Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon igazat írtál, bennem ugyanezek fogalmazódtak meg! A Vasas 15-szörös Magyar bajnok, 10-szeres MK gyõztes, 1 BEK gyõzelem, rengeteg válogatott játékos. Egy korszak lezárult!! És most örül ha meg lesz a 6. hely, de építkezik, és akar! És valóban jött egy dicsõséges Fradi, majd az Újváros csodálatos korszaka, most a Gyõr menetel!
Szerencsére mindíg van egy favorit, de mellette ottvannak akik szorongatják az ügyeletes menõt! Ez így jó!! A sport így fejlõdik! Nagyon sajnálom, hogy a D.ferr most "csak" 4., de lesz ez még jobb is! Az embert kicsit elszomorítja, ha szétmegy egy kedvenc társaság (engemis) de a profi sport már csak ilyen! Én a Fradit is nagyon sajnáltam mikor szétment, és lám, most a fiatalokkal az EHF döntõre készül, és a bajnokságban is remekel!!
Fognak még az újvárosi lányok kupadöntõt játszani, az tuti!!!!
Remélem az ETO-is begyüjti a KEK trófeát, én nagyon szorítok nekik!!
Na ennyi az "okoskodás". Nekem egy a lényeg, hogy a magyar kézilabda csapatok, továbbra is, a nemzetközi élvonalban maradjanak!!!

Isthy
Mondjuk a Gjerpen elleni kiesés volt a legnagyobb csapás az idén...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
köszönöm mindenkinek 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
<#nyes>kit?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
meghivlak szüreti napokra
kaloz174
miért?😊

SomogyiG
Azt tudom, hogy még ráérek "mozgolódni", hiszen a legszebb hónap, (szüret hava) azaz október még messze van.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
a következõ szülinapos ki lesz elõre jelentkezzen :-)
Breki33
Engem a Dunaferr Lada jobban megviselt számomra a magyar bajnokságnál fontosabb a nemzetközi szereplés
kaloz174
Csatlakozom! 😊

No akkor minden születésnaposnak, nagyon sok boldogságot!

Isthy
Akkor váljék egészségetekre! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Utólag Boldog szülinapot!!!<#smile>
Isthy
Ámen! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Engem is megviselnek az ilyen fajta vereségek, már jónéhányszor volt benne részem élõben is sajnos és nemcsak a Dunaferr, hanem válogatott szinten is (utóbbi leginkább Zágráb 2003).
De akkor is azt mondom: HIT, REMÉNY, SZERETET! HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
akár
Hege eto
Bebe😊
gázolni lehetett a bodzában😊))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

azIvettanyukájának? ;DDDDDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
De ha jól értelmeztem az sms-ed akkor Móron bepótoltad a csapat jóvoltából! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kérdezzétek meg mi anyukája kedvenc fóruma :-)
jah, nem tudom mennyire jártok a handball.hu-n, de van egy cikk,amiben leírják hogy lehet feltenni kérdéseket Vérten Orsinak a handball.hu-n, Nagy Ivettnek pedig a honlapján, szóval sztárchat lesz 😊 kérdezzetek 😄DDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ha még nem késõ, akkor én is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

nem-nem, Te pont azt írtad, hogy sokat akar a szarka 😊))
Én bizakodó vagyok, csak nem tudom mire fel 😊

van ez így
az idõ elõre haladtával minden és mindenki változik...

Breki33
akkor volt aki nem értett egyet
Breki33
és jó a fórumnak :-)

amúgy csak azért írtam mert akkor volt nem értett egyet velem

nem a törzsgárdából
és jó a kézilabdát szeretõ közönségnek

Úgy legyen! 😊))

Breki33
Olimpia elõtt megmondtam, hogy egyre több jó csapat lesz

És ez jó a kézilabdának
SomogyiG
Én a magam részérõl továbbra is ugyanúgy bizakodom, és Tégedet is erre próbáltalak "rávenni".
Egy rossz történelmi példával élve:
Nagy Sándor dühöngött anno x. gyõzelme után! "Édes istenem, add meg, hogy egyszer végre vereséget szenvedhessek, hogy utána mégjobban átérezzem és megbecsüljem a diadal édes ízét"
Most gondolj csak bele, hogy mi mennyivel elõnyösebb helyzetben vagyunk, mint a sokak által irigyelt Nagy Alexandrosz! 😊
Most azt élitek át, amit mi éltünk akkor, amikor jópár év után átvettétek tõlünk a stafétabotot. Addig a mi uralkodtunk, és a Vasassal ismertettük meg ugyanezt az érzést. Most az ETO évei következnek. De addig, amíg a Vasas, vagy mi, utána meg Ti uralkodtatok, addig 2-3 komoly csapatnál több nemigen volt nálunk. Most minimum 4 olyan együttes van, akik ellen nem lehet biztos gyõzelemre menni. Éppen ezért úgy sejtem, hogy a Gyõr uralkodása a korábbi 3 érához képest (ami kb. 3x 5-6 év volt) rövideb lesz, s be fog következni egy olyan idõszak (ha a szponzorok másképp nem döntenek) amikor nehezebb lesz megvédeni a bajnoki cimet, mint megszerezni.
Ami a lényeg: ebbõl a Magyar Nõi kézilabda rengeteget profitálhat! (ezért nem is fogom bánni, ha csak minden 3. évben leszünk bajnokok) 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
pontosan, erre célzott András is
Szerintem értette (én az elõzõt nem😊)), csak nem éljük meg a debreceni zakót pofáraesésként. Kikaptunk, ez van, jön a következõ meccs.

