Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolod, hogy ilyen keretek között hosszú értekezésnek lenne lehetõsége!😊))
De arra céloztam, hogy több helyen - pl.Dunaferr oldal is - céloztál arra, hogy milyen sokáig tartott a viszonylag sikertelen, vagy 1 lépésre a sikertõl idõszak, az ETO-nál, mégsem adtátok fel, az egyesület szívós munkával, kihasználva a külsõ feltételek megváltozását is, elérte, hogy ma az elsõ a magyar bajnokságban.
Miközben máshol szinte természetes volt a siker. Ez elkényelmesíthet. (Jó, tudom, ez csak egy megközelítés -> azt azoknak, akik erre az egyéb szempontokat hozzák mintegy ellenérvként.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ha valamit kívánok az ez. Kicsit önzõ vagyok, de nekünk szurkolóknak ez csak jó lehet, és remélem a csajok lelkivilágának is jóttenne egy remek szereplés!
(mert az a Fradi-Gyõr az remek volt. Mindkét csapat büszkelehet a teljesítményére, és remélem ilyen színvonalú meccsek lesznek a rájátszásban)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Pedig akkor pár csalódás elkerülhetõ lett volna. Sokáig tartott a jó világ arrafelé (klasszisok - anyagi biztonság), aztán amikor váltani kellett volna, nem voltak elég rugalmasak. (Ez egy ilyen fórum, itt szépen fogalmazunk!😊)
Mert a D.ferrnél nem? Szerinted miért ment el Gin?
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Nyugodjék Békében.
Ejj errõl tudnék mesélni.......
Legyen az vígasztaló, hogy õ biztosan azzal töltötte az életét, amivel a legjobban szeretett foglalkozni. Szerintem ez nagy ajándék a sorstól.
Arról nem beszélve, hogy minden hazai gólnál ott ugrándozott a pálya szélén, az alapvonalnál, mint egy gyerek. <#wink>#wink> Mondtak rá csúnyákat, hogy nem elég jól oldja meg a gondokat, de ez a viselkedés azért nem volt rossz bizonyítvány.
Elhunyt Nagy Béla
Hosszantartó súlyos betegség után, életének 62. életévében vasárnap hajnalban meghalt Nagy Béla.
A remek sportember évtizedeken át dolgozott szeretett klubja, a Ferencváros mellett, ö volt a Fradi krónikása.
Nagy Béla több mint száz könyvet irt az FTC-röl, a krónikás lapunk, a 100%Fradi tiszteletbeli szerkesztöje is volt
Nyugodjon békében, emlékét örökre megörizzük!
Ismét kevesebbek lettünk egy nagyszerû sportemmberrel, egy izig-vérig Fradistával...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Dán rájátszás:
14:45 Slagelse-Ikast
16:15 Viborg-Aalborg
DUNAFERR FOREVER!!!
Én nem mondanám ezt, így is minimum hetente lesz meccsük, tehát marad az eddigi ritmus. Inkább a többieknek lesz zsúfolt a dolog és nem himi-humi meccsekkel. Ne felejtsük el, hogy nekik minimum 8 de lehet, hogy 10 meccset kell játszaniuk 6 hét alatt. Sok veszélyt rejt az ilyen terhelés magában az év végén, mentálisan is és fizikailag is.
A csajok már megmutatták nem egyszer, hogy nagyon össze tudják kapni magukat végszükségben és most csakazértis odateszik magukat és bizonyítani fognak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért azt nefeledjük, hogy a Fradinál a fõ gond a pénzhiány volt! Ott játékos, és edzõ egyet akart a csapatot megmenteni! És a végén szerencsére tényleg profibban oldották meg, mert egybenmaradt a csapat, edzõ, és a magyar kézilabdának ez nagyon fontos!!!
A D.ferr szerintem más tészta! Mivel nemvagyok nagydolgok tudója, így okoskodni sem akarok!
Sztem nem biztos, hogy õ volt a fõludas abban az ügyben.
DUNAFERR FOREVER!!!
