Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
20. perc: 08 - 08 <#smile>

Nem ám kajánkodni, héjjjjj! Nálunk nem a Mocsai az edzõ... 😛

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Túlzott a motívációs bázis?😊))

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Ez nem nevezhetõ álomkezdésnek részetekrõl...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
10. perc: 03 - 07<#szomoru2>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Hogy micsoda szurkolók vannak?!?!?!?! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Beázás miatt???? <#wow1>

Hát kicsit ciki...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Egyesek vizespóló meccset követelnek... 😄DD

Most kaptam a hirt, hogy mi vagyunk a pályaválasztók! Én fordítva emlékeztem, de mindegy.

Nna elkezdõdött a mérkõzés. 0 - 0

kaloz174
Van a srácnak mentése, de elég régi.

SomogyiG
Ez szomorú, de azért van benne jó is.

Csúszik az ETO-FTC meccs kezdése beázás miatt! <#merges3>

kaloz174
Egyébként mûködik a Boki oldalán a fórum. (Leventével tárgyalok msn-n.😊) Csak sajnos elveszett a jó része!😞(( Ennyit az UW-ról!😞(

Isthy
Lehet, hogy egyelõre nem úgy néz ki, de majd év végére kiderül! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Rendben, akkor ide is beírom a részeredményeket. Ha minden igaz, akkor rövidesen kezdõdik is az elõrehozott döntõ!

Ha valamelyikõtöket esetleg érdekli:

Ma este a Petõfi adja! A frekvencia: 94, 8 FM A netes portáljuk a www.radio.hu

19:04 Sport Közvetítés a Gyõri Graboplast ETO - Ferencváros nõi kézilabda Magyar Kupa elõdöntõ mérkõzésrõl, Gödöllõrõl.
Riporter: Radnóti László
Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Kalapos Mihály.

A Fradi indexes fórumán találtam.

SomogyiG
De bizony így van <#nyes><#vigyor3>

kaloz174
Az egyáltalán nem biztos!😊))

Isthy
Részemrõl jöhet, azért kérdeztem.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ha kéritek, nagyon szivesen.

Isthy
Lesz közvetítés általad a meccsrõl?

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nna, ez az álom marad az álmok kategóriája, ugyanis az egyik résztvevõ a Cornexi!

Lehet, hogy a nem lejátszandó bronzmeccset láttad!? 😊)))))))

SomogyiG
Aki meg nincs ott, az nem a legjobb... 😄

Isthy
Cornexi-Vasas 26-20 (12-11)

A Cornexi az utsó 10 percben nyerte meg a meccset, addig végig partiban volt a Vasas.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, az m2 holnap este 8-tól.

Félidõben: Cornexi-Vasas 12-11

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A TV csak a döntõt adja?
kaloz174
Gyõzzön a legjobbik!! Azok közül, amelyik ott lesz!😊))

ps: már megint kezdem nagyon gyûlölni a focit! <#boxer><#gun>

Isthy
A játékosok egy részével biztos nem lesznek nyelvi gondjai ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Minden Gödöllõre látogató szurkolónak jó szurkolást, sportszerû biztatást és kiváló meccseket kívánok! Gyõzzön a legjobbik!

DUNAFERR FOREVER!!!

Zoran Kurtes nyártól a Pick-Szeged edzõje

Írta: fahand Dátum: 2006. március 31. péntek, 12:01 (19 olvasás) Hazai Férfi NB1

Sajtótájékoztatót tartott délelõtt a Pick-Szeged vezetése, melyen bejelentették, hogy a Vojvodina jelenlegi mestere, a szerb Zoran Kurtes két éves megállapodást kötött a Tisza-parti egyesülettel, tehát nyártól a volt jugó szövetségi kapitány váltja Kovács Pétert a kispadon.

forrás :http://kezilabda.com/

Figyelembe véve a különféle út felújítási munkálatokat lehet, hogy csak 7-re ...

Még mindig otthon vagy? El se jöttök?😊)))))))))) Pénteki nap lévén csak 6ra értek majd oda?

Hege eto
nem vicc, illetve amit írt az a <#nyes>vicc. Komolyan mondom csak röhögtem mikor megláttam.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Vagy kevesebbet kellett volna inni! <#nyes>

VMan
én az egyik nap (kedden talán) már szintén a kupadöntõvel álmodtam, de az nem volt hétköznapi azért 😄

úgy kezdõdött, hogy egy jó nagy szobányi volt az egész csarnok, viszont a lelátók azok hatalmasak voltak körülötte, de azokat csak a "szoba" ablakaiból lehetett látni kint, tehát nem belül voltak 😊
akik a lelátóra kerültek ugyebár nem sokat láthattak, mert a szobának volt plafonja is 😄, de én mákos voltam és nekem bentre jutott hely 😄
aztán a Gyõr játékosok melegítettek elõttem, a túloldalon pedig a Vasas, azaz csak a döntõ lehetett 😊
és akkor jött a csavar, bemelegítés után elkezdõdött a meccs: a Barca-reál 😄DD

hát ez van, úgynézki ilyen komoly lelki traumát okoz nekem, hogy egy este van a kettõ és nem fogom látni az elsõ félidõt a fociból 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Fel nem tudom fogni, hogy hogyan tudnak "emberek" élni -(negatív!!!)IQ-val. De lehet, mert itt a példa! <#szomoru2>

