Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Nyugodjék Békében!

Nagy munkát végzett szeretett csapatáért.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nyugodjék Békében

kaloz174
Kedves egészségedre! <#wink>

Gondolod, hogy ilyen keretek között hosszú értekezésnek lenne lehetõsége!😊))
De arra céloztam, hogy több helyen - pl.Dunaferr oldal is - céloztál arra, hogy milyen sokáig tartott a viszonylag sikertelen, vagy 1 lépésre a sikertõl idõszak, az ETO-nál, mégsem adtátok fel, az egyesület szívós munkával, kihasználva a külsõ feltételek megváltozását is, elérte, hogy ma az elsõ a magyar bajnokságban.
Miközben máshol szinte természetes volt a siker. Ez elkényelmesíthet. (Jó, tudom, ez csak egy megközelítés -> azt azoknak, akik erre az egyéb szempontokat hozzák mintegy ellenérvként.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

"A csajok már megmutatták nem egyszer, hogy nagyon össze tudják kapni magukat végszükségben és most csakazértis odateszik magukat és bizonyítani fognak."

Ha valamit kívánok az ez. Kicsit önzõ vagyok, de nekünk szurkolóknak ez csak jó lehet, és remélem a csajok lelkivilágának is jóttenne egy remek szereplés!

(mert az a Fradi-Gyõr az remek volt. Mindkét csapat büszkelehet a teljesítményére, és remélem ilyen színvonalú meccsek lesznek a rájátszásban)

SomogyiG
Eszemben sincs bántani! Nagyon sokan szidják, õk tudják, miért. Én a magam részérõl nem tudom a munkáját megitélni, éppen ezért nem mondok rá se jót, se rosszat. Csakhogy Õ inkább "gazdaságis", ezért annyira nem látni bele a vénájába, (nincs annyira rivaldafényben, mint a Lányok, vagy András) mint a többieknek ...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Bõvebben légyszi! Ki nem hallgatott rám?Most ettem és a gyomrom elszívta a vért az(amúgy sem sok) agyamtól<#wilting>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Az a baj, hogy nem hallgattak rád!😞(
Pedig akkor pár csalódás elkerülhetõ lett volna. Sokáig tartott a jó világ arrafelé (klasszisok - anyagi biztonság), aztán amikor váltani kellett volna, nem voltak elég rugalmasak. (Ez egy ilyen fórum, itt szépen fogalmazunk!😊)

Hege eto
"Azért azt nefeledjük, hogy a Fradinál a fõ gond a pénzhiány volt!"

Mert a D.ferrnél nem? Szerinted miért ment el Gin?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
A Lajost ne bántsd! Haláli egy fazon. Mikor elõször megmutatták(késõbb beszélgettem is Vele), nem is hittem hogy Õ a góré a Fradinál. Rohagggyak meg elõször szertárosnak néztem<#nyes>. Bocs Lajos!!!!!!!!

Somorú hír!
Nyugodjék Békében.

Hege eto
A Férfi bajnokság olyan, hogy 1-3ig le se kellene játszani. Ez sem jó ám.

Hege eto
Ez sosen OFF!!!!!!! Egy tökös magyar gyerekrõl van szó<#eljen><#worship><#taps>

Igen, csak a labdaátadással voltak problémái, de valahogy Pasi nem reklamált!!<#ejnye1><#crazya><#vigyor><#vigyor>

Hege eto
"Ez nem féléves feladat sehol sem, az évad második felére volt várható már javulás"

Ejj errõl tudnék mesélni.......

kaloz174
Nyugodjék békében! <#shakehead><#szomoru1>
Legyen az vígasztaló, hogy õ biztosan azzal töltötte az életét, amivel a legjobban szeretett foglalkozni. Szerintem ez nagy ajándék a sorstól.

kaloz174
Észrevetted, hogy a leglelkesebb labdaszedõ a Lajos volt a Fradi-meccsen!😊)
Arról nem beszélve, hogy minden hazai gólnál ott ugrándozott a pálya szélén, az alapvonalnál, mint egy gyerek. <#wink> Mondtak rá csúnyákat, hogy nem elég jól oldja meg a gondokat, de ez a viselkedés azért nem volt rossz bizonyítvány.

