Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Folytonos a munkarend.

Breki33
milyen munkahely ez?
Így van szombat kivételével mindenbõl kimaradok jó egy hétig!😞
Ja szerintem érdemes megnézni, majd a norvég szövetség oldalát mivel 19:00 órától lesz közvetítés... 😊)
ITT

Na jó szép jó éjszakát mindenkinek!

SomogyiG
Nem bizony, hiszen én is beválogattam a saját csapatomba? 😊

Na jó éjszakát - szép napot. (nem kivánt törlendõ) 😊))

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ó Te szegény...! Akkor most egy hétig hirzárlat alatt vagy?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Köszi!😊
NA biztos nem véletlenül hívta be!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Nagyon tehetséges 20 éves balkezes szélsõ, két helyen játszik (ifiben és a felnõttben egyaránt), most nyerték meg ifi csapatával a magyar bajnokságot. Lokiban a váltótársa Kereki Edina. Nagyon mozgékony, vékony alkatú 173 cm magas.
Már ha persze lesz benne kézi...

Komoly? Ép ideje! Sõt nem kis idõt késtek is már vele!

Én egész héten 14-22 ig melózok kivéve szombat így mindig csak utólag tudok mindent meg... 😞(
Sõt a meccseket is felveszem és majd megnézem... elõbb - utóbb...

Hát néha dolgozni is kell... 😊)
Még nem találtam semmit róla, hogy hol lehetne figyelemmel kisérni az eredményt.

kaloz174
Szia Csucsu!
Ki az a Csáki Viktória? Én bizony nem tudok róla szinte semmit.😞

kaloz174
Én biztosan tudom, hogy NEM a jereváni rádió a hírforrás.
Viszont sokkal inkább el tudtam volna képzelni egy magyar válogatott-világválogatott összecsapást, a búcsúztatás alkalmából.

Loki háza táján nem hallottam volna, hogy Szabó Vali haza jönne Debrecenbe, csak Benyátsról sejtem, hogy hazatér.
Breki33
Ez a búcsúztatás gondolom olyasmi lehet, hogy pár percet játszanak
SomogyiG
Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy körbeveszed magad "motivációs bázissal", amit egyszerûbben komlószörpnek, vagy a másik fajtáját házmesternek hívunk?

Az még úgy-ahogy OK, hogy a fiúk elmen(t)nek focimeccset nézni, viszont a lánykáink hol lehetnek...?

SomogyiG
A hozzászólás igen, de a tartalmáért nem tudok felelõsséget vállalni. Viszont nagyon szeretném, ha az is igaz lenne...
Egyben abban is szeretnék bízni, hogy ez a xeno nem a Jereváni Rádió munkatársa...

Isthy
Némi infómorzsákat én is hallottam bizonyos búcsúztatásokról, de neveket konkrétan nem tudtam.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
én figyelek csak készülök a Juve meccsre
Ez igaz?!

SomogyiG
Az alábbiakat a handball.hu hozzászólásai között találtam

xeno 2006-04-03 19:07:49

Azért "talán" az is megérdemelne pár sort, hogy a
miskolci meccsen búcsúztatják a
válogatottságtól/válogatottól Bohus Beát,
Radulovics Bojanat, Siti Beát és Németh Helgát...

Miért csak én firkálok ide?!

SomogyiG
Az utóbbi egy hétben a "státuszom" mit sem változott, (szerintem tudnom kéne róla) és csütörtökön, vagy pénteken még megvolt. Lehet, hogy idõkorlátos? Akkor viszont írniuk kellett volna...

SomogyiG
Offolhatok egy poénnal?

Breki33
sztem csak a fizetõsöknek
SomogyiG
Hehe! Ezt ismerem:
Mennyiiii?????
Tizenööööt?????
Mi tizenöööööööt????
Mi mennyiiiiiiii????

SomogyiG
Fennt a menüsorban volt egy levelezõ, rendkívül szimpatikus volt, hogy 100 MB tárhellyel rendelkezett. Mindenkinek elérhetõ (volt), aki regisztrált a fórumon.

Isthy
Mi mi? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mi az az SGmail?😊))

Breki33
amúgy miaz?
Isthy
Tényleg, mi volt a Duna Tv-n a SportArénában?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nálam sincs SGmail...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
ha valaki nem tud aludni, figyelje ezt az m1-en, hátha lesz benne valami kézilabda.

23:00 Telesport - Sporthét
I. rész
23:30 Híradó
- Idõjárás-jelentés
23:35 Sporthírek
23:45 Telesport - Sporthét
II. rész

persze, rögzítse is legyenszíves 😊)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
nem mivel én nem vagyok fizetõs, de másoktól is hellottam már
SomogyiG
Végignéztem a többi fórumot is, ahol elõ szoktam fordulni, és mindenütt uborkaszezon van. <#csodalk>

SomogyiG
Breki! Te sem tudsz semmit az SGMAIL hollétérõl?

Isthy
Úristen! Mi ez a pangás itt? <#wow1>

Nahh, szóval nem tudja valaki, hogy lehet-e követni holnap este 7-tõl valamilyen oldalon a meccset?

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem én tettem :-)
kaloz174
Érdekes. Az elõbb beírtam pár szót ide. Most meg nincs itt. Igaz, nem volt lényeges tartalma, csak annyi, hogy megállapítottam: ma mindenki elfoglalt.
Egyébként ezt tapasztaltam szinte az egész kézis vonalon, amerre körülnéztem.

