Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a kultúrált olyan izé

Isthy légyszi néz a http://europamester.dk/news.htm oldalra.
a feltevést tegnap olvastam a kometal fórumán...

Üdv Mindenkinek!
Na ennek örülök, hogy a "keménymag" egyben marad, bár én Erát, és Sopit más magyar klubban elképzelni sem tudom!!!!
Remélem a többiekkel is sikerül megegyezni, mert most a Fradi jóúton halad, és ez az elõzményeket ismerve nagy dolog!!!! A Fradi vezetõinek mindent meg kell tenniük, és szerintem András is ezt szeretné, hogy Hangya maradjon a csapatban, mert nagy szükség van Rá!!!!
Helga, meg ugye Helga, rutin, tapasztalat stb.

Kultúrált szurkolók kézilabda fóruma (moderált) az SG-n
Ez így 56 karakter

Breki33
ejnye, hogy te miket nem nézel?<#ejnye1><#conf>

Breki33
én nem lenni topicapuka

és csak a bk-ról beszéltem
SomogyiG
Azt elfelejtettem mondani, hogy mindezt ~50 karakteren kellene "ábrázolni", és természetesn az angol nyelvû megfelelõjére is szükség lenne...

Hogy egy topikapuka hogyan tud rendelkezni ennyi felesleges és elpazarolandó idõvel...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
én P

kaloz174
Egyáltalán! Ki nézi ezeket?????? Mert, hogy nézik, sajnos!😞(

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
<#eljen><#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Azok után, hogy volt egy ilyen videoton koreó is, meg pláne NEM!😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Sztem a szurkolók meghatározás ne maradjon ki belõle.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem bizony!!! Ilyet még véletlenül se!!! <#levele><#mf3>

Nem csak a nevezett "mûsora", hanem az egész csatorna miatt sem! A másik undorítóval egyetemben! <#gun><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kézilabda jóbarátok fórum :-)
Isthy
Ahogy látom alakul a ti csapatotok is a jövõre. A hiányzó aláírások is biztos meglesznek, legalábbis jó lenne, ha egyben maradna a csapat. Remélem a negatív dolgok elkerülnek benneteket, bár rossz híresztelések mint mindig, most is vannak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ebben az értelmezésben + 1.
De Brekinek a véleményét szintén támogatnám. Kellene valami frappáns megfogalmazás, ami erre is utalna...

Azt azért megjegyezném, hogy AA eltiltása sokkal "nagyobb/erõteljesebb" reakciót váltott ki, mint C.Mayo-é, aki szintén közismert a kirohanásairól és tavaly januárban is kiállították a Dferr elleni meccsen.

<#pias><#mf1>

SomogyiG
Akkor most isszgatottan és "Isteni félelemmel" várjuk a topikapuka és a többi fórumlakó hozzászólását...! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Nekem tetszik, mert minden benne van, aminek benne kell lennie és amiért az ember szeret ide jönni.
De errõl a topik apukának kell döntenie.
<#circling>

SomogyiG
Örülök, hogy van egy megértõ támogatóm! <#smile>

Ha bárkinek van ötlete, szivesen veszem, azután a legszimpatikusabbra átjavítom! OK?

<#eljen> Nem vagyok egyedül, aki nem díjazza a mûsornak nevezett valamit...

SomogyiG
"Barátok közt"? Azt aztán már nem!!! <#csodalk><#ejnye1><#merges3><#levele>

kézilabda-barátok fóruma (moderált) az SG-n

Breki33
A kultúrált helyet lehetne

jó társaság vagy barátok közt P
SomogyiG
Ez a link-név megfelel? Kultúrált kézilabda-fórum (moderált) az SG-n

Ha igen, akkor nézz be a linkek közé, persze betûrendben vannak.

Breki33
persze

megmlítve, hogy moderált P
SomogyiG
Kinnt legyen?

SomogyiG
Köszi a segítséget, már javítottam is.

Breki33
pont ezt kérdezném
Breki33
<#beka2><#integet2>

A mi linkünk is kint van?
Miért Osztárk bírok voltak?

