea kiesése után megnyílt az út Õri Edina elõtt
sport
Õri Edinára vár Siti Bea pótlása

A Cornexi-DVSC mérkõzés másnapján a fehérváriak fiatal irányítóját kértük rövid értékelésre.
http://www.sportforum.hu/

<#nevetes2><#mf1>

Hát van ez így, úgy látszik tudunk valamit.... hogy kell lefárasztani egy forumot... 😄DDD

Az jöhet csak jó sok legyen! 😊))

Breki33
Kicsit off

én a Padláson voltam :-)

aki tudja nézze meg

és egyen szilvásgombit
Hege eto
Ketten vagyunk.
Kárpátia<#eljen><#integet2><#taps><#duma>

kaloz174
Lehet, hogy egy olyan kézimeccs van valahol, amirõl nem tudok? 😊 Nem szokott ilyen nagy csend lenni!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Nem vagy igazságos! <#vigyor2> Van, amelyik már közelít! <#nyes>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Te csak ne kritizáld az én technikámat <#ejnye1><#nyes>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
akkor a Blasit kell hívni, Õ az indexre is szokott írkálni, meg azt nyilatkozta a tegnapi SztárSportban, hogy "netfüggõ" 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Ahogy látom megint két egyforma sorszámú hozzászólás volt és persze a másikat tette hozzá, nem azt amelyikre válaszoltál. Nem bír velünk az SG technikája! <#vigyor>

Amúgy meg Kárpátia <#eljen><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nincs mit! Vak tyúk is talál szemet! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az a helyzet, hogy a mi lányaink nem igazán netbajnokok <#szomoru1>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Szép napot mindenkinek!

Off
Itt egy kis humor, most fogtam:

- Hogyan lehet megkülönböztetni a lovat a tehéntõl?
- Egymás mellé állítod õket, és amelyik a ló mellett áll, az a tehén.

Bemegy a gyógyszertárba egy férfi és megkérdi a gyógyszerészt:
- Tud valamit adni csuklás ellen?
A patikus áthajol a pulton, jól hátbavágja a férfit, majd megkérdezi:
- Na, használt?
- Nem tudom - feleli a férfi. - Mindjárt kimegyek a parkolóba, és megkérdezem a feleségem.

A zsúfolt metrón egy lány egyszer csak a magasba emeli a mögötte álló férfi kezét, és hangosan így szól :
- Kié ez emberek? Most találtam a fenekemen.

On

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
ekkor ezért nem vagy döntési helyzetben P

közben rájöttem, hogy én már megvettem :-)

deha ennyire zavar utánna törölhetem
VMan
a levlistánkon fenn lesz 😊
ma kerül fel a Gyõr-Dunaferr MK meccs is. belépõt privátban lehet nálam igényelni.

Elkdüldenéd?😉)) Nem tudsz róla, hogy felveszi-e valaki a Revitáról ma a meccset és feltölti-e valahova?

VMan
gyere fel msnre 😛
nem megy a méled.

VMan
feltudnám tenni a tárhelyemre is, csak nem akarom nyilvánosan kilinkelni még ezen a héten, úgyhogy addig marad az e-mail.

igaz a Szabinás is fenn van már más helyen 😄

Tankcsapda<#eljen><#mf1>
NA jó léptem... vár a munka....

Breki33
www.tinypic.com-ra rakd fel és a linked add meg
ezt eddig is tudtuk <#nyes>, de fociban egy csapat létezik és az szerintem a Loki <#vigyor2> Mind a város, mind a Tankcsapda, mind a játékosok miatt, nem mintha olyan sok focimeccset néznék <#rolleyes>

VMan
na beszkenneltem a Kindl és Blasi cikkeket a Sztár Sportból, egyelõre nem töltöm fel mert még kapható az újságárúsoknál, de privátban szívesen megmutatom a barátaimnak az újságomat 😊) csak küldjetek mélcímet üziben.

Tegnap lemaradtam a kézimeccsekrõl, de örömmel konstatáltam, hogy mind a két tippem bejött 😊 Gratulálok a Cornexinek, és a Fradinak. Kár, hogy nem kettõvel gyõzött a Fradi, mert akkor telim lett volna 😊)

Jó kis rájátszás elé nézünk, és a MK sem lesz semmi 😄DD