Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Anja Andersen sosem tartozott a számomra elviselhetõ emberek közé, (játékosként egyértelmûen világklasszis volt) de ezzel a gesztusával most egy lépcsõfokkal feljebb került! Nem hittem volna, hogy egy "Persona non Grata" személyiség többet fog nyújtani egy életmûért (pedig mindig az ellenfél táborában volt) mint a magyar kézilabdaszövetség, aki csak köszönhet Neki, hiszen még az állampolgárságát is feláldozta a Magyar Nõi Kézilabda sikerének érdekében. Természetesen Radulovics Bojánáról van szó, akit a nagy ellenfél szebben "búcsúztat", mint választott hazája!!! <#taps>
Szégyen ránk, Magyarokra nézve!
Az is egy nagyon komoly elismerés, hogy a másik meghívott Ferling Detti, függetlenül attól, hogy esetleg nem tud résztvenni az esemémyen!
Nehezemre esik, de kimondom: Le a kalappal Anja elõtt!!! <#worship>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

én csak javasoltam, remélem ez még nem lépte át a kereteket...
más kérdés, hogy az is megszokott környezet, márakinek 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ezek szerint jók az emlékeim. Sztem Boki ott lesz, Detti nem hiszem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem maradjunk meg a megszokott környezetben és keretekbe...

A handball.hu-n is ezt veti fel egy hozzá szóló.

úgyis ugyanaz jön elõ alakalomról alkalomra, csak gondoltam ha már itt nem, ott kélheti magát aki akarja 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Timu mint tehetség, Gyuszkó meg mint Gyuszkó a szívemcsücske 😄

Isthy
Ahogy néztem ezt a búcsúgálát, eszembe ötlött, hogy Detti szereplése enyhén szólva is kérdéses. Ugyanis akkor még javában tartani fog a válogatott brazil túrája, ha jók az emlékeim.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem ne is ragozzuk tovább...

DUNAFERR FOREVER!!!

Marianne Rokne færdig i Aalborg
Nem úgy volt pár hónapja, hogy hosszabbított?

Isthy
És Gyuszkóval mi van? <#vigyor>

Dettire szinte gondoltam, hogy reagálni fogsz <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

csak kérdés melyik... persze ez a jövõ kérdése...

ááá, aki ezzel kapcsolatos negatív véleményekre kíváncsi bátran látogasson el a www.kezilabda.com/forum Aréna topicjába 😊

Timu a szívemcsücske, megvívtam pár szócsatát annó a junior vb alatt miatta. 😄D
Muszáj volt megszólalnom 😄 Megaztán Detti 😉

:::FOTO:::
:::FOTO2:::
Pár kép a szerb válogatottról edzés közben.

kaloz174
Nem semmi! <#nyes><#nevetes1>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

<#mf1> Már láttam valamelyik dán oldalon nagyon nagy ...<#nevetes2>

Isthy
Nem bírom megállni, hogy ezt a termékreklámot ne tegyem közkinccsé! <#nevetes1>

A KiMs chipgyártó a GOG egyik fõ támogatója lett.

DUNAFERR FOREVER!!!

csak a bl sorozatba 83 gólt ért el statit nem számoltam, a második helyen álló 68-t.

Isthy
Ez igaz, de hogyan szerzi õket?
Mostanában a neten volt szerencsém látni a Hypo BL meccseit. Szélsõt játszik, átlövõt már szinte alig. Rendszeresen elõindul a szélrõl és indítás ziccerbõl éri el a góljai nagy részét, meg 7-esbõl. Már nem a régi.
Persze azért nem rossz vétel és a Corinak is az lett volna!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagy László és a válogatott...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát igen, még ha nincs is formában 6-8 gól garantált nála.

VMan
nem is tudtam, még van/lesz pár jó éve. szerintem is jó vételt csináltak vele, elhozhatta volna a Cornexi is pl. 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Kometalon azt lehet olvasni, hogy Anja Fre¹er szintén spanyolba tart.

Tényleg Tanja Logvin szerzõdtetéséhez mit szóltok? Ezzel nagyon nagyot húzott az Aalborg.

SomogyiG
Szervusz Mse! Üdvözlet a fedélzeten!<#wave>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Olvasni 😄DD

Sejtem, de kifejtenéd egy kicsit bõvebben, hogy egyre gondolunk e...? Bár egy két szó is elég…

Isthy
Nicsak, ki beszél?!?! <#wink><#vigyor> Téged is lehet látni? <#wow1><#nevetes1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az este kellemes színfoltja! Még egyszer gratula neki! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valószínûleg így van, de nekem ebbõl a történetbõl kicsit érdekes dolog jött le, már nem elõször történt ilyen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jahh! Milyen jó nekünk ugye?!?!?

