Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Góljainkat lõtték: Boki 11, Ibi 6, Detti 6, Meli 5, RITA 4, Lovi 4, Gabca 2, Reni 1."
(Köszi, Ildo! <#worship>#worship>)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Egyébként azt hiszem, nem érdemes részletekbe bocsátkozni, hogy az a meccs, meg a Dózsa-Fradi mire volt jó...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(bocs 😊
egyszer csak megnézzük 😄
Ferencváros-Zaporizzsja Sport1 nem hajlandó közvetíteni, (helyette a Magyar-Osztrák férfi elõkészületi meccsnek az ismétlése) mert túl sokat szerepel a Fradi...
Mindkét meccs bennt volt az eredeti mûsortervben! <#boxer>#boxer> <#mf3>#mf3> <#gun>#gun> <#violent>#violent>
meglásd 😊 nem megyek Gyõrbe, így biztos gyõzelem várható 😊))))))))))
rég láttam ilyen szép képet, akár poszterként is kitenném a falra 😊)))
nice 😊
Viszont meglepõen örömteli, hogy most hétvégén mindkét rájátszás meccset közvetítik a TV-k.
m1: szombat 16:15 FTC-DVSC
sport1: vasárnap 19:15 ETO-Dunaferr
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Május vége felé lesznek a hivatalos bejelentések, miután vége lesz a rájátszásnak, elõreláthatólag május 20. után sokkal okosabbak leszünk.
DUNAFERR FOREVER!!!

ha igaz amit pár hete a Cori fórumba írt egy jólértesült, akkor jövõre tétmeccsen is foghatja majd Rita Rotis-Nagyot. bár szerintem csak egy volt a sok kacsa közül. remélem 😄
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Mire hazaértem, nem volt net.
Akkor inkább a meccsrõl:
Még napközben megkérdeztem Kiss Szilárdot, mi várható. Azt mondta,
fogalma sincs, most éppen mire képes a csapat.
Ehhez képest az történt, hogy nem kellett lerágnunk a körmünket az
izgalomtól, mert a csapat bizony nagyon könnyedén gyõzött a Hypo
ellen!😊 A csajok nagy kedvvel játszottak. A kapuban Ira rendre fogta a
ziccereket, Boki 100 %-os hatékonysággal értékesítette a 7-eseket
(késõbb több akciógólt is lõtt, nagyon jól játszott), Rita szokás
szerint nagyon küzdött, egyszer szabályosan kiemelte a ráosztott, nem
kis termetû ellenfelet!😊) A 2. féldõben Szilárd kicsit megkeverte a
felállást. H. Kittike is kapott lehetõséget, G. Reni több poszton is
játszott. Látszott, hogy próbálgatnak több figurát, ennek
eredményeképpen a fiatalok is gólokat dobtak, ami nem egy hátrány az
önbizalmuk, így a jövõ szempontjából. A Hyponak fokozatosan elment a
kedve, így az eredmény is egyre szebb lett.
Számomra a meccs kellemes kikapcsolódás volt, újra bizonyítva, hogy
mennyire nagy kár, hogy a jövõ szezonban nem maradnak együtt, mert
sokkal több van a csapatban, mint amennyi ebben a szezonban kijött."
Csak az a közvetítés, csak avval lehetne valamit kezdeni... <#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2>
Nagyon jó volna, ha ez, és az ilyen meccsek visszafordítanák az emberek figyelmét a rájátszásra errõl a hisztérikus átigazolósdiról, pletykálósdiról.
Nagyon kíváncsi leszek a vasárnapira! Remélem kellõ önbizalommal, hittel, és tûzzel lépünk pályára ahhoz, hogy nagy dolgot hajtsunk végre.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Majd csak figyeld meg, hogy mekkora harcban lesztek a Lokival a bronzért!!!<#ijedt>#ijedt>
2007-ben a BL-ben mi fogjuk kiköszörülni a csorbát! <#wink>#wink>
Szóval, nem is kérdés kinek kell nyernie az aranyat : CSAK A DUNAFERR!!!(copyright Jokka) 😊
hát mindent képzeltem volna, csak ezt nem a nemzetközi meccsek alapján...
Gratula a Lokinak, végre Szûcs Gabi a szokásos 2 góljához hozzátett 4-et 😊
Viszont feltûnt nekem, hogy meccsek óta Görbe, VértenOrsi, MörtelReni húzza az ETO szekerét, Bradeanuval mi a helyzet? na meg a többiekkel?
Gogirla mikor tér vissza? Ellenünk már játszik?
Segítsen már valaki! Mennyi a valóságalapja annak, amit már szinte minden fórumon olvastam, de leginkább a handball.hu van vele tele, ráadásul szinte minden "oldalról"? Miszerint Radulovics Bojana aláírt az ETO-nak?<#kerdes>#kerdes>
Én a magam részérõl elképzelhetetlenek, vagyis egy nagy viziszárnyasnak érzem, de történtek már érdekességek a világtörténelem során...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Így szinte totál nyílt a rájátszás!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én a magam részérõl nem tudom elhinni azt, amit Kálmán állít. Az ETO már tapasztalhatta, hogy nem vehetõ félvállról a felsõház egyik csapata sem, fõleg nem idegenben. (az idegenbeli mérlegük az erõs csapatok ellen nem túl biztató, ezért nem hiszem, hogy könnyed gyõzelemre számítottak volna)
Inkább az a valószínû szerintem, hogy a Lokit nagyon fûtötte a visszavágás lehetõsége és az EHF kudarc, mig a Gyõr számára ez a meccs nem birt akkora téttel, hiszen a KEK-ben döntõbe jutottak és a bajnokságban is vezettek.
Most már teljesen nyílttá vált a rájátszás, hiszen ez nem kalkulált pontvesztése volt az ETO-nak. (a Debrecen számára sokan a Cornexi tavalyi szerepét osztották, erre most nagyon komoly cáfolat érkezett)
Aki otthon ponto(ka)t veszít, az már eleve búcsúzhat a BL-t jelentõ helyezéstõl, de talán még a dobogótól is. Aki viszont idegenben nyerni tud, (és hozza a hazai meccseit) az már páholyban érezheti magát.
Lehet, hogy négyes befutó lesz?!<#kerdes>#kerdes>
NÕI KÉZILABDA
1.Debreceni Egyetem
2.Dunaújvárosi Fõiskola
3.Berzsenyi Dániel Fõiskola - Szombathely
4.Semmelweis Egyetem TF - Budapest
Legtechnikásabb játékos: Szepesi Ivett - Dunaújvárosi Fõiskola
Legjobb kapus: Lengyel Edit - Dunaújvárosi Fõiskola
Legeredményesebb játékos: Szûcs Gabriella - Debreceni Egyetem
Legeredményesebb edzõ: Szoó László - Debreceni Egyetem
Legjobb debreceni játékos: Sütõ Mariann
DEHÖK különdíja: Rácz Emese (a képen) - Debreceni Egyetem
HAJRÁ MAGYAROK! :]