Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Némi kiegészítés:

"Góljainkat lõtték: Boki 11, Ibi 6, Detti 6, Meli 5, RITA 4, Lovi 4, Gabca 2, Reni 1."

(Köszi, Ildo! <#worship>)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

nem az újpestnek az biztos!!!! 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Fogadok, hogy a feketerigónak szurkoltál... 😊

Egyébként azt hiszem, nem érdemes részletekbe bocsátkozni, hogy az a meccs, meg a Dózsa-Fradi mire volt jó...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ejnye-bejnye! A magyar helyesírás megköveteli a személynevek nagybetûvel történõ kezdését. (ez egri viktorra nem vonatkozik, mert nem személy) Vagyis helyesen: Zseni, akibõl eddig egyet ismertem, a Várnay(i)t, igy ebben is legfeljebb 2. lehetsz... 😄DD

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

berakhatom a dunaferrfórumba is a képet? 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

nana a fradi-újpest jó volt 😊

SomogyiG
Én pedig ezekre utaltam, hogy ne bosszants... (meg még évente legalább 15-20 olyan meccsre, amik közül a leggyengébb is szinvonalasabb, mint fociban akár a válogatottunk, akár bármelyik klubcsapatunk mérkõzése akárkivel)

én az elejétõl akarom látni, szóval ne a végét várjuk! 😄DDD

nem kell mindent érteni, most gondolj bele, ha én mindent értenék, már kitaláltak volna egy új kategóriát a zseniség "felett", de így maradok zseni 😄DD
(bocs 😊

Hát ezért mondtam, hogy várjuk ki a végét.... kezdek pesszimista lenni, pedig nem vagyok az ...

jajj a dunaferr-fradi meccset felvették nekem vhs-en, de nem tudtam talizni a sráccal, jövõhéten talán 😊
egyszer csak megnézzük 😄

SomogyiG
Eztetet nem értem...

SomogyiG
Debrecen-Ferencváros m1 nem hajlandó felvenni, pedig ott volt az egész stáb, csak az a mocsok egri viktor visszafordult...
Ferencváros-Zaporizzsja Sport1 nem hajlandó közvetíteni, (helyette a Magyar-Osztrák férfi elõkészületi meccsnek az ismétlése) mert túl sokat szerepel a Fradi...
Mindkét meccs bennt volt az eredeti mûsortervben! <#boxer> <#mf3> <#gun> <#violent>

<#mf1><#beka3><#ravasz1>

férfiember 😊

nem is kell újra, mert folyamatosan ott fognak állni a csajok! 😄DD
meglásd 😊 nem megyek Gyõrbe, így biztos gyõzelem várható 😊))))))))))

Most miért?<#fejvakaras><#nemtudom>

SomogyiG
Jól nézd meg, mert nem mostanában fordul elõ újra...<#nyes>

jajj de szépen fest ott az elsõ helyen álló csapat neve 😊)))
rég láttam ilyen szép képet, akár poszterként is kitenném a falra 😊)))
nice 😊

SomogyiG
Ne bosszants...!

Egyelõre elvileg közvetítik, mert ugye volt rá példa, hogy mégse ...

Isthy
Errõl sajnos még nincs biztos info...

Viszont meglepõen örömteli, hogy most hétvégén mindkét rájátszás meccset közvetítik a TV-k.
m1: szombat 16:15 FTC-DVSC
sport1: vasárnap 19:15 ETO-Dunaferr

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nektek is csak akkor jön ez jól, velünk együtt, ha nem kapunk ki Debrecenben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, történtek és még történni is fognak...

Május vége felé lesznek a hivatalos bejelentések, miután vége lesz a rájátszásnak, elõreláthatólag május 20. után sokkal okosabbak leszünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Valaki tud valami konkrétumot a KEK és az EHF döntõk közvetítésérõl?

Kösz a beszámolót.

