Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így igaz és ép ezért bosszantó némely dolog. Mindig is ott lesznek a ki nem használt lehetõségek...

Az nem jó neki az egyetem miatt. Bár minden lehet!

kaloz174
Igen, ez a szomorú történet valahol most ért véget. <#shakehead><#schmoll2>

Másrészt ez a gárda is sokkal jobb eredményt lett volna képes elérni, kétségtelenül meglévõ adottságai révén, szerintem!

Éppen most olvastam bele az EB-archívumba. Nekem óriási élmény volt a bronzmeccs, egyszerûen lenyûgözött. Azt hiszem, azzal az elszántsággal, játékkal bárkit legyõztünk volna.
Azon az EB-n még Gabcát úgy emlegetik, mint aki gólerõs támadó. Mi történt közben? Pl. vele!

Kérdések, amiknek már nincs értelmük. Új fejezet kezdõdik. De nem lehet továbbmenni úgy, hogy az ember ne sajnáljon játékosokat, sportembereket, akiknek nem lesz már több lehetõségük!😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Ez jó!<#mf1> Ki tudja? Lehet, hogy ismét ffi csapatot akar edzeni.<#nevetes1>

SomogyiG
A Vác-Vasas meccs eredményét elnézve lehet, hogy Lajosunk kiszemelte magának Szegedet?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ha nincs az is baj, ha túl sok <#pias><#circling><#vigyor> az is baj!!
Ki tud itt kiigazodni!!

😊)) Tulajdonképpen nagyon jók voltak a lányok, de az edzõ más meccsre készült...

Én Pálinger kiválásával, kezdtem érezni, hogy valami megváltozott!
És persze szegény ANITA elvesztése! Bár utána ahogy összekapták magukat azelött <#worship><#worship><#worship> le a kalappal! Nekem velük volt kerek a D.ferr!!
Majd meglátjuk!!

SomogyiG
Szerintem mind az érzelmi, mind a tudatos megközelítés alapján (utólag okoskodva) jobb lett volna az edzõváltás. Sem a csapat összerakása, sem a BL selejtezõ, sem a KEK, sem az MK, sem a bajnokság nem úgy alakult, ahogy az ettõl a gárdától elvárható lett volna. (A BL szerintem nem volt csalódás, ez volt a legerõsebb csoport, a továbbjutás bravúr lett volna, ami majdnem sikerült) Sziszibának nem tudok igazat adni a csapatának értékelésében. Azt hiszem, hogy kissé vaskalapossá vált, azaz a megszokott játékformából (a sokat emlegetett és valóban soxor bevált nyitott védekezés) nem volt hajlandó engedni annak ellenére sem, hogy a játékosállomány megváltozott. Túl késõn kezdte a játékosállomány számára alkalmas szisztéma kidolgozását, hiszen addigra a fél szezon elment.
Kivánom, hogy az új edzõ és az új csapat sikeresebb legyen, hiszen egy erõs Dunaferr a bajnokság szinvonalának is nagyon jót tesz, és esetleg legyõzni is nagyobb dicsõség!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Érthetõ… <#pias><#nevetes2>

Kösz a beszámolót!

kaloz174
Köszi a beszámolót! Akkor Mocsai megint kutathatja az okokat.
(Nyilván nem volt megfelelõ a motívációs bázis! <#nyes> Bocs! Ezt nem bírtam kihagyni.)

VMan
meg Rábait is kifelejtettem, de több már tényleg nincs 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
ja, a két kapust még esetleg beírhatjuk a jók közé, Juhász ill. Tóthová.

VMan
hát eléggé motiválatlannak tûnt a Vasas, ráadásul Triffa mindössze egy hetes védésére (szó szerint, mert megfogta) jött be, végig Tóthova volt a kapuban. aztán még Tomori is nagyon hamar, kb a 15-20. perc között összeszedte a második két percét, onnét kezdve védekezni már nem védekezett és támadásban is sokat ült a padon. Gorova megint nem mutatott semmit (pedig õsszel nagyon jó volt), le is cserélték õt is Simon Orsira, aki az elsõ félidõben jó is volt. Szilágyi Anett is viszonylag jól játszott, de ez kevés volt, mert a Vácban jóval több volt a jó egyéni teljesítmény (Veszeli, Hornyák, Õri, Klász, Mátyás - utóbbi inkább csak a biztosan értékesített hetesei miatt).
egyébként nagyon gyenge színvonalú meccs volt, számtalan technikai hibával, eladott labdákkal, kihagyott ziccerek sorával. nagyon rohanás volt az egész, védekezés egyik oldalon sem volt valami magas szintû.

ez így van...

Könnyen lehet, hogy ott annak tudható be, hogy nem jönnek úgy az eredmények, ahogy az igazolásoknál még remélték és hát úgy e szponzorok is elvárnak bizonyos teljesítményt.

kaloz174
Így, visszagondolva - nem érzelmi alapon - jobb lett volna már a bajnokság elõtt edzõt váltani. De ez utólagos, értelmetlen okoskodás.

