Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg a dobott gól, egy francia oldalról származik az infó kellene keresni egy másikat is ha ott értehetõbben fel van tüntetve, viszont szép gól záporos meccs lehetett.
Nincs mit mesélnem! Csak annyit, hogy a hírek szerint jól játszott!
Ne mondd már, hogy nem tudod kirõl van szó?!?!? <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Ne mondd már, hogy nem tudod kirõl van szó?!?!? <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Vajon Olga Szanko neve mögött az a 13-as szám mit takarhat? Netán 13 védés? De akkor miért nem a kapusoknál van az elsõ sorban? <#fejvakaras>#fejvakaras>
DUNAFERR FOREVER!!!
BB az alapszakasz gólkirálynõje!
20 mérkõzésen szerzett 140 góljával Balogh Beatrix lett a 2005/2006-os szezon alapszakaszának gólkirálynõje. A Cornexi-Alcoa-HSB Holding válogatott jobbszélsõje 98-szor volt akcióból eredményes, és 51 hétméteresbõl 42-t értékesített.
A nõi NBI 2005/2006-os góllövõlistájának végeredménye:
Dobott gólok összesen (zárójelben a tavalyi helyezés):
1. (7.) Balogh Beatrix 140 gól
2. (29.) Görbicz Anita (Gyõr) 132 gól
3. (-) Zsuzsa Vivien (Békéscsaba) 122 gól
4. (23.) Orbán Annamária (DVSC) 119 gól
5. (57.) Balog Beáta (Spartacus) 114 gól
…20. (44.) Kenyeres Fanni 87 gól
Dobott gólok meccsenkénti átlaga:
1. Görbicz Anita 7,33
2. Balogh Beatrix 7,00
3. Balog Beáta 6,71
4. Zsuzsa Vivien 6,10
5. Orbán Annamária 5,95
6. Tápai Szabina 5,92
Akciógólok:
1. Tomori Zsuzsanna (Vasas) 106 gól
2. Balogh Beatrix 98 gól
3. Ferling Bernadett (Dunaferr) 95 gól
4. Nikolayenko, Olha (Hódm.) 91 gól
5. Mravikova, Katarina (FTC) 90 gól
forrás:cornexikezilabda.hu
20 mérkõzésen szerzett 140 góljával Balogh Beatrix lett a 2005/2006-os szezon alapszakaszának gólkirálynõje. A Cornexi-Alcoa-HSB Holding válogatott jobbszélsõje 98-szor volt akcióból eredményes, és 51 hétméteresbõl 42-t értékesített.
A nõi NBI 2005/2006-os góllövõlistájának végeredménye:
Dobott gólok összesen (zárójelben a tavalyi helyezés):
1. (7.) Balogh Beatrix 140 gól
2. (29.) Görbicz Anita (Gyõr) 132 gól
3. (-) Zsuzsa Vivien (Békéscsaba) 122 gól
4. (23.) Orbán Annamária (DVSC) 119 gól
5. (57.) Balog Beáta (Spartacus) 114 gól
…20. (44.) Kenyeres Fanni 87 gól
Dobott gólok meccsenkénti átlaga:
1. Görbicz Anita 7,33
2. Balogh Beatrix 7,00
3. Balog Beáta 6,71
4. Zsuzsa Vivien 6,10
5. Orbán Annamária 5,95
6. Tápai Szabina 5,92
Akciógólok:
1. Tomori Zsuzsanna (Vasas) 106 gól
2. Balogh Beatrix 98 gól
3. Ferling Bernadett (Dunaferr) 95 gól
4. Nikolayenko, Olha (Hódm.) 91 gól
5. Mravikova, Katarina (FTC) 90 gól
forrás:cornexikezilabda.hu
Mesélj!
Jó hírrel szolgálhatok a Dunaferr rajongóknak!
A mai edzésen egy fantasztikus új igazolás lépett pályára a csapatunkban beállós poszton. Egy korszakos régi-új sztárról van szó, akinek a gyorsasága már egy kicsit kopott ugyan, de a keze még mindig fenomenális!
Igazi gólvágó! ;-)))))))))
A mai edzésen egy fantasztikus új igazolás lépett pályára a csapatunkban beállós poszton. Egy korszakos régi-új sztárról van szó, akinek a gyorsasága már egy kicsit kopott ugyan, de a keze még mindig fenomenális!
Igazi gólvágó! ;-)))))))))
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezt az eredményt most találtam elvileg ma játszottak vagy tegnap ....
