Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ám kajánkodni, héjjjjj! Nálunk nem a Mocsai az edzõ... 😛
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Most kaptam a hirt, hogy mi vagyunk a pályaválasztók! Én fordítva emlékeztem, de mindegy.
Nna elkezdõdött a mérkõzés. 0 - 0
Csúszik az ETO-FTC meccs kezdése beázás miatt! <#merges3>#merges3>
Ha valamelyikõtöket esetleg érdekli:
Ma este a Petõfi adja! A frekvencia: 94, 8 FM A netes portáljuk a www.radio.hu
19:04 Sport Közvetítés a Gyõri Graboplast ETO - Ferencváros nõi kézilabda Magyar Kupa elõdöntõ mérkõzésrõl, Gödöllõrõl.
Riporter: Radnóti László
Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Kalapos Mihály.
A Fradi indexes fórumán találtam.
Lehet, hogy a nem lejátszandó bronzmeccset láttad!? 😊)))))))
A Cornexi az utsó 10 percben nyerte meg a meccset, addig végig partiban volt a Vasas.
DUNAFERR FOREVER!!!
ps: már megint kezdem nagyon gyûlölni a focit! <#boxer>#boxer><#gun>#gun>
DUNAFERR FOREVER!!!
Írta: fahand Dátum: 2006. március 31. péntek, 12:01 (19 olvasás) Hazai Férfi NB1
Sajtótájékoztatót tartott délelõtt a Pick-Szeged vezetése, melyen bejelentették, hogy a Vojvodina jelenlegi mestere, a szerb Zoran Kurtes két éves megállapodást kötött a Tisza-parti egyesülettel, tehát nyártól a volt jugó szövetségi kapitány váltja Kovács Pétert a kispadon.
forrás :http://kezilabda.com/
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
úgy kezdõdött, hogy egy jó nagy szobányi volt az egész csarnok, viszont a lelátók azok hatalmasak voltak körülötte, de azokat csak a "szoba" ablakaiból lehetett látni kint, tehát nem belül voltak 😊
akik a lelátóra kerültek ugyebár nem sokat láthattak, mert a szobának volt plafonja is 😄, de én mákos voltam és nekem bentre jutott hely 😄
aztán a Gyõr játékosok melegítettek elõttem, a túloldalon pedig a Vasas, azaz csak a döntõ lehetett 😊
és akkor jött a csavar, bemelegítés után elkezdõdött a meccs: a Barca-reál 😄DD
hát ez van, úgynézki ilyen komoly lelki traumát okoz nekem, hogy egy este van a kettõ és nem fogom látni az elsõ félidõt a fociból 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Meglepõdnék ha lett volna egyátalán Fradi-ETO kézilabda meccsen<#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Egyébként csak megzavart a Zöld-Fehér színkombináció... <#bee1>#bee1>
Zoran Kurtes Szegedre tart
Nemzeti Sport Napilap S. J. - 2006-03-31 02:13 Utolsó módosítás: 2006-03-31 02:13
A Pick-Szeged elnöksége csütörtökön tárgyalt az edzõkérdésrõl. Ujhelyi István elnök elmondta: Kiss Szilárd, a Dunaferr mestere mellett a szerb Zoran Kurtes, a Vojvodina edzõje is jelölt, akit az elnökség alkalmasnak tart. A szerb tréner pénteken érkezik Szegedre, hogy részt vegyen a végsõ egyeztetésen, és ha megállapodnak, akkor a klub hivatalosan is bejelenti a változást. Kurtes 1965-ben született, s a vajdasági Kátyon, a Jugovicsban a keze alatt nevelkedett például Sterbik Árpád és Milorad Krivokapics. Késõbb a Sintelon edzõje volt, majd a Partizant (bajnok 2002-ben és 2003-ban) vezette, a portugáliai vb-n szövetségi kapitány volt. A 2004–2005-ös évadban a Vojvodinával Szerb Kupát és bajnokságot nyert.
NSO
Erre mindenki gõzerõvel készül
Nemzeti Sport Napilap 2006-03-31 02:13 Utolsó módosítás: 2006-03-31 02:13
A városi rangra 40 éve emelt Gödöllõ története során elsõ alkalommal ad otthont a nõi kézilabdázók Magyar Kupa-fináléjának. A licitálás útján 1.8 millió forintért elnyert, pénteken és szombaton rendezendõ esemény elõdöntõjében a Gyõr a Ferencvárossal, a Cornexi pedig a Vasassal csatázik. A négy csapat – persze a sok klasszist sem feledve – más-más poszton tûnik különösen acélosnak: a gyõriek irányítójuk, Görbicz Anita, a ferencvárosiak szélsõjük, Kirsner Erika, a fehérváriak kapusuk, Sugár Tímea, míg az angyalföldiek átlövõjük, Tomori Zsuzsanna vezérletével érhetnek révbe. Vajon melyikük örülhet majd a végén? Errõl beszélnek az érintettek és a négy tréner.
NSO
Holnap van még egy kis dolgom utána, meg délutántól meccsek vannak, szombaton meg lehet, hogy mehetek reggel 6-ra melózni este meccs vasárnap délután meló... 😞((
Egye fene, én is megadom magam, hiszen egyedül nem tudom benépesíteni a topicot. Na villanyoltás! Jóccakát mindenkinek, szép álmokat, holnapra meg szép napot.
Szervusztok!
No akkor megyek én is és megnézem a szemhéjamat belülrõl... 😊)
Jó éjt!
De most már tényleg elég az offból, mert lesz nekünk nemulass...
Aszem inkább nyugovóra térek. Mindenkinek kellemes és nyugodalmas jó éjszakát!
DUNAFERR FOREVER!!!