Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Ne vedd el a kedvét!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
semmi ajjaj

mert elrontom P
Ajjaj! Te fogsz közvetíteni... 😄DD

Breki33
elnézést SG
Breki33
Na SzG megkért hogy továbbítsam az eredményeket ide

kódokat kapok, most ha jól értem

a 0. percben 0-0 PP
kaloz174
Reménykedni én is reménykedem. De pont az elõzõ újvárosi meccsnek köszönhetõen amikor biztos voltam a gyõzelemben, mert elõtte kimondottan jól ment a csapatnak, most nem vagyok semmiben biztos. Ráadásul most ez egy újrakezdés, tétmeccs-elõzmények nélkül. Szóval tartok a szitutól, meg kell mondanom.
A Fradinak most is kisebb a tét... A sérülések meg kimondottan nem hiányoztak. Ki fog egyáltalán b1-ben játszani??

Hajrá csajok!!! Vigyázzatok egymásra!

kaloz174
Magyarok a világválogatottban

<#taps><#worship><#taps>

kaloz174
Nem tudom, vajon a sérültek állapota milyen? Elég tekintélyes a névsor! <#shakehead> Mindenkinek jobbulást, mielõbbi gyógyulást!!!
A Dunaferrnek nagyon kellene ez gyõzelem, de csak akkor nyerhet biztosan a Fradi ellen, ha Cornexi elleni fegyelmezettséget a BL meccseken tapasztalt elszántsággal, valamint a pl. az otthoni, Gyõr elleni meccsen tapasztalt lendülettel tudja ötvözni.

(Nem is vagyok maximalista! <#wink>)

Duby
Nem tudom, én most elég furcsán vagyok evvel a Dunaferr-Fradi rangadóval. Minél közelebb kerülünk hozzá idõben, én annál nyugodtabb és magabiztosabb vagyok, szerintem biztos gyõzelmet aratunk. Dettitõl csillogó teljesítményre számítok, s szerintem Boki is ki fog tenni magáért, a kapusokban is nagyon bízom, mind Irina, mind Kitti nagyon jó formában van.
Szerintem mély nyomot hagyott bennük a legutóbbi újvárosi remi, mindenképpen csorbaköszörülést szeretnének.
Megpróbálom megszerezni vhs-en a felvételt, de egyenlõre nem ígérek semmit.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Ja jut eszembe, volt egy mûsor ma a DunaTv-n melyben rövid riport volt Pigával és Ginnel, az, hogy mikkor készült nem tudom megállapítani. Az asztmáról volt benne szó. A mûsor netten keresztül megnézhetõ, letölthetõ.

van egy újvárosi évfolyamtársam,most jutott eszembe, mindjárt írok neki, hátha tud segíteni 😊 Amúgy én egyedül ildo-t ismerem, aki újvárosban is lakik 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Az hangyán, de május 4-5én se tv, s net közelébe nem leszek.... <#falbav><#duhos2>

Én is ezt tenném.... 😄D

SomogyiG
Az M1-rõl kéretik számosan ûzni Egri Viktort!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Igazad van, nem illik visszaélni mások "szorult" helyzetével! <#worship>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Gyõri Graboplast ETO KC - Larvik HK
M1 nõi KEK elõdöntõ mérkõzés, 2006. 04.15. 1615 óra
DVSC - Podravka Vegeta Koprovnica
sport1 nõi EHF-kupa elõdöntõ mérkõzés 2006. 04.23. 1800 óra
FTC - Debreceni VSC
M1 nõi bajnoki mérkõzés 2006. 04.29. 1615 óra
Gyõri Graboplast ETO KC - Dunaferr NK
sport1 nõi bajnoki mérkõzés 2006. 04.30. 1930 óra
FTC - Gyõri Graboplast ETO KC
sport1 nõi bajnoki mérkõzés 2006. 05.04. 1800 óra
forrás: #MKSZ#

Ez nem ér! <#confused>

VMan
nem baj, jó nekem a Cornexi is 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Persze csak akkor ha legalább 50,1:49,9 arányban a Fradinak szurkolsz... <#kacsint>

ok, köszi.

SomogyiG
Fehérváron nem is játszik a Fradi!

SomogyiG
Igen, most beszéltem a "tudósítómmal".

Lehet, hogy most egy nagy titkot árulok el, de minden valószínûség szerint az EHF visszavágóról (Zaporizsjából) is lesz tudósítás.

VMan
a fehérvári meccseket vetesd fel legalább 😊

Így van, ez egy tökéletes 3 esélyes meccs.
Sms eredmények lesznek?