De ez most nem realitás, sztem az utazás folytatódik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem rossz ez a 8. hely betegen és még össze kell szoknia a motorral. Szép volt Talma!
DUNAFERR FOREVER!!!
A fizikai terhelést nézve talán igen, de lélektanilag semmiképpen, valamint az sem hasznos, hogy a csajok kiesesnek a pörgésbõl.
Remélem, sikerül megfelelõ edzõmeccseket szervezni. Én legalábbis ezt ebben a helyzetben szükségesnek gondolom.
Egyébként én ha magunknak rosszat akarnék, Ricsit tenném Szegeden edzõnek, néha már eddig is az volt az érzésem õ "diktál" , hihetetlen nagy edzõ lehet belõle, szerintem...
Szerb-Montenegrói,hmm.. csak nem a volt szöv.kap? Majd itt is lesz bunda ügy <#ravasz1>#ravasz1>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
2006. március 25., szombat 21:28 InfoRádió / MTI
A következõ idénytõl Kiss Szilárd helyett Kovács Péter lesz az új edzõ a Dunaferr nõi kézilabdacsapatánál. ...
...Az InfoRádió szakmai körökbõl úgy értesült, hogy Kovács Péter utódja valószínûleg egy szerb-montenegrói szakember lesz a Szegednél."
Így aztán van már bennem némi bizalmatlanság, amellett, hogy természetesen nagyon drukkolok.
Sok gond volt a Fradinál is, sokat szidták ott is a vezetõket, de ott valahogy mégis profibb módon csinálták ezeket a dolgokat. Na jó, a "profi" talán túlzás, de gördülékenyebben, több beleérzéssel.
Szívem szerint nagy örömmel itthon látnám, csak - sajnos - erre kicsi az esély. 😞 Pedig de szép is lenne!!
Tényleg azt néztétek, hogy netten keresztül a bl hátralévõ mérkõzései követhetõk lesznek?
"Persze mindezt úgy hogy nem tudom mi volt a feltétel a zséért, és mi tartott eddig...DE bármi is, nem jól dolgoztak azok, akiknek ez a feladatuk lett volna..."
Ezek nagyon sok igazságot tartalmaznak, én még hozzátenném, hogy az egész nem mûködött úgy, ahogy kellett volna, edzõstõl, csapatostól, csapatvezetésestõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
Belenéztem a Szeged fórumába, már találgatnak ott is, hogy ki lehet az új edzõ.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nálunk most a lényeg, hogy a rájátszásban még jó teljesítményt kell nyújtanunk és mindent megtenni a lehetõ legjobb eredmény elérésére. Kissé tán jobb helyzetben vagyunk (amirõl persze szivesen lemondtunk volna), hogy nekünk nincsenek közben nk-i kupameccseink, csak erre kell koncentrálnunk. Meglátjuk mi sül ki belõle, remélem valami kedvezõ eredmény.
HAJRÁ DUNAFERR!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Vasasnak tök mindegy volt, hogy gyõz vagy kikap, akkor is hatodikként fejezik be a rájátszást. Sztem Mocsai kísérletezgetett és próbálgatta a kül. variációkat.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kicsit késõn jött a szponzor, sikerült alaposan megkavarni a társaságot, van pénz, nincs pénz, vezetõség felelõssége egyértelmû ebben is, tavaly is...
Persze mindezt úgy hogy nem tudom mi volt a feltétel a zséért, és mi tartott eddig...DE bármi is, nem jól dolgoztak azok, akiknek ez a feladatuk lett volna... Nem felmentve Szilárdot... Szóvátettem akkor is,túl könnyen átléptek egy-egy kudracon, "nem baj, van másik" jelszóval, csak aztán mikor már látszott hogy nincs, eljött az idõ, most vagy soha, akkor meg már késõ volt, elkezdtek görcsösen kapkodni/kapszkodni, nagyakarásnak nyögés is lett a vége...
Kovács Péter személyszerint nekem nagy csalódás a jövõre nézve, de tévedjek és meaculpázzak...szívesen tenném!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!