😊))))))))))) Erre a figurára kíváncsi lennék, aki küldte😊))

Komoly? Hát vannak még nagyon pihent emberek.... <#nevetes2><#mf1>

Hege eto
Ezt postán kaptuk<#eplus2><#nyes>A marhájának volt annyi esze hogy bélyeget vett rá<#levele><#nyes>
Meglepõdnék ha lett volna egyátalán Fradi-ETO kézilabda meccsen<#ejnye1><#nyes>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hát sört azt biztos nem😊))))

SomogyiG
Azt csak álmodtad, hogy azt álmodtad! <#nyes>

Egyébként csak megzavart a Zöld-Fehér színkombináció... <#bee1>

Á rosszul értelmezted az álmodat... 😄

Hege eto
csak hogy én ETO gyõzelmet álmodtam<#nyes>

SomogyiG
Miért, mit kapnál? Mással is fordult már elõ, hogy megálmodta a Fradi kupagyõzelmét, nem kell ahhoz az FTC szurkolójának lenni... <#vigyor2><#kacsint>

Hege eto
Én kupagyõzelemmel álmodtam😊)))))) No mit kapok most Stanleytõl, Brekitõl, és SomogyiG-tõl<#ejnye1><#mf1>

ÚJ EDZÕ
Zoran Kurtes Szegedre tart

Nemzeti Sport Napilap S. J. - 2006-03-31 02:13 Utolsó módosítás: 2006-03-31 02:13
A Pick-Szeged elnöksége csütörtökön tárgyalt az edzõkérdésrõl. Ujhelyi István elnök elmondta: Kiss Szilárd, a Dunaferr mestere mellett a szerb Zoran Kurtes, a Vojvodina edzõje is jelölt, akit az elnökség alkalmasnak tart. A szerb tréner pénteken érkezik Szegedre, hogy részt vegyen a végsõ egyeztetésen, és ha megállapodnak, akkor a klub hivatalosan is bejelenti a változást. Kurtes 1965-ben született, s a vajdasági Kátyon, a Jugovicsban a keze alatt nevelkedett például Sterbik Árpád és Milorad Krivokapics. Késõbb a Sintelon edzõje volt, majd a Partizant (bajnok 2002-ben és 2003-ban) vezette, a portugáliai vb-n szövetségi kapitány volt. A 2004–2005-ös évadban a Vojvodinával Szerb Kupát és bajnokságot nyert.
NSO

SUZUKI BENKÕ NÕI MAGYAR KUPA, NÉGYES DÖNTÕ, GÖDÖLLÕ. Két nap, amely alatt bármi megtörténhet – a Gyõr az esélyes, de a Vasas sem írható le
Erre mindenki gõzerõvel készül

Nemzeti Sport Napilap 2006-03-31 02:13 Utolsó módosítás: 2006-03-31 02:13
A városi rangra 40 éve emelt Gödöllõ története során elsõ alkalommal ad otthont a nõi kézilabdázók Magyar Kupa-fináléjának. A licitálás útján 1.8 millió forintért elnyert, pénteken és szombaton rendezendõ esemény elõdöntõjében a Gyõr a Ferencvárossal, a Cornexi pedig a Vasassal csatázik. A négy csapat – persze a sok klasszist sem feledve – más-más poszton tûnik különösen acélosnak: a gyõriek irányítójuk, Görbicz Anita, a ferencvárosiak szélsõjük, Kirsner Erika, a fehérváriak kapusuk, Sugár Tímea, míg az angyalföldiek átlövõjük, Tomori Zsuzsanna vezérletével érhetnek révbe. Vajon melyikük örülhet majd a végén? Errõl beszélnek az érintettek és a négy tréner.
NSO

kaloz174
Jó éjszakát, gyerekek! Álmodjatok szépeket, izgi kézis meséket!😊)

Hát igen ez van.... 😊)
Holnap van még egy kis dolgom utána, meg délutántól meccsek vannak, szombaton meg lehet, hogy mehetek reggel 6-ra melózni este meccs vasárnap délután meló... 😞((

SomogyiG
Mennyi az idõ, hogy már mindenki durmizsolni megy? Csupa kiskorúval vagyok körülvéve?
Egye fene, én is megadom magam, hiszen egyedül nem tudom benépesíteni a topicot. Na villanyoltás! Jóccakát mindenkinek, szép álmokat, holnapra meg szép napot.
Szervusztok!

Ok! 😊)
No akkor megyek én is és megnézem a szemhéjamat belülrõl... 😊)
Jó éjt!

Isthy
A "minõségellenõrzést" inkább ajánlatos nálam a melóhyelen kívül gyakorolni, noha nap mint nap százszám látom a mintákat a kül. nedükbõl. Ha ez nem így lenne a számítógép hálózat bizony eléggé akadozva üzemelne ;-)))

De most már tényleg elég az offból, mert lesz nekünk nemulass...

Aszem inkább nyugovóra térek. Mindenkinek kellemes és nyugodalmas jó éjszakát!

DUNAFERR FOREVER!!!

Á ugyan már.. majd legfeljebb holnap 😊))

Nagyon rejtélyes vagy! Vagy érezvén az április 1-t van rád ilyen hatással...<#nevetes2>