Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Így van!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Eddig is ez az összeállítás volt?

"Kézilabda, nõi válogatott: bõ keret Norvégia ellen

2006-03-28 00:00 Utolsó módosítás: 2006-03-27 22:57
Ebben az évben elõször április elején a norvég válogatott ellen játszik három tesztmérkõzést (egyet idegenben, kettõt hazai pályán) a magyar nõi válogatott.

Németh András szövetségi kapitány keretét az MKSZ-elnökségnek kell jóváhagynia, de várhatóan az alábbiak közül kerül ki.

Kapusok: Sugár Tímea (Cornexi), Pastrovics Melinda (FTC), Herr Orsolya, Petróczi Viktória (Gyõr).
Jobbszélsõk: Balogh Beatrix (Cornexi), Kovacsicz Mónika (Gyõr).
Jobbátlövõk: Benyáts Beatrix (Esbjerg), Hornyák Ágnes (Vác), Mehlmann Ibolya (Dunaferr).
Irányítók: Görbicz Anita (Gyõr), Ferling Bernadett (Dunaferr), Siti Eszter (FCK), Orbán Annamária (DVSC).
Beállósok: Borbás Rita (Dunaferr), Szamoránsky Piroska (FTC).
Balátlövõk: Tóth Tímea (FTC), Szûcs Gabriella (DVSC), Tomori Zsuzsanna (Vasas).
Balszélsõk: Vérten Orsolya (Gyõr), Kirsner Erika (FTC), Kenyeres Fanni (Cornexi)."

Isthy
Sztem az volt a szerencsém, mert különben lett volna nekem nemulass! Nem pedig ilyen diszkrét dorgálás ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem is írtad... <#ravasz1><#nyes>

Isthy
Nem szóltam! <#kuss><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem jó pár játékostól nem búcsúztak el illõen...

Nem tudom, de már össze kéne hozni a dupla az már olyan minden napos.... 😄DD

Azért Faritól is illettvolna a szövetségnek kellõen elbúcsuzni!!
Én nemtudok róla, hogy ez megtörtént!!!!!

kaloz174
Figyelünk ám!😊

E.T haza, ... E.T haza...

Isthy
Ez egyre jobb! Vajon mikor lesz 3 egyforma sorszámú hozzászólás? <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Elvileg még hiányzik szavazat, legalábbis nekem úgy rémlik.

Isthy
Látom utópisztikus hangulatban vagy. Térj vissza a valóságba! Föld hívja montit, monti jelentkezz! <#integet2><#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Soha, mert tulajdonképpen nincs olyan, hogy "barátságos" meccs. Minden meccsen gyõzni kell ill. gyõzni akarnak. (Legalábbis nagyon remélem).

Pssssssszzzzz!!!!!<#smile><#awink>
No ha egyszer egy üzlet beindul!😊))

A Sagunto Dániában harcol
2006.03.27. 22:40
A spanyol Astroc Sagunto nõikézilabda-csapata az EHF bécsi sorsolása után a dán Viborg ellen játszik a Bajnokok Ligája elõdöntõjében. A párharc elsõ meccsét április 15-én Saguntóban játsszák, a visszavágót pedig egy héttel késõbb Viborgban.
http://handball.hu/

kaloz174
Breki!😞 Én csak 1x akartam mondani! Igaz, hogy azt nyomatékkal!😊

Isthy
"No azért nem egyszerû összeállítani még egy ilyen barátságos meccsre se a csapatot."

Nem bizony! De mikor volt az?

Errõl jut eszembe: mi van a bodzacsapattal "topicapuci"? :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Rendben van, jöjjenek a fiatalok, a friss erõk. Ez az élet rendje.
De miért nem tudják megszervezni végre a búcsúmeccsét az elõzõ, nem akármilyen képességû és eredményeket hozó, csapatnak?

off
Mikor lesz jó világ Magyarországon ?
Akkor, ha a négy nyelven beszélõ rendõr felsegíti az utcáról a munkában
megfáradt cigányt a miskolci mágnesvasútra, amelyen gazdag közalkalmazottak
és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok
tárgyalására...
on
ezt nem bírtam ki...

