Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez már a múlt, most már a rájátszásra kell koncentrálnunk!
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szerintem ez az idegenbeli eredmény, ez a kinti visszavágó volt az ETO legfontosabb, legjobban sikerült mérkõzése, és szvsz az a meccs, amibõl a legtöbbet tanult. Mondom ezt látatlanba, de nagyon tartottam a bl-ben tapasztalt idegenbeli nagyon erélytelen játéktól. Úgy látszik, ezen végülis sikerült felülkerekedni, és sikerült a tudásuknak megfelelõen játszani idegenben is.
Már nem tudom ki kérdezte (költõi kérdés asszem SomogyiG-tõl), hogy hogyan jelenthette nekünk a véget az a Gjerpen, akiket simán búcsúztatott a Podgorica. Nos, én azt nem értem, hogy hogyan juthattak ennyire simán túl a szerbek a norvég csapaton, tuti biztosra vettem, hogy a Gjerpen lesz a döntõs. Most vagy a Podgorica javult fel nagyon, vagy elfáradt a Gjerpen, nemtudom. Arra nem gondolok, hogy ennyire elszúr6tuk azt a két meccset velük <#falbav>#falbav>
Sokkal jobb lett volna egy újabb tiszta magyar EHF döntõ, de ne legyünk telhetetlenek, a magyar nõi kézilabda esélyei nagyon jók arra, hogy tovább öregbítse hírnevét, és a bl-bõl való kiesés idõszakában temetett szezont csodálatos eredménnyel zárja.
Babonából nem írom le, de azt hiszem újabb sikerévként vonulhatna az évkönyvekbe az idény, ha a végsõ záráskor felsorolhatnánk, hogy
-világbajnokság, bronzérem
-EHF ...
-KEK ...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Zsaporizzsjában is diadalmaskodott a csodatévõ Fradi-szív. Sikerült a bravúr, bevált a taktika, bámulhat a világ.
NSO
Kikapott és kiesett a DVSC
DVSC-Koprivnica 24-29. Ahogy idegenben, úgy hazai pályán is öt góllal nyert a horvát ellenfél. A fiatal, átalakulóban lévõ Debrecennek még túl nagy falat volt a rutinos játékosok sorát felvonultató horvát csapat.
NSO
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sajnálom a Lokit, szerintem kicsit megijedtek a lehetõségtõl, de minden elismerésem a DVSC-nek az ebben a szezonban nyújtott teljesítményéhez!!!
(Hacsak addig nm lesz Heli mezem 😉
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Krim Ljubljana: Olena Yatsenko 8, Tatjana Oder 7, Natalija Derepasko 4, Ganna Sjukalo 3, Marina Vergeljuk 3, Anja Freser 2, Katja Kurent1, Ljudmila Bodnieva 1, Luminita. Dinu 1.
Aalborg DH: Louise Pedersen 7, Kristine Lunde 6, Matilda Boson 4, Natalija Derjugina 4, Louise Mortensen 3, Natasja Burgers 3, Isabel Blanco 2, Narcisa Lecusanu 2.
Udvisninger: Krim 3 - Aalborg DH 2.
Tilskuere: 4000.
Krim Ljubljana videre med 54-47 samlet og møder i finalen Viborg HK.
Kapus gól?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Úgy lesz! <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
Sajnos nem játszott jól Gabica, de a többiek se nagyon. Ezen múlott 😞
Csáki Viki jó,helye van a válogatottban, de ha Kovacsicz Mónit sokan bírálták annó, hogy szinte minden lövésnél lent van a lába, akkor ugyanezt el kell mondani Csákinál is!!!!
Majd a Fradi bosszútáll 😄
Hát igen, sõt a nyári coratia kupán ki is kaptunk tõlük, ha jól emlékszem, után õsszel nyertünk majd a vb is, de nem volt egy séta galopp. Bár ha jól emlékszem 7-el nyertünk. Az tény, hogy 2 kõkemény meccs lesz... Itthon eggyel idegenben döntetlen és én teljesen elégedett leszek... 😊
Nem hiszem,hogy 3 embert nem lehet jobban semlegesíteni,inkább hagyni a szélsõket lõni.
sajnos nagyon jól játszanak, megint az a hármas viszi a prímet, mint a Cori elleni itthoni meccsen (Pasicnik-Tatari-Naukovich), és hiába készültek rájuk, nem tudják kivenni õket.
elképesztõ sok a kapott gól, Metz ellen talán 16-ot kaptak 60 perc alatt...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A Loki eddig magát veri meg sajnos<#szomoru2>#szomoru2>
Egyébként hali mindenkinek <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Uff <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Minden érintettnek gratulálok!!!😊) Szép volt csajok!!!
(Most értem haza!😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
ugyan kikaptak, de a Krim így is döntõs.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Jó szurkolást!
Szerintem, aki tudja az a helyszínen nézi többek a tv elõtt ...
DUNAFERR FOREVER!!!
Debrecen meccset nem írom! 😄