Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Én már nem is nézem. Minek?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Sose felejtem el a nálunk töltött idõt😊)))))
Nem bánnám, ha az összes meccsünk így lenne unalmas😊
Nekem is feltûnt, mondjuk focimeccs volt, de akkor is.... Persze a rájátszásban ez a "legérdektelenebb" meccsünk a papírforma szerint, biztos vagyok benne, hogy az összes többin tele lesz a csarnok.

szóljatok ha játszik Heli, nem bírom nézni 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

jah, látom már DK-n is "követelted" 😄DD

Uncsi egy meccs... (bocs 😞 )

Nem sokan vannak a csarnokban...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Roxi is bemehetne ha már ott van😊)))))

Márcsak Helit várom, hogy pályára lépjen...Ez eldõlt, szerintem!!!

Hege eto
A Lokit épp most feszítik keresztre. A Fradi ezt lazán nyeri.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Heli 😄

kaloz174
Németh Helga! <#taps><#taps><#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Most úgy gondolom, inkább a rájátszásra megyek.

Az EHF döntõ?! Messze van még, biztosan nem jössz?

kaloz174
Megnyugodtam!<#wink> De titkon arra is számítottam, hogy kapunk beszámolót a Vasas meccérõl.
Úgy tûnik, majd talán legközelebb.😊

Majd gondolok rátok, biztosan jó buli lesz. Nekem most nincs kedvem hozzá. De nagyon fogok szorítani a Fradinak majd - itthon.

Gyõrben dõljön majd el a bajnoki cím! Idegenben úgyis jobb ünnepelni😊)))))))))

Hege eto
Én mazohista vagyok, ezért Hajrá Fradi!<#mf2>

Nem lehet mindig arra számítani, hogy majd a rivális hibázik, önerõbõl kell nyerni. Nem fog megint bejönni, mint tavaly😊)))))))<#eplus2><#banplz>

Táncos ETO
Ma hajrá Loki! 😄D

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Fõleg!!!
Motivációs bázis nélkül menni meccsre?!?! Az több mint hiba lenne!!! <#pias><#vigyor2><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos 192 kbit/seccel nem ugrálhatok örömömben <#shakehead>

Nem értem a szolgáltatót, hogy 2048-as letöltés mellé miért ilyen feltöltésit adnak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is így gondolom, nagyon kinéz nekik a megcélzott "álom"!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Menni még csak menne, de úgy is elég nagy lenne és a feltöltési sebességem sajna nem a legnagyobb...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ja, és persze a ZÖLD ELEFÁNTBAN!!!!!<#pias><#pias><#papakacsint><#crazya>

Rosszpénz nem vész el!!!<#ejnye1><#nyes><#nyes>
Figyelem a dolgok menetét, csak esténként, már LUSTA vagyok pötyögtetni!!!<#szomoru1>
DE ahogy olvasom, a Népligetben sokakkal találkozom majd!!!

NB I, NÕK, RÁJÁTSZÁS AZ 1–4. HELYÉRT. Az FTC és a Debrecen keresztbe verte egymást az alapszakaszban
Talán nem hátrány a hazai pálya
NSO

VMan
az egyiket láttam, az nem volt rossz 😊
csak az a baj, hogy a Halasból csomó mindenkit nem ismerek még, viszont Micskó Zsófi nagyon nagyot játszott, tiszta Gogirla volt ma 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
könnyedén át lehet konvertálni aviba 😉
úgy már csak 1-1.5 giga, de lehet az is húzós feltölteni... nem tudom mien a feltöltési sebességed, bár egyszer már mondtad úgy rémlik.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Mondom, hogy mázlista! 😊

SomogyiG
Persze hogy nem! 😊

Csak rámtört némi nosztalgia annyi év távlatából... 😊

Gondolom, Gadrika most ugrándozik, tapsikol és ficánkol örömében... 😄DD
(Huh, de rosszak vagyunk, csak én nem...😄)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

ajjaj, de azért nem baj, hogy leGabiztalak 😉

Jó kis meccsek lehettek!