SomogyiG
Ha valaki fel tudja venni VHS kazettára, az is OK, mert be tudom digitalizálni és DVDsíteni, csak a kazettához kellene hozzájutnom.
A Dunaújvárosi TV nem veszi fel és nem adja le valamikor? Ha igen, akkor már csak az kellene, hogy Fehérváron is látható legyen, mert akkor fel tudnám vetetni...

VMan
nagyon jó meccs lesz a mai az biztos, már azoknak a szerencséseknek akik láthatják majd...

gondolom most már harmadik nekifutásra a _rutin_ fog nyerni, de azért hajrá _fiatalság_ 😊

+3-3 közötti eredményt várok (ilyenkor szokta az egyik csapat kiütni a másikat 😄)

SomogyiG
A látszat egyértelmûen ez, de pont az általam említett okok miatt egy-egy mérkõzés bármikor kicsúszhat a kivánatos mederbõl. Lásd a Vác vagy a DVSC elleni meccset. Mivel az összecsiszolódás még mindig zajlik, ezért bárhol kiakadhat valami a gépezetben, hiszen nem tökéletes még a mûködése.
Azt viszont felelõsségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy ugyanennek a Dunaferrnek ugyanezen Fradi ellen 1 év múlva már nem sok esélye lenne a gyõzelemre hazai pályán sem. De tudjuk, hogy a Dunaferr kerete pozitivan változni fog, ezért továbbra is háromesélyes meccseket fogunk vívni egymással.

VMan
nem hát.

Breki33
sztem a FRadi most csapatként összerakottabb úgymond
SomogyiG
Igen, bármilyen hihetetlen is!
A Dunaferr "újoncai" (Sirina, Borbás, Mehlmann) a bajnokcsapatban együtt játszottak, tehát nem voltak ismeretlenek egymásnak, és rutintalannak sem nevezhetõek. Ráadásul a válogatottban a Dunaferresekkel is együtt játszottak, tehát semmiképp sem voltak annyira ismeretlenek egymásnak, mint a Fradi esetében.
Szucsánszki Zita, a Szamoránsky nõvérek és Németh Helga sosem játszottak egy csapatban, s a válogatottban sem ismerhették meg egymást a többiekkel. Németh Helga egy valóban rutinos, Bokihoz mérhetõ játékos, de Õ sajnos nagyon hamar kiesett, és még most sem számíthatunk a játékára. Igy a keret több mint fele rutintalan tizenéves, akik közül hárman teljesen idegen közegbe kerültek.
Erre alapoztam a kevésbé összeszokottságot és rutintalanságot.

Breki33
egyiket szeresd jobban :-)
Én nem tippelek, ezt a meccset utálom a legjobban....
Meg is érdemlem, ha két csapatot szeretek...
Hajrá egyik ne hagyd magad másik... ez esetben!

VMan, Újvárosban sem találtál senkit, akinek "dvd felvevõje" van? Van esély, hogy lássam a Ferr-Fradi meccset?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Bár most olvasom a Dunaferr oldalán, hogy Buli, meg Reni mellett Boki, meg Melinda is sérüléssel bajlódik 😞( így már nehezebb lesz 😞 mert ugye nincs Ivett, de ha Melinda sincs, akkor Renike szokott szélre menni, de ha õ sincs... 😞( Ibi formája meg rém aggasztó a válogatott meccseken látottak miatt, szóval lehet revidiálni kell az álláspontomat....2 góllal nyerünk <#mf1><#duhos2>

Breki33
sztem Fradi nyer újra
de mi történt Bulival, meg Renivel hiszen a felkészülési meccseken játszottak,- sõt Buli irányított is, ha jól olvastam- talán elkapta õket az influenza, vagy mi??

Egyértelmûen mi vagyunk az esélyesek, és 3 góllal legyõzzük a Fradit 😊
Egyéb kérdés a meccsrõl? <#ravasz1>

Breki33
szerintem is
az ami hiányzott... összeszokottság

Breki33
rutin és összeszokottság ??
SomogyiG
Mert annyi mindennek kell ahhoz összejönnie, hogy az már a bravúr kategóriája, viszont a csapat idehaza bárki ellen képes lehet bravúrra.
A realitás viszont az, hogy ha mindkét csapat a maximumot tudja nyújtani, akkor a Dunaferr otthon esélyesebb. A sokkal nagyobb rutin és összeszokottság mellettük szól.