SomogyiG
Egy nagyon rossz hír az ftc.hu-ról:

Elhunyt Nagy Béla

Hosszantartó súlyos betegség után, életének 62. életévében vasárnap hajnalban meghalt Nagy Béla.
A remek sportember évtizedeken át dolgozott szeretett klubja, a Ferencváros mellett, ö volt a Fradi krónikása.
Nagy Béla több mint száz könyvet irt az FTC-röl, a krónikás lapunk, a 100%Fradi tiszteletbeli szerkesztöje is volt

Nyugodjon békében, emlékét örökre megörizzük!

Ismét kevesebbek lettünk egy nagyszerû sportemmberrel, egy izig-vérig Fradistával...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ezzel nem vagy egyedül!

Isthy
Lesz ma két érdekes meccs külföldön is, legalábbis én kíváncsi vagyok rájuk.
Dán rájátszás:
14:45 Slagelse-Ikast
16:15 Viborg-Aalborg

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"valamint az sem hasznos, hogy a csajok kiesesnek a pörgésbõl."

Én nem mondanám ezt, így is minimum hetente lesz meccsük, tehát marad az eddigi ritmus. Inkább a többieknek lesz zsúfolt a dolog és nem himi-humi meccsekkel. Ne felejtsük el, hogy nekik minimum 8 de lehet, hogy 10 meccset kell játszaniuk 6 hét alatt. Sok veszélyt rejt az ilyen terhelés magában az év végén, mentálisan is és fizikailag is.
A csajok már megmutatták nem egyszer, hogy nagyon össze tudják kapni magukat végszükségben és most csakazértis odateszik magukat és bizonyítani fognak.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Csatlakozom SzT véleményéhez! Annyit kiegészítésül, hogy a Fradinál a vezetõi stáb kb. 3 emberre, azaz Maglódi Lajosra, Kökény Beára és Németh Andrásra értendõ, tehát elég szûk kör hozta össze a talán már sikeresnek mondható kimászást abból a bizonyos slamasztikából. Még annyit, hogy Kökény Bea és Németh András (és szerintem Maglódi Lajos) is teljes mértékben zöld-fehér vérrel és Fradi szivvel rendelkezik, (és a jelenlegi csapat magja is) ami az adott problémakör megoldásában rengeteget jelenthetett.

"Sok gond volt a Fradinál is, sokat szidták ott is a vezetõket, de ott valahogy mégis profibb módon csinálták ezeket a dolgokat"

Azért azt nefeledjük, hogy a Fradinál a fõ gond a pénzhiány volt! Ott játékos, és edzõ egyet akart a csapatot megmenteni! És a végén szerencsére tényleg profibban oldották meg, mert egybenmaradt a csapat, edzõ, és a magyar kézilabdának ez nagyon fontos!!!
A D.ferr szerintem más tészta! Mivel nemvagyok nagydolgok tudója, így okoskodni sem akarok!

Isthy
Ejnye te kis gonosz! ;-)))

Sztem nem biztos, hogy õ volt a fõludas abban az ügyben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondolhatod, hogy én se lennék boldogtalan ha itthon lenne ;-)))

De ez most nem realitás, sztem az utazás folytatódik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Off:

Nem rossz ez a 8. hely betegen és még össze kell szoknia a motorral. Szép volt Talma!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
De igen, csak arra gondoltam, nekem ajánlgatsz új szakmát! <#nyes>

kaloz174
"... rájátszásban még jó teljesítményt kell nyújtanunk és mindent megtenni a lehetõ legjobb eredmény elérésére. Kissé tán jobb helyzetben vagyunk (amirõl persze szivesen lemondtunk volna), hogy nekünk nincsenek közben nk-i kupameccseink, csak erre kell koncentrálnunk."

