Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krim 14-17 Aalborg DH Pause

Breki33
kezdheted mindig nyugodtan azzal P)
Hát finoman szólva is ciki lenne a dolog.
Krim 13-14 Aalborg DH 1. Halvleg '20

Hege eto
Azért a Krím mögött van némi BL rutin, hogy ezt simán megakadályozza

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Elég szolídak voltunk.

Én elmondásból hallottam amit írtam, az igazság meg a bírók verziója lehet kicsit másként néz ki. Bízzunk a szerencsénkben

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Valszeg igen, mindent megpróbálnak hátha...

Azért az durva lenne, ha otthoni 8 gólos zakó után továbbjutnának. A Krim ezt nem hiszem, hogy engedné.

20. perc: Krim-Aalborg 10-11

DUNAFERR FOREVER!!!

Úgy látszik, hogy most jobban oda teszik magukat a Dánok.

Isthy
9. perc: Krim-Aalborg 4-6

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
De még mennyire, hogy jól!

DUNAFERR FOREVER!!!

Krim 2-5 Aalborg DH 1. Halvleg '7

Isthy
Remélem azért méltó hangerõben sem volt hiány! <#eljen><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A pamplonai játékos is csak nem engedte elvégezni a középkezdést ha jól emlékszem, mégis eltiltották, mert a gyors gólszzerzés lehetõségének megakadályozására irányult a szabálytalansága.
A jv-k a meccsrõl leadott jelentésükben meg kell, hogy indokolják részletesen a piros lapot, ha nem a harmadik 2 perc miatt adták.
De Hege leírása alapján itt nem hiszem, hogy eltiltásra kerülne sor.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Jól gondoltad, és jól tetted! 😊))

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Köszi, de nem nagyon beszéltem vele a meccsrõl.
No szép, akkor bízom a jó szerencsébe... <#nemtudom>

Gondoltam, hogy felteszem a Fradi meccsrõl írtakat is, hamár küldtem sms-t.:-))
SomogyiG
Ez mind szép, csak az a baj, hogy kedden derül majd ki, melyik hétvége lesz az itthoni meccs. (feltéve, ha nem akarnják majd a pályaválasztói jogot felcserélni)
Ezután már csak azt kell ki(le)tárgyalni, hogy szombaton/vasárnap, és hány órakor?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Az a gond, hogy elõzõ hétvégén nem dolgozók így a 13-14.-in biztos 😞(
Bár most nincs nálam a beosztásom, de megpróbálom elintézni, hogy a népligeti meccsre én is tudjak menni.

Hát nagyon remélem, hogy adják!

Hu, de sokat írtatok! 😊))

Hege eto
Azért egy Loki-Fradi döntõ nagyon komoly lenne😊)))))))))
Adott hozzá két végletekig szélsõséges, kurva jól szurkoló tábor, akik ráadásul még egymást is "szeretik" GÍÍÍÍÍÍÍ<#wow1><#nyes>

SomogyiG
Remélem, hogy a Lokival nem teszik meg azt, amit velünk egy hete a Zaporizsja elleni meccsnél. Milyen jó is volt az Osztrákok elleni tétnélküli férfimeccs ismétlése...

Hogy rohadnának meg!!! <#gun><#violent><#mf3><#kocsog><#levele> (a többit meg gondoljátok hozzá)

17:45 Kézilabda
Nõi EHF-kupa, elõdöntõ, DVSC-Podravka Vegeta Koprivnica (élõ) SPORT1

Breki33
mikor lesz pontosan a mecs?
HAJRÁ LOKI!!!

Hege eto
Összejöttünk hajnalok hajnalán vagy 20an<#vigyor2><#eplus2><#eljen>

Hege eto
Én nem láttam, de tegnap a reptéren, mintha olyan verziót hallottam volna, hogy Egy norvég csajjal elestek közösen, Görbe hogy védje magát(mert a norvég rázuhant volna) estében ösztönösen még ellökte magától az ellenfelét, csak az egyik keze a norvég csaj arcát találta el.

EZ NEM HIVATOLOS

de ha harmadik 2 perc, akkor arra nem vonatkozik,szerintem.
Hanem csak ha az uccsó 5 percben követ el kirívó szabálytalanságot, amiért piros jár, akkor, nem? 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hát nem tudom, felmerült a lehetõség hogy átképezzék beállóssá, szóval a válogatottság is egy karnyújtásnyira kerülhet <#rolleyes>
Ezért nem akar külföldre igazolni, nehogy NA-nak meg kelljen gondolni magát <#nyes>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Nagyon érdekelne Görbe piros lapjának története.
Miért kapta? A harmadik 2 perc vagy más miatt? Ahogy látom a 60. percben történt és ha jól tudom, van egy új szabály, ami arról szól, hogy ilyen esetben a vétkes játékos a következõ meccsen nem játszhat. Asszem a Veszprém elleni pamplonai visszavágon is az egyik beállósuk emiatt nem játszhatott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem is elérhetõ a Halas számára a 6. hely és Gyula ismét bebizonyítja, hogy mennyit tud a szakmáról és az egyebekrõl. Bár számomra ez már 1998-99 óta egy percig sem volt kétéséges!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy hallottam Orsi is legalább olyan jó volt! Gratulálok neki is! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a cikkeket! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bele kell hajtani a csajokat a továbbjutásba, nincs mese! Hajrá Loki!

