Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Igazad van, de én akkor is áldom a sorsot, hogy nem egri viktort szabadítitta ránk a balszerencse. Gulyás legfeljebb szenilis, de a másik rosszindulatú és humortalan, ennek ellenére állandóan poénkodni próbál, de iszonyúan gyengén...
Szerintem azért nem vállalta el, mert nem volt külföldi csapat, akinek szurkolhatott volna...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Javítanának Görbiczék
Gyõrben vendégszerepel a Dunaferr

Vasárnap este 19.30 órakor Gyõrben várhatóan hatalmas csatát vívnak majd egymással a bajnokcsapat és a Dunaferr nõi kézilabdázói.
sport
Mindkét csapat célja természetesen a bajnokság végén az élen végezni. A Dunaferr a felsõházban legutóbb a Fradit gyõzte le, míg a Gyõr meglepetésre egygólos vereséget szenvedett Debrecenben.

- Az a sansz vasárnapi ellenfelünknek, hogy mi kikaptunk - mondta a Dunaújvárosi Hírlapnak Róth Kálmán (képünkön), a Gyõr szakvezetõje. - Kicsit aláértékeltük a debreceni csapatot, és fejben nem voltunk frissek. A Gyõr - Dunaferr mérkõzés mindig presztízscsata. Most is így lesz. Engem nem csapott be az újvárosiak gyengébb szereplése az alapszakaszban. Klasszis játékosokkal rendelkeznek és az egyéni teljesítmények döntõen befolyásolják majd a vasárnapi eredményt is. Meggyõzõdésem, hogy ezúttal is a pillanatnyi forma dönt. Ismerem Kiss Szilárdot, mindig tud valami meglepõt kitalálni. A sportág ünnepe lesz.

Kiss Szilárd, a Dunaferr edzõje szerint teljes erõbedobással készülnek a gyõri mérkõzésre.
- A játék minden elemében kiválót kell nyújtanunk, ha nyerni akarunk. Labdaszerzésben, a gyorsaságban, a párharcokban nem maradhatunk alul. Csak így lehet esélyünk.
forrás:SportFórum.hu

Debrecennél gyengébb csak a Gulyás volt. Ma reggel megnéztem ma meccset még a véletlen generátora se mûködöt....

Köszi! Szóval már megint egy olyan cikk, amivel megetetik a jó népet, hisz ez már az elõzõ napokban más médiába megjelent...

A mai "fizetõs" cikk:

Radulovics vonzó ajánlata
Nemzeti Sport Napilap 2006-04-30 01:53 Utolsó módosítás:

Az utóbbi napokban felforrósodott a levegõ Radulovics Bojana (képünkön) körül. A világ legjobbjává két alkalommal is megválasztott átlövõ azt tervezte, hogy a szezon végén befejezi a játékot, ám úgy tûnik, folytatja. A gyõriek állítólag rendkívül vonzó ajánlattal keresték meg, õ azonban – miként korábban megírtuk – egyelõre nem kíván ezzel a kérdéssel foglalkozni.

„Csak a soros feladatokra összpontosítok, egyelõre a Dunaferr sikeréért kívánok mindent megtenni – fogalmazott. – Jobb formában érzem magam, mint az õsszel, ezért is szeretném megismételni, és ha lehet, túlszárnyalni a korábbi mérkõzéseken nyújtott teljesítményemet. Számomra mindig az igazi rangadók jelentik a nagy kihívást, a legnagyobb ellenféllel szemben szeretnék a legeredményesebben játszani. A Hypo ellen szerdán az egész csapatnak jól ment a játék, én tizenegy gólt szereztem, de hozzá kell tennem, többet vártam az osztrákoktól. A Gyõr debreceni veresége jól jött nekünk, de mi is tapasztaltuk már, milyen nehéz sikeresen szerepelni a hajdúságiak otthonában. A bajnokság végeredménye még teljesen bizonytalan, ám mi most kaptunk egy lehetõséget. Jó lenne élni vele.”

