Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mit jelent neked ez a nap? Felszabadulást vagy elnyomást? <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nálunk az egy neves nap!! A Nejem szülinapja!! Bizonyám!!<#wink>#wink><#smile>#smile>
A másik közeli ünnepelt is megjelent körünkben! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Köszi az infót!
Szuper, hogy lesz közvetítés végre!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
visszavágó: április 23.-án 18.00.-kor, Sport1 közvetíti
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
a kettó között
de nem vaok ropicapuci
de az sg úgyis kiírja
Ok, köszi.
IHF bakker DHF op
DHF har udsendt nedenstående pressemeddelelse
Dansk Håndbold Forbund har i dag modtaget et brev fra det Internationale Håndbold Forbund (IHF), der bakker DHF op i behandlingen af sagen om Slagelses cheftræner Anja Andersen.
I et brev underskrevet af IHF-præsidenten, Hassan Moustafa, giver det Internationale Håndbold Forbund fuld støtte til DHF i afgørelsen af sagen omkring Anja Andersen. I brevet skriver IHF, at de fuldt ud bakker udmålingen af straffen og yderligere sanktioner op.
De begrunder opbakningen med, at alle usportslige aktioner og reaktioner skal og bør straffes, så håndboldsporten ikke vanrøgtes. Derfor står det nu klart, at der er enighed om behandlingen af sagen om Anja Andersen mellem Dansk Håndbold Forbund, Europæisk Håndbold Forbund og Det Internationale Håndbold Forbund.
Gondolom sok szurkoló egyet ért veled, ill. én úgy gondolom, hogy szakmailag tényleg zseniális, de hiányzik nála valami, amivel úgy igazán hatni tudna a játékosokra. Mert lehet valaki bármennyire is fizikálisan felkészült, ha "fejben" nincs ott. És így van nagyobb esélye egy olyan csapatnak, akik mentálisan kaptak nagyon jó felkészülést.
Igaz, hogy épphogy!😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
Éljen a bodza!!!<#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az én tudomásom szerint a játékosok nem tették ezt szóvá neki, hiszen ki és hogyan merné. Ha mégis valaki tette, én nem tudok róla. Ugyanakkor ha nem is tettük szóvá, valamilyen módon éreztettük vele, kifejezésére adtuk, de nem volt célravezetõ. Neki ezt éreznie és tudnia kellett volna, hiszen az õ érdeke is volt megtalálni a lehetõ legkommunikatív nyelvet a csapat és közte.😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Én kedveltem bár annó mikor kiment fujjoltam........
Megegyezett a Gyõr és a Larvik
Ha igen, bocs, ha az örvendetesen sok beírás között elkerülte a figyelmemet.😊
Egyébként igazad van, a paletta sokszínû, de az alap ugyanaz. Én nem hiszem, hogy a meg nem értés a játékosok hibájából adódna. A közös nyelv volt az a része Mocsai munkásságának a válogatottnál, melyet nem mindenkivel tudott megtalálni.
Istenem, már megint a NYELV. 😊 Soha nem fogok tölük megszabadulni. :::😊)))
Vajon ezt a játékosok szóvá tették neki? Proxi (remélem hívhatlak így) te errõl tudsz valamit?
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy valamikori "tanítványától" hallottam, hogy Mocsai remekül összerakja a csapatot, kiváló taktikát dolgoz ki, majd olyan nyelven próbálja megtanítani a játokosoknak, amit egyikõjük sem ért.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
ezért jó itt lenni 😊
Pontosan ez az ami miatt itt a topicban is velem együtt többen nincsenek kibékülve vele! Örülök, hogy te is hasonlóan látod ezt. Köszönöm!
DUNAFERR FOREVER!!!