Legyen meg a 3/3!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem a Halas a 6. helyért hajt, ami kedvezõ esetben nemzetközi kupa szereplést is jelenthet nekik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem jól tudod! <#wink><#vigyor>

Én már intézkedtem is elõzetesen a jegyem ügyében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért vigyázzunk a Podgoricával, ne írjuk le õket. Az ETO esélyesebb egyértelmûen, de ezt realizálni is kell. Csak egy koncentrált és tudásának megfelelõ játékot nyújtó ETO lehet abszolút esélyes ellenük.
Meg ne feledkezzünk el arról, hogy egy kõkemény, sûrített programú rájátszás közepén kell hozniuk magukat, cirka 3 hét alatt lesz 8 nem éppen sétagalopp meccsük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is az ETO-nak! <#taps><#taps><#taps>

Most már meg kell nyerniük a KEK-et!

Remélem a fogadtatás az eredménynek megfelelõ volt a reptéren! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem is ott megejthetjük a talit és bemelegítésképpen némi bodzázást! <#vigyor><#pias>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nagyon köszönöm, és utólagos engedelmeddel felhasználtam az ftc.kézilabda.hu hir rovatába.

SomogyiG
Nem gondoltam elõzésre a Halas részérõl, csak azt próbáltam jelezni, hogy az elõzetes várakozástól eltérõen nem a Vasas a legerõsebb ellenfele a Cornexinek. Úgy tünik, Mocsaiék a lehetõ legrosszabbkor kerültek hullámvölgybe, mig Zsiga Gyula munkája egyre jobban beérik egy papirforma szerint gyengébb játékosállományú csapatnál.

Breki33
köszönjük a cikkeket

SZÉP VOLT CSAJOK
A kép szövege: Görbicz Anita a visszavágón is káprázatos formában játszott

kézilabda
NÕI EHF-KUPA, ELÕDÖNTÕ, VISSZAVÁGÓ. Óriási bravúrral döntõs a Németh-csapat
Fináléban a Ferencváros!
Nemzeti Sport Napilap SIMON JÓZSEF - 2006-04-23 01:40 Utolsó módosítás: 2006-04-23 01:40

Fantasztikus bravúr: az FTC az ukrán bajnok otthonában kiharcolta a fináléba jutást, és várja a keddi sorsolást, hogy a DVSC vagy a Koprivnica ellen hol kezdi a párharcot május 13. és 21. között. A Fradi legutóbb 2002-ben volt európai kupadöntõs: a BL-ben a macedón Kometal Szkopjétõl kapott ki.
,,Szerencsésen megérkezett a különgépünk Zaporizzsjába, ahova tizenöt igen lelkes szurkolónk autóval követett bennünket” – mondta a csata elõtt Maglódi Lajos, az FTC szakosztály-igazgatója, aki hozzáfûzte, a Fradi arra készült, hogy idegenben is legyõzze híres vetélytársát, hiszen úgy tûnt, a Népligetben szerzett egygólos elõny aligha lehet sorsdöntõ. Mégis az lett!

Fõleg Ljapina és Sucka semlegesítése volt fontos szombaton, valamint azt is tervezték Németh András tanítványai, hogy ezúttal nem teszik naggyá Zaszpa kapust pontatlan lövéseikkel. Bátran és okosan kezdett a Fradi, amely a 25. percig vezetett. Kapusa nem remekelt, ám Uhraková a beállósposzton roppant hasznosan kézilabdázott. A szlovák válogatott játékos hétmétereseket harcolt ki, és gólokat lõtt. Mellette Tóth Tímeának is sok látványos megmozdulása volt.

A második félidõben is fegyelmezetten, taktikusan játszottak a ferencvárosiak, akik közül Mravikovát, Kirsnert és a hajrában nyújtott bravúrjaiért a kapus Harisovát lehetett dicsérni. Az FTC végi szorosan tartotta az állást, sikerültek a lerohanásai, és gyorsan visszaért védekezni a saját kapuja elé. Az utolsó percben újra vezetett a Fradi, amely határtalanul boldogan tért haza szombat este Magyarországra.

