Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Jól tudom, hogy õ annak a riporter testvérpárnak az egyik fele?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Rostást szépen "elkaptad" az indexen<#eplus2><#beka3>
Egyetértünk.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Az😊))
Jövõ héten fotelkodsz? 😉))
(Bár nem sok Dferr-es van a válogatottban... Borbás és Mehlmann még újak😉, szinte csak Detti. - Pálingert is ide sorolnám, de õ meg nem játszik...) Ettõl még remélem útra kelsz😊))))

VMan
handball.hu-ék is beírták végül Fannit 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Nem bizony! Én már csak ilyen értetlen vok! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
vagyis 3. sor <#vigyor3>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Asszem errõl a gólról beszéltetek nemrég:
Kirsner Erika svéd-csavar gól Kína ellen

...more info's: májne aláírás 2. sor <#eljen>

Ehh, te direkt nem akarod érteni😉))))

Breki33
akkor énse kérem :-)

de van egy ötletem minden hónapban adjuk ki a legaktívabb a fórumért legtöbbet tevõnek
Breki33
NAm azt mondtam, hogy nem fér bele csak nem érzem vállogatott szintûnek.

Igazából kapusteljesítményeinkel nem voltam igazán elégedett.
Isthy
Sztem meg most a kísérletezés szakaszában belefér. Gin mögött Susu, Herr Orsi és Pasi legyenek azok akik a másik kapus címért versengjenek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na nem megy az olyan könnyen! <#ejnye1><#vigyor>
A másik fél beleegyezése is kell minimum, meg a topictagoké is. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak ne lódulgasson semerre sem, jó helyen van Meli ott ahol most van.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hát nem tudodom de én Pasi-t nem érzem vállogatott szintû kapusnak jelenleg fradistaként.

Melindát énis hiányolnám :-)
Breki33
pontosan

apuci cím átadva
(végre megszabadult tõle)
Breki33
Az a gól megis van valahol felvéve.

Amúgy nem fiatalításról volt szó hanem olyan csapatról amelyik illetve amelynek tagjai vállalni tudják az olimpiáig.

Ha Era olyan formában lesz és tudja én támogatom :-P
Duby
Szia Bea!!! <#integet2> Nagyon örülök, hogy itt (is) üdvözölhetlek! <#vigyor2>
Ez így gyönyörû kedd-reggel lett.

Hát ez az NS-es keret még ugyanolyan találgatás, mint a mieink voltak.
Melust nagyon-nagyon sajnálom, mert tényleg mi látjuk meccsrõl meccsre és nagyon megérdemelné a kerettagságot. Aki csak tévés meccsen látta az tán nem veszi komolyan amit mondunk vele kapcsolatban (és valószínû Andrásék is így nem tudtak rá felfigyelni), de folyamatosan figyelve õt mind támadásban, mind védekezésben hihetetlenül satbil jó játékot mutat.
Nem tudom mostanában kik kapták az Alfát nálunk, de Melus már több hónap alapján is simán megérdemelné, mondjuk még Ira az akire hasonlókat mondhatnék.

Arra mindig figyelek, hogy fel legyen töltve, mert azon kívül, hogy telefonálásra is alkalmas rádió ill. zene hallgatásra is... 😊

Tudom én, csak meglódult a fantáziám ;-)

Isthy
Arra az interjúra, a tavaly tavaszi itthoni Slagelse meccs után, amiben arról kérdezték, hogy kiknek játéka tetszik neki a Dferr csapatából. Melit megemlítette benne, hogy õ tetszett neki akkor is, meg elõtte a Viborg ellen is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez a megérdemelte furcsán hangzik, ugyanis a válogatottba nem a jók kerülnek, hanem a legjobbak - pontosabban akik elõtt nincs senki.
Pasi szerencsére (vagy nem, ez most mindegy😊 nincs könnyû helyzetben.

