Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nagyon is jót tett volna neki...
De szerintem ez nem a származáson múlik, hanem az egyedeken.
Egyébként honnan az infó? Az EHF-rõl?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
1.meccs REFEREES:Alexandr Covalciuc (MDA),Anatolie Covalciuc (MDA)
DELEGATE(s): Edeltraut Berthold (AUT)
2.meccs REFEREES: Ladislav Podlucky (SVK), Jan Rudinsky (SVK)
DELEGATE(s): Björn H. Johannesson (ISL)
1.meccs REFEREES: Michele Falcone (SUI),Felix Rätz (SUI)
DELEGATE(s):Jozef Korec (SVK)
2.meccs REFEREES: Nikolaos Korres (GRE), Sotiris Migas (GRE)
DELEGATE(s): Ilmars Kazinieks (LAT)
hát ez se semmi...
1. meccs.REFEREES: Svein Olav Oie (NOR), Oyvind Togstad (NOR)
DELEGATE(s): Zlatko Mosnicka (CRO)
2.meccs REFEREES: Claus Gramm Pedersen (DEN), Henrik Mortensen (DEN)
DELEGATE(s): Jacek Wroblewski (POL)
Ez jó nekünk?
Szerencsére azonban nekünk nem kell a pályán rohangálni. <#vigyor2>#vigyor2>
Bár néha még nagyon jó lenne, de már meccs-nézés közben is fájni kezd a térdem.😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"Vincze Melinda egy mentálisan nem igazán acélos közegben van..."
Gyengébbek kedvéért - én😊 - elmagyaráznád, mit értesz alatta?
(Bocs' puskázásért!)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
de ezt úgyse tudjuk itt megbeszélni
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
remélem nem kiabálom el szegénynek :]
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Talán Németh András jobban el tudja hitetni vele, hogy bízik benne, mint régebben. Mert azt látom, hogy valahonnan megkapja azt a lelki pluszt, ami egy kapus esetében elengedhetetlen.
mindenesetre bízok benne, hogy még szép sikerekhez fogja segíteni BB a válogatottat.
Egyébként miért olyan hihetetlen, hogy:
- a saját csapata körüli problémák (sorozatos sikertelenség és az ebbõl fakadó eredménykényszer) amik a VB elõtt mind fizikailag, mind pszichésen fokozottan igénybevették,
- a válogatottban a bizonyítási vágy (megmutatni, hogy még ennyi idõsen is igenis ott a helye)
- a "kifacsart" fizikai állapot, mert a Cornexiben is harmad-negyedmagával "húzta az igát"
- a külföldi válogatottakban már nem olyan könnyû ellenfelekkel találta szembe magát, mint akik itthon szoktak játszani ellene
Ezek mind külön-külön és együtt is okozhatták azt a fizikai és mentális túlterhelést, ami miatt "becsõdölt".
ez túlságos erõs fogalmazás és túlságos egyszerû indoklás.
bármi más oka lehetett annak a visszaesésnek a hajrában, akár lelki baj, akár egy megfázás pl.. csak nem gondolod, ha ez ennyire kézenfekvõ lenne, hogy erõnlétileg sok BB-nek egy ilyen sorozatterhelés, azt nem venné észre egy ilyen kiváló, évtizedek óta a szakmában lévõ edzõkettõs, mint a Németh-Zsiga páros?
Bezzeg mi megjelentünk a kupameccsen, és szorítottunk a Fradinak is, 3-an is képviselve a legszínvonalasabb kézis fórumot. <#wink>#wink>
illetve vannak kétkezes szélsõk akiknek mindkét keze ugyanolyan jó szinte?
úgy értem mint fociban a kétlábasok
A két szélsõ poszt kissé furcsán alakul a válogatottnál. Egyik oldalon túl sokan vannak, a másikon nem annyira. Vita mindig is lesz, mert mindenki inkább a saját csapatából látna szívesen ott játékost, ráadásul érvelni is tud mellette, mert azt látja inkább többet játszani és vica versa a másik is. Ezért sztem senki nem tud normális ítéletet mondani, csak egy-két esetben látták a vetélytársat (ráadásul néha csak TV-ben, ami ugye rohadtul keveset mutat arról, hogy ha nem nála van a labda mit csinál a pályán), a többit a másoktól hallottakra alapozzák. Fogadjuk el azt, hogy részinformációink vannak és az alapján döntünk és alkotunk véleményt, természetesen a saját kedvenceink javára inkább. Ezt sztem figyelembe kéne venni mindenkinek.
A balszélen a bõség zavarából most így döntöttek (ha ez lesz csütörtökön is), remélem nyáron mások is lehetõséget kapnak és az EB-re az alapján hozzák meg a döntést Andrásék.
A jobbszélen a kevesebbõl is jó lenne, ha ugyanígy kísérleteznének, a nyáron mások is lehetõséget kapnának és ugyanígy a döntés megszülethetne ott is az EB-re. Akár még október-novemberben is lehetne versenyeztetni, ha addig nem tudtak dönteni. Én ezt szeretném és ezt tartanám egy megfelelõ megoldásnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Annál sokkal régebbre a DKban😉
így értelmetlen is a másikat meggyõzni
én bárki játszik annak szurkolni fogok
de ez hogy idõs csak magyar mentalítás
Aki ismeri nemis kérdez ilyet :-P
de sztem mindkettõ mellé kell egyenrangú társ (egy tapasztalt egy ifjú titán)
Útra kelek ugyan, de rövidebb utakra és más célból.
DUNAFERR FOREVER!!!
de nincs nála jobb jelenleg sztem
és ha emléxel elsõ három meccsen kb 98%-ban dobott
Szerintem BB hibája a legkevésbé, hogy szinte az egész Vb-t neki kellett egyedül megoldania. (és emiatt nem bírta a végét...)
Heti két bajnoki, és heti 4-5 meccs nem ugyanaz...
De legyen igazad, oldják meg... jobban mint a korábbi világversenyeken...
Valóban volt All Star, csak nem az idén!!! De meggyõzõdésem, hogy Te is láttad a VB-t, tehát Te is láthattad, hogy az utolsó meccseken egyszerûen nem volt ott, akár pályán volt, akár nem.
Ne értsd félre, eszembe sem jut, hogy bántsam! (már csak azért sem, mert egy város szülöttei vagyunk) De az itthoni és kupa meccseken - ha volt elég ideje két meccs között - akkor tudott jól teljesíteni! Ha 2-3 naponta meccselni kell, ráadásul kemény/nehéz ellenfelekkel, ahhoz Õ már nem elég sajnos!
És András csak akkor hívja be Era-t ha tényleg tudja, hogy õ most az egyik legjobb.
És nála jobban kevesen ismerik.
Viszont BB már volt All Star játékos is világversenyen nem arról hires amir írtál éppen ellenkezõleg
Sztem egyiket sem kell elfelejteni.
A többivel meg szerintem rostas Deckard korábbi korántsem "hízelgõ" Cori megnyilvánulásaira utalt.