Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ambros Martín: Nem leszek román kapitány!

http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2398541

„Nem leszek román szövetségi kapitány! Nem tehetek olyasmit, ami rossz a csapatomnak, a városomnak, az országomnak, a szurkolóimnak, márpedig nekem most az ETO a csapatom, Győr a városom, Magyarország az országom, és akik nekünk drukkolnak, azoknak nem árthatok. Ez a legfontosabb. Kapjak bármilyen ajánlatot, ha úgy érzem, hogy a kapitánykodás bármilyen módon, akár közvetve is az itteni munka rovására megy, nemet mondok.”
kaloz174
Mesteredzői és edzői életmű díjak:
A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdetett...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Mai történet:
Dózerólás előtt...

OK, ezt nem tudtam!
A meglepő a Viborg feltámadása volt Metzben.
A Bud is simán lelépte az oroszokat.
DE szerintem az utolsó két fordulóban lesznek még meglepetések.
Isthy
Thüringer HC - Krim Mercator 33-21
HCM Baia Mare - IK Savehof 34-24
Metz Handball - Viborg HK 23-24

A németek nagyon nagy eséllyel negyeddöntősek, a helyezésük kérdéses a csoportban (3. vagy 4.).
A franciák meg valószínűleg kiszálltak a versenyből és a Viborg a románokkal versenyez a 3. helyért. A dánok mai győzelmének fényében érdekes lesz a jövő heti Viborg-Larvik meccs. Ha a norvégok leadják nekik a 2 pontot akkor megvan a 3. helyük, már mindegy lesz az utolsó nagybányai egymás elleni meccsük a versenyfutásban. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy a románok pontot szerezzenek Győrben.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A bíróküldés változatlanul kritikán aluli. Ha lesz egy alkalom, megkérdezek egy érintettet, bár most, úgy tudom, nem ő a felelőse a témának.
Újra csak érthetetlen, hogy egy olyan bírópáros vezet, amelyiknek egyszerűen nincs lehetősége "komoly" meccseken edződni. (Akár a törökök...)
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.03.01. 15:39:07

Isthy
Miért is rendezte el az ETO magának a Budot?
A negyeddöntőkben van keresztbe játszás 1-4 és 2-3 szisztémában. A Final Fourba jutott 4 csapat között viszont sorsolás dönt a párosításról.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A támadójáték gyenge volt, átlövések nélkül a norvégok falát nem lehet tartósabban megbontani. Kényelmesen terrorizálhatták Lökét, mert távolról nem volt komolyabb veszély. A 4 db kihagyott büntető nagyon nem fért bele, ilyen támadásvezetés mellett. Elöl szinte senkinek nem ment a játék, így nem is lehet ilyen ellenfél ellen nyerni.
A védekezés alapvetően rendben volt, ha meg nem, ott volt Grimsbö. Aki rendszeresen segített is a csapatán (43 %-os mutató) és az ETO legjobbja volt a meccsen.
A szünet után a sporik megadták a hazai pályát a norvégoknak, de volt ide-oda is elég sok fogalmatlan ítéletük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Bocsi: Az ETO elrendezte...
A végére kipukkadt a Leipzig is Szkopljéban.
Az elrendezte magának az elődöntőre a Bud-ot.
Előzőleg viszont 3 ellenfele lehet: De valószinübb, hogy a két német közül a Thüringer, ha azok megverik a lipcsieket, Ha nem verik meg ,akkor kb. a Vardar. DE a lipcseiek is az eredmények játéka révén.
Te jó ég, hogy milyen rosszul játszik az ETO! Nem létezik, hogy két játékos hiánya (Mert Grimbső pótolja Lundet) ennyire legyengitette a csapatot! Igaz a portugálok játékfeklfogása is kedvez a Larviknak!
Kérdés meddig fog oda tartozni, vagy a foci sorsára jut, mert a folyamat elkezdődött. Az akadémiák munkájában meg majd hiszem ha látom...

