Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
király, Andi volt az elsõ kedvenc kapusom 😊
remek munkát végez a Triffa Ágival is.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Mi történt az EHF bekeményített?
Christina Mayo, head coach of Astroc Sagunto is not allowed to enter any official areas or to participate in any official activities in EHF competitions for a period of two months. The suspension ends on May 23rd 2006. Additionally, Christina Mayo has to pay a monetary fine of € 2.000.
forrás:http://www.eurohandball.com/

na, valaki beírta a Péteres pletykát a ferr fórumra....

ááááááá

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
mikor volt Zsigagyuszi elõtt?
Nekem az Öreg szimpatikus! Sok szép gyõzelemhez segítette a Dunaferrt!!

Szegény Ivettnek kijut ebben a szezonban rendesen!!
Jobbulást Neki!!!!

Breki33
hát meg ha két hete tudják akkor a Lada elleni meccs után már ..........
SomogyiG
Hajlok a szavadra, hiszen Te belülrõl is ismered ezt a miliõt, míg én csak kivülrõl.
Ettõl függetlenül úgy érzem, nincs már igazi vezetõje a csapatnak, hiszen a rájátszásban is az az edzõ ül majd a kispadon, aki tulajdonképpen már ott sincs.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ennek örülök!!!

Grave Digger
Ezt a döntést a Szilárd és a csapat is tudja már úgy két hete.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

hát ezt nem hiszem el, szegény 😞(( kijut neki a "jóból" erre az évre is 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Szerintem meg már régen le kellett volna zárni a találgatásokat!
Sokba került a káosz a csapatnak és azoknak a játékosoknak, akiknek fontos lett volna egy jobb sorozat, itt a végén!😞(
De késõ bánat. Ráadásul lehet, hogy csak az én bánatom, meg az érintetteké.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Közelrõl, valamint nagy érdeklõdéssel fogom figyelni, reményeim szerint! <#wink>

SomogyiG
Szervusztok Mindenki!

Ezennel szerintem már le is zárult az alapszakasz. A felsõházból már csak egy eredmény hiányzik, de azt hiszem, nem leszek túl bátor azzal a jóslattal, hogy csak az arány kérdéses.

Bojanának boldog szülinapot igy utólag, még beleférek a 8 napba.

Anitának jobbulást, de ahogy írták sokan, szerencsére nem túl komoly a baja.

Ivettnek úgyszintén jobbulást, bizom benne, hogy talán Neki sem súlyos a sérülése. Sajnos Õ a rehabilitációban nagyon komoly tapasztalatokra és gyakorlatra tett szert. Én is arra tippeltem elsõ olvasatban, hogy nagyon komoly a vetélytársa a saját csapatában, ezért talán túl korán próbálta meg visszaszerezni a helyét...?

Sziszibá és a Dunaferr vezetése pontot tett a sok találgatásra, amit azt hiszem, helyeselni lehet. Az idõzítés talán egy kicsit korai volt, hiszen 6 éles meccs még hátravan. Ettõl vagy felszabadulnak a lányok, vagy elszabadul a nemtörõdömség...
Érdeklõdve várom az igazolásokat, el lett hintve pár "apróság", kiváncsi leszek rá, hogy mi válik ténnyé?!

A mi igazolásaink azt hiszem már befejezõdtek. Számunkra az a legnagyobb erõsítés, hogy nem lesz gyengülés, azaz talán együtt tud maradni a csapat és Németh András!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

<#eljen> Reméljük, sok tehetséget talál!

kaloz174

kaloz174
Nem hiszem!😞( Már teljesen jól volt.

Breki33
szegény

lehet túl hamar kezdi újra
Az eredmény az jó a hír viszont nem. Szegénynek nagyon ki jut a sérülésekbõl.

Grave Digger
Dunaferr - Hódmezõ 40-20 (18-9). Sajnos Ivett megint megsérült 😞 Még nem tudni mennyire, de csak tíz percet tudott játszani, aztán már csak sántikált 😞

