Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyit vissza olvasni...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
De még milyen finom a harcsapörkölt túróscsuszával! De a kakaspörkölt is hasonlóan jó túróscsuszával! <#finom>#finom>
On
DUNAFERR FOREVER!!!
Ebben a mondatban minden benne van. Az eleje undorító és szépen jellemzi a Hypot! <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
Az utsó mondat pedig max. tiszteletet érdemel és sok mindent elárul. <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mert, hogy a legfinomabb bodza került szóba?😊)) Ha elhozod, lesz keszeg is hozzá, ígérem! 😊) (Már csak azért mert az frissen jó, ugye.)
Persze, ehhez Bulinak jól kell játszania. Ezt majd megbeszélem vele, ha látom legközelebb!😊)) Hajrá Buli!!!
Jól tippeltem, remek volt a bajai halászlé, hoztam is haza 3 adaggal. (a harcsapörkölt túróscsuszával is nagyon jó)
On
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
illetve odakerül
állom egy sexárdi vörösborral
Én azért remélem, hogy Buli nem adja fel. Bár azt én sem tanácsoltam volna neki, hogy igazoljon külföldre. Rövid távon ez nem bizonyult jó üzletnek, sem a csapatnak, sem neki. Remélem, nem ez marad a trend.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
:-))
A bajnokságról: Szerintem sokkal kiegyensúlyozottab a bajnokság, mint korábban bármikor. Az elején úgy nézett ki, hogy a Gyõr legyõzhetetlen, de késõbb bebizonyosodott, hogy az ETO-t is meg lehet verni. Azáltal, hogy egyre jobb teljesítményre képesek az alsóházi csapatok, erõsebb lett a bajnokság. A játékosok kicserélõdése is kedvezõen hatott, és az is lényeges, hogy Magyarországon sok nagy egyéniség kézilabdázik. Remélem, hogy a Fradi lesz az idei bajnok, várhatóan a Gyõrrel kell majd megküzdenünk a gyõzelemért. A Dunaferré lehet a bronzérem, és szerintem a DVSC zár a negyedik helyen.
A csapatról: Számunkra is meglepetés, hogy a bajnoki címért, a Magyar Kupáért és az EHF-kupáért is versenyben vagyunk még. A szezon elején azt tûztük ki célul, hogy a bajnokságban az 1-3. hely valamelyikén végezzünk, de ennél merészebb álmaink nem nagyon voltak. Viszon jól alakultak a dolgok, a fiatalok adták a lendületet, az idõsebbek a rutint, és összekovácsolódott a csapat. Jó ebben a Ferencvárosban játszani a közösség és a közönség miatt is. Korábban mondogatták nekem, hogy Németh András azért nagy edzõ, mert szép eredményekre képes nem feltétlenül klasszisokból álló csapatokkal. Eddig felülmúltuk önmagunkat, és ezt kell tennünk a folytatásban is. Mindannyiunkat motivál, hogy nyerhetünk egy kupát. Sõt akár hármat is!
Önmagáról: Korábban, amikor még a Spartacusban játszottam, inkább idõtöltés volt számomra a kézilabda. Nem igazán gondolkodtam profikarrierben. Az eredeti elképzelések szerint úgy igazoltam tavaly a Fradiba, hogy irányító és jobbátlövõ poszton leszek cserejátékos. A juniorválogatott csapattársaim azonban nyáron a csehországi vébén játszottak, így lehetõséget kaptam kezdõként, és próbáltam élni ezzel. Szerencsére jól jött ki a lépés. Sokan kérdezik tõlem, hogy hogyan sikerül feldolgoznom, hogy a teljes ismeretlenségbõl rövid idõ alatt a Fradi alapembere lettem? Nem is tudom... Én még igazából fel sem fogtam, hol vagyok és mit csinálok!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A bal felsõ sarokban a fórum menüpontra rákattintasz, és ugyancsak baloldalt felül megtalálod a Privát üzenetek menüpontot
és a fórumra kattintva baloldalt a privát üzenetekre kettintva bejönnek
enndru válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.03.29 11:42:36 (65677)
Legközelebb elõbb nézz be inkább az sg.hu fórumára 😊
Elõzmény: Szabotibor78 (65673)
Szabotibor78 válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.03.29 11:41:35 (65676)
Ja, az.
Én hülye meg fizettem egybõl, mégs csak a válogatott csk-ról van szó benne.
Érdemi és saját dolguk egy volt benne: nem tudták elérni lapzártáig...
Mindenkinek jobb lenne, ha gyorsan rendezõdnének a dolgai.
A fenntieket találtam a DK-n! Nagyobb a nézettségünk, mint gondolnánk?
Köszönöm a segítséget és nem ér kinevetni!<#nevetes1>#nevetes1>
Üdv. Proxi
Aprilis 4.-én Norvégiában játszunk velük, nem?
Orbán Annamáriát tegnap edzés után értük el, beszélgetésünk során egy boldog hang válaszolt. Nem is csoda, ez az idény alaposan összejött neki.
– Mostanában nagyon jól ment a játék neked. Talán nem is meglepõ, hogy behívtak a magyar válogatottba.
– A munkám végre meghozta gyümölcsét. Játékommal és az eredményeimmel értem el ezt, hogy végre magamra ölthetem a válogatott mezt. Németh Andrással, a szövetségi kapitánnyal is beszélgettünk, mondta, hogy számít rám, jó játékosnak tart.
– Milyen poszton fog majd használni?
– Irányítóban fogok játszani. Elég nagy itt a konkurencia, Görbicz van itt, Ferling, Siti Eszter, valamint én.
– Mikor lépsz majd pályára?
– Április 5-ére kell ott lennem a válogatottnál. Két felkészülési találkozót játszunk a norvégokkal 7-én és 8-án. A célom az, hogy bizonyítsam, nem hiába hívtak be, aztán meg, hogy ott lehessek a szûk keretben.
– Számítottál, hogy meghívnak a nemzeti csapatba?
– Remélem, nem hangzik túl nagyképûen, de nem lepett meg, hogy megkaptam a behívót. Mostanában minden nagyon jól ment nekem, ha most nem kaptam volna lehetõséget, akkor soha.
– A klubcsapatoddal is meneteltek mindkét színtéren.
– Tényleg nem panaszkodhatom. Amit a csapatvezetés kitûzött, azt már elértük. A bajnokságban negyedikként bekerültünk a rájátszásba, míg az Európa-kupában az elõdöntõben vagyunk, ahol horvát ellenféllel szemben harcolhatjuk ki a továbbjutást.
– Az idény végén lejár a szerzõdésed, hogyan tovább?
– A hetekben hosszabbítottam meg a szerzõdésemet a Debrecennel. Még az osztrák Hypo bombázott egy ajánlattal, de végülis átgondolva az egészet, maradtam itt. A klub egy számomra elõnyös dokumentumot ajánlott, így hát még két évig itt maradok.
– Mi lett volna, ha a román válogatottól kaptál volna behívót?
– Nem fogadtam volna el. A Hypo is azzal csalogatott oda, hogy elintézik, osztrák állampolgár lehessek, így náluk szerepeljek majd. De nekem az volt az egyik álmom, hogy a magyar nemzeti mezben szerepelhessek."
Csak dobálja számolatlanul a gólokat? 😊))))))))
Ha a Cornexi úgy tudna játszani minden meccsen....
"Mit fejez ki az óhajtó mondat? A vágy, kívánság, ... kifejezése.
A mondatkezdés és a mondatvégi írásjel: ! "
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!