Mestermérleg
Németh András: – Ha valaki azt mondja az évad elején, hogy fiatal, átalakuló csapatom bejut az EHF-kupa-döntõbe, azt biztosan sokan kinevetik. Óriási bravúr a Zaporizzsja búcsúztatása, ez a siker megerõsítette a hitemet a munkában.
NÕi KEK, ELÕDÖNTÕ, VISSZAVÁGÓ. Parádés teljesítménnyel jutott be a fináléba a Graboplast ETO
A Gyõr a fény északon
Nemzeti Sport Napilap B. A. - 2006-04-23 01:40 Utolsó módosítás: 2006-04-23 01:40

Ünnepelni akartak a norvégok, és a visszavágó elsõ tíz perce után akár pánikba is eshettek volna a magyar lányok, hiszen a Larvík hátrányának több mint a felét ledolgozta, 5–2-re vezetett.
fotó: Czagány Balázs
Görbicz Anita a visszavágón is káprázatos formában játszott

Ekkor azonban a gyõri kapuban Herr Orsolya lehúzta a rolót, míg a kényszerbõl jobbszélsõt játszó Nagy Krisztina is remekelt, így nem nõtt tovább a vendéglátók elõnye. Sõt a félidõ hajrájához közeledve egyre csökkent a különbség. Mi több: a pihenõre már Róth Kálmán tanítványai vonulhattak elõnnyel (10–11). Kellett mindehhez a roppant kemény és precíz védõmunka, amelynek kulcsa a világklasszis beállós Elisabeth Hilmo semlegesítése volt.

Az összesítésben már hat góllal tartott elõrébb az ETO riválisánál, ám aki látta az elsõ mérkõzés második játékrészét, az pontosan tudja, hogy ez az elõny hamar elolvadhat. Persze csak abban az esetben, ha az egyik csapat úgy kézilabdázik, amint tette azt a magyar együttes a Magvassy-sportcsarnokban. A norvégoknak azonban esélyük sem volt hasonló bravúrra. Ahogy fogytak a percek, úgy került egyre közelebb a magyar bajnok a KEK-döntõhöz, s a mérkõzés végén már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e kettõs gyõzelemmel bemasírozni a fináléba. Nos, a visszavágót a Larvík nyerte meg, ám ez senkit sem érdekelt a hatalmas diadalt önfeledten ünneplõ gyõriek közül. A fináléban a montenegrói Podgorica lesz a gyõriek ellenfele, mert mind idegenben (28–24), mind otthon (37–29) nyert a norvég Gjerpen Skien ellen.

A döntõ pályaválasztóit kedden sorsolják.

Mestermérleg
KARL ERIK BOHN: – Magyarországon eldönthettük volna a párharcot, ám sajnos eltékozoltuk az elõnyünket, hazai pályán pedig nem tudtunk mit kezdeni a gyõriek remek védekezésével.

RÓTH KÁLMÁN: – Világszínvonalú védekezéssel, s közepes támadójátékkal tudtunk túljutni a világ egyik legjobb csapatán. Dicséretesen küzdöttek a lányok, de ehhez kellett az elsõ mérkõzés huszadik percétõl nyújtott remek produkció.
Az biztos, hogy rajtunk, szurkolókon nem fog múlni a döntõbejutás!
Hajrá Debrecen!

VMan
Corinak elég a két maradék hazai meccsét behúzni, és akkor nem csúszhat le az ötödik helyrõl. a Vásárhely ellen aligha lesz gond, a Halas biztosan nehezebb dió, de nekik minden rájátszásos meccsüket nyerni kellene az elõzéshez.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Én inkább a balszélen tudnám elképzelni ezt az általam kissé felületesen ismert fiatal extraklasszist, hiszen Vincze Melinda mellé szükség lenne egy épkézláb váltótársra. Nagy Ivett már úgysem rúgna labdába Melinda és egy ilyen nemzetközi szinten is nagy reményekre jogosító rendkivüli tehetség mellett. Szerintem hiába ragaszkodik Sziszibához, elõbb-utóbb rá fog jönni, hogy az idõ már eljárt felette, s nem tud(ott) a Dunaferrnél megújulni! Sokkal jobban jár Kovács Péterrel, úgyhogy hagyja csak magát leigazolni bátran!

SomogyiG
Már korábban megfogalmazódott bennem, hogy a középmezõnyben a Cornexinek nem a Vasas lesz az igazi ellenfele, hanem a Halas! Ez a meccs, és a Vasas Halason elszenvedett veresége is ezt támasztja alá. Úgy tûnik, elfogyott Mocsai "technokrata mágiája", és Zsiga Gyula megalapozott "elavult" tudása jobban beválik.