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

NBI, 22. forduló
Bp. Kõbányai Spartacus - Ferencvárosi TC 23-36 (15-18)
Kõér utca, 350 nézõ
Vez.: Pech, Vágvölgyi
Spartacus: Lengyel - Szamosi A. 5, Lánczos 1, Borkowska 1, Szõke 2, Kévés 6(3), Balog B. 3(1). Cserék: Székely (kapus), Such 2, Halmai 1, Szamosi L., Nagy A. 2, Rózsa. Edzõ: Laurencz László
FTC: Pastrovics - Mravíková 4, Szamoránsky P. 3, Uhraková 3(2), Tóth T. 5(1), Kirsner 5(1), Szucsánszki 4. Cserék: Harisová (kapus), Laluska 3, Kamper 3, Valovics 3, Szamoránsky A. 1, Horváth M. 2, Németh Zs. Edzõ: Németh András
Hétméteresek: 4/4; 4/4
Kiállítások: 12 perc (Lánczos, Nagy A., Szõke, Such, Such, Szamosi A.); 4 perc (Szamoránsky P. Laluska)

forrás:http://handball.hu/

kaloz174
Köszönöm! <#worship>

Lenni!<#nyes>

kaloz174
Szóval akkor ne legyek!😊)

"Lenni, vagy nem lenni...?" <#falbav><#vigyor2>

No igen.. 😞(( Erre mondom azt, hogy nagy az isten állatkertje és a gondozók mindig szabadságon vannak, ezért lehetnek ennyien szabadon ...
off
félszemmel azért a sport1-t érdemes nézni.
on

ma elmentem, hogy végére elhozzam a MK "bérletet". Azért valamelyik oldalra ráfért volna Gödöllõ címere....

Isthy
Amikor március elsején mi játszottunk náluk, akkor az elsõ félidõben 9-et kaptunk, azután jöttek a fiatalok. András valszeg fordítva csinálta.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos a törzsközönség egy része jobb lenne, ha nem lenne...

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem tudom, de beszédes az a 8 gól😊 Remélem András csak próbálta a "fiatalalokat" aztán a végén nem akart izgalmakat😊))))

Azokra én is kíváncsi vagyok😉)))

Gratula a csapatnak! Részletek?

Már azon csodálkoznék, ha volna olyan cikk, amelyhez általában normális hsz-ek társulnak... 😞((

Isthy
Azért a 2. félidõre megemberelték magukat védekezésben. Vagy csak ekkor játszott a teljes csapat?

DUNAFERR FOREVER!!!

Végeredmény 23-36

Isthy
Jaja! Testközelbõl figyelhetnénk és tapasztalhatnánk meg az erõsségeit és az esetleges gyengeségeit. Bár ez utóbbiból nem sok van. Asszem a bodza csapatba kerülésre is van esélye, ami ugye nem semmi! ;-))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem lennék boldogtalan! ;-)))

Arról nem beszélve, hogy teljesen más alkatú és stílusú beállós, mint Rita.

DUNAFERR FOREVER!!!

50.perc, 22-31

VMan
az se utolsó szempont 😊
Borbás mongyuk szívna vele, de Õ úgyse hiszem, hogy hosszútávon elsõszámú beállója maradna a válogatottnak. (igaz, nem tudom ki fogja kiszorítani, tán a Piros)

40.perc, 17-24

Breki33
és lehetne gyakorolni a semlegesítését
VMan
az jó! én örülnék neki ha emelné a bajnokságunk fényét 😊

Isthy
Annyit tudok, hogy már tavaly is keresték, de akkor élõ szerzõdése volt. Ha jól tudom már nem ez a helyzet. Sztem a Krimen áll vagy bukik a dolog, hogy nem tarják-e ott nem kevés pénzért, amit ugye max. meg lehet érteni.

Legyen mondjuk 50-50.

DUNAFERR FOREVER!!!

De... Fõleg az eddigi védekezésünket látva. Bár ki tudja kik játszanak.

Isthy
Nem sok kicsit ez a 15 kapott gól? Persze biztos nem hajtják agyon magukat, de mégis.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
szerinted mennyi a valószínûsége, hogy Bodnyeva tényleg a Dunaferr játékosa lesz? mennyire bízol benne?

Isthy
Hogyne ismerném! <#wink>

Csak nem bírtam kihagyni! <#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Spacrtacus - FTC
15-18, félidõ

Breki33
kéne az öreg tanácsadónak
Isthy
Igen, ez nem rossz ötlet. De azt hiszem, ha az a csapat áll össze ami készülõdik, nem biztos, hogy Eszti elbírna ezzel a feladattal olyan szinten, ahogy a pénzes befeketetõk megkövetelik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pontosan! <#circling> Ez így lesz az idény végéig, utána meg majd kiderül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem a Padlás cimû Musical

nem ismered a szilvásgomboc ohohóóóóóóóóóó-t? :-)