Legközelebbi TV-s meccsek, a Szövetség szerint:

" MKB Veszprém KC - Pick Szeged
férfi bajnoki mérkõzés
2006. 04.05. 1800 óra

Magyarország - Norvégia
nõi válogatott mérkõzés
2006. 04.07. 1800 óra Ózd

Magyarország - Norvégia
nõi válogatott mérkõzés
2006. 04.08. 1700 óra Miskolc"

Mindegyiket a Sport1 közvetíti.

VMan
ma még egy hozzászólás se volt itt? :o

akkor csak, hogy írjak valamit, Szabó Valéria a Coriból úgytûnik _hazatér_ a Debrecenbe, bár még nem hivatalos, de úgytûnik igaz 😞

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Ez nagyaon jó döntés és hír.

Nekem is eltünt! Akkor történt valami, bár én nem használom.

SomogyiG
Szervusztok!

Csak én vagyok béna, vagy tényleg eltûnt a menüpontok közül az SGMAIL levelezõ?
Tud errõl valaki valamit?

Hege eto
Gratula!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Grave Digger
Iváncsik Tomi 2010-ig a Dunaferré 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Hege eto
http://www.vincent_vega.extra.hu/eto-cornexi-mk/index.html

Itt látható a fotósorozat arról amit a TV nem adott

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Na akkor ahogy ígértem:

A kupa elõdöntõre késve érkeztünk. A kiírt kezdés elõtt negyedórával. Az esõ miatt ez is csúszott. Beérkezve megkérdeztem Kiss Lajost az ETO szakosztályvezetõjét: Hol a szektorunk? A válasz: Ahol találtok magatoknak
A csarnokban már egy gombostût sem lehetett leejteni. Ekkor mondtam a többieknek, hogy mindenki jöjjön utánam, nem kérünk elnézést bemegyünk egy szektorba és kiszorítjuk az ott ülõket.Tényleg nem volt más megoldás. Egy ultra számára az elképzelhetetlen hogy utazik a csapatáért és nem tud szurkolni. Ezúton is elnézést kérünk azoktól akiknek tönkretettük a szórakozását a szurkolásunkkal de nem volt más megoldás, vagy Õk vagy Mi.
Ez teljesen rendezési hiányosság. A beázó csarnok meg NO COMMENT. Annak meg az volt az elõnye hogy a Fradi táborral közös folklór estet tarthattunk, a Magyar Nótákból<#nyes><#eplus2><#eljen>Volt ott minden: "Nád a csarnok teteje, teteje, rászállott a cinege....." Esik az esõ, hajlik a vesszõ", ESS esõ ESS, buzi MKSZ!" "Ázik a csarnok,parasztok ázik a csarnok. A parasztok alatt a rendezõséget értettük. A rudas zászlóinkat NEM engedték bevinni például. A Fradisták legalább a kicsiket bevihették, Mi azt se.<#mf3>
Az elõdöntõ a szokásos kiélezett csatát hozta. Magas színvonalú pörgõs meccs volt. Mind2 csapat könyörtelenül kihasználta a másik hibáit. A pálya két "tartozéka" hozta szokásos magyar szintet. Azt se tudták miket fújnak. Hol Mi lázadtunk, hol a Fradisták. Nekünk egyszer nyúltak bele a meccsbe a javunkra, mikor Krisztát aki rosszul játszott, kipirosozták.
A meccs után beszélgettem Andrással, nagyon jófej volt. Elégedett volt a csapatokkal, nem bánkódott a vereség miatt. Azt mondta 8 hadrafogható játékossal ezt az ETO-t nem lehet legyõzni, ahol játszik egy zseni. Valamint a sorsolást fikázta egy kicsit, mert ennek kellett volna a döntõnek lenni, és vissza kéne térni a kiemeléses rendszerhez. Ezzel tökéletesen egyet is értek.
Nagyon meglepõdtem, mikor mondta, hogy "Jobb hogy nem játszunk döntõt, mert nem bírnánk 8 emberrel" Azért nekem errõl más a véleményem.

A döntõt adta a TV. Sokat nincs róla mit írni. A meccs eldõlt a 10. percre, nem volt egy kategória a két csapat. Nagy nehezen minden szurkolónk bejutott különbözõ trükkökkel. Sima hazai pályát varázsoltunk a csapatnak akik ezt meg is hálálták. Kár hogy az éremátadást nem adta a TV(a rohadt annyukat!). Óriásit ünnepeltünk. Görbéék pezsgõvel verették a lelátót, mi meg pezsgõvel verettük a csapatot. Jól megpuszilgattuk a Csajokat. A Görbét feldobáltuk közben, közöltem a srácokkal, ha megsérül valaki miatt az halott ember.
Nos a többire nem emléxem, valahol pest környékén elszakadt a film.<#worship><#guluszem1><#pias><#pias>

kaloz174
Köszi!😊

Isthy
Persze hogy látható! Itt a kép! A fekete felsõs, fehér feliratos, sálas fiatalemberre gondoltam Dufika társaságában <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

😊) Jaja, de arról hallgat!

Jé tényleg ez eddig fel sem tûnt.
No léptem dolgozni!

Gratula a Gyõrnek!!!!!!
Néztem, csak mint Stanley írta valahogy túl egyértelmû "küzdelem" volt!
Én egy Fradi- Gyõrnek jobban örültem volna, márcsak a hangulat, és a halytás miatt is,de ez így alakult, és persze a tét miatt is!!

kaloz174
Látható ez online is? <#vigyor>
Köszönöm!😊 Kérek engedélyt örülni!😊)