Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Jahh! Szünetben visszaöltözött, azután megint nekivetkõzött! <#wink>

De az NSO-s képen vajon mit csinált Dufikával? <#vigyor>

Neked is gratulálok másik kétcsillagos!<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valóban meg lehetett volna, de sajnos a fontos pillanatokban nem koncentráltak eléggé.

Gratulálok kétcsillagos! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az igazi érdekességet az jelentette, hogy a gyõri drukkerek milyen lelkesen tették a dolgukat, egyesek teljesen belemelegedve! <#vigyor2><#nyes>
A meccs izgalmaihoz képest ez tiszteletre méltó, példa értékû teljesítmény. <#taps>
A Cornexi-val kapcs. azt éreztem, hogy õk már azzal is elégedettek voltak, hogy idáig eljutottak.

De ettõl függetlenül GRATULÁLOK a kupagyõzelemhez!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
De néztük és várjuk a beszámolódat!

Sima meccs volt, kétség sem fért ahhoz, hogy melyik csapat nyeri a MK-t. Gratulálok a kupagyõzelemhez!

DUNAFERR FOREVER!!!

A Veszprém még ilyen erõs bírói ellen szélben is tovább juthatót volna, ha nincsenek azok a "rövid zárlatok". Sokkalta jobb CSAPAT.

Gratula a Gyõrnek! kb. a 10. perctõl egyértelmû volt, hogy ezt a kupát csak õk nyerhetik meg.

Unalmas volt... Közel sem volt egy szint a két csapat. A kupát már tegnap megnyertétek😊
Asszem csak Fanni említésre méltó, aki ma ismét önmaga volt. A 3 gól félrevezetõ, egyértelmûen a Cornexi legjobbja volt.
(Meg persze ez ETOból szinte mindenki dícsérhetõ, de ez lassan általános, meg hát evidens ha egyszer Magyar Kupát nyer a csapat😊)))

Hege eto
Az MK döntõt nem is néztétek?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
hopsz ezt nemis tudtam szünetben mást csináltam

én a múltkor más ügyben minden nap elküldtem újra a reklamáló levelet mire a mûsorszerkesztõ visszaírt,
de mostmár van telefonszámom P

Amúgy teljesen egyetértek fõleg az otthoni dolgok miatt volt ez.
Isthy
Azért gratulálok a Veszprémnek, szépen helytálltak!!! <#taps><#taps><#taps>

Ez a továbbjutás nagyon kevésen múlott, de ahogy vártam is, a spanyolok "sportdiplomáciája" eredményesen mûködött. Mondjuk sajnos a 2. félidõben a sortdöntõ pillanatokban rendre hibáztunk, 29-25-nél kétszer is rontottunk és 30-27-nél dettó. A sok kimaradt helyzet megbosszulta magát és ezt az "ellenszéllel" már nem bírta el a csapat. Megjegyzem ez a Pamplona kiverhetõ lett volna, sajnos az elsõ meccsen az 5 gólos elõny eladása sokba került. Ahogy elnéztem a Pamplona csapatát, nagyon úgy tûnik a Ciudad behúzza a BL-t, rám nem tettek valami nagy benyomást, legfeljebb színéskedésben.

Amit pedig az m1 mûvelt a szünettel az túlment minden határon! Csúsztatva adták a 2. félidõt, mert ugye nem lehetett abbahhagyatni idõben azt a sz.rt! Nem akarom minõsíteni õket de hányni tudnék tõlük! <#boxer><#mf3><#violent><#gun><#kocsog>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
áááá ezt megint elvezették fõleg az elsõ meccsen
Tudom én! <#nyes> De ezt nem lehetett kihagyni, tudod ez a fránya nyelv… Viszont mindenkinek jó szurkolást én a mai meccseket majd valamikor felvételrõl látom. <#falbav><#boxer>Hiába van mára is jegyem…

Hege eto
A parasztok a rendezõségnek szólt, nem a helyieknek.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Duby
"Nagyon jó színvonalú meccset láttunk"