A fizikai terhelést nézve talán igen, de lélektanilag semmiképpen, valamint az sem hasznos, hogy a csajok kiesesnek a pörgésbõl.
Remélem, sikerül megfelelõ edzõmeccseket szervezni. Én legalábbis ezt ebben a helyzetben szükségesnek gondolom.

Most majd kiderül egy másik edzõvel sincs esélyük ellenünk (MK😎...<#beka3>
Egyébként én ha magunknak rosszat akarnék, Ricsit tenném Szegeden edzõnek, néha már eddig is az volt az érzésem õ "diktál" , hihetetlen nagy edzõ lehet belõle, szerintem...
Szerb-Montenegrói,hmm.. csak nem a volt szöv.kap? Majd itt is lesz bunda ügy <#ravasz1>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
" A Szeged sikeredzõje lesz Kiss Szilárd utódja
2006. március 25., szombat 21:28 InfoRádió / MTI

A következõ idénytõl Kiss Szilárd helyett Kovács Péter lesz az új edzõ a Dunaferr nõi kézilabdacsapatánál. ...

...Az InfoRádió szakmai körökbõl úgy értesült, hogy Kovács Péter utódja valószínûleg egy szerb-montenegrói szakember lesz a Szegednél."

kaloz174
Remélhetõleg...Reménykedünk. Majd meglátjuk, erre is azt mondom, mert mióta jobban követem a csapat életét, sokszor nem értettem, miért nem lehet egyszerû, vagy legalábbis annak tûnõ, szervezési kérdéseket, vagy akár emberi problémákat több odafigyeléssel, eredményesebben kezelni. <#conf>
Így aztán van már bennem némi bizalmatlanság, amellett, hogy természetesen nagyon drukkolok.
Sok gond volt a Fradinál is, sokat szidták ott is a vezetõket, de ott valahogy mégis profibb módon csinálták ezeket a dolgokat. Na jó, a "profi" talán túlzás, de gördülékenyebben, több beleérzéssel.

kaloz174
Nagyon drukkolok Ginnek, hogy sikerüljön ebben a - legalábbis külsõ szemlékõként - nem könnyû helyzetben jó megoldást találnia.

Szívem szerint nagy örömmel itthon látnám, csak - sajnos - erre kicsi az esély. 😞 Pedig de szép is lenne!!

Remélhetõen tanulnak/tanultak belõle, hogy ezentúl mit nem szabad csinálni.

<#nevetes1> percek kérdése és indul a futam...

Tényleg azt néztétek, hogy netten keresztül a bl hátralévõ mérkõzései követhetõk lesznek?

Isthy
Most egy kicsit off:

HAJRÁ TALMA!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Kicsit késõn jött a szponzor, sikerült alaposan megkavarni a társaságot, van pénz, nincs pénz, vezetõség felelõssége egyértelmû ebben is, tavaly is..."

"Persze mindezt úgy hogy nem tudom mi volt a feltétel a zséért, és mi tartott eddig...DE bármi is, nem jól dolgoztak azok, akiknek ez a feladatuk lett volna..."

Ezek nagyon sok igazságot tartalmaznak, én még hozzátenném, hogy az egész nem mûködött úgy, ahogy kellett volna, edzõstõl, csapatostól, csapatvezetésestõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

<#eljen><#nevetes1> No igen a déli befutó/k az esélyesek...

Szerintem ez "magyar szokás". Bár az értelmét még nem sikerült megfejtenem. De ez a jelenség a minden napokba is ott van.
Belenéztem a Szeged fórumába, már találgatnak ott is, hogy ki lehet az új edzõ.