"Még Anjának is tetszett, szerencsére semmi folytatása nem lett."
Mire gondolsz? 😊)))))))))))

Isthy
Én is hasonlóképpen teszek mint te, tyúkhúslevest szeretõ E.T. <#vigyor>

A telefonod is töltsd fel, hogy tudj telefonálni haza! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
de azért belegondolva, Hornyák helyett jöhetett volna valóban már most (más ötletem végképp nincs, max Temes).
Ági a Vácot se igazán tudta idén stabil teljesítménnyel segíteni, se támadásban, se védekezésben. 3.25 (akció 3.1) a gólátlaga, Veszelinek pedig 5.70 (akció 4.25) pedig aztán rá se lehet mondani, hogy kiegyensúlyozott lenne 😊 Õri átlaga is jobb, igaz ezek csak számok, de egy válogatott játékostól elvárnám, hogy kimagasodjon egy alsóház és kiesõház között mozgó csapatból. nem indokoltabb Kindl kikerülése sem szerintem.

szemet nem, de mást igen... finomak a tyúk levesek... na jó van mentem ..

Na jól van E.T hazatér megpróbálja magát feltölteni egy kis energiával, hogy holnap korra reggel feltudjon szállni... 😊)

Isthy
Nincs...

Vak tyúk is talál szemet...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
lásd eggyel feletted 😊

kb. annyiszor mint a Gulyásnak. Lehet, hogy egymásnak adogatják a tippeket?<#vigyor>

SomogyiG
Lebuktam?!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
Isthy, Te biztos tudod, Meli tényleg nincs a keretben? 😄
szerintem ott van õ harmadiknak, csak gyengék a véletlengenerátorok 😊

Isthy
Miért? Szted nem lenne jogos? Bizonyított már eleget és nem himi-humi meccseken, hanem 2 éven át kõkemény BL meccseken. Még Anjának is tetszett, szerencsére semmi folytatása nem lett.

De én most túllépek ezen. Lehet legközelebb már nem teszem meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Anett a legfõbb reménység a poszton, de vele én (is) megvárnám a rájátszást és az EHF végkimenetelében mutatott teljesítményét. aztán a nyáron remélhetõleg már megkérdõjelezhetetlen lenne a neve a keretben.

Isthy
Mikor nem? Aztán néha bejön nekik valami. Sztem nekik is van olyan véletlen generátoruk mint Gulyásnak! <#nyes><#nevetes1>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Lovászt nem, de Csákit én is hiányolom, ezenkivül Sopronyi Anettet is behívtam volna...!

Megértem, de az ellenvetés is jogos.

kaloz174
Nehéz ügy! Mindenesetre nagyon drukkolok neki!! Nagyon szimpatikus fiatal játékos õ is.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
CSAKAPASI! 😄

No majd csütörtökön kiderül, hogy a most következõ 3 mérkõzésen kik fognak szerephez jutni.

VMan
az a baj, hogy Csáki v. Lovi egyáltalán nincs a találgatások között.

kaloz174
Az biztos, hogy Pasi nagyon megérdemelte, szerintem.

VMan
most lesz csak akkor lázongás Dferr-részrõl Meli miatt 😊

SomogyiG
Ezek szerint az NSO is találgat...

Spec arra nem emlékszem... igaz sok minden másra sem...

SomogyiG
Pastrovics és Petróczi úgy volt említve, hogy valamelyikük, és Kenyeres nem szerepelt.

kaloz174
Innen!
(Nekem is az lett gyanús.)

SomogyiG
Ha jól emléxem, Mocsaitól sem...

VMan
Fanni nem volt benne, ez melyik oldalról való?

Isthy
Ha jól belegondolunk valszeg egy csapatnyi játékost is összeszedhetnénk akikkel ez nem történt meg <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

Miért!! A hölgyek úgyis csak fiatalodnak!!!!
Mi meg figyelünk!!<#wink><#crazya><#smile>