Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az NSO-s képen vajon mit csinált Dufikával? <#vigyor>#vigyor>
Neked is gratulálok másik kétcsillagos!<#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok kétcsillagos! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccs izgalmaihoz képest ez tiszteletre méltó, példa értékû teljesítmény. <#taps>#taps>
A Cornexi-val kapcs. azt éreztem, hogy õk már azzal is elégedettek voltak, hogy idáig eljutottak.
De ettõl függetlenül GRATULÁLOK a kupagyõzelemhez!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sima meccs volt, kétség sem fért ahhoz, hogy melyik csapat nyeri a MK-t. Gratulálok a kupagyõzelemhez!
DUNAFERR FOREVER!!!
Asszem csak Fanni említésre méltó, aki ma ismét önmaga volt. A 3 gól félrevezetõ, egyértelmûen a Cornexi legjobbja volt.
(Meg persze ez ETOból szinte mindenki dícsérhetõ, de ez lassan általános, meg hát evidens ha egyszer Magyar Kupát nyer a csapat😊)))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
én a múltkor más ügyben minden nap elküldtem újra a reklamáló levelet mire a mûsorszerkesztõ visszaírt,
de mostmár van telefonszámom P
Amúgy teljesen egyetértek fõleg az otthoni dolgok miatt volt ez.
Ez a továbbjutás nagyon kevésen múlott, de ahogy vártam is, a spanyolok "sportdiplomáciája" eredményesen mûködött. Mondjuk sajnos a 2. félidõben a sortdöntõ pillanatokban rendre hibáztunk, 29-25-nél kétszer is rontottunk és 30-27-nél dettó. A sok kimaradt helyzet megbosszulta magát és ezt az "ellenszéllel" már nem bírta el a csapat. Megjegyzem ez a Pamplona kiverhetõ lett volna, sajnos az elsõ meccsen az 5 gólos elõny eladása sokba került. Ahogy elnéztem a Pamplona csapatát, nagyon úgy tûnik a Ciudad behúzza a BL-t, rám nem tettek valami nagy benyomást, legfeljebb színéskedésben.
Amit pedig az m1 mûvelt a szünettel az túlment minden határon! Csúsztatva adták a 2. félidõt, mert ugye nem lehetett abbahhagyatni idõben azt a sz.rt! Nem akarom minõsíteni õket de hányni tudnék tõlük! <#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#violent>#violent><#gun>#gun><#kocsog>#kocsog>
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A közvetítések is nagyon jók voltak. <#schmoll2>#schmoll2>
Tök jó, hogy láthattuk a tévébe is. <#mf3>#mf3>
A bikarodeó és társai biztos jóval nagyobb érdeklõdésre tarthat számot <#falbav>#falbav>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
No arra meg kíváncsi lennék, hogy mi történt azokkal, akik szét szedték a HÉVet. Elnézve tegnapi embereket volt dolguk a rendõröknek jó sokan merev részegek voltak és nagyon sokan csak a balhé miatt mentek el.... 😞(
Nagyon jó színvonalú meccset láttunk hihetetlen szar bíráskodással. A rendezés meg a legalja.<#mf3>#mf3>
Nem véletlenül nyomta a Fradi és ETO tábor együtt a az "Ázik csarnok, parasztok ázik a csarnok"-ot és társait.
2006-04-01 00:00 Utolsó módosítás: 2006-03-31 22:56
A DVSC NB I-es nõi együttesénél a csapatkapitány, Kereki Edina újabb egy évre aláírt, míg a válogatottba meghívott irányító, Orbán Annamária két évvel toldotta meg nyáron lejáró szerzõdését. Bíró Imre edzõ szerint átlövõt mindenképpen igazolniuk kell.
Biztos vagyok benne, hogy a ma esti meccsrõl holnap nem leszel ilyen szûkszavú! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
ESS esõ ess! Buzi MKSZ!
