Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt ez a gárda is sokkal jobb eredményt lett volna képes elérni, kétségtelenül meglévõ adottságai révén, szerintem!
Éppen most olvastam bele az EB-archívumba. Nekem óriási élmény volt a bronzmeccs, egyszerûen lenyûgözött. Azt hiszem, azzal az elszántsággal, játékkal bárkit legyõztünk volna.
Azon az EB-n még Gabcát úgy emlegetik, mint aki gólerõs támadó. Mi történt közben? Pl. vele!
Kérdések, amiknek már nincs értelmük. Új fejezet kezdõdik. De nem lehet továbbmenni úgy, hogy az ember ne sajnáljon játékosokat, sportembereket, akiknek nem lesz már több lehetõségük!😞
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ki tud itt kiigazodni!!
És persze szegény ANITA elvesztése! Bár utána ahogy összekapták magukat azelött <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> le a kalappal! Nekem velük volt kerek a D.ferr!!
Majd meglátjuk!!
Kivánom, hogy az új edzõ és az új csapat sikeresebb legyen, hiszen egy erõs Dunaferr a bajnokság szinvonalának is nagyon jót tesz, és esetleg legyõzni is nagyobb dicsõség!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
(Nyilván nem volt megfelelõ a motívációs bázis! <#nyes>#nyes> Bocs! Ezt nem bírtam kihagyni.)
egyébként nagyon gyenge színvonalú meccs volt, számtalan technikai hibával, eladott labdákkal, kihagyott ziccerek sorával. nagyon rohanás volt az egész, védekezés egyik oldalon sem volt valami magas szintû.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Én inkább a csapat szétzilálását érzem szomorúnak. Annak is fogom érezni, bármi is lesz majd, a jövõben. (Itt azért nem csak az edzõ hibázott.)
Ez igaz, de 2 pont, az 2pont, és azért nagy kár volt!!!
Mondtam én, hogy Breki benfentes!!
Breki, Õ volt az a Péter, akit rendszeresen beírtál, mint anno Cato beszélt hasonlóan a punokról...?
De ugye a sportban a ha, nemsokat ér!!<#ejnye1>#ejnye1><#papakacsint>#papakacsint>
Na azt sem igen értettem!!
Én kívánom neki, hogy találja meg a hangot a csapattal, és arassanak sikereket, de nekem egyenlõre még furcsa ez a döntés!! Majd meglátjuk!
De fõ a bizalom!!!!
Breki ezt eltaláltad!
Amit Mocsaitól kapnak!!!!! A Vác úgylátszik csinál ebben a szezonban érdekes eredményeket!!!
Bár még sok feladat vár a Dunaferr NK nõi kézilabdázóira az idei bajnoki szezonban, ma eldõlt, hogy nyártól Kovács Péter vezetõedzõ irányításával készülhet az új feladatokra együttesünk.
Ugyan a Dunaferr NK nõi kézilabdázói még csak tegnap fejezték be az alapszakasz küzdelmeit, az már korábban eldõlt, hogy a szezon végén elköszön a csapattól Kiss Szilárd vezetõedzõ. Ahogy az ilyenkor lenni szokott rögtön elindultak a találgatások, hogy ki lesz a jövõben a mieink edzõje, de a titokról a mai nap folyamán lekerült a lepel.
A Dunaferr NK vezetése ugyanis szerzõdést kötött Kovács Péterrel, a Pick Szeged férfi kézilabda-csapatának edzõjével, így eldõlt, hogy az évszázad legjobb kézilabdázójának megválasztott szakember foglalja el nyártól Kiss Szilárd megüresedõ helyét a Dunaferr NK kispadján, tájékoztatta honlapunkat Takács Csaba, a Dunaferr NK szakosztály igazgatója."
Jó hírek nincsenek. (Szerintem.) Csak kevésbé rosszak. Én úgy látom. De tudom, hogy én most képtelen vagyok objektíven ítélni. Ez persze, az én egyéni szoc.problémám.
Váci NKSE - Vasas-INVITEL 33 - 25 (17 - 13)!!!!!
46 karakter így
Nagyon nagy szükség van, egy ütõképes Dunaferrre!!!!!