Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Jó, tippeljünk!😊

+ 4. Most pesszimistább vagyok.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ma nincs valami nagy tumultus. De legalább a TV közvetíti a meccset majd!😊
Ismerõsök meg mennek, de nekem messzi van!😞(

SomogyiG
Holnap szerintem a kisebbik rész a helyszínen, a nagyobbik pedig a képláda elõtt fog szurkolni a lányoknak! (persze olyan is lesz, aki felvételrõl fogja megnézni)
Egyúttal válaszolok is a kérdésemre: szerintem hasonló lesz a meccs, mint kinnt (nagy kisérletezõkedv fogja jellemezni) és kb. 5, azaz öt góllal fogunk nyerni.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

De majd holnap!! 😊

SomogyiG
Végre valaki! <#vigyor4>
Az a gyanúm, hogy ma nem lesz tömegiszonyunk, s szédülni sem fogunk attól hogy ide-oda kéne kapkodni a fejünket...<#szomoru2>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Én itt vagyok, de egyedül nem volt kedvem megszólalni.

SomogyiG
Mi van (ill. mi nincs) itt? Mindenki elment választani? Régen pangott már ennyire a fórum... 😞

Sehol senki?

Azt ugye tudjuk, hogy holnap lesz az elsõ itthoni meccs a Norvégok ellen. (arra gondolok, amint Monti ma este néz meg felvételrõl <#nyes>) Kinnt 1 fával nyertünk a teljes csapatuk ellen. Most nálunk csak a fél csapat lesz, és a másodedzõ vezérli õket. Most szerintetek milyen eredmény várható? (Monti nem tippelhet, mert Õ mindjárt tudni fogja, ahogy hazaér <#kacsint><#crazya>)

kaloz174
Már megint ilyen messzi!😞

Isthy
Akár arra is :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
csak nem Spanyolo. felé? 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
sztem vmi fõnök lehet

és telefonon osztogatja az utasításokat PP
Isthy
Esetleg hallhatnánk errõl a munkáról valami közelebbit?

Akkor ahogy írtad, holnap este menj haza és nézd meg a válogatott meccset <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Eszti mindig ott van, ahová én megyek a kedvenceimet meglátogatni! <#vigyor2><#nyes>

"Katiról pedig úgy tudom, hogy nem igazol oda, másfelé terelõdnek a tárgyalásai."

Errõl beszéltem már korábban is itt, amikor felröppent ez a pletyka.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
de miért?
VMan
elküldtem az itt megadott e-mail címedre. publikusra továbbra sem teszem fel a megjelenés hetében, de akinek kell, szóljon privátban.

Breki33
oké
jóétv mindenkinek :-)

VMan
persze, ebéd utánra tudom megígérni (~1-2 óra max.)

Breki33
bescannelnéd?

aztán elég egy link

pl a www.tinypic.com-ról
VMan
2 oldalas

Breki33
egy oldalon?
VMan
az eheti Sztár Sportban folytatódott az "Új generáció" sorozat, most Temes Berni, Bódi Berni, Kamper Olcsa és Triffa Ági van benne.

Breki33
már igaz :-)
inkább agyilag fárasztó...
No akkor én lépek és megnézem a meccset...
és megemésztem, hogy jól összekevertem a napokat... pedig én már úgy készültem, hogy holnap haza jövõk és megnézzem a válogatott meccset...

Breki33
érdekes munka lehet :-)
Hú a fenébe tényleg... Bocsi, de én vasárnap is dolgoztam és ilyenkor mindig sikerül megkevernem a napokat ... azaz akkor ma csak szerda van...<#miaz><#nemtudom>

Breki33
holnap sztem csütörtök
Ebbe ne éld bele magad, az csak holnapután lesz😊))

Hajdu a SönderjyskE csapatánál marad
2006.04.05. 21:03
Kurucz Orsolya, Alena Polaskova és Maria Hansen után újabb két játékos hosszabbította meg szerzõdését a SönderjyskE együttesénél: az egykori váci kézilabdázó, Hajdu Krisztina.
http://handball.hu/

Anja Andersen: Byaasen?
2006.04.05. 21:00
Dán és norvég források szerint a Byaasen Trondheim nõikézilabda-csapata szeretné megnyerni vezetõedzõjének Anja Andersent, a dán Slagelse szakvezetõjét. A tréner jelenleg eltiltását tölti mind a dán ligában, mind a nemzetközi összecsapásokon, ám Norvégiában leülhetne a kispadra.
http://handball.hu/

És milyen hosszú nap lesz ...
Holnap lesz a Magyar-Norvég is, amit közvetítenek. Igaz én azt is csak felvételrõl fogom látni. De az is valami.
2006-04-07 18:00 KÉZILABDA nõi, barátságos MAGYARORSZÁG - NORVÉGIA

Kösz, akkor megint korai kelés lesz holnap....😊

Igen? FElvettem így vagy még éjszaka vagy holnap megnézem.... 😊

Breki33
írtad hogy felvetted :-)
????

Breki33
én tudok vkit akinél megnézheti P
ismétlés: szintén sport1
05:45 Kézilabda. MKB Veszprém-Pick Szeged, férfi bajnoki mérkõzés (mai)

ÉLÕ 17:45 Kézilabda. MKB Veszprém-Pick Szeged, férfi bajnoki mérkõzés (élõ) sport1

Arohadt.... Nem is tudtam, hogy közvetítik..😞

Súlyos vereséget szenvedett Veszprémben a Pick-Szeged
sport
MKB-Veszprém-Pick-Szeged 28-21 (12-13)
Három góllal, 27-24-re nyertek a Tisza-partiak december közepén Szegeden az MKB ellen. Szerdán alaposan sikerült veszprémi visszavágás.
sport
http://www.sportforum.hu/

Siti Eszter célja a BL-gyõzelem új csapatával
sport
"Újabb kihívás a Ljubljana szerzõdése" - mondta az irányító új csapatával kapcsolatban

Kindl Gabriella után Siti Eszter is délre költözik, hiszen a válogatott átlövõ után õt is megszerezte magának a szlovén sztárcsapat.
http://www.sportforum.hu/

Én most értem haza a melóból...
és majd ezek után fogom megnézni a meccset, ha jól állítottam be a felvevõt... 😊

Breki33
hamár a bajnokságban nem megy P

sztem rakja rendbe a VB
Grave Digger
Ezt utálom, megint nekünk kell helyrerakni az olasz foci hírnevét😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Breki33
én Juve meccset néztem

elõtte meg SG találkozó volt
kaloz174
MKB Veszprém KC-Pick Szeged 28-21 (12-13)

Egészen meglepõ magabiztos gyõzelem.

kaloz174
Ma este nagyon szûkszavúak voltatok. Még azt sem írtátok meg, mi lett a du-i meccs eredménye!

Isthy
Egy érdekesség:

Az április 17-én 19:30-kor játszandó Aalborg-Krim BL elõdöntõt a Dobrovits, Tájok magyar bírópáros vezeti. Kíváncsi vagyok milyen véleménnyel lesznek a dánok róluk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ezt én is szinte biztosra hallottam nemrégen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elmondhatjuk, hogy ennek a csapatnak az a jellemzõje, hogy megtanult hátrányból fordítani és nyerni. Mondjuk azért -8-ról tényleg nagy bravúr, fõleg Norvégiában. <#eljen><#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Misi már csak ilyen, imád fürdeni, legyen az tenger, tó vagy szökõkút! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!