Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére mindíg van egy favorit, de mellette ottvannak akik szorongatják az ügyeletes menõt! Ez így jó!! A sport így fejlõdik! Nagyon sajnálom, hogy a D.ferr most "csak" 4., de lesz ez még jobb is! Az embert kicsit elszomorítja, ha szétmegy egy kedvenc társaság (engemis) de a profi sport már csak ilyen! Én a Fradit is nagyon sajnáltam mikor szétment, és lám, most a fiatalokkal az EHF döntõre készül, és a bajnokságban is remekel!!
Fognak még az újvárosi lányok kupadöntõt játszani, az tuti!!!!
Remélem az ETO-is begyüjti a KEK trófeát, én nagyon szorítok nekik!!
Na ennyi az "okoskodás". Nekem egy a lényeg, hogy a magyar kézilabda csapatok, továbbra is, a nemzetközi élvonalban maradjanak!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
De akkor is azt mondom: HIT, REMÉNY, SZERETET! HAJRÁ DUNAFERR!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
gázolni lehetett a bodzában😊))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Én bizakodó vagyok, csak nem tudom mire fel 😊
az idõ elõre haladtával minden és mindenki változik...
amúgy csak azért írtam mert akkor volt nem értett egyet velem
nem a törzsgárdából
Egy rossz történelmi példával élve:
Nagy Sándor dühöngött anno x. gyõzelme után! "Édes istenem, add meg, hogy egyszer végre vereséget szenvedhessek, hogy utána mégjobban átérezzem és megbecsüljem a diadal édes ízét"
Most gondolj csak bele, hogy mi mennyivel elõnyösebb helyzetben vagyunk, mint a sokak által irigyelt Nagy Alexandrosz! 😊
Most azt élitek át, amit mi éltünk akkor, amikor jópár év után átvettétek tõlünk a stafétabotot. Addig a mi uralkodtunk, és a Vasassal ismertettük meg ugyanezt az érzést. Most az ETO évei következnek. De addig, amíg a Vasas, vagy mi, utána meg Ti uralkodtatok, addig 2-3 komoly csapatnál több nemigen volt nálunk. Most minimum 4 olyan együttes van, akik ellen nem lehet biztos gyõzelemre menni. Éppen ezért úgy sejtem, hogy a Gyõr uralkodása a korábbi 3 érához képest (ami kb. 3x 5-6 év volt) rövideb lesz, s be fog következni egy olyan idõszak (ha a szponzorok másképp nem döntenek) amikor nehezebb lesz megvédeni a bajnoki cimet, mint megszerezni.
Ami a lényeg: ebbõl a Magyar Nõi kézilabda rengeteget profitálhat! (ezért nem is fogom bánni, ha csak minden 3. évben leszünk bajnokok) 😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szerintem most inkább hangolódjatok a Debrecen elleni meccsre, aztán ráértek velünk foglalkozni 😉))) Nehogy annyira nyerhetõ meccs, meg verhetõ ellenfél legyen a debreceni csapat , hogy ott is kelljen hagyni néhány ajándékpontot 😉"
"Nekünk ebben a szezonban már sikerült Debrecenben nyernünk, és ellenetek a Népligetben. Nektek mit sikerült a Debrecenben és a Népligetben?
Na ezek miatt vagyok bizakodó, meg a csapatunk és Németh András miatt."
csak erre gondoltam...remélem így már érthetõ, ha így sem, akkor bennem van a hiba, hogy ma senki nem akarja megérteni mit írok...
Remélem még belefér, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!
EGÉSSÉG! <#pias>#pias><#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
mert én Gabival beszélgettem DK-n és arra utaltam, remélem Õ értette...
Én is szeretem a csapatot, csak ahogy õket, engem is megvisel egy-egy vereség, az ilyenek meg pláne, mert ahol nincs esélyünk egyáltalán az annyira nem izgat, de amikor így adjuk elõ a szitut, akkor kicsi mélyebben érint...
És van elég dolgom a héten, jövõhéten kedden már közigbõl vizsgázom, szóval elég lesz az EHF is...
nem tudom, szerdáig még meglátom, ha újra beleszeretek a csapatba annyira hogy idõt, pénzt és fáradtságot nem kímélve elmegyek a meccsre, akkor ott leszek, ha nem, akkor majd a Debrecen elleni uccsó meccsen talán...
Ezzel én így voltam tegnap, bár egyébként sem volt sok esélyem rá, hogy el tudjak jutni a csarnokba.
Ma reggel 1/2 7-re kellett mennem dolgozni. Elõzõleg azon izgultam, hogyan fogok legalább arra az idõre felébredni, mire beérek a melóba. Hát, mit mondjak. Nem volt vele gondom...😞(( Már 4-tõl nem aludtam.
Úgy tûnik, sosem fogunk találkozni?😞(( Ennek ellenére én szeretnék ott lenni a Fradi-csarnokban. Még akkor is, azért is! Tét már nincs. De egyszerûen szeretem ezt a csapatot...Most még talán jobban.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Szerencsére nem sikerült. :-)))
A büféig se jutottam el, mert nem engedtek oda bennünket. A szünet meg arra volt jó hogy elnyomjak egy koporsó szöget
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!