Én inkább a csapat szétzilálását érzem szomorúnak. Annak is fogom érezni, bármi is lesz majd, a jövõben. (Itt azért nem csak az edzõ hibázott.)

Kiskunhalasi NKSE-Békéscsabai ENK 36 - 20 (17 - 10)

De utána vissza vágott.

Akkor most Szegeden is megy a kavarás!!

SomogyiG
Gondoltam, de nem hittem. Amilyen "elánnal" és tervekkel kezdte a munkáját Szegeden, nem hittem volna, hogy félbehagyja.

SomogyiG
Egyetértek Veled, s ugyanannyira sajnálom a DVSC-nek ajándékozott Népligeti 2 pontot. Ráadásul ott egy sorozat is megtört, ugyanis az FTC a fennállása óta elõször vesztett hazai pályán a Loki ellen. <#rinya>

Breki33
Igen

tényleg nem tudtad?
"Pár napig, ugyanis az ETO nem hiszem, hogy két ponttal gazdagítaná a Cornexit!"
Ez igaz, de 2 pont, az 2pont, és azért nagy kár volt!!!

Mondtam én, hogy Breki benfentes!!

SomogyiG
Pár napig, ugyanis az ETO nem hiszem, hogy két ponttal gazdagítaná a Cornexit!

Breki, Õ volt az a Péter, akit rendszeresen beírtál, mint anno Cato beszélt hasonlóan a punokról...?

Na az edzõt már tudjuk, most arra leszek kiváncsi, hogy a csapat, hogy alakul!!

Ha a Fradi azt a 2-pontot hozza, akkor most 35-tel õ az elsõ!!
De ugye a sportban a ha, nemsokat ér!!<#ejnye1><#papakacsint>

Jó formán egész évben szenvedet a csapat, de jó pár "nagy csapatot" megtréfált és az ott(is) hagyott pontok azért sokat érnek.

Meg a Fradi is!!
Na azt sem igen értettem!!

Nagyon furcsa lesz!

Egyetértünk!!!!!!!

Azért erre nagyon kiváncsi leszek!!!!
Én kívánom neki, hogy találja meg a hangot a csapattal, és arassanak sikereket, de nekem egyenlõre még furcsa ez a döntés!! Majd meglátjuk!
De fõ a bizalom!!!!

NAgyon remélem!

És nem is akár hogy, hát én aránylag "sima" gyõzelmet vártam volna...

<#worship> a mester elõtt...

Hallottátok most volt a TS-be?!?!!?
Breki ezt eltaláltad!

Eszti vajon marad????

Ezt a 33-25-öt, ki érti!
Amit Mocsaitól kapnak!!!!! A Vác úgylátszik csinál ebben a szezonban érdekes eredményeket!!!

Breki33
khmmmmmmmmm
kaloz174
" Jövõre Kovács Péterrel

Bár még sok feladat vár a Dunaferr NK nõi kézilabdázóira az idei bajnoki szezonban, ma eldõlt, hogy nyártól Kovács Péter vezetõedzõ irányításával készülhet az új feladatokra együttesünk.

Ugyan a Dunaferr NK nõi kézilabdázói még csak tegnap fejezték be az alapszakasz küzdelmeit, az már korábban eldõlt, hogy a szezon végén elköszön a csapattól Kiss Szilárd vezetõedzõ. Ahogy az ilyenkor lenni szokott rögtön elindultak a találgatások, hogy ki lesz a jövõben a mieink edzõje, de a titokról a mai nap folyamán lekerült a lepel.
A Dunaferr NK vezetése ugyanis szerzõdést kötött Kovács Péterrel, a Pick Szeged férfi kézilabda-csapatának edzõjével, így eldõlt, hogy az évszázad legjobb kézilabdázójának megválasztott szakember foglalja el nyártól Kiss Szilárd megüresedõ helyét a Dunaferr NK kispadján, tájékoztatta honlapunkat Takács Csaba, a Dunaferr NK szakosztály igazgatója."

kaloz174
A Vasas is ki tudott kapni a Váctól? <#conf> Ez érdekes!

kaloz174
Ez jó!😊) Valahol megfelel a valóságnak! Jó a "fanatikus" is, csak az nem magyar kifejezés. <#nevetes1>

kaloz174
Szia SZT!
Jó hírek nincsenek. (Szerintem.) Csak kevésbé rosszak. Én úgy látom. De tudom, hogy én most képtelen vagyok objektíven ítélni. Ez persze, az én egyéni szoc.problémám.

Pick Szeged-Dunaferr SE 30 - 23 (16 - 11)
Váci NKSE - Vasas-INVITEL 33 - 25 (17 - 13)!!!!!

õrült… 😊)

Breki33
vidám
szép
lelkes
fantörpikus

stb
Breki33
Kézilabda szurkolók (moderált) fóruma
Kézilabda szurkolók fóruma (moderált) az SG-n
46 karakter így

Remélem nemsokára Te is jóhírekkel szolgálsz a csapatról!!!
Nagyon nagy szükség van, egy ütõképes Dunaferrre!!!!!