azért láthattuk a Debrecen uccsó EHF meccsén, hogy nem akárki verte ki õket, korántsem volt olyan nagy negatív szenzáció, mint pl. a Dunaferr 😞 kiesése...
Fõleg a körülmények miatt..
meg aztán most a Debrecen jutott be, legközelebb meg a Cori a felsõházba, ilyen erõs a bajnokságunk, az elsõ 4-be nem juthat öt csapat, valakinek ki kell "esnie" ...
De ma jókedvem van, holnap majd veszekszünk 😊

Pápá az esõmenõ 😄DD

SomogyiG
Te akartad! 😉

A - "szenzáció" nekem a Cornexi kiesései voltak, mind az EHF-bõl, (kupavédõként) mind a felsõházból.
Na meg azok a propaganda-fordulatok, ahogy ezeket a fiaskókat tálalták a nagyérdemû felé...

Jéééééé, csak most kapcsolok! Nem tudom megmondani, hogy hány éve szólítottak utoljára "Gabi"-nak, de évtizedekben mérhetõ, az biztos... 😄

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

na mondjad Gabi 😉

A Corinak még egy gyõzelem kell és 5. 😊 Ha jól nézem a tabellát 😊)

SomogyiG
Nagy a gyanúm, hogy a Cornexi nem mehet Halason biztosra, és a Vasas sem 100%, hogy otthon nyer Gyuláék ellen. Le a kalappal a Kiskunhalas elõtt. Az év nagy + meglepetése a Fradi után számomra Õk! <#eljen> <#worship> <#taps>
A - nem írom be, mert Mse keresztben lenyel <#ijedt> 😄DD

rakd át aviba? Vagy nem megy? 😄

Gratula a Corinak, meg a Vasasnak 😊
Na meg a Pápának <#mf1><#taps>

kaloz174
Már megint mi lehet SZT-vel?

Isthy
Végeredmények:

Vasas-Hódmezõvásárhely 33-29
Cornexi-Kiskunhalas 29-28

Szépen helytállt a Halas, Gyula munkája beérni látszik! Tényleg meglehet nekik a 6. hely és ezzel a remélt nemzetközi szereplés.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nem, legfeljebb Õ! <#wink> Amúgy meg 3 GB, mivel DVD formátumban van, úgyhogy esélytelen...

A mai meccseken:

Vasas-Hódmezõvásárhely 18-14 a félidõben
Cornexi-Kiskunhalas 23-19 a 45. percben

DUNAFERR FOREVER!!!

és nem tudnád feltenni V-Man féle helyre? 😄
Hátha mást is érdekel?

Hege eto
A handball.hu-n én már megjegyeztem ugyanezt. Én is gonosz vagyok<#vigyor>

Isthy
Jó döntés! <#taps><#eljen>

Persze ha dán csapat lett volna az ellenfél a döntõben, vajon akkor is ilyen döntés született volna? Tudom, hogy ez gonosz megjegyzés volt... <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Reméljük meg is valósul!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én már láttam és nagyon tetszett! <#taps><#eljen>
Ráadásul a szünetben interjú Ginnel, a végén meg Dettivel, Szilárddal és Andrással.
Mivel DVD-re is átírtam, ha valakinek kell esetleg, tudok másolni belõle és alkalomadtán átadom neki (mondjuk május 13-án).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért a fekete póló legyen rajtad bárhol is leszel a meccs alatt! <#wink><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lehet, hogy az alja tényleg nem, de az elsõ sor marad! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Sok sikert azokon a meccseken! 😊

Breki33
<#wow1><#eljen>
Hege eto
Jó hír:
A piroslapos kiállítása ellenére Görbe JÁTSZHAT a KEK döntõ mind2 mérkõzésén.

Képernyõn mind a négy mérkõzés
Az idõpontokból, és a különbözõ honlapokat lapozgatva kiderül, hogy mind a négy magyar érdekeltségû európai kupadöntõ-mérkõzést (EHF és KEK) megtekinthetjük a televíziók jóvoltából. A hazai mérkõzéseket az m1, a kinti találkozókat a Sport1 közvetíti élõben. Leírtuk az idõpontokat, hogy mikor kereshetjük kedvenceinket a tévében.
http://handball.hu/

persze, tõlem egy francia oldalról van.

Jó persze, hogy az ember láttán és remélhetõleg le is adják...