"jah, számunkra ,meg mindenki számára minden meccs nyerhetõ, csak mégse sikerül mindet megnyerni 😄DDDDD

Szerintem most inkább hangolódjatok a Debrecen elleni meccsre, aztán ráértek velünk foglalkozni 😉))) Nehogy annyira nyerhetõ meccs, meg verhetõ ellenfél legyen a debreceni csapat , hogy ott is kelljen hagyni néhány ajándékpontot 😉"

"Nekünk ebben a szezonban már sikerült Debrecenben nyernünk, és ellenetek a Népligetben. Nektek mit sikerült a Debrecenben és a Népligetben?
Na ezek miatt vagyok bizakodó, meg a csapatunk és Németh András miatt."

csak erre gondoltam...remélem így már érthetõ, ha így sem, akkor bennem van a hiba, hogy ma senki nem akarja megérteni mit írok...

szerintem félre értetted, de mindegy....

Most erre nemtom mit lehet mondani... Nem megy a csapatnak, ezért inkább nem is mész a meccsre?! Komoly?!

SomogyiG
Nem pofára estünk, hanem szeretett csapatod(m) vesztett egy per pillanat jobb teljesítményt nyújtó csapat ellen. A Ti körülményeiteket is már többször taglaltuk(tam), a mieink is ismertek. Új csapat mindegyõknél és anyagi problémák (amelyek remélhetõen megoldódnak). Velünk szemben olyan csapatok, amelyek régebb óta együtt vannak, és anyagi gondok nélkül.

Látod, nemcsak aranyos, még okosis!!<#wink><#eljen>
Remélem még belefér, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!
EGÉSSÉG! <#pias><#pias><#vigyor>

Breki33
igen
ezt nekem írtad?

mert én Gabival beszélgettem DK-n és arra utaltam, remélem Õ értette...

Breki33
sztem mi nem

András jól mondja
jah, jókat bíztunk, azt jópofára estünk mind a ketten 😞((((

SomogyiG
Csak ismételni tudom: a lepányhal megy elöl, a remény hal ...

SomogyiG
Az "igényt" leadtam, remélem felveszik, s akkor prezentálom. Az ETO elleni meccsünkhöz nem tudsz valami hozzáférést?

gondolhatod én sem tudtam aludni, ezen a hülye meccsen filóztam egész éjszaka, reggel meg zh 😞 na mindegy...

Én is szeretem a csapatot, csak ahogy õket, engem is megvisel egy-egy vereség, az ilyenek meg pláne, mert ahol nincs esélyünk egyáltalán az annyira nem izgat, de amikor így adjuk elõ a szitut, akkor kicsi mélyebben érint...
És van elég dolgom a héten, jövõhéten kedden már közigbõl vizsgázom, szóval elég lesz az EHF is...

nem tudom, szerdáig még meglátom, ha újra beleszeretek a csapatba annyira hogy idõt, pénzt és fáradtságot nem kímélve elmegyek a meccsre, akkor ott leszek, ha nem, akkor majd a Debrecen elleni uccsó meccsen talán...

kaloz174
"...lemaradtam egy jókis meccsrõl, és ezt szeretném inkább nem látni, de örülni."
Ezzel én így voltam tegnap, bár egyébként sem volt sok esélyem rá, hogy el tudjak jutni a csarnokba.
Ma reggel 1/2 7-re kellett mennem dolgozni. Elõzõleg azon izgultam, hogyan fogok legalább arra az idõre felébredni, mire beérek a melóba. Hát, mit mondjak. Nem volt vele gondom...😞(( Már 4-tõl nem aludtam.

Úgy tûnik, sosem fogunk találkozni?😞(( Ennek ellenére én szeretnék ott lenni a Fradi-csarnokban. Még akkor is, azért is! Tét már nincs. De egyszerûen szeretem ezt a csapatot...Most még talán jobban.

Grave Digger
Ha nb5-ös csapattal játszunk kupameccset, akkro is erre vonulnak be a csajok 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Köszi.
Szerencsére nem sikerült. :-)))
ááá, akkor legalább nem csak én maradtam szomjas 😄DD

Hege eto
Hát a telefonom szépen csörgött fenn a buszon. A meccseken csak zavar.
A büféig se jutottam el, mert nem engedtek oda bennünket. A szünet meg arra volt jó hogy elnyomjak egy koporsó szöget

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
A Birodalom visszavág-é<#wow1><#vigyor><#nyes>