VMan
köszi, majd megnézem 😊

ha igaz amit pár hete a Cori fórumba írt egy jólértesült, akkor jövõre tétmeccsen is foghatja majd Rita Rotis-Nagyot. bár szerintem csak egy volt a sok kacsa közül. remélem 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174

VMan
egy Lovis képet is nyomjál be lécci 😊
(ha van)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
jó kép

kaloz174
"Számíthattatok is volna rám, ha a szolgáltó is úgy akarta volna!😞(
Mire hazaértem, nem volt net.

Akkor inkább a meccsrõl:

Még napközben megkérdeztem Kiss Szilárdot, mi várható. Azt mondta,
fogalma sincs, most éppen mire képes a csapat.
Ehhez képest az történt, hogy nem kellett lerágnunk a körmünket az
izgalomtól, mert a csapat bizony nagyon könnyedén gyõzött a Hypo
ellen!😊 A csajok nagy kedvvel játszottak. A kapuban Ira rendre fogta a
ziccereket, Boki 100 %-os hatékonysággal értékesítette a 7-eseket
(késõbb több akciógólt is lõtt, nagyon jól játszott), Rita szokás
szerint nagyon küzdött, egyszer szabályosan kiemelte a ráosztott, nem
kis termetû ellenfelet!😊) A 2. féldõben Szilárd kicsit megkeverte a
felállást. H. Kittike is kapott lehetõséget, G. Reni több poszton is
játszott. Látszott, hogy próbálgatnak több figurát, ennek
eredményeképpen a fiatalok is gólokat dobtak, ami nem egy hátrány az
önbizalmuk, így a jövõ szempontjából. A Hyponak fokozatosan elment a
kedve, így az eredmény is egyre szebb lett.
Számomra a meccs kellemes kikapcsolódás volt, újra bizonyítva, hogy
mennyire nagy kár, hogy a jövõ szezonban nem maradnak együtt, mert
sokkal több van a csapatban, mint amennyi ebben a szezonban kijött."

Duby
Ez elég szép kis meglepetés volt a Lokitól a Dunaferrnek és a Fradinak, nameg saját magának <#kacsint>
Csak az a közvetítés, csak avval lehetne valamit kezdeni... <#mf3><#boxer><#duhos2>
Nagyon jó volna, ha ez, és az ilyen meccsek visszafordítanák az emberek figyelmét a rájátszásra errõl a hisztérikus átigazolósdiról, pletykálósdiról.
Nagyon kíváncsi leszek a vasárnapira! Remélem kellõ önbizalommal, hittel, és tûzzel lépünk pályára ahhoz, hogy nagy dolgot hajtsunk végre.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
Teljesen korrektül fújtak, az ETO balfaszkodta el a meccset.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Gratulálok a Lokinak egy pocsékul játszó jobb csapatot gyõztek le lelkesedéssel. Róth Kálmán nyilatkozata teljes mértékben helytálló. Tegnap nem is érdemeltük meg a gyõzelmet. Kicsit dühítõ, hogy ismét magunknak nehezítettük meg a dolgot. Veszve semmi nincs, csak izgalmas lesz, ami mindenkinek jó. Én persze izgalmak nélkül is tudtam volna szurkolni.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Az a szerencséd, hogy a "szmájlik" között nem találtam megfelelõt válasznak!<#crazya>
Majd csak figyeld meg, hogy mekkora harcban lesztek a Lokival a bronzért!!!<#ijedt>
2007-ben a BL-ben mi fogjuk kiköszörülni a csorbát! <#wink>

szerintem sem, de szerintem nem lenne szomorú az ETO egy KEK gyõzelem, MK arany után egy bajnoki ezüsttel/bornzzal! (És a FRadi sem egy EHF gyõzelemmel, MK bronzzal, bajnoki ezüst/bronzzal 😄DDDDD )

Szóval, nem is kérdés kinek kell nyernie az aranyat : CSAK A DUNAFERR!!!(copyright Jokka) 😊

a mai meccshez...
hát mindent képzeltem volna, csak ezt nem a nemzetközi meccsek alapján...
Gratula a Lokinak, végre Szûcs Gabi a szokásos 2 góljához hozzátett 4-et 😊

Viszont feltûnt nekem, hogy meccsek óta Görbe, VértenOrsi, MörtelReni húzza az ETO szekerét, Bradeanuval mi a helyzet? na meg a többiekkel?
Gogirla mikor tér vissza? Ellenünk már játszik?