A közvetítések is nagyon jók voltak. <#schmoll2>
Tök jó, hogy láthattuk a tévébe is. <#mf3>

A bikarodeó és társai biztos jóval nagyobb érdeklõdésre tarthat számot <#falbav>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Parasztokkal csak óvatosan, mert ez sértõ is lehet ....
No arra meg kíváncsi lennék, hogy mi történt azokkal, akik szét szedték a HÉVet. Elnézve tegnapi embereket volt dolguk a rendõröknek jó sokan merev részegek voltak és nagyon sokan csak a balhé miatt mentek el.... 😞(

Hege eto
Holnap írok mind2 meccsrõl mert nincs idõm.
Nagyon jó színvonalú meccset láttunk hihetetlen szar bíráskodással. A rendezés meg a legalja.<#mf3>
Nem véletlenül nyomta a Fradi és ETO tábor együtt a az "Ázik csarnok, parasztok ázik a csarnok"-ot és társait.

Kézilabda: Orbán is hosszabbított Debrecenben

2006-04-01 00:00 Utolsó módosítás: 2006-03-31 22:56
A DVSC NB I-es nõi együttesénél a csapatkapitány, Kereki Edina újabb egy évre aláírt, míg a válogatottba meghívott irányító, Orbán Annamária két évvel toldotta meg nyáron lejáró szerzõdését. Bíró Imre edzõ szerint átlövõt mindenképpen igazolniuk kell.

Mondjuk, hogy teljesen érthetetlen, ami történt, hisz használva van a csarnok. Nem igaz, hogy ezt nem tudták nagyon sokszor volt már ennél nagyobb esõzés is az elmúlt idõszakba, ill. ez kicsi egyetemi csarnok. Akusztikája nagyon jó, de nagyon kevesen férnek be az 1000 embert, akit írtak kb.200 ha nem többen álltak bár az is lehet, hogy többen voltak hisz jó embertõl hallottam, hogy jegy nélkül jutott be, mivel az már elfogyott.

Isthy
Esetleg lehetne némileg bõvebben?

Biztos vagyok benne, hogy a ma esti meccsrõl holnap nem leszel ilyen szûkszavú! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem baj! Köszi mindkettõt!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Gratulálok a Gyõrnek
Breki33
Athletic  Bilbo
Sebaj. Köszönjük szépen 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Hege eto
A tegnapi meccsrõl:

ESS esõ ess! Buzi MKSZ!

Nem lett a legjobb. :-(
SUZUKI BENKÕ NÕI MAGYAR KUPA, NÉGYES DÖNTÕ, ELÕDÖNTÕK.

A gyõriek irányítója, ki tudja, már hányadszor vitte a hátán csapatát

Fõszerepben Görbicz Anita

Nemzeti Sport Napilap Amler Zoltán, Bereczky Attila - 2006-04-01 02:04 Utolsó módosítás: 2006-04-01 02:04

Hatalmas küzdelmet, kemény, férfias játékot hozott az elõrehozott döntõnek titulált találkozó, amelyen a hajrában
döntött a Gyõr.

„Esik az esõ, hajlik a vesszõ, bodor a teteje…” – zúg a zöldbe öltözött csarnok. Fradista és gyõri egyaránt ezt skandálja, most még nagy az egyetértés. Szegény gödöllõiek szomorúan fogadják az „Ázik a tetõ, parasztok, ázik a tetõ…” rigmust, amely hallatán elgondolkozik az ember: kisebb és biztonságosabb csarnokot nem találtak azt illetékesek az egyik legnépszerûbb hazai sportág nõi kupadöntõjére? No jó, az 1.8 millió forint, az 1.8 millió forint (ennyit fizettek a helyiek a rendezés jogáért), s a mai világban a pénz diktál.

Németh András és Róth Kálmán közösen nézi a mennyezetet a félpályánál, ahonnan csepeg a víz a parkettre. Már el kellene kezdeni a meccset, de a labda helyett a felmosórongyé a fõszerep. Lehet, hogy el sem kezdik?

