Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
oké de majd ha hozzánk jössz szólj
Ez már nekem is feltûnt, minden hajnalban van egy kis szünet.

SomogyiG
Off
Breki! Holnap Miskére megyek, meg Bajára, útközben majd integetek odafelé is, meg vissza is.
Húúúh, de jó is az a Bajai Halászlé!!! <#finom>
On

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

De rosszak vagytok!😊)) Tudom magas labda volt....

Alszom én... 😊 Amikor csak tudok, de ha reggel 6-ra megyek, akkor így is úgy is fent kell lennem 5-óra elõtt ... és a kávét iszogatva híreket olvasok...

Breki33
akkor izgulhatsz
SomogyiG
Ha ez a végeredmény, akkor félidõben hogy álltak?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
A szerver is alszik, mint minden rendes fórumozó, és neki sem tetszik, ha közben zaklatják. 😊)) Ilyen embertelen idõben tessék aludni! 😊

0-0

Breki33
mennyi lett?
😊) Holnap csak délre megyek így talán én is.... bár lehet, hogy szokás szerint hajnalban fel kellek....
Tényleg azt már többször észrevettem, hogy hajnal 5 elõtt nem igazán akar üzemelni a fórum, nem tölti be az oldalt, ill. nem elérhetõ. Ez csak nem tûnt fel?

SomogyiG
Ez nagyon megnyugtató! 😊

Most már merek aludni az éjjel! 😊

off
No most kezdõdõt a Barca meccs, de én sajnos véletlenül megnéztem az eredményt és már így nem is olyan érdekes ..... <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Ha valamit komolyan veszek, vagy sértésnek akkor csak is azzal az illetõvel privátban lebeszélem! Szerintem az nem tartozik másra! De ilyenre nem volt még példa.

Isten ments! Dehogy!

SomogyiG
Ezek szerint Te most komolyan vetted, amit Mse-nek válaszoltam? <#csodalk>

Ha igen, akkor nem vetted észre sem az idézõjeleket, sem a csúfolódó irgum-burgum vigyorgó szmájlikat sem? <#csodalk><#csodalk>

Most ez komoly?

Tényleg szerintettek mi értelme van, hogy majd 9 városba fogják megrendezni a VB-t? Jó, jó, hogy megpróbálnak minél több várost be vonni, népszerûsíteni, de nem lesz fárasztó estlegesen az utazás 2 meccs között, és itt nem a csoport meccsekre gondolok.

😊 tudod miért ne? Ahogy a többi helyen olvasom... 😞
No de nem ezért szeretünk ide írni, meg különben se szoktunk veszekedni, legalábbis emlékeim szerint...<#whatever> Meg túl sok értelme sincs. Az más ha meg vitatunk valamit, legalábbis szerintem. Végül is mindenkinek lehet önálló véleménye, megfelelõ keretek között.

SomogyiG
Ezt most méééé?

hááát azért kaptam már itt is "kritikát" 😞 véleményért...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nekem nem idegen már régóta ott vagyok, csak nem bólogatok mindig mindenre, vagy úgyis mondhatnám soha semmire 😄DDD
Gyakorolni kell a meggyõzési technikát 😊 hátha eccer bírót vagy esküdtszéket kell meggyõzni ;DDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ugyan már.... <#boxer><#banplz><#ravasz1>

Miért itt nem mondhatsz véleményt?

SomogyiG
Nem kell "idegen" vizekre evezni, "veszekedni" lehet itt is...! <#crazya><#boxer><#nyes>

neeeem 😊 apró malõr 😊
most olvastam DK-t , látom egy-egy eszmecserének (még) mindig az a vége, hogy valaki a másik klubszimpátiájára utalgat 😊) kicsit uncsi már, hogy nem lehet véleményt mondani, mert tök mindegy mit írsz ezt mindenre rá lehet húzni 😊

Hát nem semmi meccs! 😊)) Bár én csak az angol és spanyol bajnokságot szoktam nézni a többi nem érdekkel...

