Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmmm, én elég jókat hallottam róla, meg láttam is... meg lõtt 4 gólt...na majd meglátjuk 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege! Görbe játszott?

Isthy
Boki nem nagyon ilyen típus.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Átveszi az apja helyét.....

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Sztem. semmi maradandót nem alkotott. Fanni jó játékos de hullámvölgyben van. BB aki jó volt, de már beleféradt, hogy "egy ló húzza a szekeret"

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Lehet, hogy rosszmájúnak tûnök, de szerintem Cornexinél az utóbbi idõk legsikeresebb igazolása Kristina Trishchuk volt, az edzõt is beleértve.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

"Mravíkova: Mert megszoktam a csapatot és a várost. Én az a típus vagyok, akinek hosszú idõ kell, hogy hozzászokjon egy új helyzethez. Németh András kiváló edzõ, akivel nagy megtiszteltetés együtt dolgozni, és a lányokkal is jól kijövök. Miért mennék máshová, ha jól érzem magam itt"

Hangya nyilatkozta a handball.hu-nak.
Szerintem Õtis megtartja a Fradi!

SomogyiG
És akkor mi lesz a 21 hónapos ifjú ultrával?!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Részletesebben?

Tilingerrõl valamit, vélemény?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

elhamarkodott, könnyelmû kijelentés 😊))))))

Hege eto
Na akkor lennék öngyilkos.

Hege eto
Feltéve HA Mi jutunk be😊)))))))))

Hege eto
A meccs okosan kezdõdött. 7. perc 7 dobott gól ami bravúr, de 3 kapott ami sok.
Görbe,Siki(Dokic), Lazer civilben voltak.A maradékból a legerõsebb sorunk kezdett. 7-3 ról lett 8-8 majd 10-10, és innen megléptünk.
A 2.félidõben a cornexi összeomlott, a mi védekezésünk meg összeállt, amennyire alapemberek nélkül összeállhatott. Mindenki jó volt. TEMES viszont ISTENNÕ<#taps><#taps><#taps><#taps> A hangulatra sem volt panasz. Sajnálom Fannit meg BB-t , hogy egy ilyen csapatban kell játszaniuk😞(((((((((

A B-középbe új ultra érkezett. Kivittem Andrást élete elsõ tétmeccsére. Hát ilyet nem láttam, hogy egy 21 hónapos gyerek ennyire élvezzen egy meccset😊
Végig tapsolt meg kiabált, most meg vacsora közben koppant a feje az asztalon(végkimerülés)

nem 😊 sebaj, majd az Mk döntõn visszavágnak 😄DD

SomogyiG
Vagy Brekire, aki mindent TUD<#kacsint>

Aha, úgy gondoltam, mert az lenne az igazi, ha még sokan csak úgy a játék öröme miatt játszanának.

Hege eto
Ha szorzod 4el telid van.Nem tanultál még eleget a Cornexi idei szereplésébõl?

kaloz174
Én úgy tudom, próbálták.😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Pigát is említi, azért nekiis kell idõ, hogy a formáját visszanyerje!!!

kaloz174
Én is azt reméltem, hogy ez elképzelhetõ, marad olyan "Helga" módra, ha kell, beszáll és örömkézit játszik.
De a múltkori meccs után, abból a pár mondatból, amit beszéltem vele, meg ahogy láttam a gesztusait, azt a következtetést vontam le, hogy õ mindig maximalista.
Igaz, az után a meccs után nagyon csalódott volt.

Lsd: Fradi, Helga!!

Csak feltünt, hogy Róla nincs említés!
Ha megtudnák dumálni.......

Esetleg nem lehetne úgy maradásra beszélni, ha napi egy edzésen kell csak részt vennie és a meccseken is sok könnyítést kapna?

Nagyon érdekelne, hogy Eszti marad e, vagy egyáltalán akar-e maradni!!!
Remélem Isthyre számíthatunk, mint hírszerzõ!!

kaloz174
Ehhez nagyon sok mindennek kellene összejönni. Én nem hiszem, hogy sikerülhet meggondolásra bírni.
Bár az, amit szokott mondani indokként, változni fog.

kaloz174
6 évig dolgozott a juniorok mellett? Nem is gondoltam, hogy ilyen hosszú ideig.

