Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Passz! Én csak ollóztam, ezért nem javítottam bele! Én nagybetûvel írtam volna, az biztos!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
de miért kisbetûvel
SomogyiG
Megint ollóztam egy idegen fórumból:

denilson 2006-04-04 18:38:12 #36
benyáts bea már a loki játékosa!

Én is ezt tippeltem anno, de a Debreceniek már tényként kezelik.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Köszi szépen!

Breki33
nincs mit simán beraktam :-)

Köszi.
Breki33
Breki33
Atyaisten 8 gólról visszajöttek egy edzés után <#worship><#taps><#beka3>

Köszi a cikket

ÉS TOVÁBBRA IS HAJRÁ CSAJOK

A keret gyúrója, Bába Mihály megfürdött a Balti-tengerben. A kitûnõ masszõr még a decemberi vb-n ígérte meg a lányoknak, hogy ha bronzérmet nyernek, megmártózik a jeges habokban. Szentpéterváron erre nem akadt lehetõsége, mert jégpáncél borította vizet, ám most Norvégiában Görbiczék bevasalták rajta a fogadalmát. A tenger öt fokos volt.

A DK-ba betettem a góllövõ táblát, ide nem tudom normális méretben. http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/2/9/2/BIG_0001417292.jpg

Késõn szóltál! :-)))

Hege eto
Ez a cikk ne küldjetek sms-t

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Elsõ 2006-os mérkõzésén idegenben gyõzte le Norvégiát a magyar nõi válogatott. Németh András tanítványai a hajrában fordítottak az Európa-bajnok ellen.
1/2 következõ oldal
1. oldal: Pazar végjáték Norvégiában 2. oldal: Bába-fürdetés

A világbajnoki és Eb-bronzérmes magyar válogatott hétfõn még a népligeti FTC-csarnokban edzett, kedden pedig már Norvégiában játszott a házigazdák Európa-bajnok legjobbjai ellen. A csapathoz a koppenhágai átszálláskor csatlakozott Siti Eszter (FCK) és Benyáts Beatrix (Esjberg). Németh András mester az összecsapás elõtt elmondta, hogy a decemberi egymás elleni vb-meccs videofelvétele alapján készítette fel együttesét a tesztmérkõzésre, amelynek visszavágóit pénteken Ózdon, szombaton Miskolcon rendezik meg.

Vanyus Attila csapatvezetõ arról beszélt, hogy a norvégok 35 tagú, feltûnõen bõ kerettel kezdték meg a felkészülést a decemberi, svédországi Eb-re. Marit Breivik szövetségi kapitány szerdán kettébontja a keretet, s a fiatalabb, rutintalanabb együttessel Svédországba utazik további két felkészülési mérkõzésre. A rutinosabb, zömében vb-n járt játékosok Thorir Hergeirsson másodedzõ vezetésével érkeznek Magyarországra.

A magyar nõi válogatott három újoncot (Csáki Viktória, Szamoránsky Piroska és Tomori Zsuzsanna) avatott Norvégiában. A mérkõzés elején látszott, hogy az idén elõször, mindössze egy közös edzéssel a háta mögött játszik Németh András csapata, hiszen még a világbajnokságon már bevált játékelemek sem mûködtek tökéletesen. Ekkor a magyar kapitány áttért a három irányítós felállásra, de ez is csak rövid ideig vált be.

Az összeszokottabbnak tûnõ, s a szentpétervári vb óta megerõsödõ északiak biztosan vezettek a félidõig, sõt a második játékrész elején már nyolcgólos elõnyt is szereztek. Ekkor viszont gyökeresen megváltozott a mieink védekezése. Pályára lépett a három újonc, s keménységüknek, no meg Sugár Tímea remek védéseinek köszönhetõen sokáig nem tudtak betalálni a vendéglátók. A kivédekezett támadások végén fõként Siti Eszter révén indultak a mieink, s hamar felzárkóztak. A norvég átlövõk teljesen elbizonytalanodtak, az egyre inkább belelendülõ magyar válogatott a vezetést is átvette és meg is tartotta a mérkõzés végéig.