Breki33
át kéne venni az irányítást
Breki33
ha lesz esélyünk miért bravúr a pontszerzés?????

Németh Andrásnak jobbulást
Bizakodó edzõk
Kiss Szilárd: – Nagyon kell a két pont, amelyet meg is tudunk szerezni a Fradi ellen, ha a helyzeteinket nemcsak kidolgozzuk, hanem ki is használjuk. A pillanatnyi forma nagyon fontos lesz, és a Fradiban mindenkire nagyon kell vigyáznunk. Sérülés miatt Nagy Ivett biztosan nem léphet pályára, valamint Bulath Anita és Gerstmár Renáta játéka is kérdéses.

Németh András: – Jó emlékeink vannak az alapszakaszból, hiszen három pontot szereztünk a Dunaferr ellen. A mezõny egyik legjobb csapatával szemben lesz esélyünk, ha nyugodtan játszunk. Az újabb pontszerzés viszont bravúr lenne. Keveset készülhettünk erre a rangadóra, ráadásul én is orvoshoz járok mostanában, mert meg kell találni a rendszeresen visszatérõ derékfájásom okát. Együttesünkben nincs újabb sérült, csak a mûtét után lábadozó Németh Helga hiányzik a keretbõl.
forrás: :::_NSO_:::

kaloz174
Tudod, nem értem én ezt... <#conf> Nekünk, akik hivatásos amatõrök vagyunk, így szépen eszünkbe ötlik mindez, de azoknak, akiknek napi dolguk lenne, valamiért nem? Hogy lehet vajon? <#falbav>

Tudom, a kérdés költõi, bár éppen elmúlt a költészet napja!

Nagyon sok igazság van abban ,amit írtál ha ez se nyitja fel az illetékesek szemét akkor semmi!

Nagyon sokan vannak, akik még egy virág csokrot se kaptak 😞((

Elég baj, az...

Nem dehogy is különben is már ép ideje volt, hogy írtál! 😊

SomogyiG
Akár elhiszed, akár nem, nem találkoztam a javaslatoddal, ezt saját kútfõbõl követtem el. (Ja, és gondolatolvasó sem vagyok<#smile>)
Viszont igy már egyértelmû, hogy nagyon jó 5let! <#eljen><#kacsint><#taps>
Ráadásul még zárhatnák úgy az eseményt, hogy a jelenlegi válogatott keret tagjai búcsúztatnák el a régi nagyokat egy "elõttem az utódom" akció keretein belül, mintegy átadva a stafétát jelleggel. Szerintem egyik fél sem haragudna meg érte...

kaloz174
Most akkor elárulom, hogy én ebben az ügyben írtam is javaslatot a Szövetségnek. Ebben a formában képzeltem, ahogy Te is leírtad.
Még a hétvége elõtt történt, válasz egyenlõre nem érkezett. Kíváncsi vagyok, érkezik-e?
(Azzal együtt, hogy internetes fórumokon sokszor felmerült a javaslat, tehát elég vaknak kellett lenni illetékes helyen, hogy egyáltalán ne jusson el hozzájuk a gondolat, az ötlet, ha maguktól nem jutott volna eszükbe!)

SomogyiG
Még egy kicsit elmélkedve a búcsúztatással kapcsolatban.
A négy legutóbb megemlített játékos valódi nagysága volt sportágának. De ahhoz, hogy Õk felérhessenek a világ tetejére, kellettek még olyanok, akiknek szintén búcsúztatás nélkül fog feledésbe merülni a neve az MKSz-nél, holott nem kéne. A teljesség igénye nélkül pár név, akik az utóbbi idõkben "akasztották szegre" a válogatottságot: Kántor Anikó, Pálffy Zsuzsi, Szarka Évi, Tóth Enikõ, Takács Gabi, Pádár Ildi, Kökény Bea, Meksz Anikó, Deli Rita, Borók Rita, Farkas Andrea, Mátéfi Eszter ... és még sokan mások (elnézést a kimaradottaktól, de hirtelenjében ennyi ugrott be, s talán az is megbocsátható, ha a saját csapatomból többen jutottak eszembe) Az is elképzelhetõ, hogy közülük párnak volt válogatott-szintû búcsúja, de inkább csak a klubjaik búcsúztatták el Õket!!!
Szerintem két komoly válogatottat simán össze lehetne hozni belõlük egy gálameccs erejéig, és nem is kerülne olyan sokba, mint a Macedón búcsúztató ... És esetleg érne annyit, mint az év végi "All Star" gálák...?!