Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csarnok mellett volt egy nagy "sportcentrum". 3 kézi-, 2 nagypályás foci-, 1 kosárpálya. A serdülõk Budapest bajnoksága ott ment évekig. Ez mind szabadtéren.
nem, én a (piac)csarnokra gondoltam, csak próbáltam érzékeltetni milyen lesúlytó véleménnyel vagyok az Arénáról 😞
Ne is tudtam, hogy ott voltak pályák 😊 Melyik részén? A csarnok mögötti parkoló, vagy merre?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A Bosnyák téren már nincsenek meg a kézilabdapályák, ha a 3 betonpályára gondolsz.
nekem a bronz megnyerésén kívûl csak rossz tapasztalataim vannak az EB-uccsón napját tekintve az Arénához kapcsolódóan.
Bár beraktam azt a képet korábban, ahol az egynégyzetméterre jutó biztonságiõrök száma meghaladta az 1-et.
Megaztán no foto, no beszaladás meccs után...
SZóval sok-sok hátrány, egy elõny: nagyobb.

Akkor már inkább a Bosnyák piac, még az is jobb 😄DDDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hát Sasról vannak véleményeim, de nem ismerem a teljes storyt, úgyhogy inkább semmit nem mondok 😊
A Fradiba még sem mehete, már csak Era miatt sem 😄DD (Nem akarom kiszorítani már a klubcsapatból is 😊))

Elvileg igen, a MKSZ oldalán az van, hogy a sport1 közvetíti a meccseket. Viszont a KEK döntõkrõl ill. azok közvetítésérõl semmi hír. Szerintem Budapesten nincs megfelelõ csarnok, ahová lehetne menni ill. vinni a meccset így marad a Népliget.

Duby
Az én véleményem is inkább a Népligetben maradás.
Mse-vel teljesen egyetértek, és hasonló indokokat tudnék sorolni.
Inkább teljen meg zsúfolásig egy kisebb csarnok, és legyen extázisban mindenki, mint pangjon a hangulat egy bazinagy hodályban, ahol már addigra elveszik az ember kedvét, mire beér a helyére, ráadásul a csapat is idegenül mozog.

Természetesen mindkét döntõ mindkét meccsének közvetítését evidensnek veszem, remélem az illetékesek is.<#ejnye1>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Ez két dolog. Elviekben mindenképp támogatom, hogy nagyobb csarnokban legyen, építeni kell a jövõt, ez nem is lehet kérdéses. (Nem azért, mert mekkora meccs, meg mennyien megnéznék élõben, nem. A jövõ miatt)
Gyakorlatilag szóba sem jöhet más, mint a Népliget! BS semmiképp, más nincs.

kaloz174
Látva a fejleményeket, erre most a Fradinak jó esélye van. Bár vannak dolgok...😊 Ki tudja. Meglátjuk.
(Én viszont most szomorú vagyok, mert úgy tûnik, csak lehetett volna egy csapat.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Nem bizony, de még ha az is lennék, majd jövõre a BL-ben vigasztalódok! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
De gondolom, azért emiatt a körülmény miatt annyira nem vagy szpmorú! <#nyes>

SomogyiG
A kettõ között nincs alternatíva sajnos, (jégcsarnok is alig van, s azok sem nagyobbak) lesz majd a SYMA csarnok, de "túl hamar" jutottunk döntõbe, igy most még nem tudjuk felavatni... 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
A tisztességes temetésrõl Kérdezd meg SAS-t! Õ is ilyen tapasztalatokkal rendelkezik? 😄

kaloz174
Egy biztos. Mi SZT-vel és Stanleyvel ott voltunk a dánok elleni meccsen, mint beszámoltunk róla. Már akkor is, de bajnokin is elég szûkös a Fradi-csarnok.
Az Aréna állítólag nagyon drága. Meg elég nagy is, bár nekem kellemes emlékeim fûzõdnek hozzá, az EB-bronzmeccs kapcsán.
Nem ismerem a pesti viszonyokat (sem), de talán van a kettõ között megoldás. Vidéki városokban a jégcsarnokok jönhetnek ilyenkor képbe, pl.

nem, megyek inkább a Coriba, legalább ot tisztességesen eltemetnek 😉
Kovács Péterrel sosem leszek kibékülve, ahogy Sirinával sem voltam sose, jövõre is az lesz a taktikám, hallgatok róluk/róla 😄

a Papp László Aréna nem alkalmas szurkolásra, az max délutáni teaházra-
Hiába a sok ember, lehetetlen beszurkolni... másrészt nem ismerik a csajok sem...és a biztonsági õrük/kidobük halál taplók!!!
és biztis nagyon drága lenne a jegy! és talán nem is lenne tele!
nem éri meg kockáztatni!
szerintem

SomogyiG
Télleg, már akartam kérdezni: a Dunaferrnél Kovács Péterrel sikerült feloldani az ellentéteket és mégis odaigazolsz?