NBI, 22. forduló
Dunaferr NK - Hódmezõvásárhelyi NKC SE 40-20 (18-9)
Dunaújváros, 500 nézõ
Vez.: Mohler, Garaus (osztrákok)

Dunaferr: Sirina - Lovász 5, Radulovics 4(1), Ferling 2, Balogh 2, Kindl 3, Vincze 4. Csere: Hoffmann (kapus), Mehlmann 7(1), Gerstmár 5, Gáspár 3, Borbás 3, Nagy I. 2. Edzõ: Kiss Szilárd
Vásárhely: Körmöczi, Scholtz (kapusok), Nyikolajenko 4, Wolf 4(1), Gaál 3, Jókai 3, Ancsin 2, Mucsi 2, Fehér 1, Jenõfi 1, Sipos, Bloj, Dobó, Miklós. Edzõ: Buday Ferenc
Hétméteresek: 2/2; 1/1
Kiállítások: 6 perc (Balogh B., Gerstmár R., Kindl); 10 perc (Ancsin, Fehér, Gaál, Gaál, Jókai)

No ezek jó hírek csak sikerül együtt tartani a csapatot!<#eljen>

oldal linkelésén változtatni kellene... hibás<#miaz>
http://kezilabda.ftc.hu/www.gportal.hu/heli73 - ezt adja be.

SomogyiG
Szép napot!

Jó hír Németh Helga kedvelõinek: a kézilabda.ftc.hu linkjei között immár az Õ honlapja is elérhetõ, lásd itt!

A Fradistáknak jó hír, amit Maglódi Lajos nyilatkozott a Népsportban: Lúcia Uhraková, Tóth Tímea és Kirsner Erika 2 évre elkötelezte magát az FTC-hez. (részleteket sajnos nem tudok)
Amit még tudni vélünk:
- Németh András marad a Ferencváros kispadján
- Németh Helga és Laluska Eszti a sérülésére való tekintettel még marad a következõ szezonban is
- Szucsánszki Zita, a Szamoránsky ikrek és a fiatalok szerzõdése még nem járt le

Amit még (legalább is én) még nem tudunk: Kamper Olívia, Pastrovics Melinda, Katarina Harisová és Katarina Mraviková szerzõdésével mi a helyzet. Tekintettel arra, hogy a fenntiek a maradás mellett döntöttek, igy nagyon biz(om)unk benne, hogy Õk sem döntenek másképp.

Mai kézilabda meccsek:
Férfiak. Pick-Szeged–Dunaferr SE, Szeged, 17.
Nôk. Váci NKSE–Vasas-Invitel, Vác, 17.
Kiskunhalasi NKSE–Békéscsabai ENK, Kiskunhalas, 18

FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA, ELÕDÖNTÕ, 1. MÉRKÕZÉS. Itthon legalább négy-öt gólos elõnyt kell szereznie a Veszprémnek
Gyõzni, mindenáron!

A spanyol Pamplona lesz az MKB Veszprém ellenfele vasárnap a BL-párharc elsõ találkozóján, amelyen a hazai sztárok – Pásztor István, Pérez Carlos és a többiek – minél nagyobb elõnyt akarnak szerezni a jövõ szombati visszavágóra.
NSO

VMan
naná, hogy jó.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Így van. Jó kapus volt. Szerencsére ezen a téren is elég sok tehetséggel rendelkeztünk - rendelkezünk évtizedek óta!

Breki33
Mexi is jó kapus volt ám
VMan
hát ezt nem csodálom, hogy nem felejted 😉

Isthy
Az a helyzet, hogy már õsszel hallottam arról, hogy ez lesz az utsó éve nálunk és vagy befejezi vagy egy férficsapattal még búcsúzóul dolgozik egy kicsit.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem is õ volt az elsõ nagy kedvenc kapusom. Sosem felejtem el, amikor a Hypo kiverése után ölelkezve ugráltunk a Jégcsarnokban vele.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, vele lettünk KEK gyõztesek 1995-ben.

Azután a következõ évben címvédõként kiestünk Zágrábban a negyeddöntõben a visszavágón. Majd utánunk a Vasast is búcsúztatta a Zagreb az elõdöntõben ugyanígy (két csapatunk indult, mert mi voltunk a címvédõk). Nem volt szerencsénk Zágrábbal és akkor még nem is sejtettük mi lesz 2003-ban... <#shakehead><#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Az Öreg maradt volna, vagy nem?

Isthy
A Gjerpen elleni idegenbeli meccs elõtt 2-3 nappal tudták meg az érintettek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ohhhh, a francbaaaaaaaaa! Szegény Ivett. Ez már azért túlzás, ami kijut neki...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Mekszért nem voltam oda annyira 😄
olyan 94 körül, de úgy igazán a 95-ös vb ragadott magával, bár csak a tv-n keresztül jó pár évig 😊

Breki33
és Mex Anikó?

mikor kezdted fiam? P
Breki33
nem én P