Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja szerintem érdemes megnézni, majd a norvég szövetség oldalát mivel 19:00 órától lesz közvetítés... 😊)
ITT
Na jó szép jó éjszakát mindenkinek!
Na jó éjszakát - szép napot. (nem kivánt törlendõ) 😊))
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
NA biztos nem véletlenül hívta be!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Én egész héten 14-22 ig melózok kivéve szombat így mindig csak utólag tudok mindent meg... 😞(
Sõt a meccseket is felveszem és majd megnézem... elõbb - utóbb...
Még nem találtam semmit róla, hogy hol lehetne figyelemmel kisérni az eredményt.
Ki az a Csáki Viktória? Én bizony nem tudok róla szinte semmit.😞
Viszont sokkal inkább el tudtam volna képzelni egy magyar válogatott-világválogatott összecsapást, a búcsúztatás alkalmából.
Az még úgy-ahogy OK, hogy a fiúk elmen(t)nek focimeccset nézni, viszont a lánykáink hol lehetnek...?
Egyben abban is szeretnék bízni, hogy ez a xeno nem a Jereváni Rádió munkatársa...
DUNAFERR FOREVER!!!
xeno 2006-04-03 19:07:49
Azért "talán" az is megérdemelne pár sort, hogy a
miskolci meccsen búcsúztatják a
válogatottságtól/válogatottól Bohus Beát,
Radulovics Bojanat, Siti Beát és Németh Helgát...
Miért csak én firkálok ide?!
Mennyiiii?????
Tizenööööt?????
Mi tizenöööööööt????
Mi mennyiiiiiiii????
23:00 Telesport - Sporthét
I. rész
23:30 Híradó
- Idõjárás-jelentés
23:35 Sporthírek
23:45 Telesport - Sporthét
II. rész
persze, rögzítse is legyenszíves 😊)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Nahh, szóval nem tudja valaki, hogy lehet-e követni holnap este 7-tõl valamilyen oldalon a meccset?
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként ezt tapasztaltam szinte az egész kézis vonalon, amerre körülnéztem.
Legközelebbi TV-s meccsek, a Szövetség szerint:
" MKB Veszprém KC - Pick Szeged
férfi bajnoki mérkõzés
2006. 04.05. 1800 óra
Magyarország - Norvégia
nõi válogatott mérkõzés
2006. 04.07. 1800 óra Ózd
Magyarország - Norvégia
nõi válogatott mérkõzés
2006. 04.08. 1700 óra Miskolc"
Mindegyiket a Sport1 közvetíti.
akkor csak, hogy írjak valamit, Szabó Valéria a Coriból úgytûnik _hazatér_ a Debrecenbe, bár még nem hivatalos, de úgytûnik igaz 😞
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Csak én vagyok béna, vagy tényleg eltûnt a menüpontok közül az SGMAIL levelezõ?
Tud errõl valaki valamit?
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Itt látható a fotósorozat arról amit a TV nem adott
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A kupa elõdöntõre késve érkeztünk. A kiírt kezdés elõtt negyedórával. Az esõ miatt ez is csúszott. Beérkezve megkérdeztem Kiss Lajost az ETO szakosztályvezetõjét: Hol a szektorunk? A válasz: Ahol találtok magatoknak
A csarnokban már egy gombostût sem lehetett leejteni. Ekkor mondtam a többieknek, hogy mindenki jöjjön utánam, nem kérünk elnézést bemegyünk egy szektorba és kiszorítjuk az ott ülõket.Tényleg nem volt más megoldás. Egy ultra számára az elképzelhetetlen hogy utazik a csapatáért és nem tud szurkolni. Ezúton is elnézést kérünk azoktól akiknek tönkretettük a szórakozását a szurkolásunkkal de nem volt más megoldás, vagy Õk vagy Mi.
Ez teljesen rendezési hiányosság. A beázó csarnok meg NO COMMENT. Annak meg az volt az elõnye hogy a Fradi táborral közös folklór estet tarthattunk, a Magyar Nótákból<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>Volt ott minden: "Nád a csarnok teteje, teteje, rászállott a cinege....." Esik az esõ, hajlik a vesszõ", ESS esõ ESS, buzi MKSZ!" "Ázik a csarnok,parasztok ázik a csarnok. A parasztok alatt a rendezõséget értettük. A rudas zászlóinkat NEM engedték bevinni például. A Fradisták legalább a kicsiket bevihették, Mi azt se.<#mf3>#mf3>
Az elõdöntõ a szokásos kiélezett csatát hozta. Magas színvonalú pörgõs meccs volt. Mind2 csapat könyörtelenül kihasználta a másik hibáit. A pálya két "tartozéka" hozta szokásos magyar szintet. Azt se tudták miket fújnak. Hol Mi lázadtunk, hol a Fradisták. Nekünk egyszer nyúltak bele a meccsbe a javunkra, mikor Krisztát aki rosszul játszott, kipirosozták.
A meccs után beszélgettem Andrással, nagyon jófej volt. Elégedett volt a csapatokkal, nem bánkódott a vereség miatt. Azt mondta 8 hadrafogható játékossal ezt az ETO-t nem lehet legyõzni, ahol játszik egy zseni. Valamint a sorsolást fikázta egy kicsit, mert ennek kellett volna a döntõnek lenni, és vissza kéne térni a kiemeléses rendszerhez. Ezzel tökéletesen egyet is értek.
Nagyon meglepõdtem, mikor mondta, hogy "Jobb hogy nem játszunk döntõt, mert nem bírnánk 8 emberrel" Azért nekem errõl más a véleményem.
A döntõt adta a TV. Sokat nincs róla mit írni. A meccs eldõlt a 10. percre, nem volt egy kategória a két csapat. Nagy nehezen minden szurkolónk bejutott különbözõ trükkökkel. Sima hazai pályát varázsoltunk a csapatnak akik ezt meg is hálálták. Kár hogy az éremátadást nem adta a TV(a rohadt annyukat!). Óriásit ünnepeltünk. Görbéék pezsgõvel verették a lelátót, mi meg pezsgõvel verettük a csapatot. Jól megpuszilgattuk a Csajokat. A Görbét feldobáltuk közben, közöltem a srácokkal, ha megsérül valaki miatt az halott ember.
Nos a többire nem emléxem, valahol pest környékén elszakadt a film.<#worship>#worship><#guluszem1>#guluszem1><#pias>#pias><#pias>#pias>
DUNAFERR FOREVER!!!
Jé tényleg ez eddig fel sem tûnt.
No léptem dolgozni!
Néztem, csak mint Stanley írta valahogy túl egyértelmû "küzdelem" volt!
Én egy Fradi- Gyõrnek jobban örültem volna, márcsak a hangulat, és a halytás miatt is,de ez így alakult, és persze a tét miatt is!!