SomogyiG
Ha jól tévedek, a focimeccsre gondolsz...! 😊)

<#eljen>Kösz

Vagy már meg is látogatta a nevezet intézményeket.... 😄

Breki33
miis köszönjük
SomogyiG
Egyébként nem tudom, hogy mi lett a végleges linknév, amit a nagy többség megszavazott, egyelõre "Kézilabdabarátok (moderált) fóruma az SG-n"-re javítottam át.

Kérem a konstruktív véleényeket...

SomogyiG
Látom, a nyomaték kedvéért 2x, hadd pörögjön az a fórum!!!<#nevetes1>

na de ti nem vagytok a vizsgáztatóim...a tudást meg csak tanulással lehet megszerezni 😊)) nem mintha focimeccsre, vagy sörsátorra vágynék, csak megemlítettem 😄

Hajrá Újváros 😄

na de ti nem vagytok a vizsgáztatóim...a tudást meg csak tanulással lehet megszerezni 😊)) nem mintha focimeccsre, vagy sörsátorra vágynék, csak megemlítettem 😄

Hajrá Újváros 😄

SomogyiG
Off
Mi az az "Iron Man"-hoz képest...! Vagy a "Children of the Grave"...! Etc...
On

SomogyiG
Mse!
Nem vagy Te már annyira kislány, ezt már tudnod kéne. Egyetlen vizsgámon sem kérdezték,(pedig jópáron már túl vagyok) hogy mennyit tanultam. A vizsgáztatónak elég, ha tudsz.

az volt 😊))))

Mi volt? (Tipp: U2 - One)

Ó az még nagyon távoli, szerintem egyelõre csak a soron következõ 3 meccsre kell figyelni utána, majd nyárra ... majd õszre és jöhet az EB. Remélhetõleg minél elõrébb végzünk.

a fórumra gondoltam... 😊))
Itt körülöttem -igaz papírfalak választanak el- van vagy 1000 ember 😊 Az egyik fele focimeccset néz, a másik meg a sörsátorban iszogat 😊
Csak én tanulok 😉))

"majd visszatérünk rá a világverseny elõtt, részemrõl - egyelõre- lezártnak tekintem a dolgot... 😄D
(majd elvitatkozunk máshol 😄D)"

nem utána, elõtte 😊 de azért jobb így hogy megvilágosodtam, nem kellett hosszú hónapokat várnom <#nyes>

Á nem ha tükörbe nézel mindjárt ketten vagytok.... 😄DD

SomogyiG
Te írtad, hogy majd tovább vitatkozunk, ha hazajöttünk... 😊

persze az eredeti a legjobb, de ez is meg a Lighthouse-s "átdolgozás" is nagyon tetszik 😊
(úgyis egyedül vagyok, írogatok magamnak 😊

SomogyiG
Amit én láttam, (persze csak a TV-ben) meg az írt beszámolók alapján Melinda is visszaesett. Most nem Sziszibára gondolok, mert õ szinte sosem nyilatkozott Melindáról pozitívan, (szerintem az õ favoritja Ivett) hanem a fórumokon.
Én most is azt mondom, hogy a "csikócsapat"-hoz kell egy-két igazán betanult "igás", aki(k) át tudja(ák) lendíteni a holtponton a csapatot. (nem irigylem Erát, mert végül is Õ fogja kinevelni a saját utódját, aki majd helyette fog utazni az olimpiára) Persze ha megmarad a gyorsasága, (a technika és a küzdõszellem adott) még ki is érhet Pekingbe...

OFF:

Danubius, az egyik legkirályabb szám megy, amit valaha hallottam! most+

ezt én sem értettem, meg is kérdeztem DK-n, de legalább megkaptam a választ most 😊

nem tom, kérdezd NA-t ;DDDD

Egyébként meg dehogy vagy öreg 😊))))

SomogyiG
Ez sem lehetetlen. Sugár Timire és Kindl Gabira kimondottan pozitívan hatott a "levegõváltozás", sõt még Görbicz Anita is kimondottan jól érezte magát...

kaloz174
Én úgy tapasztaltam, hogy csak azokat zavarta meg jobban a helyzet, akik közvetlenül érintettek voltak a történetben.
Melit nem különösebben. Szerintem õ - az átlagot tekintve - nyújtott annyit, mint Era. Ha választanom kellett volna, én nem tudtam volna, a két játékos között.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!