Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig is ez az összeállítás volt?
"Kézilabda, nõi válogatott: bõ keret Norvégia ellen
2006-03-28 00:00 Utolsó módosítás: 2006-03-27 22:57
Ebben az évben elõször április elején a norvég válogatott ellen játszik három tesztmérkõzést (egyet idegenben, kettõt hazai pályán) a magyar nõi válogatott.
Németh András szövetségi kapitány keretét az MKSZ-elnökségnek kell jóváhagynia, de várhatóan az alábbiak közül kerül ki.
Kapusok: Sugár Tímea (Cornexi), Pastrovics Melinda (FTC), Herr Orsolya, Petróczi Viktória (Gyõr).
Jobbszélsõk: Balogh Beatrix (Cornexi), Kovacsicz Mónika (Gyõr).
Jobbátlövõk: Benyáts Beatrix (Esbjerg), Hornyák Ágnes (Vác), Mehlmann Ibolya (Dunaferr).
Irányítók: Görbicz Anita (Gyõr), Ferling Bernadett (Dunaferr), Siti Eszter (FCK), Orbán Annamária (DVSC).
Beállósok: Borbás Rita (Dunaferr), Szamoránsky Piroska (FTC).
Balátlövõk: Tóth Tímea (FTC), Szûcs Gabriella (DVSC), Tomori Zsuzsanna (Vasas).
Balszélsõk: Vérten Orsolya (Gyõr), Kirsner Erika (FTC), Kenyeres Fanni (Cornexi)."
"Kézilabda, nõi válogatott: bõ keret Norvégia ellen
2006-03-28 00:00 Utolsó módosítás: 2006-03-27 22:57
Ebben az évben elõször április elején a norvég válogatott ellen játszik három tesztmérkõzést (egyet idegenben, kettõt hazai pályán) a magyar nõi válogatott.
Németh András szövetségi kapitány keretét az MKSZ-elnökségnek kell jóváhagynia, de várhatóan az alábbiak közül kerül ki.
Kapusok: Sugár Tímea (Cornexi), Pastrovics Melinda (FTC), Herr Orsolya, Petróczi Viktória (Gyõr).
Jobbszélsõk: Balogh Beatrix (Cornexi), Kovacsicz Mónika (Gyõr).
Jobbátlövõk: Benyáts Beatrix (Esbjerg), Hornyák Ágnes (Vác), Mehlmann Ibolya (Dunaferr).
Irányítók: Görbicz Anita (Gyõr), Ferling Bernadett (Dunaferr), Siti Eszter (FCK), Orbán Annamária (DVSC).
Beállósok: Borbás Rita (Dunaferr), Szamoránsky Piroska (FTC).
Balátlövõk: Tóth Tímea (FTC), Szûcs Gabriella (DVSC), Tomori Zsuzsanna (Vasas).
Balszélsõk: Vérten Orsolya (Gyõr), Kirsner Erika (FTC), Kenyeres Fanni (Cornexi)."
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sztem az volt a szerencsém, mert különben lett volna nekem nemulass! Nem pedig ilyen diszkrét dorgálás ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem is írtad... <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
Szerintem jó pár játékostól nem búcsúztak el illõen...
Nem tudom, de már össze kéne hozni a dupla az már olyan minden napos.... 😄DD
Azért Faritól is illettvolna a szövetségnek kellõen elbúcsuzni!!
Én nemtudok róla, hogy ez megtörtént!!!!!
Én nemtudok róla, hogy ez megtörtént!!!!!
E.T haza, ... E.T haza...
Ez egyre jobb! Vajon mikor lesz 3 egyforma sorszámú hozzászólás? <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Elvileg még hiányzik szavazat, legalábbis nekem úgy rémlik.
Látom utópisztikus hangulatban vagy. Térj vissza a valóságba! Föld hívja montit, monti jelentkezz! <#integet2>#integet2><#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Soha, mert tulajdonképpen nincs olyan, hogy "barátságos" meccs. Minden meccsen gyõzni kell ill. gyõzni akarnak. (Legalábbis nagyon remélem).
Pssssssszzzzz!!!!!<#smile>#smile><#awink>#awink>
No ha egyszer egy üzlet beindul!😊))
No ha egyszer egy üzlet beindul!😊))
A Sagunto Dániában harcol
2006.03.27. 22:40
A spanyol Astroc Sagunto nõikézilabda-csapata az EHF bécsi sorsolása után a dán Viborg ellen játszik a Bajnokok Ligája elõdöntõjében. A párharc elsõ meccsét április 15-én Saguntóban játsszák, a visszavágót pedig egy héttel késõbb Viborgban.
http://handball.hu/
2006.03.27. 22:40
A spanyol Astroc Sagunto nõikézilabda-csapata az EHF bécsi sorsolása után a dán Viborg ellen játszik a Bajnokok Ligája elõdöntõjében. A párharc elsõ meccsét április 15-én Saguntóban játsszák, a visszavágót pedig egy héttel késõbb Viborgban.
Breki!😞 Én csak 1x akartam mondani! Igaz, hogy azt nyomatékkal!😊
"No azért nem egyszerû összeállítani még egy ilyen barátságos meccsre se a csapatot."
Nem bizony! De mikor volt az?
Errõl jut eszembe: mi van a bodzacsapattal "topicapuci"? :-)))
Nem bizony! De mikor volt az?
Errõl jut eszembe: mi van a bodzacsapattal "topicapuci"? :-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Rendben van, jöjjenek a fiatalok, a friss erõk. Ez az élet rendje.
De miért nem tudják megszervezni végre a búcsúmeccsét az elõzõ, nem akármilyen képességû és eredményeket hozó, csapatnak?
