Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Habár tudomásul kell venni, hogy át kell adni a fiataloknak a helyet. <#worship>#worship>
Pontosan ugyanezt akartam írni! A szakértelem mögül hiányzik az ember, vagy az emberbõl a gerinc.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A proffal szerintem, mindenkinek az uccsó két mondatodban leírtak miatt van a legnagyobb problémája...és ráadásul nem elég, hogy akkor nem ismerte el, de azóta is folyamatosan keresi a kibúvókat, mondvacsinált dolgokat, és elõszeretettel "degradálja" le az azóta elért sikereket...
"Híres" edzõm, ahogyan te mondtad, volt még Csík János és Berzsenyi Mária is. Közülük az én kedvenc edzõm Berzsenyi Mária.
Azt hiszem Mocsai Lajost nem véletlenül hibáztatják néhány dologért, de nem értek egyet azzal, hogy mindenért. Véleményem szerint voltak esetek, amikor õ a csapatot hibáztatta és maga nem vette ki a felelõsségét az esetleges kudarcból. Ez persze bántotta a játékosokat. Persze, hogy õ sem tökéletes, de úgy gondolom, egy szövetségi kapitánynak, fõleg annyi tudással a háta mögött, mint amivel õ rendelkezik, képesnek kell lennie vállalni a felelõsséget EGYÜTT a csapattal és nem rátenni azt csupán a játékosokra. Ez az én magányvéleményem, kérdezted, elmondtam. Vállalom.
Huhh! Ez lehet kissé "arcos" megnyilatkozásnak tûnik, de vállalom, mert ez rideg és kõkemény valóság! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
(Bár most intéztek maguknak egy kis pihenést, amitõl szívesen eltekintettem volna. <#schmoll2>#schmoll2>)
Remélem, sok elfoglaltságod mellett lesz idõd legalább nevezetes alkalmakkor elmondani véleményedet, mert az mégis valahol izgalmas, hogy valaki "belülrõl" is látja az esetleges ok-okozati összefüggéseket. <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A vizsgához pedig kívánok egy kalap sza...................mócát! :-)))))))))))
DUNAFERR FOREVER!!!
Ugyanis egy Jó Tündér (meg még más is) már addigra megsúgta, csak sajna a lelkemre kötötte, hogy nem adhatom tovább. Pedig nagyon szivesen megosztottam volna másokkal is, de nem volt szabad. 😞 Most legalább láthatja ez a Kedves Tündér, hogy áltam a szavam. 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ráadásul milyen kedves vendég érkezett! Szia Proxi! <#integet2>#integet2>
Nagyon örülök, hogy jelenléteddel megtiszteled és emeled topicunk szinvonalát! <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
A tudását maximálisan elismerem, de sztem. jellembeli problémái vannak. Hiába senki sem tökéletes.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Illetve szigorú
Kik voltak még híres edzõid?
Én azért kérdezem mert sokan õt hibáztatják dolgokért talán jogogosan, de én másképp érzem és kiváncsi voltam milyen mint ember.
Akkor Mariann volt a segédedzõ?
Ennél szebb beköszönést még senkitõl sem olvastam.<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
(Gyõri Graboplast ETO KC),
Azok a régi szép idõk........
Mit szólnál egy KEK döntõhöz, hazai sikerrel megspékelve?<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
Egyébként miért kérdezed, hogy milyen edzõ? Te mit hallottál róla?
Bocsánat, ha túl hosszú voltam.
Üdv. Proxi
Most nem arra gondolok hogy kinek mi a véleménye a világversenyeken róla, hanem hogy edzéseken összetartásokon milyen kép alakult ki.
Komolyra fordítva: elnézést, ezek szerint rosszul emlékeztem, és összekevertelek valakivel. (most viszont el nem tudom képzelni, hogy ki lehetett)
Mocsai Lajos, a magyar nõi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 14 fõs keretét az olimpiai döntõ "visszavágójára", a március 26-i (20.30 óra) aarhusi, Dánia elleni mérkõzésre. A világhírû szakember ezúttal nem küldött meghívót a Herz-FTC kiválóságainak, mivel a csapat március utolsó hétvégéjén Bajnokok Ligája-elõdöntõt játszik. Mocsai aarhusi listáján két Dániában játszó Európa-bajnok, Siti Beáta (Ikast Bording) és Nagy Krisztina (Kolding IF) is szerepel. A harmadik dán légiós, Borók Rita (Viborg HK) térdszalag-szakadása után nemrégiben kezdte el az erõsítõ edzéseket, rá csak nyártól számít a szövetségi kapitány. Újonc a keretben a debreceni kapus, Barkasziné Szász Mária. A dániai keret: --------------- kapusok: Pálinger Katalin (Dunaferr SE), Barkasziné Szász Mária (DVSC-Valdor) mezõnyjátékosok: Pálffy Zsuzsa, Balogh Beatrix, Ferling Bernadett, Zsemberyné Simics Judit, Nagy Ivett (Dunaferr), Pigniczki Krisztina, Kindl Gabriella, Kulcsár Anita, Prok Beatrix
(Gyõri Graboplast ETO KC), Siti Beáta (Ikast Bording), Nagy Krisztina (Kolding IF), Brigovácz Nikolett (Hypo Niederösterreich)
Üdv. Proxi
Te az vagy akire a nicked utal?
Tehát a volt gyõri játékos akit pl Mocsai behívott az olimpiai döntõ visszavágójára a válogatottba?
az utóbbi meccseken már bíztatóbb formát mutatott Fanni, hamarosan visszanyeri a formáját, remélhetõleg már a hétvégi kupanapokra.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Már többször hiányoltalak anno a handball.hu-ról, de teljesen eltüntél, s azóta semmit nem lehetett tudni Rólad! Örülök, hogy itt nálunk is jelentkeztél. Érdeklõdnék, hogy mi történt Veled ebben a ~2 hónapban? A trónörökössel minden rendben? Megszületett már?
Akkor is mondtam, hogy ennek a beválogatáshoz semmi köze, hiszen Susu is be lett híva - ráadásul részt is vett a VB-n - pedig az Õ távozása és a távozása óta történtek sokkal nagyobb vihart kavartak a Fradinál, mint Benyáé. Ha a beválogatásnál ez szerepet játszana, akkor ez alapján Susu szóba sem jöhetett volna!