Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megérdemelt a Gyõr gyõzelme.
Kellene egy kapus, és jobb szélen megint nem volt
játék a Dunaferrben 😞
Balszélen Melitõl nem megszokott pontatlanság...
szvsz a kettõs emberhátrány/emberelõnynél dõlt el,
még kapura sem tudtunk dobni 😞
Gratula a Gyõrnek, és a Dunaferrnek, nagyon jókis
meccset csináltunk, kárhogy a végét el
fegyelmezetlenkedték 😞 Bár inkább fáradtság volt
😞
Vérten hihetetlenül nyomta középen, de mondjuk Balogh, Kindl nem a leggyorsabb lábú védõink, ott Szilárdnak reagálnia kellett volna a szitura, bár nem állunk jól középsõ védõkbõl...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Vérten Orsi viszont óriásit játszott, biztos feldobta a tegnapi videózás 😊))))
HAJRÁ MAGYAROK! :]
(az új BODZA kollekció)<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#pias>#pias>
32:28 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Gáspár elsõ kiállítása nem volt 2 perc, szerintem.
Sirina felébredt csak mondani kellett....
Lovi tényleg nulla, de sajnos Melinek sem megy!
😞
Na akkor, kökeményen 2,3!
Függ attól : Sirina mennyire kapja el a fonalat, valamint ballövõben hogy megy majd Bulinak, Gabcának! Bokinak hiszek, ha Õ azt mondja jó formán érzi magát, akkor menni is fog neki a játék. Detti meg mint tudjuk fantasztikus! 😊
Remélem most megint egy fegyelmezett, az egész meccsen koncentrálós újvárosi csapatot látunk!
Egy szóval: ÚJVÁROS! 😄
Induljon a menet 😊
(Közben a Ciudad nagy "meglepetésre" ismét alázza a Pamplona-t )
A realitás és a körülmények figyelembe vételével (elnézést kérek a kedves Dunaferr szurkolótársaimtól) 3-4 fás ETO gyõzelmet tippelek. (hogy melyik csapatnak szurkolok, az legyen az én titkom)
Ha meg a szivemre hallgatnék, akkor döntetlent szeretnék!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Bajnoki döntõ 1 mérkõzés
Szóval: Isten éltessen Magyar testvérem! Bort! Búzát! Békességet! Szebb jövõt!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Már most felvettem a feketepólóm, szóval rajtam nem múlik, hogy szép ajándékod legyen 😄DDD
Tényleg volt Heli interjú 😞 Akkor arról lemaradtam 😞
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy tûnik a mai és a holnapi este is ennek jegyében fog telni nálam, a megfelelõ állapot garantált! <#nyes>#nyes><#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2>
Azért még szeretnék egy szép ajándékot kapni bizonyos hölgyektõl, mondjuk úgy este 9 óra körül! <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
énis olvastam tegnap errõl és este Görbe Aalborgba való szerzõdésérõl mit nyilatkoztak a nyomtatottban
Nagyon boldog születésnapot!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!<#smile>#smile>
Nagyon boldog szülinapot kívánok!