A gyõriek irányítója, ki tudja, már hányadszor vitte a hátán csapatát
Fõszerepben Görbicz Anita
Nemzeti Sport Napilap Amler Zoltán, Bereczky Attila - 2006-04-01 02:04 Utolsó módosítás: 2006-04-01 02:04
Hatalmas küzdelmet, kemény, férfias játékot hozott az elõrehozott döntõnek titulált találkozó, amelyen a hajrában
döntött a Gyõr.
„Esik az esõ, hajlik a vesszõ, bodor a teteje…” – zúg a zöldbe öltözött csarnok. Fradista és gyõri egyaránt ezt skandálja, most még nagy az egyetértés. Szegény gödöllõiek szomorúan fogadják az „Ázik a tetõ, parasztok, ázik a tetõ…” rigmust, amely hallatán elgondolkozik az ember: kisebb és biztonságosabb csarnokot nem találtak azt illetékesek az egyik legnépszerûbb hazai sportág nõi kupadöntõjére? No jó, az 1.8 millió forint, az 1.8 millió forint (ennyit fizettek a helyiek a rendezés jogáért), s a mai világban a pénz diktál.
Németh András és Róth Kálmán közösen nézi a mennyezetet a félpályánál, ahonnan csepeg a víz a parkettre. Már el kellene kezdeni a meccset, de a labda helyett a felmosórongyé a fõszerep. Lehet, hogy el sem kezdik?
Egy férfiú aztán cirkuszi akrobatákra emlékeztetõ módon egyensúlyoz a fenti felfüggesztéseken. Nagy a tét: kézilabdaderbi vagy a mentõk kihívása. Hála Istennek, nem esik le a biztosítókötél híján fent botorkáló rendezõ, sõt egy partvisra erõsített rongygyal a lyukat is betömi.
Vastaps a jutalma.
De kinek jár majd a lefújást követõen? Az elsõ percek gyõri választ sejtetnek. Kovacsicz Mónika, Ana Djokics és Vérten Orsolya góljára nem érkezik válasz, Herr Orsolya mindent fog, a kapufa is a címvédõt segíti. Pörög az ETO, Görbicz Anita saját hatosáról is briliáns passzokkal indítja társait, 5–1, majd 8–4 a táblán – mi lenne itt, ha Pastrovics Melinda nem védene jól?
Kemény, férfias a küzdelem, és a Ferencváros felveszi a kesztyût. Válogatott játékosai, a Tóth Tímea, Kirsner Erika duó vezérletével, a fiatal Szucsánszki Zita rutinos irányítót idézõ remek játékával 4–0-s szakaszt produkál, egyenlít, sõt a 23. percben Kirsner beállós posztról lõtt góljával vezet is! A gyõriek azonban 4–0-val válaszolnak a 4–0-ra, 14–13-as elõnnyel mehetnek rövid pihenõre – erre szokás mondani: tipikus nõi meccs.
Csak az a rongy kibírja ott, fent a végéig…
Szikrázó szemek, üveges tekintetek. Így jönnek ki a hölgyek az öltözõbõl. Hol van már a mosoly, amely még a kezdés elõtt az arcukról sugárzott? Látszik, hatalmas a tét, egyesek elõrehozott döntõt emlegetnek, nem csoda, hogy így egymásnak feszülnek. Félpercenként ápolni kell valakit, nincs kegyelem – tudjuk, persze hogy tudjuk, mégis, néha meghökken az ember: ennyire kemény játék a nõi kézilabda?
Nem csoda, hogy mindkét, az ezer fokban ezerötszáz hõfokon égõ edzõ sokat reklamál – a 38. percben Németh András mondandóit unják meg a bírók, kétperces büntetést adnak. Láss csodát, jót tesz ez neki! 17–15-ös gyõri vezetésnél kapja a büntetést, nem sokkal késõbb pedig 20–17-re a fõvárosi zöldek vezetnek. Parádés. Mind a védekezésük, mind a támadásaik. Tóth Tímea bombaformában, most a Fradi robog. Mi lesz még itt, te jó ég?!
