Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jókis meccs volt, ilyen arányban nem, de amúgy
megérdemelt a Gyõr gyõzelme.
Kellene egy kapus, és jobb szélen megint nem volt
játék a Dunaferrben 😞
Balszélen Melitõl nem megszokott pontatlanság...
szvsz a kettõs emberhátrány/emberelõnynél dõlt el,
még kapura sem tudtunk dobni 😞
Gratula a Gyõrnek, és a Dunaferrnek, nagyon jókis
meccset csináltunk, kárhogy a végét el
fegyelmezetlenkedték 😞 Bár inkább fáradtság volt
😞
Vérten hihetetlenül nyomta középen, de mondjuk Balogh, Kindl nem a leggyorsabb lábú védõink, ott Szilárdnak reagálnia kellett volna a szitura, bár nem állunk jól középsõ védõkbõl...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
egy nyerhetõ meccset rontott el nagyon buta módon a Dunaferr.
Vérten Orsi viszont óriásit játszott, biztos feldobta a tegnapi videózás 😊))))

HAJRÁ MAGYAROK! :]

ISTHY, SOK BOLDOGSÁGOT...és EGÉSSÉG!!!!!!!

(az új BODZA kollekció)<#vigyor2><#nyes><#pias>

így elbénázni egy kettõs emberelõnyt, az volt a vég 😞
32:28 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hát eddig nem sokat mutat... 😞

azért van egy kis hazai pálya...
Gáspár elsõ kiállítása nem volt 2 perc, szerintem.

Sirina felébredt csak mondani kellett....
Lovi tényleg nulla, de sajnos Melinek sem megy!

VMan
jó kis meccs eddig, Dunaferr nagyot küzd. csak Lovi ne lenne nulla 😞

Hát elég izgalmas .....

kellene nagyon egy kapus nekünk...😞(( meg egy kis védekezés, és kevesebb kapufa....

Irina megkapta a szokásos potyát ... 😞(

+6, sima hazai.

húúú, sajnálom, jobbulást neki 😞 Ez a válogatottsága szempontjából is szomorú
😞

Na akkor, kökeményen 2,3!

Most mondta RK. Hát nem semmi! Mielõbbi jobbulást és gyógyulást a sérülteknek!

VMan
most mondta Kálmán, hat hónap KO 😞

Mi történt? Ill., gondolom, kiderül hamarosan. Kupa szereplést nézve, semmiképpen nem jó, hír.

VMan
tegnapi edzésen volt egy nagyon súlyos sérülés, asszem mostmár elmondhatom, mert elkezdõdött a közvetítés: Herr Orsi.

?

No azt a meccset nem nézzem, egyszer egy héten elég a kritikán aluli közvetítésbõl és még bennem él az elsõ meccsnek az emléke a (bocsi Breki) béka feneke alatti csúsztatott adásról, ahol is, a legalább 3-4 percet nem is adtak a meccsbõl ... <#boxer><#violent><#mf3>

VMan
én is ETO gyõzelmet várok, bár értesüléseim szerint van sajna egy nagy hiányzó hazai oldalon, ami akár boríthatja esélyeket...

én egy kétgólos Dunaferr gyõzelmet tippeltem, mi mást 😊))))

Függ attól : Sirina mennyire kapja el a fonalat, valamint ballövõben hogy megy majd Bulinak, Gabcának! Bokinak hiszek, ha Õ azt mondja jó formán érzi magát, akkor menni is fog neki a játék. Detti meg mint tudjuk fantasztikus! 😊
Remélem most megint egy fegyelmezett, az egész meccsen koncentrálós újvárosi csapatot látunk!

Egy szóval: ÚJVÁROS! 😄

Induljon a menet 😊

(Közben a Ciudad nagy "meglepetésre" ismét alázza a Pamplona-t )

16 év után tettem le õsszel, de még most is majd meg veszek egy-egy szálért ...