Szerinted mit, amit szoktak, semmit, kíváncsi leszek én arra az egyeztetésre...
A hozzászólásban nagy igazság van..., kíváncsi leszek a hosszú távra.
kaloz174
Már éppen ideje volt...

Isthy
Az előbbi idézet is ebből a cikkből való.

Még két érdekesség belőle:

"A világ legjobbjai közé tartozik a magyar férfi és női bajnokság, mi sem jelzi ezt jobban, mint az EHF TV érdeklődése, amely a jövőben magyar bajnoki mérkőzéseket is sugározna – a megkeresés súlyát jelzi, hogy a mostani az első alkalom bármely sportágat tekintve, hogy magyar nemzeti versenysorozat közvetítése iránt külföldről komoly érdeklődést támadt."

Nocsak, ez érdekes <#vigyor0>

"A női válogatott március 21-én Érden lép pályára az Eb-ezüstérmes Spanyolország ellen, azonban az MKSZ és a nemzeti együttes menedzsmentje a hosszú távú tervezhetőség érdekében a válogatottat adó klubokkal a közeljövőben egyeztetni fog, hogy minden fél számára megfelelő kompromisszumos megoldás szülessen a válogatott teljes 2015-ös programját illetően."

Eddig mit csináltak? <#whatever>
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.02.26. 18:22:20

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most jutott el a tudatukig? Már jó ideje ismert, hogy így lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezt ajánlom figyelmedbe:

"A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a múlt nagyjairól sem kíván elfeledkezni, ugyanakkor fontos a sportág fejlődése számára a folyamatos előrelépés is.
Idén 50 éve született meg a magyar kézilabdázás eddigi egyetlen világbajnoki címe, a női válogatott aranyérme, amit a Magyar Kézilabda Szövetség méltóképpen kíván megünnepelni. A jeles évforduló kapcsán az idei esztendő a győztes csapat szövetségi kapitányának emlékére a Török Bódog emlékév címet viseli, az 1965-ben győztes csapat tagjai az MKSZ szervezésében kiutaznak Dortmundba, a siker helyszínére, a csapat legendás edzője emlékére pedig a Török Bódog Magyar Kupa nevet viseli a női MK idei négyes döntője, A Magyar Kézilabda Szövetség létrehozza a Török Bódog Emlékérem kitüntetést is, amelyet évente egy alkalommal ítélhet oda a szövetség Küldöttgyűlése egy kitüntetettnek, életműdíjként, a díjazott elsősorban az edzői karból kerülhet ki."

Hopp, felébredtek, többszöri és több oldalról érkező reklamálás után <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ffi kézi BL átszervezés: felforgatják?

kaloz174
Egy újabb szavazás eredménye. Nem meglepő módon németek németeket választottak. <#vigyor2>

kaloz174
Mivel ott voltam a tegnapi meccsen, na és mivel elég egyoldalú véleményeket olvastam, én is ajánlok egy szintén szubjektív véleményt, de a "másik" oldalról. <#kacsint>

Isthy
Ahogy lentebb írtam tegnap, a Picknek pont a németeket kellett volna elkerülni. A Löwen ellen messze nem ők az esélyesek, de talán ez jót tehet nekik.
A veszprémiek kellemes ellenfelet kaptak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Vestergaard az új német kapitány: NSO hír .

kaloz174
Azt mondják a ffi kéziben jártasabbak, hogy a Veszprémnek könnyű dolga lesz, de a Szeged belehúzott...

kaloz174
A franciákat (Nagy Kornél) összesorsolták, mint az női EHF-ben az oroszokat...😊

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kaloz174
Azért van arrafelé egy kis "zörgés"....

