Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valóban nem volt jellemzõ, ezért nem is értettem a beírásod... már elõtte hagyni kellett volna!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Ezért került be Fanni helyett Kirsner Erika. Hol itt a gond? Következetes volt.
András a tapasztalatairól beszélt(külföld), hogy ott leamortizálódnak a játékosok. 90%ban le is amortizálódtak.Üdítõ kivétel B.B.(igaz már hazajött)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Hagyjuk inkább jó?! Semmi kedvem a partalan vitákhoz. Ez itt eddig nem volt jellemzõ, ezután se legyen.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Azon a meccsen simán😊))))

Mert azt mondta, mindig az adott forma számít, az kerül be, aki a legjobb formában van adott poszton.
Hát ennek igencsak ellentmond ez a nyilatkozata....mondom, hacsak nem jövõbelátó 😊)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nem vettem személyes támadásnak, és NEM IGAZ amit írsz... de elõszeretettel hangoztatod, persze ettõl még nem lesz igaz 😊)))

hát jó hogy az én véleményem, szép lenne ha más véleményét mondanám 😊))

Milyen illetõt kedvelek? 😊) Benyát, Ziát, Gabcát, Bulit, és az összes külföldön játszót? 😄DD

A Cornexi jobb csapat volt, mint az ETO?

Hege eto
Ebben nem lennék biztos.
Most akkor a gjerpen jobb csapat mint a D.ferr? Na neeeee....

"Soha nem haragudtam meg csapatra,(most sem haragszom) azért mert JOBBAK voltak, márpedig AKKOR a Cornexi SOKKAL JOBB volt mint az ETO.Teljesen megérdemelték."
Mindig azért kap ki a csapat, mert jobb az ellenfél😉

Hege eto
Miért is?

Hege eto
Mse senkit nem kedvel aki zöld/fehér, minden D.ferrt és Cornexit ért kritikát személyes támadásnak vesz

Hege eto
Bizony a mezõny legjobbja volt, Görbe mellett. Erre én már fel sem kapom a fejem<#ejnye1><#nyes><#eljen>

Hege eto
Súlyos tévedés.Nem az EHF kupa döntõ váltotta ki. Soha nem haragudtam meg csapatra,(most sem haragszom) azért mert JOBBAK voltak, márpedig AKKOR a Cornexi SOKKAL JOBB volt mint az ETO.Teljesen megérdemelték.
Amiért nekem nem szimpik:
-Évek óta össze-vissza igazolnak mindenféle eredmény nélkül(kiv. EHF kupa)
-Kiesnek egy sokkal gyengébb csapattól az EHF kupa 16osából (Wiener Neustadt 2003)
-Túlmisztifikálják saját magukat(bajnokság megynyerés stb.), ehhez képest folyamatosan égnek, egy olyan játékos állománnyal akik normális szakmai vezetés mellett simán bronzesélyesek lennének.
-Ilyen kv-bõl ami nekik van sokkal jobban kéne szerepelni, ha ennyi pénz állt volna a D.ferr rendelkezésére év elején, nem biztos így nézne ki most a tabella.
-Akárki odament játékos(Pádár, Sugár) mélyen a tudása alatt teljesít(kivéve B😎
-A szurkolóik gyûlölnek Bennünket.

Ezek asszem tények, amin nincs értelme vitatkozni. Ezek alapján, nem tudok kedvezõbb képet alkotni a Cornexirõl.

Breki33
de értsd meg ez csak a te véleményed

de mivel mint Hege írta az eddigi eredmények mellette állnak és õ a szövetségi kapitány nem érdemes ezen lovagolni.

Te szubjektíven nézed mert kedveled az illetõt.

Olyan szövetségi kapitány sose lesz aki mindenkinek megfelel.
nem érted a lényeget: NE NYILATKOZZON ILYET, most még ne!

békaügetésben 😉

Én inkább azt mondanám erre, hogy nem tudja követni a játékos "kinti" szereplését. Ha hozzájut is 2-3 kazettához, illetve láthatja esetleg a góljainak számát, az kevés.

Én így voltam NK-val is. Játszottunk a csapata ellen 2 meccset, aztán leigazoltuk, mert 5 éve emlékeztünk rá a távolból, aztán jött a csalódás. (A 20. meccs körül kezd elfogadható teljesítményt hozni.)

Egyébként sokszor a statisztikai is kevés. Én igazán csak Orsival kapcsolatosan voltam - sok külföldi meccs esetében - képben. Egy példa. A statisztikában ezt látod a Besancon elleni meccsrõl: 4 gól (Orsi csak háromra emlékezett). Azt már nem tudhatod, hogy 9:3-nál beállt irányítani ás félidõre az eredmény 13:14 lett. A meccsen kiharcolt (ha jól számolta) 8 hetest. Ezt csak azok látták, akik kint voltak.
Breki33

ugyanazt járjuk körbe
nagy dolog,valóban!
De azért az eléggé nagy diszkrimináció, hogy csak azért mert külföldi csapathoz igazol, azért nem hívja meg... úgyhogy még egyelõre itthon bizonyít, és ha csak András nem jövõbelátó, fogalma sincs, ott hogy fog teljesíteni...

nem is akarlak, nem szereted a Cornexit, tök mindegy mit csinálnak... Sajnálom, hogy ezt váltotta ki belõled az ellenük elbukott EHF döntõ...

