Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Legalább EZT a meccset láthatjuk.
A keret:

válogatott kerete:

Kapusok: Tatai Péter (MKB Veszprém), Fazekas Nándor(TuS-N-Lübbecke), Mikler Roland (Dunaferr)
Mezõnyjátékosok: Buday Dániel (Veszprém), Ilyés Ferenc (Pick Szeged), Császár Gábor (Dunaferr), Józsa Máté (PLER-Airport), Gál Gyula (Veszprém), Iváncsik Gergõ (Veszprém), Tombor Csaba (Veszprém), Szalafai Gábor (Gyõri Tento ETO KC), Schuch Timuzsin (Gyõr), Gulyás Péter (Veszprém), Grebenár Gábor (Dunaferr), Tarnavölgyi Gergely (Nyíregyháza), Harsányi Gergely (PLER), Vadkerti Attila (Szeged), Zubai Szabolcs (Dunaferr)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Jah vannak mostanában fontosabb dolgaik is (tüzelni a csürhét............ellen)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Vajon mi lehet Proxival? Oly régóta nem járt már erre...

Remélem minden rendben van vele és csak a sok elfoglaltsága miatt hanyagol kicsit minket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jól gondolod...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok mindkettõjüknek! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Gondolom semmi nem adja.......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Némelyik esetében örülök is, hogy távol tartja magát szeretett sportágam közvetítéseitõl (gondolom nem kell részleteznem melyikekre gondoltam).
Viszont a Sport2 esetében simán belefért volna, már csinálták más sportágak esetében a párhuzamos közvetítést és azután a felcserélt csatornás ismétlést. Jah, hogy ez nem focikácska? Hát ez a szomorú... <#mf3><#violent><#gun>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szerencsére nekem sikerül a helyszínen megtekintenem a meccset. Én sem mernék vállalkozni tippelésre, nagyon 3 esélyes a meccs. De azért nyerünk! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elnézõ vagy, nálam megbuktak. Immár sokadszor... <#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha minden igaz, holnap azért én találkozom vele és tudunk pár szót váltani! <#dumcsi>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
csatlakozom <#puszis><#love12>
Mindkettõjûknek hatalmas gratuláció!<#worship><#taps><#worship><#taps><#worship><#taps>

kaloz174
"Ferling és Laluska a mezõny élén

"Az év válogatott játékosa az elmúlt évben nyújtott klasszis teljesítményéért és az egész csapatra kiható lelkes játékáért kapta az elismerést.
A válogatott szakvezetésével közösen meghozott döntés alapján a magyar nõi kézilabda válogatottban 2005-ben nyújtott kiemelkedõ teljesítményéért Ferling Bernadett kapta a Pannon különdíját. Az év válogatott játékosa az elmúlt évben nyújtott klasszis teljesítményéért és az egész csapatra kiható lelkes játékáért kapta az elismerést. Ferling a nemzetközi élmezõny azon kevés játékosai közé tartozik, akik átlövõ és irányító poszton is kiemelkedõ produkcióra képes.

A Pannon különdíjjal jutalmazta a tavalyi évben legtöbbet fejlõdött junior válogatott játékost, Laluska Esztert. Laluska a junior válogatottban nyújtott teljesítményét a magyar élvonalban alapozza meg, klubjának, az FTC-nek immáron kulcsjátékosa."

<#taps><#taps><#taps>

Mind kettõt szívesen nézzem ha végre adják.

SomogyiG
Ne felejtsük ki a háztömbkörüli bajnokságok élõ közvetítéseit sem, és rövidesen sor fog kerülni az emeletek közti bajnokságokra is. Már alig várom...!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Amire célzol, az a Sport1. De van még Sport2, SportKlub, a köztnemszolgálótvk, és a reklámtvk. Legkevesebb 6 tvcsatorna, amiért jórészt csak fizetünk, de a szolgáltatás már hagy némi kivánnivalót...<#violent><#violent><#violent>
Persze megértelek, ha Te a ffi meccseket nézed szivesebben, de nekem a Lányok jobban tetszenek!<#kacsint>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Nem egészen értem, mi is a TV-seknek az izgalmas meccs. 😞((
Biztos a Csüggededés Foci SE-Görbelábúak SE meccs fontosabb!😞( Vagy valami népnevelõ mûsor, amit nem lehet eltenni más idõpontra.

Persze, mert akkor a ffi felkészülést közvetítik...

SomogyiG
Kicsit körbenéztem a házunk táján, és úgy látom, hogy szerdán már kezdõdik a rájátszás, és mi megyünk Dunaferrbe!
Nagyon nehéz meccsnek igérkezik, és nem is mernék tippelni az eredmény kimenetelére.
Az már fel sem tûnik, hogy nem fér bele egyik tv mûsoridejébe sem, így marad a jól bevált SMS verzió.

Április 12-én Magyarország - Szerbia Dabason
Dátum: 2006. április 10. hétfo, 13:22 Szerzõ: fahand
Április 12-én 18 órakor, szerdán, a Pannon-kupa keretében rendezik meg a dabasi sportcsarnokban a Magyarország – Szerbia-Montenegro mérkõzést,melyet a sport1 televízió élõben közvetít.
http://kezilabda.com/

DunaTV SportArénában volt valmi érdekes?

Mégis mit vártál tõlük?! Már így is túl teljesítettek, ahhoz képes amennyit írni szoktak és még a stílus is ép átment egy, kettõ alávall.....

kaloz174
hallotad = hallottad

😊

Amál nagyon jól érzi magát dán földön. Túl jól... Még gálameccsre sem akar hazajönni. Pedig annakidején nem kértem tõle autogrammot!😊

Breki33
hallottam

szégyen is lenne ha nem
egybõl lemondanék
kaloz174
Vannak szuggesztív egyéniségek a kézilabda világában is. Ilyen volt számomra pl. Sterbinszky Amál (hallotad már a nevét?), ilyen most Boki is, szerintem. Úgy gondolom, nagy ajándék számunkra. Bár tudom, ez azért erõsen szubjektív.