Isthy
A szegediek lehetséges ellenfelei a holnapi BL nyolcaddöntő sorsoláson: Plock, Zagreb, Löwen. A németeket lenne jó elkerülni, a másik két csapat ellen lenne reális esély.
A veszprémiek lehetséges ellenfelei: Flensburg, La Rioja, Aalborg. A címvédő németeknél sok a sérült, a játékerejük messze van a tavalyitól, tehát bármelyik csapat ellen az MKB az esélyesebb.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
MOL-Pick Szeged – Aalborg Handbold 23 -23 (10-10)

erről többet itt

kaloz174
Fura, hogy a Fradi nem követi a máskor olyan előszeretettel testvérklubnak hívott SKC példáját. Szerintem megtehetnék...Csak akarat kérdése lenne. (Most éppen új sajtósuk van, lehet, rá kellene kérdezni.)

banok
nem 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az Érd-FTC-t nem közvetitik sehol???
kaloz174
<#worship><#eljen>

Isthy
Az történt amit szerdán mondtam a Népligetben <#wink> Kár, hogy nem vettem lottót <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A másik meccsen: Szeged KKSE – Fehérvár 20:22! Ez sem akármi.

kaloz174
Gratulálok a Lokinak. 31-30-ra nyertek, időntúli hetessel.

kaloz174
Ma a Lokihoz látogat a Siófok KC:
A csapatoldalukon közvetítés lesz az összecsapásról, 18,00 órától.

kaloz174
VB lesz nálunk 2016-ban...

kaloz174
Van ennek értelme? Vagy csak a pénz megy el a pályázatra?

Isthy
A nosztalgiát Dániára értettem, csak Ikast kapcsán írtam. Tudom, hogy merre jártál, hiszen nem egyszer együtt is voltunk <#wink>

Lublin viszont "új impulzusokat" jelentene <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.02.19. 17:14:31

DUNAFERR FOREVER!!!

Sosem jártam Ikastban, csak Viborg és Koppenhága számít második és harmadik otthonomnak 😊

Erősen tervben van amúgy, de szívem szerint egy lublini túra kedvéért mégis inkább máskorra halasztanám.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.02.18. 23:27:49
kaloz174
Tulajdonképpen a névnap egy dolog. A másik, hogy ma egy olyan embernek is gratulálni szeretnék itt is, aki számomra nagyon kedves, na és nem keveset tett a magyar kézilabdáért sem.

Sok-sok szépet, boldogságot kívánok Ferling Bernadettnek, a Kohász nagyszerű csapatkapitányának. Egy olyan generáció még aktív képviselője ő, amelyiknek sok szép sikert köszönhetünk mi, szurkolók.

Isthy
Mai tv-s program:

FTC-Rail Cargo Hungaria - Dunaújvárosi KKA
Női NB I 19. forduló - Budapest
2015.02.18. 18:00 Duna World

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen először az EHF nek kellene letisztulnia szerintem. Utána viszont komoly gazdasági szakberek kellenének hozzá, hogy a sportág el tudja magát tartani, üzletszerűen mint a foci bl pl.
Arról nem is beszélve, hogy néhány játékos járandóságát keményen meg kellene fogni.
A probléma nem egyszerű az biztos.
kaloz174
Elgondolkodtató...Valahogy pénzt kellene vissza(?)juttatni a rendszerbe, hogy ne legyen ekkora ráfizetés a nk.kupában való szereplés.
Azt már csak én fűzném hozzá, hogy még a ffi kézi VB meccseit is hiába kerestük volna pl. a legnagyobb és legismertebb TV-s sportcsatornákon...Miközben az én szememben sokkal érdektelenebb sportágak odakerülnek. Ki érti ezt?

Isthy
Zó!
Nosztalgiatúra áprilisban Ikastba? <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bulvár, ahogy írtad. Massont is "elküldték" vagy 3 helyre, mire az utolsó lett a helytálló.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Dán átigazolási hírek, érdekességek.

kaloz174
Egy kis győri érintettségű bulvár. Ki mit tud róla?

Isthy
A Fradi ha továbbjut, akkor az elődöntőben a Selgros Lublin - FC Midtjylland párharc győztesével játszik. Azt hiszem azt nevezhetjük majd előrehozott döntőnek.

Ha netán az érdiek továbbmennének, akkor az orosz párharc győztese jönne nekik.

Mindkét csapatunk az elődöntőt is hazai pályán kezdené.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.02.17. 11:35:25

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Az igen...