SomogyiG
Akkor az én napom a rosszabb, mert nekem a fordítottja jött le...

Csatlakozom az elõttem felszólalóhoz. Sok boldogságot névnapod alkalmából Bojana!

és akkor magamat mint szuperthetséges balszélsõ/ballövõ/irányítót nem vettem bele 😄DDD

kaloz174
Jaj!😊 Én pontosan az igazadat akartam bizonyítani!😊)) Na, errõl ennyit.
(Egyébként nekem sincs jó napom. Pedig Bojana nap van. Sok boldogságot kívánok neki!!! <#worship><#eljen>)

SomogyiG
Egy másik téma: mint bizonyára tudjátok, a csarnokunk 1200 (1300-1400 -ig még elmegy) férõhelyes, ami feltehetõen szûkössé válna az EHF döntõre. Gondolom tudjátok, hogy Nagyfaluban jelenleg csak a BS utód Papp László Aréna lenne olyan mértékben nagyobb, hogy érdemes lenne elgondolkodni a meccs odavitelére. Az Indexen érvek és ellenérvek sorozata hangzott már el mindkét variáció ellen és mellett. Nektek mi a véleményetek? Ti melyik variációt találnátok a legoptimálisabbnak?

Breki33
Eddig csak magyar rock :-)
SomogyiG
Amennyiben az Észak-Balatoni régióból lehetne csak választani, akkor igen... <#nevetes1><#nevetes2><#nyes>

Breki33
Sztem csak félreértették, nem jött át a hangsüly

Amúgy mint az ns-irtam köszönet illeti a szurkolókat.
SomogyiG
Ma nagyon roszz napom van, úgy látom. Hege hozzászólását sem értem, de a Tieddel sem tudok "zöldágra" vergõdni. Mit rontottam el, ill. mi nem volt érthetõ? <#fejvakaras>

Ivett 😊
Fanni 😊

És abszolút objektív voltam 😊)))

majd szemrevételezem a döntõn, aztán döntök és javasolok Andrásnak <#eplus2>

kaloz174
Ami így kezdõdik?😊

"A hazai, egygólos gyõzelem után Ukrajnában elért bravúros döntetlent követõen az EHF-Kupa döntõjébe jutó Ferencváros fiatal tehetsége, Szamoránsky Piroska válaszolt a handball.hu kérdéseire...."

Gratulálok a Fradinak!!! <#taps><#worship><#taps> (is)

SomogyiG
Igaz, de Õ még alapvetõen ifista, nem mint ha Kék túlkoros lenne 😊

SomogyiG
Mire gondolsz? Én ugyanis Piros interjúját akartam belinkelni, és szerintem sikerült is.

VMan
na meg Gyurcsik Nikolett, Stan'-nel közös kedvencünk :]

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hege eto
Sztem elszúrtad mert ez a Piros interjúra mutat<#mf2>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

<#mf1>

SomogyiG
Szamoránsky Anikó, aki most vakbél-mûtét után lábadozik...

Más! Egy szemtanú beszámolója Zaporizzsjából!

Breki33
tényleg nemis tudom kiaz õ cseréje nálunk
Breki33
persze emberileg õ az egyik kedvencem
<#eljen><#nevetes1><#vigyor>

Jaja majd õ hiányolja... 😊))

SomogyiG
Mse mindjárt ugrik, de azért Kirsner Erát se írjuk még le, többek között a Gudménak és a Zaporizzsjának is feledhetetlen emlékei maradtak róla ... <#nyes>

Breki33
és magyart?

biztos van Fanny szimpatizáns is
Isthy
Én sem! <#nevetes1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pontosan erre gondoltam én is! <#wink><#vigyor><#nyes><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem tudok!😄DDD

Breki33
Amúgy ha Orsi formáj marad illetve javul és Melinda továbbra is így fejlódik kiegyeznék velük az az olimpiai döntõben :-)
Breki33
énis ezen gondolkoztam.

Ha nem tudtok külföldit
Nem lehetne mindkettõt?<#whatever><#nyes><#mf1>

Breki33
igaz gyerünk szavazni balszélsõre

én nem tudok dönteni Orsi és Melinda között
Isthy
Akkor talán el is kérheted az õ javaslatait is a Bodza csapatba! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem tudom melyikre gondolsz, bár vannak sejtéseim. Ez egy ilyen világ...

Sztem lesz még pár megdöbbenés a nyárig.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A válogatott is szépen kikapcsolta a VB-n, András már tudja a módját! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!