Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sajnos nem vetted fel, így szomjas maradtam egész Pécsig 😉
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
szerettem volna menni a Fradi elleni meccsre, de elment a kedvem...nincs kedvem, ötven percig hinni egy gyõzelemben, majd 10 perc alatt megsemmisülni...tehetetlenül dühöngeni...😞((
meg aztán tudom, hogy úgy van, ha nem vagyok ott dühönghetek, hogy lemaradtam egy jókis meccsrõl, és ezt szeretném inkább nem látni, de örülni.
Iszonyú látni szenvedni ezt a csapatot...
És esik az esõ, és eltûnt az esernyõm, fák ebbe a hülye világba 😞((
(nem kellett nekem ez a meccs, csak dühöt és szomorúságot hozott...)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
úgyhogy azért senki sem szent...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
nem tudom hogyan, de ezt az elébb nem vettem észre, ezért köszöntem Lucáét
Amúgy
Loki fórumon is panaszkodtak már miatta a szurkolóik.
Bíró Imre, a Debrecen edzõje: Örülök, hogy az elmúlt heti vereség után talpra tudtunk állni, és meg tudtunk újulni. Gratulálok a lányoknak.
Németh András, a Ferencváros edzõje: Mi még nem tartunk ott, hogy kiszámoljuk, mi lesz ennek a bajnokságnak a végeredménye. A következõ mérkõzésre kell koncentrálnunk, ezúttal a jobb Debrecen nyert.
Az elsõ félidõben többnyire az történt, amit mi akartunk, a védekezés (amivel tulajdonképpen egész meccsen semmi baj nem volt, az teljesen rendbevolt végig) összeállt, támadásban sikerült kihasználni Herr Orsi hiányát, egész magabiztosan játszottunk.
A második félidõben aztán egy sokkal agresszívebben védekezõ ETO jött ki, ami 10 percig kiegyenlített játékot jelentett, aztán asszem 4-2-re váltott Róth mester. Na erre az Öreg 20 percig nem tudott lépni semmit. Pedig elõtte jól mûködött Gabca a falban, szépen mozgattuk a gyõri védelmet, na innentõl megállt a tudomány, és elkezdtünk tötyögni elõl. Sorra passzívak, kiszorított és elkapkodott lövések, kapufák. Néhány így is bement, így a gyõri kapusoknak köszönhetõ, hogy nem elõbb értek utol, de még így is idõben sajnos.
Jellemzõ a feszült végjátékra, hogy az utolsó percben egyel vezettek a vendégek, a pontszerzésük már biztos volt. Az idõkérés után egészpályás letámadásra jött ki a Dunaferr, és az egész meccses jó védekezés bizonyítékaként megszereztük a labdát, és az egyenlítésért támadhattunk. Ott is meglett volna az esély az egyenlítésre, majd 4 mp-el a vége elõtt a kilencesrõl jöhettünk, feladták Bulinak, aki az egész meccsen egyébként szerintem szenzációsan játszott, és végig irányította a védelmet, nagyon akart és a csapat legjobbja volt, szóval Anita lõtt, de ezúttal visszahúzta a rövid fölsõre, amit egész meccsen nem csinált, végig a hosszút lõtte. Na ekkor is azt kellett volna, mert pont Petróczi kezébe dobta, amúgy gól.
Sajnálom, hogy az utóbbi idõben tényleg eléggé feledésbe merült a sportszerû szurkolás újvárosban, egyre több a barom beordibálás, mutogatás nagyon sokszor jogtalanul. Az meg hogy valaki egy válogatott játékost illet mindenféle sértéssel, pláne bunkóság.
Grat a Gyõrnek, bár õk egész meccsen tulajdonképp egy egyneletes játékot produkáltak, mi meg leálltunk a végére.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Pedig aztán egy olyan rigmust sem skandáltam ami az ellenfelet becsmérli, a piros sakkfigura,stb. ellenére sem...... szóval, én még ilyet nem tapasztaltam, lehet ezért nem járok gyakrabban ilyen meccsre....
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mert azt mondom, hogy most játszottak jól a lányok, mint a Eto elleni meccsen.
Éreztem, hogy valami nem stimmelt nálad, de utólag rájöttem.
Akkor az MSN-n!!!