Kicsit furcsáltam a számozásokat, de gondoltam elnéztem a dolgokat, mondom fáradok!<#wink><#smile>

Bizony. És ahogy néztem egyre bátrabban játszik, szerintem ez Andrásnak is feltünt! Meggyõzõdésem, hogy nemcsak azért került be a keretbe, mert a Fradiban játszik!
És szemtelenül fiatal, a lányommal egyidõs, szóval még rengeteget fejlõdhet is!!

Isthy
Nem magadnak válaszoltad! Montinak, csak megint két ugyanolyan számú hozzászólást sikerült összehozni! Nem bír velünk az SG, ahogy monti is utalt rá a #20712-ben! Zöld-fehér topictársam ne reagálj! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

És bõven van lehetõsége játszani (nem is a akár milyen meccseken) mind védekezésben és támadásban is megkapja a bizalmat. No azért nem egyszerû összeállítani még egy ilyen barátságos meccsre se a csapatot. Mi lesz még késõbb?!

SomogyiG
Kiemelten figyel(t)em a játékát, mert az ETO-s szurkolótársak nagyon sok jót mondtak Róla! Azt kell mondjam, nem volt igazuk! Piros annál sokkal jobb, mint amilyennek lefestették, holott õk sem fukarkodtak a + jelzõkkel. Ha most még nem is bánják, késõbb még nagyon fogják átkozni magukat, miért engedték el! Legalább akkora tehetség, mint Temes, ha nem nagyobb! Ahogy Uhrakovából a Pádár-Kökény-Németh trió csodálatos beállóst fabrikált egy szerény irányítóból, úgy Piros is rövidesen ki fog magaslani a hazai mezõnybõl. (csak ne lenne ilyen kevés vetélytársa)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Vihar elõtti csend a Krimnél
2006.03.27. 22:29

A szlovén Krim Mercator az orosz bajnok Lada Toljattit idegenben lõtt több góllal búcsúztatta a Bajnokok Ligája elõdöntõitõl, és bátran hangoztatták hogy nem számít, milyen ellenféllel kerülnek majd szembe.
http://handball.hu/

#20709 Hogy ezt miért magamnak válaszoltam???
Fáradok!!

Jelentem a ki akasztás sikerült !!! már kezdtem azt hinni, hogy becsavarodtam (ami nem kizárt), de nem értettem a hsz-t, de most már értem! 😊)))

Igen ez nekemis feltünt!
Remélem sikerül helytállnia!

Erre én is emlékszem!

Ez a csaj, a "belét" kihajtja a pályán, ha értelmes célt lát magaelött!!
Én nagyon tisztelem!!

Szerintem Ritával nagyon jó ki egészítenék egymást és ahogy nézzem mindketten "hajtósak"!

SomogyiG
Csatlakozom, de legalább ennyire örülök Piros meghívásának is. Lehet gyûjteni a köveket, de én egyedül benne látom a válogatott leendõ beállósát, a védekezése pedig fiatal kora ellenére is szédületes.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Oks! Remélem sikerül talpraállni a családnak, a tragédia után!!

Neki én is örülõk. Nekem a legemlékezetesebb gólja az olimpián, amikor már egy minden mindegy helyzetben szinte beállóból háttal a kapunak becsavarja a labdát.
Biztos, hogy rengeteg szép egyéb gólja volt van és lesz, de ez bennem nagyon megragadt...

SomogyiG
Ha minden igaz, akkor már egészséges. A válogatottságot ideiglenesen lemondta családi problémái miatt.

Nagyon örülök, hogy Erát behívták a keretbe!!!!!!<#eljen><#taps>

NS cikk:itt

DSportarénát nézte valaki? Volt benne valami érdekes?

A válogatott névsort nézve, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de Gin még sérült?
Valahol azt olvastam, hogy már jólvan.

Mellékesen megjegyezném, hogy úgy látszik véget ért a hétvége így a zöld szobába is egy némely egyén vissza látogatott, mert eddig egész normális hsz-ek vannak a válogatottra vonatkozó cikkhez.

Hát igen!

Isthy
Általában nem, de vannak üdítõ kivételek! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Miért? lehet ez kérdés😊))

Szörnyûek!!!!<#vigyor2><#nevetes1>

Isthy
Akkor ne tedd! Inkább hagyjuk! <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
KOS? P

kezdelek megérteni
Fúúú, ha ezt elkezdeném leírni, szerintem lefagyna a rendszer!!!<#nyes><#nyes><#crazya><#crazya>

No szép! Ezek a férfiak! <#ravasz1><#nevetes1>