Hege eto
Hát úgy, hogy az ETO önmagához képest szarul játszott, de nagyon, Míg a Debrecen a tegnap mutatottnál sokkal jobban. Kimondottam jól védekeztek, acélos kapusteljesítménnyel.Támadásban sokat hibáztak Õk is, de Mi sokkal többet.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Mielõtt megsértõdnél, semmi bajom a Lokival.A debreceni vereségünket kizárólag magunknak köszönhetjük. Ezért nem is neheztelek a Lokira.
Azzal hogy megállapítottam, hogy tegnap harmatgyengék voltak, úgy érzem nem vetettem el a sulykot. Nem ez a Debrecen igazi arca, ezt itt mindenki tudja.

Az meg hogy a Monet kifingat-e bennünket, ismét kizárólag rajtunk fog múlni. Mivel a labda gömbölyû, és Nõk játszák() Bocs a Hölgyektõl!) bármi megtörténhet.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Valójában a meccs elõtt aludtam fél órát, és a kezdésre ébretem fel. Félidõben kimentem rágyújtani. De az a gól hihetetlen volt, tényleg ujjongtam a TV elõtt😊

VMan
bsz Isthy!

kaloz174
Kedves Isthy!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Ez meg egy kis meglepi!😊 Csak úgy...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
jah, ott én is láttam, csak nem hallottam 😊

nem tom,a Népligetben nem tûnt fel semmi különös <#nemtudom><#nyes><#nyes><#nyes>
VMan
ezt már nem vette fel nekem Édesanyám, amikor elkapcsoltak a helyszínrõl leállította a felvételt. ezekszerint visszakapcsoltak még a helyszínre? 😞

Hát most már az lehet az egyik legfontosabb.

VMan
lehet nem véletlenül nem hozták nyilvánosságra 😊

SomogyiG
Ej, ha ezt elõre tudják! Mennyivel többen lettek volna ma...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
egyébként aki ma vásárolt jegyet a Fradi-Lokira, és leadta a nevével az irodán, az a bérletesekhez hasonlóan elõvásárlási jogot kapott az EHF döntõre szóló jegyeknél is.

SomogyiG
Neked egy szavad sem lehet, hiszen a Lokinak szurkoltál! 😊

Biztosan nagy meccs lesz, hiszen az ETO bizonyítani is akar, és bajnok is akar lenni, (persze a holnapi eredmény sem közömbös) nálunk meg most megyeget a bicigli. Habár még Szucsánszki Zizire és Kamper Olcsára is ráférne kis javulás és akkor nagyon komoly esélyünk lenne az ETO ellen. Igy most nagyon kiki meccsnek látszik... (de most fontosabb az EHF döntõ!!! Mondom én...)

SomogyiG
Nóri dobott egy olyan acélosan süvöltõs felsõkapufás klasszikus átlövésgólt, hogy le a kalappal.... (mert levitte volna bárki fejérõl, az tuti)
Vorozscova szerdán kivédte az ETO szemét, (ez idézet volt a handball.hu valamelyik hozzászólásából) de most csak a labdakiszedést gyakorolta. Nóri bombájánál még mozdulni sem tudott, szerintem csak az eredményjelzõn vette észre, hogy megint kapott egyet... 😄
Ja! Még annyit ehhez a gólhoz, hogy András is megtapsolta!!!

Táncos ETO
Szép volt Fradi, hát ez a mai Loki semmi ellenállást nem tanúsított.. 😞 Fogalmam sincs, hogy tudott a héten a Debrecen a Gyõr ellen gyõzni..
Mindenesetre holnap a Dunaferrt meg kell vernünk és hát szerdán.. pff.. kemény meccs lesz, féltem a csajokat..

