Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Mi történt? Ma nem kell "órákig" olvasnom a beírásokat? <#csodalk> Nem vagytok formában!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
de látom Fair Playnak leírtad a dolgokat.

Nagyon ferdén néz
SomogyiG
A dögök! <#boxer><#gun><#violent><#mf3>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
<#mf1><#mf2><#nyes>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
ns-en kimoderálták a cimünk

lol
Kilenc városban rendezik a 2007-es nõikézi-vébét
Eldõlt, hogy a 2007-es nõi kézilabda-világbajnokság csoportmérkõzéseit Lyonban, Nantes-ban, Nimes-ben, Pau-ban, Saint-Brieucben és Toulonban rendezik. Nantes azt követõen került képbe, hogy Besancon visszalépett.

A középdöntõs összecsapásoknak Dijon és Metz ad otthont, az alsóházi helyosztókat Beauvais-ben, a legjobbak csapatok végküzdelmeit pedig a párizsi Bercy-csarnokban rendezik. A tornára 2007. december 2. és 16. között kerül sor.

A jövõ évi vb mezõnyét tekintve eddig a házigazda francia, valamint a címvédõ orosz válogatott számít biztos résztvevõnek, a további 22 csapat kontinentális selejtezõn vívhatja ki az indulás jogát.
http://www.origo.hu

A magyar férfikézilabda-válogatott júniusban, oda-visszavágós playoff-mérkõzéseken, Szlovákia ellen vívhatja ki a jövõ évi németországi világbajnoki szereplés jogát. Skaliczki László szövetségi kapitány addig két összetartáson készítheti fel kiválasztottjait a sorsdöntõ párharcra.
Ausztria és Szerbia lesz az ellenfél
A húsvét elõtti Pannon-kupán Szerbia-Montenegró és Ausztria lesz az ellenfél, június elején pedig - elõreláthatólag Pápán, illetve Gyõrben - kétszer is Csehország legjobbjai ellen lépnek pályára Iváncsikék.

A Pannon Kupa programja:
április 12., Dabas:
18:00: Magyarország - Szerbia-Montenegró (tv: Sport1)

április 13., Tököl:
17.00: Ausztria - Szerbia-Montenegró

április 14., Százhalombatta
18.00: Magyarország - Ausztria (tv: Sport1)
http://www.origo.hu

A NAP TÉMÁJA. A pályafutását lezáró Siti Bea tudja, semmi sem történik véletlenül
A sport kiválasztottja

Nemzeti Sport Napilap MOLNÁR CSABA - 2006-03-30 02:14 Utolsó módosítás: 2006-03-30 02:14
Címeit tekintve Siti Beátánál nincs eredményesebb magyar kézilabdázó. Annál többet, mint amennyit õ elért, klubjátékosként nem lehet elérni. Címeres mezben is állt már dobogón valamennyi jelentõs világeseményen. A szezon végére tervezte a visszavonulást, ám a sors közbeszólt. Február 25-én a Cornexi irányítója a Dunaferr elleni bajnokin keresztszalag-szakadást szenvedett. A búcsú így vált idõ elõttivé és visszavonhatatlanná.

NSO

Isthy
Igen, nagyon megy ez nekünk! <#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

<#mf1> Hozzuk a formát!

Isthy
A Viborg is behúzta: Aalborg-Viborg 28-30

Jó kis döntõnek ígérkezik a két továbbjutó csatája!

DUNAFERR FOREVER!!!

Aalborg DH 28-30 Viborg HK Færdig
No mivel idegenben is nyert a Viborg így kettõs gyõzelemmel õk kerültek a döntõbe. ami igen csak érdekes lehet majd mivel a bajnokok ligájában búcsúztatták a slagelset. így megjósolhatatlan, hogy ki fog nyerni.

E.T haza megy... Jó éjt!

Ennyi kell! 😊)

Hát elég simán hozták a meccset, igazából nem mernek tippelni a az Aalbor-Viborg meccsre. mostanában inkább az Aalborg játszot jobban, de hazai pályán elég simán nyert a Viborg és jelenleg is vezetnek: Aalborg DH 24-25 Viborg HK 2. Halvleg '50
Végül is nekik a döntetlen is jó, hogy õk is döntõt játszanak.

Én is így gondoltam <#smile>
Huuuuuuurrrrrrááááááá!!!!!!!<#circling><#smile><#integet2><#wave>
Igen a norvégokkal játszunk, csak akkor Siti és Görbe lesz a pályán. Annamari csak itthon, mindkét meccsen fog szerepelni.
Isthy
Jaja! Megint egy kicsit kikapcsolódtunk és elkalandoztunk ;-)))

Visszatérve a kézihez, úgy látszik Anjáék komolyan veszik a dolgot és már a 2. meccsen behúzták a döntõt.

A másik meccsen: Aalborg-Viborg 17-18 a 35. percben
Azért kivi vok vajon a Viborg is képes-e az idegenbeli gyõzelemre. Mondjuk sztem nekik azért nehezebb dolguk van.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csatlakozom! <#wink>
Nekem mindig szimpatikusak azok a sportolók, akiknél a sport a lényeg.
(Na, ezen aztán én is jót mosolyogtam, de már mindegy - Sampras esetében!😊 Az biztos, hogy játszott, küzdött, nem cirkuszolt!)