Én most is azt mondom, hogy nem, mint ahogy az ETO meccs után is mondtam. Közepes játék volt ez... Nem panaszkodom, hiszen ez most fölényes gyõzelemhez is simán elég volt, csak ennél sokkal jobban is tud játszani a Loki, meg kellett is neki, hogy most itt legyen.
Hihetetlen amúgy nézni az ünneplést meccs végén. Valahogy egész más érzés (már persze nem most😊, mint bármely más csapatnál. Nem jobb, vagy rosszabb, csak más. Nemtom megmagyarázni.
Most pedig húzok aludni, van mit kipihennem. Mindenkinek jó éjszakát!
DUNAFERR FOREVER!!!
Majd MSN-en megbeszéljük a részleteket, de valszeg csak holnap, mert most gyors fekvést rendezek magamnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ennek igazán örülök!!!!!!!!
Jobbulást Orsinak!!!
A rádióban aztmondták, hogy vérzika lába!!
De szombatra hangolni!<#wink>#wink><#crazya>#crazya><#smile>#smile><#smile>#smile>
Bezzeg Hege! Ha jól vettem ki az sms-ébõl, meghívta a csapat bodzázni õket Móron.
A meccsrõl csak címszavakban röviden, mert jobb lesz minél hamarabb ágyba mennem és megemészteni ezt a sokkot <#szomoru1>#szomoru1>
Jól kezdtünk 5-1-re elhúztunk, majd feljött egy kicsit a Gyõr, de mindig volt közte 2-3 gól és a félidõben 4-gyel vezettünk. Sajnos a meccs elején gyorsan megsérült Boki a szemén, egy elég csúnya könyököstõl, így nem is játszott a félidõig. A meccs után láttam a bal szemét, hatalmas duzzanat és egy szinte lehelletnyi vékony rés, nem is látott vele. Szörnyen nézett ki... Azon egyetlen szerencsés voltam aki kapott tõle aláírást és már ment is. Az aláírásán is meglátszik, hogy koordinációs problémái voltak...
A 2. félidõben tartottuk a 2-3 gólos elõnyt, azután jött a szokásos betlizés az 50. perctõl. 24-21 után az utsó 9 percben mindössze 1 gólra voltunk képesek. Boki visszajött de látszott rajta, hogy nagy problémái vannak, nem tudott õ sem segíteni sokat a csapatnak ebben az állapotban. Megint mindent középen erõltettünk, a széleket szinte alig használtuk. Meli még csak-csak mozgott valamennyit, de sajnos Lovi nagyon passzív volt, szinte végigálldogálta a meccset a sarokban. Sajnos kapusteljesítményünk sem volt, csak néha voltak felvillanásai Irának és ennyi. Pont ugyanazt játszottuk el az utsó 10 percben, mint Gyõrben. Sajnos Szilárd is hozta a formáját, nem igazán láttam, hogy lereagálta volna a meccsen történteket.
Ezzel minden bajnoki reményünk elúszott és az ETO-nak csak annyi a dolga, hogy hozza a 2 hazai meccsét és simán megvédi a bajnoki címét. A 2. helyhez bravúrok sorozata kellene, mindjárt szerdán a Népligetben legalább 1 pont és 4 pont a Loki ellen. Nem lesz egyszerû, elnézve az utóbbi 2 meccsünk katasztrofális végjátékát...
A meccs végén olyan történt amit még nem éltem meg 8 éves újvárosi szurkolásom alatt. A csajok nem is jöttek oda pacsizni a táborhoz a kapu mögé, hanem mentek be az öltözõbe szinte rögtön.
Szomorú és megviselt vagyok, jót fog tenni a pihenés.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nyertünk!
Találkoztam Isthyvel, nem volt valami boldog.....
Beleolvastam a Dunaferr oldalon a hozzászólásokba...hát....
Az még hagyján, hogy a kapu mögött állók beleordítának mindenfélét az ellenfél játékosának arcába, de hogy ezt egy szakvezetõ teszi..... Nem akarom elhinni.
DVSC-FTC 31-28 (17-14)
Debrecen, 1500 nézõ.
Vezette: Bonifert, Oláh.
DVSC: VOROZSCOVA - CSÁKI 6, Latakaité 4, Rácz, ORBÁN 7/1, SZÛCS 6, Stuparicová 4. Cserék: CALTIKOVÁ 4, Sopronyi, Kolsofszki (kapus). Edzõ:Bíró Imre.