NAgyon 3 esélyes meccs... bármi lehet, de reméljük Dferr siker lesz.

No igen, róla csak egyféle képen lehetne, ha megtenné azt a szívességet, hogy kézilabda mérkõzést nem közvetít...

Breki33
legyen döntetlen

SomogyiG
Még nem kezdõdött el a meccs, igy még szabad a vásár. Tippek a mai ETO-Dunaferr meccsre? (a tegnapi meccs a kezdés elõtt nálam még 3 esélyes volt, ugyanezt érzem most is)
A realitás és a körülmények figyelembe vételével (elnézést kérek a kedves Dunaferr szurkolótársaimtól) 3-4 fás ETO gyõzelmet tippelek. (hogy melyik csapatnak szurkolok, az legyen az én titkom)
Ha meg a szivemre hallgatnék, akkor döntetlent szeretnék!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Mindezek ellenére 1000x inkább a Gulyás, mint 1x az egriviktor. Lehet, hogy csak túlzásba viszem az undorodást tõle, de sorry, a 27 évi dohányzásról le tudtam szokni, az egriviktor utálatról nem sikerül. Mentségemre szóljon, hogy nem is hagyja...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hát a se volt piskota! 😊

VMan
megvolt 😊

itt a "kezicsókolom" beszólása nyerte el nálam a fõdíjat 😄

Slagelse DT 27-24 Viborg HK Færdig
Bajnoki döntõ 1 mérkõzés

😊) Akkor Hajrá!

VMan
azt még most fogom majd nézni 😊

Ugye?! No és a 2. félidõben az, a megállapítás, hogy ez idáig egyetlen csapat se hibázott büntetõt?!

VMan
most néztem meg az elsõ félidõt, az azért kiveri a biztosítékot, hogy szerinte Piros már vissza is tért a vakbélmûtétje után 😄

De még milyen sejtelmes!

VMan
valóban sejtelmes :o

Hege eto
Bocsánat, én meg elfelejtettelek megköszönteni!

Szóval: Isten éltessen Magyar testvérem! Bort! Búzát! Békességet! Szebb jövõt!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Kár, hogy nem beszélsz róla, mert ez ebben a megvilágításban nagyon érdekes.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy boldog szülinapot!
Már most felvettem a feketepólóm, szóval rajtam nem múlik, hogy szép ajándékod legyen 😄DDD

jó, de este le is szedhetem, mert már nem lesz aktuális 😊)) Szóval az elõzõ marad, mert ott legalább a vezetõi pozicójú csapat stimmel 😊 A többin meg osztozzatok, már mondtam 😄DD

Tényleg volt Heli interjú 😞 Akkor arról lemaradtam 😞

Isthy
Melyik? Nóri vagy a gólja? <#awink><#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez bizony így van, de talán ez esetben én sem lennék nagyon boldogtalan! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sima gyõzelem volt, a Loki nagyon gyenge napot fogott ki. Azért gratulálok a csapatodnak! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindenkinek köszönöm a születésnapi megemlékezést és a jókívánságokat!

Úgy tûnik a mai és a holnapi este is ennek jegyében fog telni nálam, a megfelelõ állapot garantált! <#nyes><#pias><#vigyor2>

Azért még szeretnék egy szép ajándékot kapni bizonyos hölgyektõl, mondjuk úgy este 9 óra körül! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
köszi szépen

énis olvastam tegnap errõl és este Görbe Aalborgba való szerzõdésérõl mit nyilatkoztak a nyomtatottban
Breki33
köszi, szép <#szeret>
SomogyiG
Csatlakozom az elõttem felszólalókhoz!

Nagyon boldog születésnapot!

Isthy!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!<#smile>

Nem sértõdtem meg, csak annyit tudok mondani arról, hogy Loki már a meccs elõtt lélekben feladták. És sajnos azt is tudom, hogy mi ennek az oka. Errõl nem szívesen beszélek róla.
Isthy!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

<#mf1> Jogos a 2 pont!