Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Who will succeed Anita Kulcsar and Henning Fritz?
It is your turn again: Who is allowed to call herself/himself World Handball Player of the Year? With your help, we are looking for the outstanding stars of the year 2005 to take over the sceptre from Anita Kulcsar and Henning Fritz. In 2004 the Hungarian pivot, who died in a car accident, and the German goalkeeper finished at the top to win the great reader’s choice of the World Handball Magazine that has been promoted by sports apparel giant “adidas” for years.
You can find out about past World Handball Players of the Year here.
The official voting has meanwhile been closed by 1 April 2006. The evaluation is now under way and the results will be published on www.ihf.info as well as the next World Handball Magazine.
No akkor hamarosan kiderül, hogy mint sikerült a szavazás...
interjú
Az mi is szívesen megnéztük volna.
sport
A nagy akarás kapkodásban, hibák sorozatában jelentkezett.
Sokan úgy tartották, hogy ha tavaly majdnem sikerült elkapni a Veszprémet, akkor most nagyobb esély lesz a Pick Szeged alapszakasz-gyõzelmének megszerzésére.
http://www.sportforum.hu/
http://www.ozd.hu/
„Nagy bravúrt vitt véghez a csapat Norvégiában, hiszen nyolcgólos hátrányból fordított – mondta a 25–24-es magyar sikerrel végzõdõ keddi találkozóról Németh András. – Félelmetes hírünk lesz, ha elterjed, hogy ellenünk a nagy elõny sem elegendõ. Eddig jelentõs, tartalmas felkészülésrõl nem beszélhettünk, hiszen a kristiansandi meccs elõtt csak egy napunk volt, s most is csupán felületi kezelést végezhetünk. Hatékony közös munkára majd csak nyáron lesz lehetõségünk, de ezek a mérkõzések is fontosak. Norvégiában három újoncot avattunk, s most bemutatkozhat Orbán Annamária és Pastrovics Melinda is.”
A skandinávokat a saját fegyverükkel verjük meg. Úgy tûnik ez lassan tendencia lesz.
HAJRÁ MAGYAROK!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ja megnéztem... tegnap a Veszprém-Szeged meccset. Nekem nagyon tetszet függetlenül az eredménytõl. Jó kis meccs volt.<#mf1>#mf1>
Jó éjt nektek!😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
De mégis csak õk a MI CSAPATUNK!
Holnap végre láthatjuk is õket! <#taps>#taps>
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Ez teljesen igaz, a Németh-Zsiga páros csapatából még csak 8-10 ember van meg fixen, a többieket még keresik, de meg fogják találni, ez meggyõzõdésem.
Én még nem látom, hogy az lesz.
Ez annak tudható be, hogy még nem ismered Németh Andrást és Zsiga Gyulát. Egyébként hiába is ismeri valaki egyiket vagy másikat, esetleg mindkettõt külön-külön, önmagában véve ez nem jelent sokat. Mindketten rengeteget tettek már le a Magyar Nõi Kézilabda asztalára, de Õk ketten együtt képesek igazán nagyot alkotni. Majd meglátod, csak engedjék nyugodtan dolgozni Õket, és kapják meg a támogatást is a munkájukhoz.
Gondolj csak bele, hogy mit nyilatkozott a VB után a válogatottal eltöltött idõrõl Ferling Detti, Kindl Gabi, Sugár Timi, Görbicz Anita vagy Vérten Orsi...
Másodszor (ezzel nem fogtok egyetérteni): ez a csapat egyenlõre nem az a csapat...Én még nem látom, hogy az lesz. (Tévedésemet boldogam vállalom, ha úgy adódik!😊)
(Én nem vagyok ilyen optimista.)
Szerintem ez a CSAPAT 4-8 gólról nem fog meccset veszíteni inkább ilyen hátrányból nyerni. Persze lesznek olyan meccsek, amik megnyerhetõek, de még is elveszítik, mert van ilyen. Egyszerûen nem jön ki a lépés...
De az elkövetkezõ évekbe nagyon is sokszor fogunk nekik örülni!
Mindenesetre az biztos, hogy NA szerintem is jól közelít a dolgokhoz, egészséges szemlélettel. Legalábbis eddig minden erre utal.
Inkább örülünk, hogy szinesíted a fórumot. Kalózka sötétkék, én ugye zöld, általad pedig most már van vöröses-bordó. (Habár a szinek megitélése a nõi szekció reszortja, mi ebbe csak belebukni tudunk. 😊 )
Én úgy látom, hogy Laurentz is, Mocsai is és Sziszibá is akkor nyúlt bele a csapatba, amikor megvolt a nagy gólkülönbségû vezetés. Szóhoz jutottak ugyan a többiek is, de Õk nem voltak ritmusban, ezért hamar leapadt az elõny. Ekkor már hiába küldték vissza a korábbiakat, addigra már Õk kiestek a meccsbõl, és elúszott a gyõzelem. Andrásék irányításával a csapat inkább a végén jut el a gyõzelemhez, azaz szépen lassan (ez persze az ellenféltõl függ) felõrlik és megtörik az ellenfél ellenállását, így az már nem tud újítani. Kiváló példa volt erre az EB-n jópár meccs, de az igazi iskolapélda a Gudme elleni meccs a Népligetben. András nyilatkozta ezen meccs után többek között azt, hogy egész pályafutása alatt nem találkozott olyannal, hogy egy skandináv csapat - jelen esetben Dánok Jan Pytlick vezetésével - a lefújás elõtt feladták volna a mérkõzést. Ez a brusztoló, az ellenfelet folyamatosan maximális ellenállásra kényszerítõ stilus még sok örömet fog okozni nekünk, s bánatot az ellenfeleknek.
A többivel egyetértek.
Itthon viszont András nem engedi meg a lányoknak, hogy félvállról vegyék a meccset, hiába lesz gyengébb az ellenfél, mint Norvégiában volt. A mieink között sok a bizonyítanivágyó újonc, ill. a helyét megtartani vagy bebiztosítani akaró rutinos játékos, ezért a Norvégoknak jóval kisebb esélyük lesz, mint a VB-n volt. Igaz, csapatépítés közben egy ilyen nívós edzõpartnerrel szemben a megalázó mértékû gyõzelem sem valószínû....
Most viszont a mieink már kicsit görcsölni fognak, mert a kinti siker itthon kötelezi õket.
(Na, ez majdnem olyan tudományos, mintha a Prof. nyilatkozta volna!😊 Csak a szent kifejezést - motívációs bázis - nem használtam. <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>)