Idézet Kovács Pétertõl:
" Kétségtelen, hogy Kindl Gabriella és Bulath Anita elmenetele gyengítés"
És Boki?

Kiváncsian várom a gyõri meccs beszáolóját. A statisztika igen érdekes.
statisztika

Gyõri gála az alapszakasz végén
sport
A Gyõr végzett az elsõ helyen, második a Ferencváros lett
sport
Ma, 19:40, Forrás: SportFórum.hu sport
, módosítva: Ma, 19:39
sport
A Gyõr-Cornexi találkozóval befejezõdtek a nõi bajnokság alapszakaszának küzdelmei, és ezzel kialakult a rájátszás mezõnye is: az élen a Gyõr végzett megelõzve a Fradit, a Dunaferrt és a DVSC-t.
http://www.sportforum.hu/

Kovács Péter: visszanyerem a családomat!
sport
Idõ kell, míg felveszik egymás hullámhosszát
sport
Ma, 19:48, Forrás: SportFórum.hu sport
, módosítva: Ma, 19:46
sport
Bár még javában tart a férfi kézilabda bajnokság, az elsõ, szenzációszámba menõ edzõcserére máris fény derült. Kovács Péter (képünkön), az Évszázad játékosa, többszörös világválogatott ugyanis elhagyja a Pick-Szeged férfi csapatát és a Dunaferr nõi együtteséhez szerzõdik.
http://www.sportforum.hu/

A Norvég bajnokságból pár eredmény:
Larvik 31-18 Levanger
Sola 26-42 Byåsen
NTG/Stabæk 30-26 Gjerpen

<#miaz><#vigyor2>

SomogyiG
Ne nekem köszönjétek, Ti tehettek róla!!!<#vigyor2><#vigyor4>

Isthy
Ezt örömmel hallom, hogy ilyen véleménnyel vagy rólunk. THX!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Néhány vélemény a mai BL elõdöntõrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszi!<#nevetes1>

43-27. vége
ez így durva...

Isthy
Ezzel úgy néz ki Mse hangulata tovább romlik...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Gyõr-Cornexi 33-20, 10 perccel vége elõtt.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Mivel Ti is céloztatok rá, beleolvastam a handball.hu Kovács Péterrel kapcsolatos hozzászólásaiba. A jelenleg 101 reagálásból talán még 15 is a témával foglalkozott. Már mondtam korábban is, most ismétlem önmagam: (a nagy embereket illik is) itt sokkal jobb.<#smile>

Mse, sajnállak: 2. félidõ 11. perc: 27-19.<#szomoru2>

Imádom a Veszprémet, de ha bejutunk a döntõbe (ami szerintem meglesz) akkor ott nem nagyon van esélyünk a Ciudad ellen, hihetetlenül jók + van hátszelük, nekünk meg jó nagy adag Sterbik/Ciudad fóbiánk 😞(( Elfogyhatna a pénzük 😞((
Bár most pesszimista vagyok, ez a meccs nagyon letört, szinte vereségutáni hangulatban vagyok 😞((

VMan
kis túlzással megerõsített ificsapatok játszanak 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Sztem a fiatalok játszanak egymás ellen olyan "happy" meccset. Ezért fordulhatott ilyen elõ, de Hege majd elmeséli.

DUNAFERR FOREVER!!!

kézilabda tipbajnokság- ahhoz, hogy bentmaradjak nyernem kellene, és az ETO-Cori meccsre +4-et tippeltem, és a teli sok-sok pontot ér 😄DD

Hát nem tudom, de gondolom nem túl gyakran mostanában.

SomogyiG
Milyen sûrûn szokott az ETO otthon 1 félidõ alatt 15 gólt kapni?

SomogyiG
Félidõ: 22-15

Bocsi, kicsit tompa vagyok. Kifejtenéd bõvebben?

21-15
22-15.-félidõ

viszont õk jobban színészkedtek... és ezek a szomszéd bohócok meg vevõk is voltak rá. azt csináltak velük azaz úgy etették meg õket ahogy csak akarták, a végén meg csak a papíron lévõ statisztikát akarták javítani és a kedélyeket tovább szítani ... ilyenkor szokott elmenni a kedvem a nézéstõl... no majd megnézek egy két jó meccset...