Ez jellemzõ hozzáállás ebben a "csodálatos" mai országunkban amit a szövetség prezentál. Õk világhírnevet hoztak nekünk, általuk megszedtük magunkat minden téren, rajtuk élõsködtünk és amikor meg kéne becsülni õket megfelelõen, akkor ennyivel letudva. "Gratulálok" a szövetségnek! <#mf3>
Tovább nem is kommentálom, mert örökre kitiltanának az SG-rõl...

DUNAFERR FOREVER!!!

holnap kiderül!

Detti <#worship><#taps>

Öreg hiba! Meg is kell ám becsülni õket! És ha eljön az idõ megfelelõ tisztelettel megköszöni azt, amit a sportért tettek!

igen, de Timu csak vendégmunkás a Gyõrben, amúgy veszprémi, biztos ezért különböztették meg 😄DDD De legalább sikerült leírni helyesen a nevét, kíváncsian várom a sport1nek sikerült e javítania a junior vb óta 😉

kaloz174
Ma kaptuk meg a kép megfejtését!😊

Én legalábbis!😊 (De, ha jól értelmeztem, Gadri is.)

Lehetet volna másképp is, de az nagy valószínûséggel moderálásra került volna...
<#ravasz1>

kaloz174
Ez nem jó hír!<#schmoll2> Már õ is...
Mielõbbi jobbulást neki!!!

Komoly? Az gáz,mert 2 védõt vígan le tud kötni.

Breki33
természetesnek vesszük hogy ennyi világsztárunk van
Isthy
Hûha! De finoman fogalmaztál és nõiesen! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez a normális megoldás. Nálunk több világsztár együtt nem érdemel ennyit...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ehhez kapcsolódva:

Hallottam kb. félórája egy hírt és telefoninterjút Nagy Lászlóval az egyik TV csatorna sporthíreiben. Elhúzódó izomsérülése miatt valószínûleg a válogatott nem számíthat rá a selejtezõben sem. A Barcelonában könnyített edzéseket végez és a bajnokság végéig játszik, azután az idény végén nagy valószínûséggel mûtétre kerül a sor.

No comment...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, nem vagyok ffi kéziben szakértõ. De én úgy gondolom, igen.

A nõknél is elkezdõdik a rájátszás
Dunaújvárosba látogat a Ferencváros
A Magyar Kupa döntõ és a válogatott egy hetes felkészülése utána újra a pontvadászatra figyel a nõi kézilabdázás. A Ferncváros hétvégi, nemzetközi kupa-elfoglaltsága miatt már szerdán lejátsza elsõ mérkõzését a rájátszásban.
_::http://www.sportforum.hu/::_

Ez így van. Nagyon sok mindenben kell még fejlõdnie a szövetségnek ill. az ott dolgozóknak...

kaloz174
Itt a példa! Mint ahogy itt is írtam, több fórumon javasoltam hasonló nálunk is gálamérkõzés rendezését.
Nem csak 1 kiváló játékos érdemelné meg, hanem szinte egy teljes csapat!

SomogyiG
Biztosan hülyeséget kérdezek, de a két srác Szalafai Gábor (Gyõri Tento ETO KC), Schuch Timuzsin (Gyõr) ugyanabban a csapatban játszik? <#nyes>

Férfi Junior Európa-bajnoki selejtezõ
Nehéz feladat elõtt áll a péntektõl vasárnapig a görögországi Trikalában négyes selejtezõtornán szereplõ magyar férfi junior válogatott. A tavalyi hazai rendezésû junior világbajnokságon az elõzõ korosztályt bronzéremig vezetõ Tóth László szövetségi kapitány húsz éven aluli játékosokból álló együttese csak akkor juthat tovább, ha a házigazdákon kívül a spanyol és az izraeli válogatottat is megelõzi. Az augusztus 10. és 19. között Ausztriában sorra kerülõ Európa-bajnokság 16-os döntõjében eddig a rendezõ Ausztria mellett csak a korábbi korosztályos Eb címvédõje és ezüstérmese, Szerbia-Montenegró és Horvátország helye biztos.
A magyar junior válogatott programja:

2006. április 14. 18:00 Magyarország-Izrael
2006. április 15. 18:00 Magyarország-Spanyolország
2006. április 16. 13:00 Magyarország-Görögország
forrás:_MKSZ_

Magyarokra is számít Anja Andersen

Június hetedikén gálamérkõzésre kerül sor Szkopjéban, ahol az Anja Andersen irányította világválogatott Macedónia ellen lép pályára. Az összecsapás a kometal Szkopje egykori válogatott klasszisának, Indira Kastratovicsnak lesz a búcsúfellépése. A dán tréner Ferling Bernadettet és Radulovics Bojanát is meghívta.
http://handball.hu/