Majd talán egyszer objektíven is tudod nézni, felülemelkedve ezen...Nekem sikerült Vérten Orsi vonatkozásában....

Aki beint a válogatottságnak, azt ne is hívják. Szvsz. a címeres mez felhúzása nagy dolog!
Hege eto
Sejtem, csak az a baj, hogy nem tud megcáfolni....

Hege eto
Oks!

Isthy
Huhh, ez Msenek "tetszeni" fog!!! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd este megejtem, mert most indulnom kell egy hosszabb útra.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
a mai SZTÁR Sportban benne van Szucsánszki Zita, Tápai Szabina és Tomori Zsuzsa társaságában az "Új generáció" címû cikkben.

meg van 2 oldal férfi kézilabda is asszem, de azt csak átlapoztam :]

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
A Ziával kapcsolatban feltett kérdésre gondoltam, hogy mi van illetve lesz vele. Inkább a lesz tekintetében, mert állítólag hazafelé tart.
A jelenben egyértelmû, hogy nem számít rá András a válogatottban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
😊)))))))játékostemetõ<#rolleyes>

Hege eto
"Messze van jelenleg attól a szinttõl amit tudhatna,"

Ennek okairól kaphatnék egy privátot. Csak mert én is így gondolom.<#nyes>

Isthy
Én még a magyar csapatok esetében (akár Dunaferr is) fogok neki szurkolni, hogy jól játsszon. Ha nekem valaki a kedvencem, akkor mindenütt az, nemcsak egy helyen.
Az más kérdés, hogy emellett persze azért szurkolok, hogy gyõzzön vagy jusson tovább a magyar csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
mármint a csapat?
Isthy
Semmi gond, így már helytálló a megfogalmazás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Talán a Cornexi nemsokára válaszolhat neked

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
AZt hiszem mindnyájan kivánjuk hogy mutassa meg mit tud.

Persze magyar csapatok ellen nem fogunk neki szurkolni
Isthy
Nem kell semmi, bocs. Messze van jelenleg attól a szinttõl amit tudhatna, de ez nem csak elsõsorban az õ hibája. Majd az elkövetkezendõ 2 évben kiderül, hogy mennyit jelentettek ezek a dolgok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
igen de úgy értettem hogy az aztán következõ évben

bocs ha félreérthetõ volt
Breki33
de ezt elõtte teljesen nem tudhatod

anyit tudunk, hogy jó döntés volt a váltás

ez az én véleményem
Isthy
"De jelenleg nem nagyon tudunk olyan magyar játékost nõi vonalon aki kiment és csapata húzóembere lett."

Ezt írtad és erre reagáltam. Jelenlegrõl beszéltél és semmilyen kitételt nem tettél.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Személy szerint én biztos vagyok benne, hogy jót fog tenni. Amit az elmúlt 1,5 évben láttam és tapasztaltam, annak alapján mondom ezt. Persze én könnyen vagyok, mert sok háttérinformációval rendelkezem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
és vállogatott is

DE ugye mikor õ kiment formája viszaesett és 2003-as VB-n nem játszott igazán jól
Isthy
Én pedig erre azt mondom, hogy Siti Eszti idén nagyon is húzóembere volt az FCK-nak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
sztem nem vita

de tényleg felesleges
Hege eto
Ez egy felesleges vita mert a szöv. kapitány állítja össze a csapatot. Amíg jönnek az eredmények, márpedig eddig jönnek, addig maradjunk a szurkolásnál.
Andrásnak asszem még nem volt elbaltázott meccse, szemben az elõdjével, aki élen járt ebben.

Breki33
kérdés mi a kisebb

én speciel olyanra gondolok ami hazája bajnokságában nemzetközi kupát érõ helyen végez illetve indul, esetleg nemzetközileg jegyzett bajnokságban játszik meghatározóan.

Errõl jut eszembe mi van Hortenziával?
"híres csapatban" ? Kisebb csapatban már nem is lehet jónak lenni? Itthon is be lehet kerülni kisebb csapatból lásd Vác, Vasas....

Breki33
oké miis bizunk benne

de egy vállogatottsághoz ez nem elég
majd ha újra megmutatja mit tud
bocs Isthy- ennél már nincs lejebb... 😞 Magához képest csak 30% amit hoz, néha felmegy 50%-ra, de ennél õ sokkal többet tud, és hiszem, hogy meg is fogja mutatni...
ennyi..

Breki33
szívembõ szólt
Breki33
hát ha híres csapatban egy magyar hétrõl hétre kiemelkedõen játszana arról tudnánk sztem