SomogyiG
Áááááá! A tenisz egy nagy hülyeség! 😊 Amikor adogatni kell, eszméletlenül kicsi a pálya, ha meg a labda után kell futkosni, akkor meg iszonyú nagy...

Ennél már csak a foci nagyobb hülyeség! 22 ember rohangál egy bõrgolyó után, s amikor végre utoléri, akkor ahelyett, hogy felvenné, megint belerúg egyet... 😊

Azok a meccsek sem voltak semmik, amiket Changgal, ill. azzal a vöröshajú sráccal, Curie-vel játszott.
Egyetlen komoly ellenfele volt: Forget. Pedig a francia sokkal gyengébb volt nála, de a stílusa valahogy passzolt Forget-nak.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Nagy küzdõ volt!

Ezt tény, valószínûleg azért nem jött be mert jó formán mindenkit le adogatott a pályáról és a fogadásai is precízek voltak, viszont Agassival nagyot tudott játszani ez is tény. Talán a legnagyobb, alig pár éve volt 2004 vagy 2002-ben õsszel... No de ez már egy másik fórum téma lenne, bár labda van és pályán játszanak és vannak bírók is... 😊)

SomogyiG
Én még nagyon kedveltem Michael Chang-ot is.

Isthy
Elég enyhén fogalmaztál, hogy jó játékos volt.

Ellentétben veled én meg a férfiaknál elsõsorban miatta ültem le teniszt nézni 15 éven át, amellett, hogy magam is ütögetek rendszeresen. Leginkább akkor amikor Andreval játszott, mert azok a meccsek a tenisz talán legélvezetesebb és legnagyszerûbb propagandái voltak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
21.000
Lubej sem lehet ott a BL-visszavágón
Dátum: 2006. március 29. szerda, 19:49 Szerzõ: fahand
Mateo Garralda kiesését követõen újabb játékosáról kénytelen lemondani a szombati, Veszprém elleni Bajnokok-Ligája visszavágóján Francesco Javier "Zupo" Azanza Equsoaín.

Zoran Lubejt az elsõ mérkõzés utolsó másodperceiben piros lappal kizárták a román játékvezetõk, az augusztus elsején életbe lépett szabályok miatt pedig a kizárás szankciót von maga után.

Az EHF fegyelmi bizottsága Lubejt egy mérkõzésrõl eltiltotta, s a határozatot a szombati mérkõzésen érvénybe lépteti. A szlovén így nem lehet ott a sorsdöntõ visszavágón, Zupo azonban így is kiváló beállók között válogathat, hisz Ratko Nikolic mellett Juancho Perez klasszis teljesítményre képes támadásban is.

Pajewski László
forrás: http://kezilabda.com

Hazai gyõzelmek születtek a férfi kézilabda NB I 22. fordulójában.

22. forduló:
PLER-Airport - Csömör KSK 37-27 (15-10)
Tatabánya Carbonex KC - Kemabo-Hargita KC 33-26 (17-10)
Dunaferr SE-Debreceni KSE 32-20 (18-7)
Nyíregyházi KSE - Komlói BSK-Fûtõerõmû 36-32 (18-14)

Jó játékos volt, de miatta nem igazán ültem le teniszt nézni.

Ikast - Slagelse 30-32 (15-14)
Ezzel a dán bajnokság döntéjébe jutott a Slagelse.

SomogyiG
És Pete Sampras?

kaloz174
Sampras?😊

Vendégünk volt Tóth Tímea

A Fradi és a nõi kézilabda válogatott átlövõjét faggatták olvasóink

Tudta Ön, hogy Tóth Tímea vívó lenne, ha nem kezedett volna el kézilabdázni? Hogy több külföldi sztárcsapat is megkereste már, de õ ellenállt? Hogy kitõl kapta a Sopi becenevet? Az alábbiakban a Tóth Tímeának feltett kérdésekbõl és válaszaiból válogattunk.

http://www.sportforum.hu

mindkét nyilatkozat tetszet, aranyasok. Köszi érte!

akkor tulajdonképpen mi volt a probléma?

Igen, valószínûleg nem ártott volna, ha egy pár évet még vár, mielõtt külföldre megy.

<#pias>megfelelõ motivációs bázissal rendelkezel... 😄D

Akkor már írhatnának is ide... 😊

Breki33
bum bum becker
Becker és Agassi a kedvenc, ill. lassan csak volt...

CSak egy? Közben még válaszolni egy kettõre....

Breki33
ja azt hittem a férfiakat szereted :-)
NEm. Graf volt.

Dehiszen ezt mondjuk mi is😊

<#taps><#taps><#taps>#21000

Breki33
Iván Lendl:
Igen, azon a napon abban az órában....
Volt egyszer egy Wimbledoni meccs valamikor a '90-es évek elején, ahol az egyik kedvenc játékosom az elsõ körbe búcsúzott egy olyan versenyzõtõl, akit elõtte és utána is simán megvert.

Már miért ne? Egy olyan edzõ, aki az utóbbi tíz egy néhány éve a csapatával mindig az elsõ háromba végez az igen is tud. És válogatott szinten is bizonyított.

Jogos. Valószínûleg NA is így gondolkozik.

Köszi, akkor holnap megpróbálom megvenni.

Én valahol azt olvastam, hogy a Cornexibe fog játszani.

Ez így van. És remélhetõleg ezzel még jó sokan egyet értenek.