HAJRÁ ETO!!!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
melyik gólról van szó?
mondd azt,hogy arra ébredtél föl <#mf2><#nyes><#nyes><#nyes>
VMan
még faterom is megtapsolta 😄

Köszi, elõre is várom, meg a képeket is😉))))) (bár nekem most épp nem jön be az oldal, de csak megjavul😊
Mekkora gólt volt, komolyan ugráltam a TV elõtt, pedig addig fekve néztem😊

Villogok bazzeg,villogok <#hehe><#hehe><#hehe>
Breki33
youját? P
Helga interyouját is fölpakolhatná vki <#help><#worship>
VMan
még csak belenéztem a felvételbe, ha jó lett, felrakom az SHN megfelelõ topikjába 😉

Egy X-el mi maradnánk az élen.<#nyes><#nyes><#nyes>
Na majd meglátjuk, hogy 13.-án Monet ki fogja-e fingani a Gyõrt<#levele>
SomogyiG
Jéééééééé, ezt észre sem vettem?!

Bocsi a tabelláért, de ha bevárom a holnapi meccset, akkor eredménytõl függetlenül lekerülünk az elsõ helyrõl, pedig ez igy olyan szééép... 😊

Bizony, legalább is az a Vác, amelyik a Dunaferrt és minket is megfogott...

#23000 <#taps><#taps><#taps>

Hege eto
Tényleg nem ezek voltak. Grat a 23000hez! No meg a gyõzelemhez, de ezt a Lokit ma a Vác is kifingatta volna

Hege eto
Azé az kicsit sem igazságos, ha egy nyavadt BL hely sem jut

Hege eto
Mint a rosseb😞((((

Breki33
<#eljen>

Másik meccs mikor lesz?
SomogyiG
Na ezt tedd ki a hálószobád falára Veled szemközt. 😄

Könyörgöm, most fejezzük be gyorsan a bajnokságot!!! 😄DD

No grat, most értem haza és látom, hogy nyert a Fradi. Majd késõbb megnézem a meccset. Helga is pályára lépet? Ez jó hír!

Annyi baj legyen, ott is összefuthatunk bármelyik meccsen😊))) (Kivéve a szerdait... De gondolom te a Dunaferr meccset részesíted elõnyben😊 Úgyis jó kabala vagy😊))))))

SomogyiG
Most kezdek magamhoz térni!
Táncosnak még jóval a meccs kezdése elõtt elkezdtem válaszolni, de egy közbejött telefon miatt elfelejtettem elküldeni, s csak most vettem észre...

Nem tudom, mi is volt ez a meccs tulajdonképpen. Egy bravúros gyõzelmünk, vagy egy harmatgyenge Debrecen vendégszereplése?! A legnagyobb pozitívum, hogy Helga is pályára lépett, (de miért nem 73-as mezben?!) és az, hogy az "inasok" is végig egy szinten voltak a Loki elsõ csapatával!

Amiben biztos vagyok, hogy nem ez a Debrecen gyõzte le az ETO-t. Ez inkább az a csapat volt, amelyik a Kapronca elleni visszavágót játszotta.

SomogyiG
Te! Miért fordítva vetted be a gyógyszeredet? 😊

Persze a túlzott alkoholfogyasztás sem mentesítõ körülmény!!! <#ejnye1> <#nyes>

V-Man!
Ha jól sejtem ezt a meccset is felvetted. Nem digiznéd be (vágnád ki😊 azt a bizonyos gólt? Fogadok tudod melyikre gondolok😊))))

öregszel 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Gratulálok a Fradinak!!
A Loki ma csalódás volt.

kaloz174
Németh Helga pályára lépett!!!<#worship>

Hege eto
Na megin melléolvastam😊

Hege eto
Ennyire nem bízol a D.ferrben? Én azért egy kicsit bíznék.

Breki33
inkább az elsõért......
így van, mostmár úgyis eldõlt, hogy a Fradival lesztek harcban a második helyért!<#nyes><#ravasz1>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!