De miért nem tudják megszervezni végre a búcsúmeccsét az elõzõ, nem akármilyen képességû és eredményeket hozó, csapatnak?
off
Mikor lesz jó világ Magyarországon ?
Akkor, ha a négy nyelven beszélõ rendõr felsegíti az utcáról a munkában
megfáradt cigányt a miskolci mágnesvasútra, amelyen gazdag közalkalmazottak
és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok
tárgyalására...
on
ezt nem bírtam ki...
Mikor lesz jó világ Magyarországon ?
Akkor, ha a négy nyelven beszélõ rendõr felsegíti az utcáról a munkában
megfáradt cigányt a miskolci mágnesvasútra, amelyen gazdag közalkalmazottak
és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok
tárgyalására...
on
ezt nem bírtam ki...
Kicsit furcsáltam a számozásokat, de gondoltam elnéztem a dolgokat, mondom fáradok!<#wink>#wink><#smile>#smile>
Bizony. És ahogy néztem egyre bátrabban játszik, szerintem ez Andrásnak is feltünt! Meggyõzõdésem, hogy nemcsak azért került be a keretbe, mert a Fradiban játszik!
És szemtelenül fiatal, a lányommal egyidõs, szóval még rengeteget fejlõdhet is!!
És szemtelenül fiatal, a lányommal egyidõs, szóval még rengeteget fejlõdhet is!!
Nem magadnak válaszoltad! Montinak, csak megint két ugyanolyan számú hozzászólást sikerült összehozni! Nem bír velünk az SG, ahogy monti is utalt rá a #20712-ben! Zöld-fehér topictársam ne reagálj! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
És bõven van lehetõsége játszani (nem is a akár milyen meccseken) mind védekezésben és támadásban is megkapja a bizalmat. No azért nem egyszerû összeállítani még egy ilyen barátságos meccsre se a csapatot. Mi lesz még késõbb?!
Kiemelten figyel(t)em a játékát, mert az ETO-s szurkolótársak nagyon sok jót mondtak Róla! Azt kell mondjam, nem volt igazuk! Piros annál sokkal jobb, mint amilyennek lefestették, holott õk sem fukarkodtak a + jelzõkkel. Ha most még nem is bánják, késõbb még nagyon fogják átkozni magukat, miért engedték el! Legalább akkora tehetség, mint Temes, ha nem nagyobb! Ahogy Uhrakovából a Pádár-Kökény-Németh trió csodálatos beállóst fabrikált egy szerény irányítóból, úgy Piros is rövidesen ki fog magaslani a hazai mezõnybõl. (csak ne lenne ilyen kevés vetélytársa)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Vihar elõtti csend a Krimnél
2006.03.27. 22:29
A szlovén Krim Mercator az orosz bajnok Lada Toljattit idegenben lõtt több góllal búcsúztatta a Bajnokok Ligája elõdöntõitõl, és bátran hangoztatták hogy nem számít, milyen ellenféllel kerülnek majd szembe.
2006.03.27. 22:29
A szlovén Krim Mercator az orosz bajnok Lada Toljattit idegenben lõtt több góllal búcsúztatta a Bajnokok Ligája elõdöntõitõl, és bátran hangoztatták hogy nem számít, milyen ellenféllel kerülnek majd szembe.
#20709 Hogy ezt miért magamnak válaszoltam???
Fáradok!!
Fáradok!!
Jelentem a ki akasztás sikerült !!! már kezdtem azt hinni, hogy becsavarodtam (ami nem kizárt), de nem értettem a hsz-t, de most már értem! 😊)))
Igen ez nekemis feltünt!
Remélem sikerül helytállnia!
Remélem sikerül helytállnia!
Erre én is emlékszem!
Ez a csaj, a "belét" kihajtja a pályán, ha értelmes célt lát magaelött!!
Én nagyon tisztelem!!
Én nagyon tisztelem!!
Szerintem Ritával nagyon jó ki egészítenék egymást és ahogy nézzem mindketten "hajtósak"!
Csatlakozom, de legalább ennyire örülök Piros meghívásának is. Lehet gyûjteni a köveket, de én egyedül benne látom a válogatott leendõ beállósát, a védekezése pedig fiatal kora ellenére is szédületes.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Oks! Remélem sikerül talpraállni a családnak, a tragédia után!!
Neki én is örülõk. Nekem a legemlékezetesebb gólja az olimpián, amikor már egy minden mindegy helyzetben szinte beállóból háttal a kapunak becsavarja a labdát.
Biztos, hogy rengeteg szép egyéb gólja volt van és lesz, de ez bennem nagyon megragadt...
Biztos, hogy rengeteg szép egyéb gólja volt van és lesz, de ez bennem nagyon megragadt...
Ha minden igaz, akkor már egészséges. A válogatottságot ideiglenesen lemondta családi problémái miatt.
Nagyon örülök, hogy Erát behívták a keretbe!!!!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
DSportarénát nézte valaki? Volt benne valami érdekes?
A válogatott névsort nézve, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de Gin még sérült?
Valahol azt olvastam, hogy már jólvan.
Valahol azt olvastam, hogy már jólvan.
Mellékesen megjegyezném, hogy úgy látszik véget ért a hétvége így a zöld szobába is egy némely egyén vissza látogatott, mert eddig egész normális hsz-ek vannak a válogatottra vonatkozó cikkhez.
Hát igen!
Szörnyûek!!!!<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
Fúúú, ha ezt elkezdeném leírni, szerintem lefagyna a rendszer!!!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
No szép! Ezek a férfiak! <#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1>