Mestermérleg
Németh András: – Nagyon kellemes meglepetést szereztek nekem a lányok, hiszen a norvégoknál sérült kulcsemberek tértek vissza a világbajnokság óta, így erõsebb volt a keretük, mint Szentpéterváron. Ezzel szemben nálunk három újonc játszott, s Benyáts Beatrix is hosszú évek után szerepelt ismét a nemzeti csapatban. Norvégiában gyõzni mindig nagy eredmény, ezért csak büszke lehetek csapatomra.
1. Pazar végjáték Norvégiában 2. Bába-fürdetés

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kb. én is annyit értettem belõle, de a többi nem is számít! 😊))
Már várom az itthoni meccseket, igaz majd felvételrõl látom, de akkor is…

SomogyiG
Hát mit mondjak?! Vérten Orsi dicséretén kivül - 6 gól - mást érdemlegest nem tudtam kivenni belõle. (meg a végeredményt) Hogy lehet ezt nyelvnek nevezni?! Olvasni tudom, aztán kakukk! 😊

SomogyiG
De, már elterveztem. Névadó szponzora lennék még a Kométának és a Kaposvári KK-nak is!<#vigyor5>

Ezt egy norvég oldalon találtam.

Ga bort 7-målsledelse

Norge tapte tirsdag 24-25 mot Ungarn i en håndballandskamp for kvinner etter å ha raknet mot slutten.
Etter effektivt angrepsspill opparbeidet de norske jentene en solid og tilsynelatende trygg femmålsledelse ved pause. Det så meget bra ut for Marit Breiviks jenter, men gleden var dessverre kortvarig.

Men etter å ha ledet 16-11 ved halvtid og 19-12 et godt stykke ut i annen omgang, kom gjestene Ungarn meget sterkt tilbake i Gimlehallen i Kristiansand.

I løpet av noen hektiske sluttminutter snudde de kampen fullstendig. Anført av toppscorer Orsolya Verten (6 mål) vant gjestene til slutt 25-24 foran 2900 tilskuere.

Linn-Kristin U. Rigelhuth ble norsk toppscorer med fire fulltreffere. Vigdis Hårsaker, Camilla. N. Thorsen og Kari Mette Johansen scoret tre ganger hver

Inkább bodza fürdõ legyen Cola-t nem szeretni... <#miaz>
Nem lehetne még egy két másik klubhoz is csatlakozni? És akkor tényleg nálunk lenne a legerõsebb bajnokság!<#nyes>

SomogyiG
Persze! Mindjárt felolvasom: "az elsõ nyerõszám a 99-es" - ja bocs, ez egy lottósorsoláson hangzott el a TV-ben. <#nevetes2>

Egyébként ha tudnám, már réges-régen Coca-Cola (vagy bodza) mámorban fetrengene az egész Fórum, de elõtte aljas módon leettesednénk.
Közvetlenül utána belépnék a Fradi kézilabda csapataihoz névadó szponzorként. (hogy Breki meg ne szóljon az offolásért<#smile>)

<#mf1>

SomogyiG
Fogalmazhatjuk úgy is, hogy ez legyen a legnagyobb örömük, ha rólunk MAGYAROK-ról hallanak! <#gonosz1><#gonosz2><#nyes>

Jó a kép, reméljük, hogy minden ellenünk való mérkõzés után ilyen csalódót, arcot fognak vágni! <#ravasz1><#nyes>

Én nagyon várom az edzõk értékelését a meccsrõl.

Lehet, hogy vizsgázik vagy arra készül.

Nagyon helyes, legyen csak nekik.... <#mf1>

Lotto számokat lehetne kérni? <#whatever><#nyes>

Igen erre gondoltam én is, de ha azt vesszük, hogy volt olyan csapat aki nem hagyta ki és egészen jól szerepelt. Reméljük adja az Eurosport megint és akkor lesz bõven anyaguk a mesternek, amibõl jól felkészítik a csapatott és még elõkelõbb helyezést érnek el....

Egész aranyos kis interjú, délelõtt már olvastam.

Hoppá! <#wow1> VAn mit olvasni....<#nezze><#mf1>

De legelõszõr is HATALMAS GRATULA A CSAPATNAK!

kaloz174
Ez igaz. Viszont nagyon hiányolom a komoly átlövõ teljesítményt!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
A 2. félidei 10 kapott gólhoz nagyon össze kellett állni a hátsó alakzatnak. Ez azért örvendetes, mert a VB-n ez volt a legnagyobb gond a komolyabb meccseken. Hiába próbálkoztak, nem sikerült megtalálni a belsõ embereket erre a feladatra...

kaloz174
Egy beszámoló:

"Európa-bajnokot vertek nõi kéziseink

2006. április 4., kedd, 20:53

Nagy csatában egygólos gyõzelmet aratott a magyar nõikézilabda-válogatott Norvégiában, ahol felkészülés összecsapáson 25-24-re verte az Európa-bajnokot.