Görbicz Anita. Nem kell bemutatni. Naná, hogy õ húzza ki csapatát a gödörbõl: tizedik góljával 21-nél már ismét együtt a két csapat.
Már nem szimplán, brutálisan kemény a csata, néha az az ember érzése, hogy azért fut olyan gyorsan egy-egy játékos, nehogy levadássza õt valamelyik ellenfele. Nagy Krisztina piros lapot kap, de persze szép mutatványokban sincs hiány (no nem a Fradi-táborból a lelátóról a parkettre esõ szurkolóról beszélünk…😉, de a keménység dominál. És a Görbicz–Tóth csata. A két hölgy fantasztikus, egymást múlják felül, más kérdés, hogy 23–23 után rendre a Gyõr jár elõbbre. Hol eggyel, hol kettõvel, izgalmas a végjáték. Az utolsó csepp vérükig küzdõ ferencvárosiak azonban nem tudnak kiegyenlíteni, 28–27 után a kipattanót belövõ Vérten Orsolya adja meg a kegyelemdöfést, Aurelia Bradeanu gólja a legvégén már csupán hab a gyõri tortán. Hogy aranytorta lesz-e, az szombat este kiderül.
Talán az esõ sem esik. Ha mégis, jöhetnek újra a rongyok…
MESTERMÉRLEG
A szokásos koreográfia szerint zajlott a mérkõzés, az egyik csapat elhúzott, aztán a másik fordított. Ma kicsit egyszemélyes volt a csapatunk, de Görbicz Anita azért Görbicz Anita, hogy az ilyen meccseket eldöntse. Nem készültünk egyáltalán a Cornexi ellen, balgaság is lett volna, hiszen ott volt még ez a Fradi-meccs. Nem foglalkozunk külön a tavaly elveszített EHF-kupa-döntõvel, de itt a kiváló alkalom, hogy visszavágjunk.
Róth Kálmán, a Gyõr edzõje
Szerintem nagyon jó meccset játszottunk, kár hogy a zsûri asztalához egy oda nem illõ ember is leülhetett. Örülök, hogy végig versenyben voltunk a Gyõrrel, amely jobb játékosokból áll, jobb csapat, mint a mi.
Németh András, az FTC edzõje
mindenesetre a mai elvesztését szerintem a rengeteg kihagyott ziccernek, balszerencsés kapufáknak köszönheti a Fradi, meg hogy számtalan könnyû indításgólt engedtek Kovacsiczéknak.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
szerintem kb. most is annyi (azaz nem sok, de valamennyit) hazai pályát kapott a Gyõr, mint a Ferencváros pályán. de én is várom a felvételt majd.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A bajnoki meccset megnéztem. Mivel én elfogult vagyok, ezért 2-vel osztom, amit elsõre mondanék. Tehát az a (súlyozott) véleményem, hogy ha korrekt (nem hazai pálya, csak korrekt) a játékvezetés, akkor minimum 4 góllal tisztán nyerünk, és a 2. félidõben az ETO a döntetlen eredményt sem érte volna el egy pillanatra sem.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ja a Vasas meccsen egészen a 40-45 percig szent meggyõzdésem volt, hogy õk mennek tovább...
Ej ha egyszer Németh András fele annyi pénzbõl gazdálkodhatna, mint Róth Kálmán....
Most kb. a harmadából csinált közel egyenértékû csapatot az ETO-éval!!!
Hajrá FRADI!!!
Amíg a Petõfi felháborító módon be nem fejezte a közvetítést 3 perccel a vége elõtt, addig egyenlõ erõk küzdelme volt.
Kiváncsi vagyok majd a beszámolókra a helyszínen lévõ topictagoktól.
DUNAFERR FOREVER!!!