Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A keret:
válogatott kerete:
Kapusok: Tatai Péter (MKB Veszprém), Fazekas Nándor(TuS-N-Lübbecke), Mikler Roland (Dunaferr)
Mezõnyjátékosok: Buday Dániel (Veszprém), Ilyés Ferenc (Pick Szeged), Császár Gábor (Dunaferr), Józsa Máté (PLER-Airport), Gál Gyula (Veszprém), Iváncsik Gergõ (Veszprém), Tombor Csaba (Veszprém), Szalafai Gábor (Gyõri Tento ETO KC), Schuch Timuzsin (Gyõr), Gulyás Péter (Veszprém), Grebenár Gábor (Dunaferr), Tarnavölgyi Gergely (Nyíregyháza), Harsányi Gergely (PLER), Vadkerti Attila (Szeged), Zubai Szabolcs (Dunaferr)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Remélem minden rendben van vele és csak a sok elfoglaltsága miatt hanyagol kicsit minket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Viszont a Sport2 esetében simán belefért volna, már csinálták más sportágak esetében a párhuzamos közvetítést és azután a felcserélt csatornás ismétlést. Jah, hogy ez nem focikácska? Hát ez a szomorú... <#mf3>#mf3><#violent>#violent><#gun>#gun>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Az év válogatott játékosa az elmúlt évben nyújtott klasszis teljesítményéért és az egész csapatra kiható lelkes játékáért kapta az elismerést.
A válogatott szakvezetésével közösen meghozott döntés alapján a magyar nõi kézilabda válogatottban 2005-ben nyújtott kiemelkedõ teljesítményéért Ferling Bernadett kapta a Pannon különdíját. Az év válogatott játékosa az elmúlt évben nyújtott klasszis teljesítményéért és az egész csapatra kiható lelkes játékáért kapta az elismerést. Ferling a nemzetközi élmezõny azon kevés játékosai közé tartozik, akik átlövõ és irányító poszton is kiemelkedõ produkcióra képes.
A Pannon különdíjjal jutalmazta a tavalyi évben legtöbbet fejlõdött junior válogatott játékost, Laluska Esztert. Laluska a junior válogatottban nyújtott teljesítményét a magyar élvonalban alapozza meg, klubjának, az FTC-nek immáron kulcsjátékosa."
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Persze megértelek, ha Te a ffi meccseket nézed szivesebben, de nekem a Lányok jobban tetszenek!<#kacsint>#kacsint>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Biztos a Csüggededés Foci SE-Görbelábúak SE meccs fontosabb!😞( Vagy valami népnevelõ mûsor, amit nem lehet eltenni más idõpontra.
Nagyon nehéz meccsnek igérkezik, és nem is mernék tippelni az eredmény kimenetelére.
Az már fel sem tûnik, hogy nem fér bele egyik tv mûsoridejébe sem, így marad a jól bevált SMS verzió.
Dátum: 2006. április 10. hétfo, 13:22 Szerzõ: fahand
Április 12-én 18 órakor, szerdán, a Pannon-kupa keretében rendezik meg a dabasi sportcsarnokban a Magyarország – Szerbia-Montenegro mérkõzést,melyet a sport1 televízió élõben közvetít.
http://kezilabda.com/
😊
Amál nagyon jól érzi magát dán földön. Túl jól... Még gálameccsre sem akar hazajönni. Pedig annakidején nem kértem tõle autogrammot!😊
Más: (off😊)
"Repülõ magyarok: ötödször is világbajnok a Majthényi-Domokos egység
2006-04-10
Vitorlázás
A floridai St. Petersburgban zajló repülõhollandi-világbajnokságon a magyar duó elképesztõ formában versenyzett a hétfõi program elõtt egy második és öt elsõ hellyel álltak a rangsor élén, ráadásul a legrosszabb eredményt kiejthették, azaz mérlegük hibátlan volt.
A duó a 7. futamot is meggyõzõ fölénnyel teljesítette, így a hátralévõ két etap eredményétõl függetlenül már világbajnok. A nap folyamán várhatóan még egy futamot rendeznek, míg az utolsóra kedden kerül sor.
Majthényiék a világbajnoki cím birtokosaiként sem lazítanak, ugyanis ha a kiesõ futamokat is számítva az elsõ helyen végeznek, akkor elhódítják az egyik legirigyeltebb vándordíjat, a többkilós, ezüst sombrerót."
😊
Remélem, hamarosan el tudja kezdeni komolyan újra a kézit!!
Az egyebekrõl (búcsúztatás) már korábban leírtam a véleményemet, nesze semmi fogd meg jól megoldás, lényeg, hogy túl legyenek rajta.
DUNAFERR FOREVER!!!
Fari nem P (Néztem milyen jól eltársalgott Lundéékkel)
de Sitinek is jobban állt a múltkori haj sztem.
Viszont topicunk is képviseltetve volt a szurkolók között, amint a képek is bizonyítják. Bár igyekezett elbújni mindig valami mögé (Dferr sál, nemzeti lobogó) de nem sikerült neki teljesen. Igaz Stanley? <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha valaki szeretne nézelõdni!
Nekem tetszettek! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nocsak! Micsoda ismerõs rigmus! A Gin Fan Club ott lévõ tagjai most is kitettek magukért!<#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Persze az NSO most is hozta a formáját, mert nem tudta normálisan leírni <#mf3>#mf3>
Helyesen: SZERETEM A BORT, SZERETEM A SÖRT ÉS A PÁLINGERT!
DUNAFERR FOREVER!!!
Évkezdésnek egész jó volt
Öt nap alatt háromszor találkozott a világbajnoki bronzérmes magyar nõi kézilabda-válogatott az Európa-bajnok Norvégiával. Egy idegenbeli és egy hazai gyõzelem után szombaton Miskolcon három góllal kikapott Németh András csapata, ám a mérleg így is pozitív.
_NSO_
CZE - SUI 24:25
AUT - POL 21:33
FRA - CZE 25:26
SUI - AUT 26:21
POL - SUI 46:20
FRA - AUT 31:22
CZE - POL 16:34
SUI - FRA 27:20
AUT - CZE 33:22
FRA - POL 25:32
forrás:http://www.dcpoint.cz/
Interjú Linn-Kristin Rigelhuth-tal
A három, magyarok elleni mérkõzésen összesen 22 találatot jegyzett Rigelhuth-t, úgy, hogy hosszú sérülés után tért vissza klubjába, a Larvikba és a norvég válogatottba. Igaz, ezúttal nem volt Rokne, Hilmo, valamint Kristine Lunde se a megszokott formáját hozta, de ez egy cseppet sem serkenti Linn-Kristin érdemeit...
http://www.sportforum.hu/