Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki most kimegy elvileg jobb körülmények közé, az ezen felhúzhatja magát, és "beinthet" a válogatottnak és Némethnek. Ha azonban olyan versenyzõtípus, hogy ettõl többszörözött erõvel és kitartással veti magát a munkába (ami által egyenes következmény a formajavulás és jobb játékossá válás), a kapitány úgysem mehet és megy el mellette és behívja.
handball.hu: Tomori: Kicsit félek a válogatottól
Részemrõl elfogadható a társaság némi változtatással: Bulath, Vincze, Temes, tavaszi játéka alapján behívható lett volna még.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
másrészt szerintem ez Gabcára nem vonatkozhat, mert õ már kiforott játékos... és neki csak jót tehet a váltás...
áááá, mindegy 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
De jelenleg nem nagyon tudunk olyan magyar játékost nõi vonalon aki kiment és csapata húzóembere lett.
Érdekes egy témakör ez. Én elismerem András azon teoriáját, hogy a külföldre szerzõdött játékosok formája hanyatlik. Ez tényleg így van. Még Sitike is sokat esett vissza a Fradiban látható Esztihez képest. Viszont ellenérvként ott van az is, hogy ezek a játékosok emberek, de attól hogy válogatottak, még ugyanúgy 278ftért kapják 95 ös ólommentes benzint, és az évvégi adóbevallásukat is le kell adni. Kimennek, mert a "majd utaljuk"-ból nem tud vásorolni, és nem mellesleg kint a többet is pontosan fizetik.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Azt hiszem ebben benne van a válasz.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Sztársportot nem láttam, így nem tudom abban van-e valami, de a Dferr fórumba mindig beírják szerdánként, hogy mi van bennük.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A mai Képes Sportban benne van az interjú Gabcával, amire kérdéseket lehetett írni a múlt héten.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én úgy tudom, hogy Kéziladba szurkolók (moderált) fóruma az SG-n, de lehet nem jól emlékszem.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ill. találgatások. Az egész Krim pletyka a kometalról indult, ott beszélgették, sõt ott olvastam elõször, hogy a Ribeorrja vagy, hogy hívjak a csapatot.. hírbe hozták, után jelent meg az is máshol...
"A norvégok elleni három meccs után mozgalmas lesz a válogatott programja a svédországi Európa-bajnokságig. A tervek szerint a bajnokság után Brazíliába utazik a csapat, majd júliusban egyhetes edzõtáborozás következik, augusztusban pedig a Pannon GSM-kupa vár rá. Októberben a Kárpát-kupán vesz részt a keret, s a decemberi Eb elõtt maradó három hétig tart majd a közvetlen felkészülésre."
Kapós a magyar kapus
Nemzeti Sport Napilap S. J. - 2006-03-29 02:26 Utolsó módosítás: 2006-03-29 02:26
A dánok mintha kicsit neheztelnének Pálinger Katalinra, aki – családi okok miatt – szeretné békésen, per nélkül felbontani jövõ nyárig szóló szerzõdését az FCK-val, amely koppenhágai hír szerint 200 ezer eurót kér a kapust kivásárolni óhajtóktól.
Az egyik dán tévécsatorna a minap azt találgatta, hol folytatja karrierjét a magyar sztár, és ,,bedobta” a tavasszal vad erõsítésbe kezdõ Krim Ljubljana nevét, gondolván, ha Siti Eszter is oda igazolt az FCK-ból, valamint a dunaújvárosi Kindl Gabriella is ezt a klubot választotta, akkor Pálinger is oda tarthat.
Szlovén és horvát források szerint a román Luminita Dinu Hutupan kapus az évad végén elhagyhatja Ljubljanát, mert hazahívja a Valcea, ám arról még nem döntött a Krim vezérkara, ki lesz az utóda. Pálinger neve is szóba került Ljubljanában, de egyelõre a megbeszélésig sem jutottak a szlovénok a kapussal.
A Nemzeti Sport úgy tudja, Pálinger Katalin könyökmûtétje után Spanyolországban gyógyul, és nem lenne nagy meglepetés, ha kiderülne: ibériai csapatot választ magának. A játékost kedden nem sikerült utolérnünk.

az a bajom az irománnyal, hogy valószínûleg nem sokat gondolkodót az illetõ, aki írta. az elmúlt napokba megjelent pletykákat összeszedte egy picit megkeverte és leírta...
AZ írásom másik fele arra vonatkozott, most elõször és utoljára küldtem sms-t....
Felvetõdött, hogy a szakember a továbbiakban nem számít a külföldön szereplõkre, de ez a megfogalmazás így nem pontos. Ugyanis csak azokról a fiatalokról mond le egyelõre, akik a magyar bajnokság helyett a légióséletet választják.
,,Az elmúlt négy-öt év tapasztalata ugyanis azt mutatta, hogy külföldön nem fejlõdtek a magyar játékosok, sõt…” – hagyta félbe a mondatot a kapitány. – Akik viszont már régóta kint vannak, kiforrott játékosok, tudom, mire számíthatok tõlük. A fiataloknál azonban szempont volt a keretbe kerülésnél, hogy itthon maradjanak.”
Kivéve ha kapok sült keszeg-et
Énis azt szeretem, de a halászlét megeszem csak a halat benne nem szoktam.
Látom, tudod a frankót.
A bajai dzsámboriról már sokat hallottam, de ha már találka akkor müvészetek völgye, az közel van - NEKEM <#nyes>#nyes>
Vagy lehetne vmi kézimeccs is <#kuss>#kuss>
Na szóval akkor holnap folyt.köv.
Bodza válogatott?
Mindjárt jön a Breki és elmeséli, hogy ez nem sütõs-fõzõs topic!😊)
Hajrá magyar "Kézilabdabarátok (moderált) fóruma az SG-n"! Éljen a megbonthatatlan bodza-barátság! <#eljen>#eljen>
Jó éjt mindenkinek!😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ezért is volt szó róla, többen mondták hogy ott szoktak lenni.
(Pedig nem szeretem a halat😊)))))
Csak a sült és rántott halat!
Nekem meg az Anyukám fõz - kitûnõ balatoni halászlét!😊)))
Háááát Neked nem lehet túl közel! 😊
Én egyébként a Sobri címû Halászcsárdában szoktam megfordulni Baján!
Viszont ha "összeröffenésrõl" van szó, akkor a DunaKömlõdi vagy a DunaFöldvári Halászcsárda ideálisabb, mert közelebb van az ország közepéhez, mint Baja. Mindegyiket ismerem, mindegyik más, és mindegyik nagyon jó. De remek még a Kalocsai is.
On
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.