Podravka végéta (Cro) - Hypo Niederösterreich (Aut) 41 - 34 (20-16) match aller : 41 - 38
Podravka : Stefani¹in 2 parades, Stanèin 10/2 para/péno
Hrgoviæ, Ko¾njak 2, Golubiæ 6, Palèiæ, Hodak 4, Zebiæ 5, Horvat, Franiæ, ©eriæ 1, Pasiènik 8, Naukoviè 9/1, Tatari 6
Hypo : Yu Geli, Radulescu 4/1 para/péno
Sanko 13, Nascimento 4, Shynkarenko, Piedade, Marin, Bilobrk 3, Budeèeviæ 2, Spiridon 4, Logvin 8/3, Kottmann, Rotis-Nagy 6, Aæimoviæ 7/6
Pour info, Tanja Logvin ( Hypo) a signé avec Rumentol Brasov (Rou)
Podravka végéta (Cro) - Hypo Niederösterreich (Aut) 41 - 34 (20-16) match aller : 41 - 38
Podravka : Stefani¹in 2 parades, Stanèin 10/2 para/péno
Hrgoviæ, Ko¾njak 2, Golubiæ 6, Palèiæ, Hodak 4, Zebiæ 5, Horvat, Franiæ, ©eriæ 1, Pasiènik 8, Naukoviè 9/1, Tatari 6
Hypo : Yu Geli, Radulescu 4/1 para/péno
Sanko 13, Nascimento 4, Shynkarenko, Piedade, Marin, Bilobrk 3, Budeèeviæ 2, Spiridon 4, Logvin 8/3, Kottmann, Rotis-Nagy 6, Aæimoviæ 7/6
Pour info, Tanja Logvin ( Hypo) a signé avec Rumentol Brasov (Rou)
Elvileg voltak a DunatTv-n is de azt pont le késtem...
Azt hiszem pont ugyanez fogalmazódott meg bennem is. Szokják a légkört és közben mutasssák meg hol tartanak.
A Híradó végi sporthírekben András nyilatkozott a keretrõl. A csapat baloldala jól áll az irányítókkal együtt, a jobb oldalon és a beállós poszton kell megtalálni a megoldást és a megfelelõ játékosokat.
A Híradó végi sporthírekben András nyilatkozott a keretrõl. A csapat baloldala jól áll az irányítókkal együtt, a jobb oldalon és a beállós poszton kell megtalálni a megoldást és a megfelelõ játékosokat.
DUNAFERR FOREVER!!!
Logikus, minek menjen mindenki ki? Biztos már össze állt az edzõ páros fejében, hogy ki fog játszani és csak azok utazzanak.
Persze, hogy kétértelmû!<#nevetes1>#nevetes1>
Takarékos megoldás<#smile>#smile>
Az a gyanúm, hogy a csak itthon pályára lépõ játékosok számára ez egy gesztus, hogy tegyék oda magukat, mert figyelik õket. A kapitányok számára meg egy infó, hogy hol is tartanak most, ha nem a magyar bajnokságban, hanem egy nemzetközi szinten is nagyon erõs ellenfél szemben kell játszaniuk.
Az a gyanúm, hogy a csak itthon pályára lépõ játékosok számára ez egy gesztus, hogy tegyék oda magukat, mert figyelik õket. A kapitányok számára meg egy infó, hogy hol is tartanak most, ha nem a magyar bajnokságban, hanem egy nemzetközi szinten is nagyon erõs ellenfél szemben kell játszaniuk.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nem-nem! Ez teljesen egyértelmû <#wink>#wink>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Kézilabda: Megvan a norvégok elleni keret
2006. március 30. 16:08
MNO
Németh András a nõ kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a norvégok elleni felkészülési mérkõzésekre.
A keretbõl Siti Eszter (FC Köbenhavn) és Benyáts Beatrix (Esbjerg) csak a norvégiai, míg Pastrovics Melinda (FTC), Kenyeres Fanni (Cornexi), Hornyák Ágnes (Vác) és Orbán Annamária (Debrecen) csak a két magyarországi találkozón lép pályára. Rajtuk kívül Herr Orsolya, Vérten Orsolya, Görbicz Anita, Kovacsicz Mónika (Gyõr), Sugár Tímea, Balogh Beatrix (Cornexi), Ferling Bernadett, Mehlmann Ibolya, Borbás Rita (Dunaferr), Tomori Zsuzsanna (Vasas), Kirsner Erika, Tóth Tímea, Szamoránsky Piroska (FTC) és Szûcs Gabriella (Debrecen) alkotják a keretet.
A magyar nõi kézilabda-válogatott április 4-én Kristiansandban, három nappal késõbb Ózdon, míg 8-án Miskolcon csap össze a norvég együttessel.
(MobilPress)
2006. március 30. 16:08
MNO
Németh András a nõ kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a norvégok elleni felkészülési mérkõzésekre.
A keretbõl Siti Eszter (FC Köbenhavn) és Benyáts Beatrix (Esbjerg) csak a norvégiai, míg Pastrovics Melinda (FTC), Kenyeres Fanni (Cornexi), Hornyák Ágnes (Vác) és Orbán Annamária (Debrecen) csak a két magyarországi találkozón lép pályára. Rajtuk kívül Herr Orsolya, Vérten Orsolya, Görbicz Anita, Kovacsicz Mónika (Gyõr), Sugár Tímea, Balogh Beatrix (Cornexi), Ferling Bernadett, Mehlmann Ibolya, Borbás Rita (Dunaferr), Tomori Zsuzsanna (Vasas), Kirsner Erika, Tóth Tímea, Szamoránsky Piroska (FTC) és Szûcs Gabriella (Debrecen) alkotják a keretet.
