Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Nem bánnám, ha az összes meccsünk így lenne unalmas😊
Nekem is feltûnt, mondjuk focimeccs volt, de akkor is.... Persze a rájátszásban ez a "legérdektelenebb" meccsünk a papírforma szerint, biztos vagyok benne, hogy az összes többin tele lesz a csarnok.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Uncsi egy meccs... (bocs 😞 )
Nem sokan vannak a csarnokban...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Úgy tûnik, majd talán legközelebb.😊
Majd gondolok rátok, biztosan jó buli lesz. Nekem most nincs kedvem hozzá. De nagyon fogok szorítani a Fradinak majd - itthon.
Motivációs bázis nélkül menni meccsre?!?! Az több mint hiba lenne!!! <#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem értem a szolgáltatót, hogy 2048-as letöltés mellé miért ilyen feltöltésit adnak...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Figyelem a dolgok menetét, csak esténként, már LUSTA vagyok pötyögtetni!!!<#szomoru1>#szomoru1>
DE ahogy olvasom, a Népligetben sokakkal találkozom majd!!!
Talán nem hátrány a hazai pálya
NSO
csak az a baj, hogy a Halasból csomó mindenkit nem ismerek még, viszont Micskó Zsófi nagyon nagyot játszott, tiszta Gogirla volt ma 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
úgy már csak 1-1.5 giga, de lehet az is húzós feltölteni... nem tudom mien a feltöltési sebességed, bár egyszer már mondtad úgy rémlik.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Csak rámtört némi nosztalgia annyi év távlatából... 😊
Gondolom, Gadrika most ugrándozik, tapsikol és ficánkol örömében... 😄DD
(Huh, de rosszak vagyunk, csak én nem...😄)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Fõleg a körülmények miatt..
meg aztán most a Debrecen jutott be, legközelebb meg a Cori a felsõházba, ilyen erõs a bajnokságunk, az elsõ 4-be nem juthat öt csapat, valakinek ki kell "esnie" ...
De ma jókedvem van, holnap majd veszekszünk 😊
Pápá az esõmenõ 😄DD
A - "szenzáció" nekem a Cornexi kiesései voltak, mind az EHF-bõl, (kupavédõként) mind a felsõházból.
Na meg azok a propaganda-fordulatok, ahogy ezeket a fiaskókat tálalták a nagyérdemû felé...
Jéééééé, csak most kapcsolok! Nem tudom megmondani, hogy hány éve szólítottak utoljára "Gabi"-nak, de évtizedekben mérhetõ, az biztos... 😄
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A Corinak még egy gyõzelem kell és 5. 😊 Ha jól nézem a tabellát 😊)
A - nem írom be, mert Mse keresztben lenyel <#ijedt>#ijedt> 😄DD
Gratula a Corinak, meg a Vasasnak 😊
Na meg a Pápának <#mf1>#mf1><#taps>#taps>
Vasas-Hódmezõvásárhely 33-29
Cornexi-Kiskunhalas 29-28
Szépen helytállt a Halas, Gyula munkája beérni látszik! Tényleg meglehet nekik a 6. hely és ezzel a remélt nemzetközi szereplés.
DUNAFERR FOREVER!!!
A mai meccseken:
Vasas-Hódmezõvásárhely 18-14 a félidõben
Cornexi-Kiskunhalas 23-19 a 45. percben
DUNAFERR FOREVER!!!
Hátha mást is érdekel?
Persze ha dán csapat lett volna az ellenfél a döntõben, vajon akkor is ilyen döntés született volna? Tudom, hogy ez gonosz megjegyzés volt... <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ráadásul a szünetben interjú Ginnel, a végén meg Dettivel, Szilárddal és Andrással.
Mivel DVD-re is átírtam, ha valakinek kell esetleg, tudok másolni belõle és alkalomadtán átadom neki (mondjuk május 13-án).
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A piroslapos kiállítása ellenére Görbe JÁTSZHAT a KEK döntõ mind2 mérkõzésén.
Az idõpontokból, és a különbözõ honlapokat lapozgatva kiderül, hogy mind a négy magyar érdekeltségû európai kupadöntõ-mérkõzést (EHF és KEK) megtekinthetjük a televíziók jóvoltából. A hazai mérkõzéseket az m1, a kinti találkozókat a Sport1 közvetíti élõben. Leírtuk az idõpontokat, hogy mikor kereshetjük kedvenceinket a tévében.
http://handball.hu/