Breki33
hát majdnem játszott ellenünk

szerencsére nem és nálunk játszott aztán
kaloz174
Pedig Õ is 69-szer volt magyar válogatott!😊 Ha jól olvastam valahol, 70-szer jugó. Drukkoltam, de már nem jön össze, a + 1.

Breki33
érted hat
kaloz174
értem. értem?

Breki33
Hát a negyedik is ismerõs
kaloz174
Négyen vannak a képen, nem?😊

Breki33
hm?
kaloz174
Ez csak 3😊

Más: (off😊)
"Repülõ magyarok: ötödször is világbajnok a Majthényi-Domokos egység
2006-04-10

Vitorlázás

A floridai St. Petersburgban zajló repülõhollandi-világbajnokságon a magyar duó elképesztõ formában versenyzett a hétfõi program elõtt egy második és öt elsõ hellyel álltak a rangsor élén, ráadásul a legrosszabb eredményt kiejthették, azaz mérlegük hibátlan volt.

A duó a 7. futamot is meggyõzõ fölénnyel teljesítette, így a hátralévõ két etap eredményétõl függetlenül már világbajnok. A nap folyamán várhatóan még egy futamot rendeznek, míg az utolsóra kedden kerül sor.

Majthényiék a világbajnoki cím birtokosaiként sem lazítanak, ugyanis ha a kiesõ futamokat is számítva az elsõ helyen végeznek, akkor elhódítják az egyik legirigyeltebb vándordíjat, a többkilós, ezüst sombrerót."

😊

kaloz174
Vajon hogyan sikerült Ginnek így elbújni?😞 Egyszer a közvetítésben láttam, még meccs közben is.

Remélem, hamarosan el tudja kezdeni komolyan újra a kézit!!

Isthy
A képekkel kapcsolatban értettem.

Az egyebekrõl (búcsúztatás) már korábban leírtam a véleményemet, nesze semmi fogd meg jól megoldás, lényeg, hogy túl legyenek rajta.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megtaláltam!😊

Breki33
Bea csinibb lett

Fari nem P (Néztem milyen jól eltársalgott Lundéékkel)

de Sitinek is jobban állt a múltkori haj sztem.

kaloz174
Nekem kimondottan nagy hiányérzetem van! Ez csak amolyan "pipáljuk ki végre" megoldás volt! Nem hiszem, hogy csak ennyi fantáziájuk van. Vagy, ha igen, az szomorú!!!

kaloz174
Jól sikerült az álcázás, mert nem fedeztem fel! <#guluszem1><#vigyor2> Akkor kezdjük újra!😊

Isthy
Nekem is, de azért némi hiányérzetem is van. Sztem Ginrõl is készülhetett volna egy-két kép...

Viszont topicunk is képviseltetve volt a szurkolók között, amint a képek is bizonyítják. Bár igyekezett elbújni mindig valami mögé (Dferr sál, nemzeti lobogó) de nem sikerült neki teljesen. Igaz Stanley? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174
Szerencsére Paháék szorgalmasan fotóztak a hétvégén is!
Ha valaki szeretne nézelõdni!
Nekem tetszettek! <#taps>

Isthy
Igen, Esztivel együtt csak a kinti meccsen játszott és asszem 1 gólt is lõtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A szinvonal megint a szokásos, ne csodálkozz rajta, ennyit tudnak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
„Szeretem a sört, szeretem a bort és a Pálingert” – zúgott Miskolcon a magyar szurkolótábor rigmusa, amikor belépett a csarnokba Pálinger Katalin.

Nocsak! Micsoda ismerõs rigmus! A Gin Fan Club ott lévõ tagjai most is kitettek magukért!<#wink><#vigyor>
Persze az NSO most is hozta a formáját, mert nem tudta normálisan leírni <#mf3>

Helyesen: SZERETEM A BORT, SZERETEM A SÖRT ÉS A PÁLINGERT!

DUNAFERR FOREVER!!!

Az elsõ meccsen játszott, kint.

Breki33
szokásos kép

sorkizárás nuku

Benyáts mennyit játszott?

Õszintén szólva nem emlékszem rá
VÁLOGATOTT MECCSEK UTÁN. Dupla haszon: két gyõzelem és sikeres újoncavatás Norvégia ellen
Évkezdésnek egész jó volt
Öt nap alatt háromszor találkozott a világbajnoki bronzérmes magyar nõi kézilabda-válogatott az Európa-bajnok Norvégiával. Egy idegenbeli és egy hazai gyõzelem után szombaton Miskolcon három góllal kikapott Németh András csapata, ám a mérleg így is pozitív.
_NSO_

Industrial Cup:
CZE - SUI 24:25
AUT - POL 21:33
FRA - CZE 25:26
SUI - AUT 26:21
POL - SUI 46:20
FRA - AUT 31:22
CZE - POL 16:34
SUI - FRA 27:20
AUT - CZE 33:22
FRA - POL 25:32
forrás:http://www.dcpoint.cz/

Rigelhuth a magyar közönséget dicsérte
Interjú Linn-Kristin Rigelhuth-tal
A három, magyarok elleni mérkõzésen összesen 22 találatot jegyzett Rigelhuth-t, úgy, hogy hosszú sérülés után tért vissza klubjába, a Larvikba és a norvég válogatottba. Igaz, ezúttal nem volt Rokne, Hilmo, valamint Kristine Lunde se a megszokott formáját hozta, de ez egy cseppet sem serkenti Linn-Kristin érdemeit...
http://www.sportforum.hu/