A magyar nõi kézilabda-válogatott április 4-én Kristiansandban, három nappal késõbb Ózdon, míg 8-án Miskolcon csap össze a norvég együttessel.
(MobilPress)
Ez elég 2 értelmûen hangzik.... 😄DD
Hát már pedig ennyi... legalábbis a nõi válogatott meccseket tekintve. <#nemtudom>#nemtudom>
Még egy lesz, de azt nem adják Norvégiából. Mit képzelsz te, ennyi nem elég?!?!? <#ejnye1>#ejnye1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Attól függetlenül Bea nem ezért mondta, amit mondott, hanem mert egyszerûen ez az igazság.
DUNAFERR FOREVER!!!
Milyen többire gondolsz? Nõi meccs egyelõre csak ennyi van a sport1 oldalán. Még nem néztem az MKSZ oldalt.
Illene már, hogy a Szövetség rendezzen egy búcsúztatót ennek a csodálatos generációnak!
Nagyon el tudnék képzelni egy magyar válogatott-világválogatott barátságos találkozót, amikor Bea felépül.
Nagyon el tudnék képzelni egy magyar válogatott-világválogatott barátságos találkozót, amikor Bea felépül.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
sport1 közvetíti
2006-04-07 18:00 KÉZILABDA nõi, barátságos MAGYARORSZÁG - NORVÉGIA
2006-04-08 17:00 KÉZILABDA nõi, barátságos MAGYARORSZÁG - NORVÉGIA
2006-04-07 18:00 KÉZILABDA nõi, barátságos MAGYARORSZÁG - NORVÉGIA
2006-04-08 17:00 KÉZILABDA nõi, barátságos MAGYARORSZÁG - NORVÉGIA
Az eseményekben folyamatosan bõvelkedõ magyar kézilabdasport közel-távolabbi aktualitásairól ez alkalommal is információkban gazdag sajtótájékoztatóra került sor csütörtökön délben.
http://www.sportforum.hu/
http://www.sportforum.hu/
itt az alkalom, hogy írj egy csomó mindent! 😄DD
Várható volt.
Ebben az interjúban van egy olyan mondat amit szeretnék egyszer már végre ML szájából is hallani.
"A sydneyi olimpia döntõjét viszont sohasem néztem viszsza videón, iszonyú emlék marad, amíg csak élek. Abban a vereségben benne voltunk mi, játékosok és a szövetségi kapitány, Mocsai Lajos is."
"A sydneyi olimpia döntõjét viszont sohasem néztem viszsza videón, iszonyú emlék marad, amíg csak élek. Abban a vereségben benne voltunk mi, játékosok és a szövetségi kapitány, Mocsai Lajos is."
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem, õ egy másik hölgy, aki néha Pummancs néven itt is meg szokott jelenni és amúgy Gabca oldalának fõszerkesztõje.
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze, hogy értem ;-)
Egyébként a cikk Gabca oldalán a Multimédia-tárban elolvasható, miként a múlt heti SztárSportos is.
Egyébként a cikk Gabca oldalán a Multimédia-tárban elolvasható, miként a múlt heti SztárSportos is.
DUNAFERR FOREVER!!!
de sztem te tudtad, csak azért kérdeztél, hogy lássa számíthat rád (nemtudom érted-e nemtudom másként)
A legtöbbjük nem is ér egy lyukas garast sem, ezért így legalább a helyükön kezelik õket! <#levele>#levele>
DUNAFERR FOREVER!!!
;-)))
Két kérdésem volt, csak az elsõhöz nem írták oda a nickemet. A harmadik KS olvasói kérdés is az enyém volt, ami a szerzõdési ajánlatokról szólt.
Ez a kutyás csak olyan ráadás volt, mert sokan a rajongói közül sem ismerték a kutyusai nevét.
Két kérdésem volt, csak az elsõhöz nem írták oda a nickemet. A harmadik KS olvasói kérdés is az enyém volt, ami a szerzõdési ajánlatokról szólt.
Ez a kutyás csak olyan ráadás volt, mert sokan a rajongói közül sem ismerték a kutyusai nevét.
DUNAFERR FOREVER!!!
Valszeg ma mindenkinek sok dolga volt, mert be kellett pótolnia tegnapi "kiesést"! <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Én olvastam a Képes Sportot és gratulálni szeretnék Isthy-nek és Pumi-nak
Bár Ithy kérdése sztem tulajdonképpen nemis kérdés volt sztem :-)
Bár Ithy kérdése sztem tulajdonképpen nemis kérdés volt sztem :-)