Egy férfiú aztán cirkuszi akrobatákra emlékeztetõ módon egyensúlyoz a fenti felfüggesztéseken. Nagy a tét: kézilabdaderbi vagy a mentõk kihívása. Hála Istennek, nem esik le a biztosítókötél híján fent botorkáló rendezõ, sõt egy partvisra erõsített rongygyal a lyukat is betömi.

Vastaps a jutalma.

De kinek jár majd a lefújást követõen? Az elsõ percek gyõri választ sejtetnek. Kovacsicz Mónika, Ana Djokics és Vérten Orsolya góljára nem érkezik válasz, Herr Orsolya mindent fog, a kapufa is a címvédõt segíti. Pörög az ETO, Görbicz Anita saját hatosáról is briliáns passzokkal indítja társait, 5–1, majd 8–4 a táblán – mi lenne itt, ha Pastrovics Melinda nem védene jól?

Kemény, férfias a küzdelem, és a Ferencváros felveszi a kesztyût. Válogatott játékosai, a Tóth Tímea, Kirsner Erika duó vezérletével, a fiatal Szucsánszki Zita rutinos irányítót idézõ remek játékával 4–0-s szakaszt produkál, egyenlít, sõt a 23. percben Kirsner beállós posztról lõtt góljával vezet is! A gyõriek azonban 4–0-val válaszolnak a 4–0-ra, 14–13-as elõnnyel mehetnek rövid pihenõre – erre szokás mondani: tipikus nõi meccs.

Csak az a rongy kibírja ott, fent a végéig…

Szikrázó szemek, üveges tekintetek. Így jönnek ki a hölgyek az öltözõbõl. Hol van már a mosoly, amely még a kezdés elõtt az arcukról sugárzott? Látszik, hatalmas a tét, egyesek elõrehozott döntõt emlegetnek, nem csoda, hogy így egymásnak feszülnek. Félpercenként ápolni kell valakit, nincs kegyelem – tudjuk, persze hogy tudjuk, mégis, néha meghökken az ember: ennyire kemény játék a nõi kézilabda?

Nem csoda, hogy mindkét, az ezer fokban ezerötszáz hõfokon égõ edzõ sokat reklamál – a 38. percben Németh András mondandóit unják meg a bírók, kétperces büntetést adnak. Láss csodát, jót tesz ez neki! 17–15-ös gyõri vezetésnél kapja a büntetést, nem sokkal késõbb pedig 20–17-re a fõvárosi zöldek vezetnek. Parádés. Mind a védekezésük, mind a támadásaik. Tóth Tímea bombaformában, most a Fradi robog. Mi lesz még itt, te jó ég?!

Görbicz Anita. Nem kell bemutatni. Naná, hogy õ húzza ki csapatát a gödörbõl: tizedik góljával 21-nél már ismét együtt a két csapat.

Már nem szimplán, brutálisan kemény a csata, néha az az ember érzése, hogy azért fut olyan gyorsan egy-egy játékos, nehogy levadássza õt valamelyik ellenfele. Nagy Krisztina piros lapot kap, de persze szép mutatványokban sincs hiány (no nem a Fradi-táborból a lelátóról a parkettre esõ szurkolóról beszélünk…😉, de a keménység dominál. És a Görbicz–Tóth csata. A két hölgy fantasztikus, egymást múlják felül, más kérdés, hogy 23–23 után rendre a Gyõr jár elõbbre. Hol eggyel, hol kettõvel, izgalmas a végjáték. Az utolsó csepp vérükig küzdõ ferencvárosiak azonban nem tudnak kiegyenlíteni, 28–27 után a kipattanót belövõ Vérten Orsolya adja meg a kegyelemdöfést, Aurelia Bradeanu gólja a legvégén már csupán hab a gyõri tortán. Hogy aranytorta lesz-e, az szombat este kiderül.