FTC: Harisová - Mraviková 3, Laluska 1, Szucsánszki 1, UHRAKOVÁ 7/3, TÓTH 8/2, Kirsner 2. Cserék: Szamoránsky P. 1, KAMPER 5, Pastrovics (kapus), Horváth M., Valovics. Edzõ:Németh András.
Hétméteresek: 1/1 (Orbán), ill. 7/5 (Uhraková és Tóth hibázott 1-1-et.)
Kiállítások: 8 p. (Latakaité, Orbán, Rácz, Szûcs), ill. 2 p. (Mraviková).
Az eredmény alakulása: 4.p.: 3-0, 10.p.: 6-2, 15.p.: 9-4, 21.p.: 11-6, 26.p.: 11-11, 34.p.: 19-15, 40.p.: 23-17, 47.p.: 26-21, 53.p.: 31-22.
A kezdés után néhány másodperccel szinte felrobbant a csarnok, olyan erõvel kezdte buzdítani övéit a két tábor. Igazi "Loki-Fradi hangulatot" varázsoltak a Hódosba a drukkerek! Ruta, Csáki Viki és Dada vezetésével repülõrajtot vett a DVSC. A Fradit kicsit meglepte ez a hazai start, nem nagyon tudtak mit kezdeni a szárnyaló Lokival. A válogatottban is debütált Csáki kevesebb, mint negyedóra alatt már negyedszer rezgette meg a zöldek hálóját. Vorozscova ismét brillírozott a kapuban. Németh András idõt kért a 18. percben, mert lányai tanácstalanok voltak a kiválóan védekezõ piros-fehérekkel szemben. Az ekkor még tudása alatt játszó Orbán Annamária helyett Rácz Mesi irányította a DVSC támadásait, amelyek a huszonharmadik perctõl kezdve akadozni kezdtek. A Fradi kiegyenlített, mivel védekezésben jelentõsen feljavult a fõvárosi társaság. Kamper és Tóth szórta az átlövés-gólokat. A vezetést ugyan nem vették át Kirsnerék, de ezek a percek veszélyesnek tûntek. A szünet elõtt két Dada- és egy Csáki-góllal jelezték a mieink, hogy õk is ott vannak a pályán.
A pihenõ után felébredt Csipkerózsika álmából a cívisváros Annája. A kiváló irányító elkezdte ontani a gólokat, passzai, cselei néha élményszámba mentek. Az ismét parádézó Vorozscova és a technikai hibákat vétõ Fradi ellen megint úgy játszottak Szûcsék, mint az elsõ félidõ nagy részében. Kilencre duzzadt a Loki elõnye, amikor már mindenki tudta, hogy megvan a két pont. Érdekesség, hogy a meccs elsõ hetese csak a 37. percben ítéltetett meg, utána viszont összesen még hét alkalommal dobhattak büntetõt a játékosok.31-22 után kiengedett a DVSC, így a mérkõzés utolsó hat találatát Uhrakováék jegyezték, de ez már nem osztott, nem szorzott a lényegen.
A találkozó nagy részén remekelt a Loki. Amikor kellett robogtunk támadásban, agresszívan védekeztünk és szép gólokat is lõttünk (Szûcs, Csáki, Caltiková, Stuparicová, Orbán és Latakaité voltak támadásban a legkiválóbbak). Hatalmas tempót diktáltak a csapatok, igazi rájátszásbeli összecsapást láthatott a Hódos közönsége. A gyõzelemmel a DVSC versenyben maradt a bronzéremért. A végén a vereséget elviselni nem bíró egyik FTC-drukker komoly kárt okozott a csarnok borításában, mivel bedobott egy égõ tárgyat. Kár, hogy ilyen emberek is vannak!
Nekem van egy érzésem , lehet, hogy az eligazolni kívánt játékosok, már lélekben nincsenek a csapattal, és már nem küzdenek úgy mint régen.
Pedig szegény ANITA halála után mint egy tigris,úgy küzdött ez a csapat. Persze ha ez az ára a fantasztikus hajtásnak, akkor inkább essenek ki az NB1-bõl!!!!!!!
És ott volt az a példátlan sérülés hullám!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem, valami nem kerek. De, hogy miért nem, azt végképp nem értem, mert pl. ott voltam a Hypo elleni edzõmeccs napján. Nem volt érzékelhetõ a csapaton semmi rendkívüli.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!