Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Egyetértünk.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Jövõ héten fotelkodsz? 😉))
(Bár nem sok Dferr-es van a válogatottban... Borbás és Mehlmann még újak😉, szinte csak Detti. - Pálingert is ide sorolnám, de õ meg nem játszik...) Ettõl még remélem útra kelsz😊))))
Kirsner Erika svéd-csavar gól Kína ellen
...more info's: májne aláírás 2. sor <#eljen>#eljen>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
de van egy ötletem minden hónapban adjuk ki a legaktívabb a fórumért legtöbbet tevõnek
Igazából kapusteljesítményeinkel nem voltam igazán elégedett.
DUNAFERR FOREVER!!!
A másik fél beleegyezése is kell minimum, meg a topictagoké is. <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Melindát énis hiányolnám :-)
Amúgy nem fiatalításról volt szó hanem olyan csapatról amelyik illetve amelynek tagjai vállalni tudják az olimpiáig.
Ha Era olyan formában lesz és tudja én támogatom :-P
Ez így gyönyörû kedd-reggel lett.
Hát ez az NS-es keret még ugyanolyan találgatás, mint a mieink voltak.
Melust nagyon-nagyon sajnálom, mert tényleg mi látjuk meccsrõl meccsre és nagyon megérdemelné a kerettagságot. Aki csak tévés meccsen látta az tán nem veszi komolyan amit mondunk vele kapcsolatban (és valószínû Andrásék is így nem tudtak rá felfigyelni), de folyamatosan figyelve õt mind támadásban, mind védekezésben hihetetlenül satbil jó játékot mutat.
Nem tudom mostanában kik kapták az Alfát nálunk, de Melus már több hónap alapján is simán megérdemelné, mondjuk még Ira az akire hasonlókat mondhatnék.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
Pasi szerencsére (vagy nem, ez most mindegy😊 nincs könnyû helyzetben.
Mire gondolsz? 😊)))))))))))
A telefonod is töltsd fel, hogy tudj telefonálni haza! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ági a Vácot se igazán tudta idén stabil teljesítménnyel segíteni, se támadásban, se védekezésben. 3.25 (akció 3.1) a gólátlaga, Veszelinek pedig 5.70 (akció 4.25) pedig aztán rá se lehet mondani, hogy kiegyensúlyozott lenne 😊 Õri átlaga is jobb, igaz ezek csak számok, de egy válogatott játékostól elvárnám, hogy kimagasodjon egy alsóház és kiesõház között mozgó csapatból. nem indokoltabb Kindl kikerülése sem szerintem.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
szerintem ott van õ harmadiknak, csak gyengék a véletlengenerátorok 😊
De én most túllépek ezen. Lehet legközelebb már nem teszem meg.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
(Nekem is az lett gyanús.)
DUNAFERR FOREVER!!!
Mi meg figyelünk!!<#wink>#wink><#crazya>#crazya><#smile>#smile>