Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég lesz a 4 , kell a teli!!!!!! 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
A két lengyel bíró hozta az olimpiai döntõs formáját. A koreaiak tudnának mesélni róluk.
A Pamplona rám sem tett nagy hatást, a nagy védekezés meccsérõl beszéltek, de sztem a franciák védekezése sokkal jobb volt, mint az övék.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Gyõri ETO KC - Cornexi-Alcoa HSB 24. perc: 17-12

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Ebben a 31-22-ben Árpi keze (és lába) vastagon benne volt!

DUNAFERR FOREVER!!!

már vége, 31:22 !

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Gyõri ETO KC - Cornexi-Alcoa HSB 13-11 19.perc

forrás:http://www.cornexikezilabda.hu/

elég sima, valószínüleg nem nagyon védekezhettek

Nem az elsõ csak a 2.
Nem tudom nézni... prox beállítsáokkal van valami...

csak nem spanyol döntõrõl beszélnek a kedves kommentátorok...
na ahhoz még a Veszprének is lesz egy-két szava!!! <#mf3>

mintha a veszprém ciudad elleni meccsét látnám, szenvedés, kicsit feljebb kapaszkodás, majd újabb 3 bekapott gól.... nagyon erõs a ciudad, bírókkal támogatva! Nem is értem mit tud a Pamplona, amivel elsõ a bajnokságukban...
(Nekem ma a Pamplona nem tnt olyan erõs csapatnak)

Isthy
Jahh! 41. perc: 23-13

Nagyon tetszik a "Djomba" név! :-))))

DUNAFERR FOREVER!!!

csúnya verést kap a flensburg , Árpi bazz... 😊

Isthy
35. perc: 19-11 a Ciudadnak

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Viborg-Aalborg 41-31

Ez is sima hazai gyõzelem.

DUNAFERR FOREVER!!!

nekem most megy!

én nem 😞

Isthy
Gratulálok a Veszprémnek a gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps>

Az idõnkénti nagyon jó teljesítményüket néha buta hibákkal rontották le és ezzel mindig versenyben tartották a spanyolokat. A többszöri 5 gólos elõnyt fegyelmezettebb végjátékkal meg lehetett volna tartani, sajnos Kiro is nagyot hibázott a végén a reklamálásával és ez sokba került a csapatnak. Garralda is kapott korábban ezért 2 percet, nem kellett volna...
Az 5 gól elõny valami esélyt adhatott volna, ez a 2 roppant kevés. Kisebbfajta csoda lenne innen a továbbjutás. Mert felkészülhetünk rá, hogy náluk a körülmények nem olyanok lesznek , mint itt (játékvezetés). Nagyon szeretném ha nem lenne igazam és a fiúk rámcáfolnának, de úgy érzem a spanyol tapasztalatok alapján, hogy ezt õk elrendezik maguknak otthon, ha itt is tudtak ilyet "rendezni". A lényeg azonban jövõ vasárnapra is: HAJRÁ VESZPRÉM!

DUNAFERR FOREVER!!!

tudja valaki nézni a Ciudad meccset?

.......csaló bírók voltak... 😞(((

Kár hogy egy amúgy jó meccset nagyon elszúrnak a bírónak nevezet fizetett bohócok... <#mf3><#boxer><#gun><#gun><#gun>

Slagelse DT 33-26 Ikast/Bording EH végeredmény.
Ahogy figyeltem az elsõ 15perci 8-8 volt az állás utána lépet el a Slagelse.

örvendetes, hogy Kiro jobb mint a Montpellier ellen, Tombor is végre belövi a helyzeteit. Csárlinak kellene egy kicsit javulnia, meg felállt fal ellen a beállót jobban foglalkoztatni... Jah, meg a bíróknak legalább semleges pályát fújni, ha már hazait nem kapunk...rohadt nagy szinészek a spanyolok...
Gyerünk, gyerünk, gyerünk!

Lapac, Zsenya nagyon jók védekezésben!!!! (csak kár ezért a buta lábért...😞

Eddig jól tarják magukat, ahogy látom ha kihasználnák a 100%-os helyzetek és némely szabálytalanságot egyformán fújnának a bírók, már jóval nagyobb lenne a különbség.

A Coriban tuti a fitalok kapnak lehetõséget, Tilinger Tamarával az élen 😄

ha azt vesszük annyira nem off a téma, mert a magyar kormánynak van köze a magyar gazdasághoz (bár néha nagyon nincs 😊))) ) a magyar gazdaságnak a magyar sport költségvetéséhez.. De magyar gazdaságnak a magyar cégekhez, a támogatáshokhoz 😊) szóval nem mindegy Feri vagy Viktor, Viktor vagy Feri 😊))

(Bocs, de már nem bírok magammal, mingyá BL meccs 😊))) ultálom magam, hogymegint tanulnom kellene, lemondtam a jegyemrõl, erre nem bírok leülni a seggemre 😊 )

Hajrá Veszprém!