Isthy
Csak figyelni kell a fórumokon és olvasni a sorok között és minden információ kinyerhetõ! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem arra szegedi kispadra délebbrõl is pályáznak. Meg a profnak ott van az egyetemen Pesten, ahol dolgoznia kell.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sok igazság van a szavaidban. Anita elvesztésével, Gin, Piga és Bohus Bea (csk.)kiválásával az elmúlt évek Dunaferre már a múlté lett. Támadásban is, de védekezésben fõleg hatalmasat gyengültünk és ez meglátszott az eredményeken. Nem várhattunk csodát az új csapattól, be kellett illeszkedni az újaknak és megszokni a csapatban. Ez nem féléves feladat sehol sem, az évad második felére volt várható már javulás. Valami el is indult a BL-lel, de azután visszaestünk az õszi szintre. Több tényezõ is közrejátszott ebben, hogy így alakult. Ami most van, az látszik, hogy nem mûködik úgy, ahogy elvártuk és ezért változtatni kell. Az anyagiak rendezõdtek végre és lehet nekivágni nyártól új edzõvel és játékosokkal az új céloknak. Megint csapatépítés lesz, ráadásul a kispadon is változással, tehát még nehezebbnek tûnik a dolog. Lesz munkájuk bõven, remélem sok sikerélménnyel végzik majd. Azért az hihetetlen, hogy némely fórumokon, egyesek már most azon "csámcsognak", hogy jövõre meg újra nem lesz pénz, mert mindent elvernek Újvárosban "ahogy eddig is" és a szponzorok nem fogják a továbbiakban támogatni a csapatot és marad a Dunaferr ugyanolyan "szar" mint most. Nem semmi! Csak sajnálni tudom õket, persze tudom, hogy a megrögzött Dunaferr gyûlölet beszél belõlük, de akkor is ez már undorító.

Nálunk most a lényeg, hogy a rájátszásban még jó teljesítményt kell nyújtanunk és mindent megtenni a lehetõ legjobb eredmény elérésére. Kissé tán jobb helyzetben vagyunk (amirõl persze szivesen lemondtunk volna), hogy nekünk nincsenek közben nk-i kupameccseink, csak erre kell koncentrálnunk. Meglátjuk mi sül ki belõle, remélem valami kedvezõ eredmény.

HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót!

A Vasasnak tök mindegy volt, hogy gyõz vagy kikap, akkor is hatodikként fejezik be a rájátszást. Sztem Mocsai kísérletezgetett és próbálgatta a kül. variációkat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem figyeltél mikor írtam, hogy keress "foglalkozást"? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem ez jó lesz, nem kell tovább "szinezni"

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Õk is csak arra utalnak, hogy a Kometalfanson megjelentek errõl hírek, meg azt írják le, hogy Dinu visszamegy Romániába. Továbbra is azt mondom, hogy ez nem több, mint találgatás Gin esetében. Ugye Gabca és Eszti meg már eldöntött kérdés.

DUNAFERR FOREVER!!!

Veszprém szurkolóként ez az alap válasz tõled😊))))))))

Hát én nem a szezon elõtti edzõváltásban látom így utólag sem a megoldást...
Kicsit késõn jött a szponzor, sikerült alaposan megkavarni a társaságot, van pénz, nincs pénz, vezetõség felelõssége egyértelmû ebben is, tavaly is...
Persze mindezt úgy hogy nem tudom mi volt a feltétel a zséért, és mi tartott eddig...DE bármi is, nem jól dolgoztak azok, akiknek ez a feladatuk lett volna... Nem felmentve Szilárdot... Szóvátettem akkor is,túl könnyen átléptek egy-egy kudracon, "nem baj, van másik" jelszóval, csak aztán mikor már látszott hogy nincs, eljött az idõ, most vagy soha, akkor meg már késõ volt, elkezdtek görcsösen kapkodni/kapszkodni, nagyakarásnak nyögés is lett a vége...

Kovács Péter személyszerint nekem nagy csalódás a jövõre nézve, de tévedjek és meaculpázzak...szívesen tenném!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hát TUD!!<#phone><#vigyor2><#nyes>

De vajon, honnan vannak ilyen tuti információi?<#conf><#confused>

SomogyiG
Szerintem Breki nem beletrafál, hanem TUD <#beka3><#worship>

Szerintem tegyük fel Brekinek a kérdést, hátha beletrafál! <#crazya><#nyes><#nyes>