Eredmény:
Norvégia - Magyarország 24-25 (14-11)
Kristiansand, Gimlehallen, 1900 nézõ

Az elsõ játékrészben sokáig csak futott az eredmény után Németh András csapata, 4-3-nál, majd 11-10-nél ugyan nálunk volt az elõny, ám a norvégok egy 6-0-s részhajrával - köszönhetõen a remekül játszó Linn-Kristin Riegelhuthnak - 16-11-re megléptek.

Erre a magyarok két 4-0-s szakasszal válaszoltak: elõbb Tóth, Vérten, Ferling, Kovacsicz hozta fel a csapatot 17-16-ra, majd 20-18-as norvég elõnynél elõbb Benyáts és Csáki révén sikerült az egyenlítés, Vérten duplája pedig már 22-20-as elõnyt eredményezett.

A hajrát a magyar együttes bírta jobban, s végül 25-24-re nyert.

A két válogatott pénteken Ózdon (18 óra), majd szombaton Miskolcon (17 óra) ismét megmérkõzik egymással."

Breki33
nem vigasznak szántam
SomogyiG
Nem tudom, kinek tûnt még fel rajtam kívül, de hová lett Mse?

SomogyiG
Ne haragudj, de ez nagyon sovány vigasz.

Breki33
De a norvégok se adták úgy tudom
SomogyiG
Én viszont azért vagyok dühös, mert szivesen bekapcsoltam volna!!! (ha lett volna miért)

kaloz174
Odáig fokoztam a dolgot, hogy be sem kapcsoltam a TV nevû idõrablót!😊)

SomogyiG
Hogy azért ne legyen annyirafelhõtlen a jókedv!

A Sport2-õn rendkívül fontos és életbevágó mérkõzések voltak/vannak:

16:15 Labdarúgás. Újpest - DVSC-Ave ásványvíz, Magyar Kupa, negyeddöntõ, elsõ mérkõzés (ism.)
18:45 Labdarúgás. Osasuna-Getafe, spanyol bajnokság, 31. forduló
20:30 Mai helyzet, a nap témája
20:45 Manchester United TV, benne: West Ham-Man Utd (PL, 1999-2000), Tottenham-Man Utd (PL, 2001-02)

Egyértelmû, hogy ezek közé a Magyar Nõi Válogatott nem férhet be... <#boxer><#violent><#gun>

kaloz174
Találtam a norvég oldalon egy összefoglalót (gondolom😊), amiben Sugár Timit emlegetik😊) Gondolom, nem érdemtelenül. <#taps>

Azért röhejes, hogy még mindig javítgatják a statisztikát, illetve végig baromságokat írogattak.
Isthy
Igen, Nyberggel együtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hammerseng, még mindíg sérült?

És az az András indián szökelés, hát....<#eljen><#guluszem1><#nyes>

De nagy meccs volt!!!!!

17:45 Kézilabda 2006 04. 07. Sport1
Nõi válogatott mérkõzés, Magyarország-Norvégia (élõ)

16:45 Kézilabda 2006 04. 08. Sport1
Nõi válogatott mérkõzés, Magyarország-Norvégia (élõ)

Isthy
Alakul bizony! A VB-n is 5 gólos elõnyrõl kaptak ki a 2. félidõben és Orsi adta a kegyelemdöfést!
Ne feledjük el, hogy ez szinte a teljes norvég csapat volt, majd ezután fognak szétválni. Már csak Hammerseng és Nyberg hiányzott tõlük.

DUNAFERR FOREVER!!!

A handball.hu szerint 1900-an voltak, de kit érdekel, lényeg a gyõzelem!

Hege eto
Olvastam. A drága....<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Alakul a norvégok Magyar/Vérten fóbiája

Breki33
tv-s meccs mikor lesz pontosan?
Szervusztok!
Most érkeztem haza, és örömmel látom, hogy kedvenceinknek sikerült a skandináv verés! Ez a válogatott szerencsére továbbrais jóúton halad! Remélem az itthoni meccseken is hozzák a CSAJOK az eredményt, kellõ szurkolói támogatásal!

GRATULA A CSAPATNAK, ÉS AZ EDZÕPÁROSNAK!!!!

Isthy
Jaja!!!

Kiegészítve a góllövõket, hogy meglegyen a 25 gólunk, mindenki tegyen hozzá Orsi góljaihoz még 3-at, tehát összesen 6-ot lõtt!

DUNAFERR FOREVER!!!