Breki33
erre is gondoltam :-)

SomogyiG
Szerintem nekünk sem jött rosszul! <#kacsint>

SomogyiG
Na ne szerénykedj! <#nyes>

Segítsen már valaki! Mennyi a valóságalapja annak, amit már szinte minden fórumon olvastam, de leginkább a handball.hu van vele tele, ráadásul szinte minden "oldalról"? Miszerint Radulovics Bojana aláírt az ETO-nak?<#kerdes>
Én a magam részérõl elképzelhetetlenek, vagyis egy nagy viziszárnyasnak érzem, de történtek már érdekességek a világtörténelem során...<#fejvakaras>

sun, mi? bár az is ragyog az égen, de maradjunk a Star-nal 😄

Breki33
Azon filóztam, hogy ez most a Sunaferrnek a legjobb :-)
Isthy
Gratulálok a Lokinak a gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps>

Így szinte totál nyílt a rájátszás!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Gondolom finoman fogalmazok, ha azt állítom, hogy ez az eredmény nem igazán volt várható!
Én a magam részérõl nem tudom elhinni azt, amit Kálmán állít. Az ETO már tapasztalhatta, hogy nem vehetõ félvállról a felsõház egyik csapata sem, fõleg nem idegenben. (az idegenbeli mérlegük az erõs csapatok ellen nem túl biztató, ezért nem hiszem, hogy könnyed gyõzelemre számítottak volna)
Inkább az a valószínû szerintem, hogy a Lokit nagyon fûtötte a visszavágás lehetõsége és az EHF kudarc, mig a Gyõr számára ez a meccs nem birt akkora téttel, hiszen a KEK-ben döntõbe jutottak és a bajnokságban is vezettek.
Most már teljesen nyílttá vált a rájátszás, hiszen ez nem kalkulált pontvesztése volt az ETO-nak. (a Debrecen számára sokan a Cornexi tavalyi szerepét osztották, erre most nagyon komoly cáfolat érkezett)
Aki otthon ponto(ka)t veszít, az már eleve búcsúzhat a BL-t jelentõ helyezéstõl, de talán még a dobogótól is. Aki viszont idegenben nyerni tud, (és hozza a hazai meccseit) az már páholyban érezheti magát.
Lehet, hogy négyes befutó lesz?!<#kerdes>

SomogyiG
Szervusz! Üdvözlet az "új otthonomból"! <#wave>

Hétfõn és kedden rendezte meg városunk az egyetemisták és fõiskolások országos döntõjét kézilabdában és kosárlabdában. A DVSC nõi együttesébõl többen is tagjai voltak a veretlenül döntõt nyerõ Debreceni Egyetem együttesének. A hab a tortán, hogy Gabicáék még néhány különdíjat is bezsebelhettek.

NÕI KÉZILABDA
1.Debreceni Egyetem
2.Dunaújvárosi Fõiskola
3.Berzsenyi Dániel Fõiskola - Szombathely
4.Semmelweis Egyetem TF - Budapest

Legtechnikásabb játékos: Szepesi Ivett - Dunaújvárosi Fõiskola
Legjobb kapus: Lengyel Edit - Dunaújvárosi Fõiskola
Legeredményesebb játékos: Szûcs Gabriella - Debreceni Egyetem
Legeredményesebb edzõ: Szoó László - Debreceni Egyetem
Legjobb debreceni játékos: Sütõ Mariann
DEHÖK különdíja: Rácz Emese (a képen) - Debreceni Egyetem
VMan