Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remek munkát végez a Triffa Ágival is.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Christina Mayo, head coach of Astroc Sagunto is not allowed to enter any official areas or to participate in any official activities in EHF competitions for a period of two months. The suspension ends on May 23rd 2006. Additionally, Christina Mayo has to pay a monetary fine of € 2.000.
forrás:http://www.eurohandball.com/
ááááááá
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Jobbulást Neki!!!!
Ettõl függetlenül úgy érzem, nincs már igazi vezetõje a csapatnak, hiszen a rájátszásban is az az edzõ ül majd a kispadon, aki tulajdonképpen már ott sincs.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sokba került a káosz a csapatnak és azoknak a játékosoknak, akiknek fontos lett volna egy jobb sorozat, itt a végén!😞(
De késõ bánat. Ráadásul lehet, hogy csak az én bánatom, meg az érintetteké.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ezennel szerintem már le is zárult az alapszakasz. A felsõházból már csak egy eredmény hiányzik, de azt hiszem, nem leszek túl bátor azzal a jóslattal, hogy csak az arány kérdéses.
Bojanának boldog szülinapot igy utólag, még beleférek a 8 napba.
Anitának jobbulást, de ahogy írták sokan, szerencsére nem túl komoly a baja.
Ivettnek úgyszintén jobbulást, bizom benne, hogy talán Neki sem súlyos a sérülése. Sajnos Õ a rehabilitációban nagyon komoly tapasztalatokra és gyakorlatra tett szert. Én is arra tippeltem elsõ olvasatban, hogy nagyon komoly a vetélytársa a saját csapatában, ezért talán túl korán próbálta meg visszaszerezni a helyét...?
Sziszibá és a Dunaferr vezetése pontot tett a sok találgatásra, amit azt hiszem, helyeselni lehet. Az idõzítés talán egy kicsit korai volt, hiszen 6 éles meccs még hátravan. Ettõl vagy felszabadulnak a lányok, vagy elszabadul a nemtörõdömség...
Érdeklõdve várom az igazolásokat, el lett hintve pár "apróság", kiváncsi leszek rá, hogy mi válik ténnyé?!
A mi igazolásaink azt hiszem már befejezõdtek. Számunkra az a legnagyobb erõsítés, hogy nem lesz gyengülés, azaz talán együtt tud maradni a csapat és Németh András!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Bp. Kõbányai Spartacus - Ferencvárosi TC 23-36 (15-18)
Kõér utca, 350 nézõ
Vez.: Pech, Vágvölgyi
Spartacus: Lengyel - Szamosi A. 5, Lánczos 1, Borkowska 1, Szõke 2, Kévés 6(3), Balog B. 3(1). Cserék: Székely (kapus), Such 2, Halmai 1, Szamosi L., Nagy A. 2, Rózsa. Edzõ: Laurencz László
FTC: Pastrovics - Mravíková 4, Szamoránsky P. 3, Uhraková 3(2), Tóth T. 5(1), Kirsner 5(1), Szucsánszki 4. Cserék: Harisová (kapus), Laluska 3, Kamper 3, Valovics 3, Szamoránsky A. 1, Horváth M. 2, Németh Zs. Edzõ: Németh András
Hétméteresek: 4/4; 4/4
Kiállítások: 12 perc (Lánczos, Nagy A., Szõke, Such, Such, Szamosi A.); 4 perc (Szamoránsky P. Laluska)
forrás:http://handball.hu/
"Lenni, vagy nem lenni...?" <#falbav>#falbav><#vigyor2>#vigyor2>
off
félszemmel azért a sport1-t érdemes nézni.
on
ma elmentem, hogy végére elhozzam a MK "bérletet". Azért valamelyik oldalra ráfért volna Gödöllõ címere....
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Arról nem beszélve, hogy teljesen más alkatú és stílusú beállós, mint Rita.
DUNAFERR FOREVER!!!
Borbás mongyuk szívna vele, de Õ úgyse hiszem, hogy hosszútávon elsõszámú beállója maradna a válogatottnak. (igaz, nem tudom ki fogja kiszorítani, tán a Piros)
Legyen mondjuk 50-50.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak nem bírtam kihagyni! <#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
15-18, félidõ
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!