Talán az esõ sem esik. Ha mégis, jöhetnek újra a rongyok…

MESTERMÉRLEG

A szokásos koreográfia szerint zajlott a mérkõzés, az egyik csapat elhúzott, aztán a másik fordított. Ma kicsit egyszemélyes volt a csapatunk, de Görbicz Anita azért Görbicz Anita, hogy az ilyen meccseket eldöntse. Nem készültünk egyáltalán a Cornexi ellen, balgaság is lett volna, hiszen ott volt még ez a Fradi-meccs. Nem foglalkozunk külön a tavaly elveszített EHF-kupa-döntõvel, de itt a kiváló alkalom, hogy visszavágjunk.
Róth Kálmán, a Gyõr edzõje

Szerintem nagyon jó meccset játszottunk, kár hogy a zsûri asztalához egy oda nem illõ ember is leülhetett. Örülök, hogy végig versenyben voltunk a Gyõrrel, amely jobb játékosokból áll, jobb csapat, mint a mi.
Németh András, az FTC edzõje
VMan
bár jobban nézve ezt most a bajnokiról írtad? azt hittem a kupa, az elmondások alapján 😊

mindenesetre a mai elvesztését szerintem a rengeteg kihagyott ziccernek, balszerencsés kapufáknak köszönheti a Fradi, meg hogy számtalan könnyû indításgólt engedtek Kovacsiczéknak.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
áh, inkább várd meg a tv-felvételt 😉

szerintem kb. most is annyi (azaz nem sok, de valamennyit) hazai pályát kapott a Gyõr, mint a Ferencváros pályán. de én is várom a felvételt majd.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Ha ez így van, akkor ez sem válik a magyar jv.k dicsõségére. EZ pl. nem hiányzik most! Pedig a meccseket szívesen látnám.

SomogyiG
A 14 gólbol 7 hetes, és 2 hetest kihagyott. Ahogy a hazatért mieink infóját hallgattam és olvastam, az ETO-val 7-es lõgyakorlatot tartattak, mert szinte minden szabálytalanságért az járt, amit a Fradi követett el.
A bajnoki meccset megnéztem. Mivel én elfogult vagyok, ezért 2-vel osztom, amit elsõre mondanék. Tehát az a (súlyozott) véleményem, hogy ha korrekt (nem hazai pálya, csak korrekt) a játékvezetés, akkor minimum 4 góllal tisztán nyerünk, és a 2. félidõben az ETO a döntetlen eredményt sem érte volna el egy pillanatra sem.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
A Fradiban meg Tóth Timi tett ki magáért, ahogy látom!😊

kaloz174
Görbe: 14 gól! A többiek?

SomogyiG
Melyik meccset vezették? Habár sejtem...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Egy kicsit késõbb, mivel végig álltam így beállt a hátam és nem árt egy picit le is nyugodon....
Ja a Vasas meccsen egészen a 40-45 percig szent meggyõzdésem volt, hogy õk mennek tovább...

kaloz174
Kicsit több részletet kérhetnénk?

Hát nem volt semmi...

No haza értem, Grat a döntõbe jutott csapatoknak. A Herceg -Südi páros meg mennyen ifi meccsekre bíráskodni...

SomogyiG
Ezt hogy értelmezzük?

SomogyiG
Sajnos semmi részletet nem tudok, csak az eredményeket kapom.
Ej ha egyszer Németh András fele annyi pénzbõl gazdálkodhatna, mint Róth Kálmán....
Most kb. a harmadából csinált közel egyenértékû csapatot az ETO-éval!!!
Hajrá FRADI!!!

Breki33
<#ravasz1><#beka3>
Isthy
Azért gratula a Fradinak!

Amíg a Petõfi felháborító módon be nem fejezte a közvetítést 3 perccel a vége elõtt, addig egyenlõ erõk küzdelme volt.
Kiváncsi vagyok majd a beszámolókra a helyszínen lévõ topictagoktól.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez hogy történt?

SomogyiG
Végeredmény: 27 - 30 😞

SomogyiG
50. perc: 23 - 23

SomogyiG
40. perc: 18 - 17

SomogyiG
Félidõ: 13 - 14

Isthy
Félidõben: ETO-Fradi 14-13

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
4-8-ról 10-9 a Fradinak! Bravo!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A folytatás jobban sikerült <#vigyor0>

DUNAFERR FOREVER!!!