Majd elfeledkeztünk arról, hogy ma még lesz egy meccs a nõi alapszakaszból.
Gyõri ETO KC - Cornexi-Alcoa-HSB Holding
Vajon sima gyõzelem, vagy szoros meccsen gyõznek, netán a fiatalok kapnak bizonyítási lehetõséget?

Igen ez most néztem a Dferr forumon is... 😄DDD <#eljen><#nyes>

Isthy
Hello! Nem szétoffolni a topicot! <#ejnye1> Fõleg nem ilyen témával...

Ez persze az offtársadra is vonatkozik, nem csak rád "Balázs bá"! ;-))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Ne itt OFFolj!😊)))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

sokan hozzák a formát....

Igen gondoltam írok is be, hogy Hajrá Táncoslábú Feri 😊)))
Csurka áááá õ mam már nem trendi, CSAK A FERI ;DDDD

Hege eto
OK! veszem az adást. Ezt eddig nem tudtam.
Jujj de okos hozzászólások vannak a handball.hu-n a K.P. cikkhez.
Most feladtam a lasztit nekik<#mf2><#mf1>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kapusnak kiváló!!!!,a szakmajában az egyik legnagyobb zseni, isten! a többi meg nem publikus 😄D Maradjunk annyiban, nem véletlenül engedték el olyan könnyen...

DE természetesen az elõzõ hsz-el csak arra utaltam, hogy nem lehet tudni ki is mondd igazat a bundaügyben....

szerintem sem, de errõl az MKB tehet a legkevésbé, a többi csapatnak is adott az építkezési lehetõség...Persze nem mindenkinek van Hajnal Csabája- hihetelen császár a fazon, azzal ennyit hogy nekem rettentõ unszimpatikus 😄DD- mellesleg jövõre szerintem a Dunaferr -ha sikerül nekik- Vujin helyére valaki minõségit szerezni megszorongathatja a Szegedet, és minket is. Persze nem tudom Szegeden mi lesz. 😊
De egyelõre idei szezon, BL döntõs lesz Veszprém 😄DDD

Hege eto
"Igen ezért is örülök, hogy Sterbik már nem a mi játékosunk... mert még a végén õk ketten összehoznának a Szegednek egy bajnoki aranyat"

Én úgy tudtam Árpi ISTEN volt Veszprémben........

'Sztem nem biztos, hogy õ volt a fõludas abban az ügyben.'
Bunda ügyben?
Igen ezért is örülök, hogy Sterbik már nem a mi játékosunk... mert még a végén õk ketten összehoznának a Szegednek egy bajnoki aranyat 😄DDDDDD

Á dehogy!<#miaz><#nevetes2>

Motivációs bázissal felszerelkezve készülvén a meccsre? <#pias><#circling>

jaja!
15:05 Telesport
MKB Veszprém KC - Portland San Antonio férfi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés

Hege eto
OK már értem.

kaloz174
off: Most elmegyek kicsit, megnézem, vizen van-e már 1-2 merész hajós!😊) Csak a változatosság kedvéért! 😊)
on: Sietnie, kell, mert mindjárt meccs!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Úgy látom itt többen is nagyon egy húron pendülnek! <#ejnye1><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Huhhh! Egye fene, a korodra való tekintettel elnézem neked! ;-)))))))

Természetesen, ugyanúgy ahogy az eddigi 8 évben is tettem. Csak egyre több helyre kell majd külföldre is járnom. De majd megszervezem, ez nem lehet akadály! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõvel egyetértek, a másodikkal max. csak félig.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Csak egyetlen adalék: teljesen ismeretlenül kerestem meg anno több alkalommal is. Nem tudtam olyat kérni, amire ne a legnagyobb alapossággal és pontossággal adott volna választ. A kéréseimet (tudom, hogy másokét is) úgy kezelte, mintha nem idegentõl, hanem a legjobb barátomtól kértem volna. Sajnos személyes emlékem nincs Vele kapcsolatban, de igy látatlanban is rendkivül segítõkész volt...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Hát, mit ne mondjak én is elcsodálkoztam, mikor elõször láttam õt és elmondták, hogy kicsoda. Hasonló gondolataim voltak mint neked.

DUNAFERR FOREVER!!!

De nem lehet kihagyni... 😊)))

Isthy
Tudom, hogy tudnál, volt benne részetek hosszú ideig, mire sikerült.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Most nagyon merész voltál!😊)))))

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Szerintem azért ilyen erõs a bajnokságunk, mert a nehézségek ellenére is mindig össze kapják magukat a csapatok és küzdenek évrõl évre. Így hol egyik hol másik csapatnak jön ki a lépés.

Te Isthy!
Remélem azért továbbra is lelkesen jársz a D.ferr meccseire!!!<#papakacsint><#wink>
(juj, lehet, hogy ez sértés: bocs) <#ejnye1><#nyes>