Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kódokat kapok, most ha jól értem
a 0. percben 0-0 PP
A Fradinak most is kisebb a tét... A sérülések meg kimondottan nem hiányoztak. Ki fog egyáltalán b1-ben játszani??
Hajrá csajok!!! Vigyázzatok egymásra!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A Dunaferrnek nagyon kellene ez gyõzelem, de csak akkor nyerhet biztosan a Fradi ellen, ha Cornexi elleni fegyelmezettséget a BL meccseken tapasztalt elszántsággal, valamint a pl. az otthoni, Gyõr elleni meccsen tapasztalt lendülettel tudja ötvözni.
(Nem is vagyok maximalista! <#wink>#wink>)
Szerintem mély nyomot hagyott bennük a legutóbbi újvárosi remi, mindenképpen csorbaköszörülést szeretnének.
Megpróbálom megszerezni vhs-en a felvételt, de egyenlõre nem ígérek semmit.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
M1 nõi KEK elõdöntõ mérkõzés, 2006. 04.15. 1615 óra
DVSC - Podravka Vegeta Koprovnica
sport1 nõi EHF-kupa elõdöntõ mérkõzés 2006. 04.23. 1800 óra
FTC - Debreceni VSC
M1 nõi bajnoki mérkõzés 2006. 04.29. 1615 óra
Gyõri Graboplast ETO KC - Dunaferr NK
sport1 nõi bajnoki mérkõzés 2006. 04.30. 1930 óra
FTC - Gyõri Graboplast ETO KC
sport1 nõi bajnoki mérkõzés 2006. 05.04. 1800 óra
forrás: #MKSZ#
Lehet, hogy most egy nagy titkot árulok el, de minden valószínûség szerint az EHF visszavágóról (Zaporizsjából) is lesz tudósítás.
Sms eredmények lesznek?
A Dunaújvárosi TV nem veszi fel és nem adja le valamikor? Ha igen, akkor már csak az kellene, hogy Fehérváron is látható legyen, mert akkor fel tudnám vetetni...
gondolom most már harmadik nekifutásra a _rutin_ fog nyerni, de azért hajrá _fiatalság_ 😊
+3-3 közötti eredményt várok (ilyenkor szokta az egyik csapat kiütni a másikat 😄)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Azt viszont felelõsségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy ugyanennek a Dunaferrnek ugyanezen Fradi ellen 1 év múlva már nem sok esélye lenne a gyõzelemre hazai pályán sem. De tudjuk, hogy a Dunaferr kerete pozitivan változni fog, ezért továbbra is háromesélyes meccseket fogunk vívni egymással.
A Dunaferr "újoncai" (Sirina, Borbás, Mehlmann) a bajnokcsapatban együtt játszottak, tehát nem voltak ismeretlenek egymásnak, és rutintalannak sem nevezhetõek. Ráadásul a válogatottban a Dunaferresekkel is együtt játszottak, tehát semmiképp sem voltak annyira ismeretlenek egymásnak, mint a Fradi esetében.
Szucsánszki Zita, a Szamoránsky nõvérek és Németh Helga sosem játszottak egy csapatban, s a válogatottban sem ismerhették meg egymást a többiekkel. Németh Helga egy valóban rutinos, Bokihoz mérhetõ játékos, de Õ sajnos nagyon hamar kiesett, és még most sem számíthatunk a játékára. Igy a keret több mint fele rutintalan tizenéves, akik közül hárman teljesen idegen közegbe kerültek.
Erre alapoztam a kevésbé összeszokottságot és rutintalanságot.
Meg is érdemlem, ha két csapatot szeretek...
Hajrá egyik ne hagyd magad másik... ez esetben!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Egyértelmûen mi vagyunk az esélyesek, és 3 góllal legyõzzük a Fradit 😊
Egyéb kérdés a meccsrõl? <#ravasz1>#ravasz1>
A realitás viszont az, hogy ha mindkét csapat a maximumot tudja nyújtani, akkor a Dunaferr otthon esélyesebb. A sokkal nagyobb rutin és összeszokottság mellettük szól.
Kiss Szilárd: – Nagyon kell a két pont, amelyet meg is tudunk szerezni a Fradi ellen, ha a helyzeteinket nemcsak kidolgozzuk, hanem ki is használjuk. A pillanatnyi forma nagyon fontos lesz, és a Fradiban mindenkire nagyon kell vigyáznunk. Sérülés miatt Nagy Ivett biztosan nem léphet pályára, valamint Bulath Anita és Gerstmár Renáta játéka is kérdéses.
Németh András: – Jó emlékeink vannak az alapszakaszból, hiszen három pontot szereztünk a Dunaferr ellen. A mezõny egyik legjobb csapatával szemben lesz esélyünk, ha nyugodtan játszunk. Az újabb pontszerzés viszont bravúr lenne. Keveset készülhettünk erre a rangadóra, ráadásul én is orvoshoz járok mostanában, mert meg kell találni a rendszeresen visszatérõ derékfájásom okát. Együttesünkben nincs újabb sérült, csak a mûtét után lábadozó Németh Helga hiányzik a keretbõl.
forrás: :::_NSO_:::
Tudom, a kérdés költõi, bár éppen elmúlt a költészet napja!
Nem dehogy is különben is már ép ideje volt, hogy írtál! 😊
Viszont igy már egyértelmû, hogy nagyon jó 5let! <#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint><#taps>#taps>
Ráadásul még zárhatnák úgy az eseményt, hogy a jelenlegi válogatott keret tagjai búcsúztatnák el a régi nagyokat egy "elõttem az utódom" akció keretein belül, mintegy átadva a stafétát jelleggel. Szerintem egyik fél sem haragudna meg érte...
Még a hétvége elõtt történt, válasz egyenlõre nem érkezett. Kíváncsi vagyok, érkezik-e?
(Azzal együtt, hogy internetes fórumokon sokszor felmerült a javaslat, tehát elég vaknak kellett lenni illetékes helyen, hogy egyáltalán ne jusson el hozzájuk a gondolat, az ötlet, ha maguktól nem jutott volna eszükbe!)
A négy legutóbb megemlített játékos valódi nagysága volt sportágának. De ahhoz, hogy Õk felérhessenek a világ tetejére, kellettek még olyanok, akiknek szintén búcsúztatás nélkül fog feledésbe merülni a neve az MKSz-nél, holott nem kéne. A teljesség igénye nélkül pár név, akik az utóbbi idõkben "akasztották szegre" a válogatottságot: Kántor Anikó, Pálffy Zsuzsi, Szarka Évi, Tóth Enikõ, Takács Gabi, Pádár Ildi, Kökény Bea, Meksz Anikó, Deli Rita, Borók Rita, Farkas Andrea, Mátéfi Eszter ... és még sokan mások (elnézést a kimaradottaktól, de hirtelenjében ennyi ugrott be, s talán az is megbocsátható, ha a saját csapatomból többen jutottak eszembe) Az is elképzelhetõ, hogy közülük párnak volt válogatott-szintû búcsúja, de inkább csak a klubjaik búcsúztatták el Õket!!!
Szerintem két komoly válogatottat simán össze lehetne hozni belõlük egy gálameccs erejéig, és nem is kerülne olyan sokba, mint a Macedón búcsúztató ... És esetleg érne annyit, mint az év végi "All Star" gálák...?!