Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mátéfinek az Öreg mellett szerintem még annyi szava sem lehetett, mint Neked...
Mocsai valóban jobb klubedzõnek, mint szövetségi kapitánynak, de nézd meg a Vasast! A kezdeti nagy nekirugaszkodás szépen lelohadt, s Gyuláék meg fogják elõzni õket a végére, hiába volt Mocsaiéknak 1 pont elõnye.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
OFF(ocska?)
a következõ levelet kaptam, kérlek szavazatok:
A www.eurosport.com kiírt egy szavazást a 20. sz. legjobb vb-csapatáról.
Szavazzatok az 1954-es magyar
válogatottra, mint a múlt század legjobb csapatára!!!
Most a legjobb 8 között vagyunk, és az 1998-as horvát
csapat az ellenfél a 4 közé jutásért. Szavazni május
7. és 11. között lehet, de ha bejutunk a 4 közé, akkor
utána is KÖTELEZÕ! Tehát ne késlekedj, küldd tovább
minél több embernek!!!
Nyerjük meg Öcsi bácsiéknak, amit megérdemeltek volna!
A szavazás az alábbi linken::
http://www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
SZAVAZZ ÉS LÉGYSZI KÜLDD TOVÁBB AZ E-MAILT MINÉL TÖBB
MAGYARNAK!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Szóval én látok benne rációt, hogy odament...és nem lepõdnék meg ha a Vasas jövõre küzdene a 4. helyért a Debrecennel, Corival? És ki tudja, hozzánk kik jönnek...
Aporopó Szilárd bá esetleges fehérvári edzõségére senki nem reagált, én megteszem...ha Zia tényleg oda megy, és még egy átlövõt igazolnak, Szilárddal ismét nyernek egy kupát, na meg plusz egy "rendszeres" meccsrejárót 😄DD Szerintem 😊
Bár jobban örülnék, ha Beton följutna, és végre Veszprémben látnék minõségi nõi kézit 😊)) Ide is jöhetne Szilárd 😊)
Szilárdról jut eszembe, mindig õt tesszük egyedül felelõsnek mint edzõt, pedig Mátéfi Eszti is mintha szintén hasonló beosztásban lenne....
na ez kicsit sem lett összefüggõ, de mindegy 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Biztosan nagy törés volt számára Zizi érkezése, és a pillanatok alatti no.1 irányítóvá elõrelépése (amely posztot addig Olcsa töltött be Dusó távozása óta).
Pedig ez a háttérbe szorulás várható volt, hiszen az ifi VB óta csak fellángolásai voltak, összességében elég gyengén sikerült ez a szezonja.
Zizi valósággal berobbant az élmezõnybe, azon belül is egy meghatározó szerepkörbe, s kora és rutinja ellenére fantasztikusan játszott. Persze ez a szárnyalás hamar feltûnt az ellenfeleknek is, s azóta már Neki sem megy annyira a játék, amióta jobban figyelnek rá.
Ebbõl kifolyólag már Olcsa is egyre többször jutott játéklehetõséghez, amit általában meg is hálált. Ezért most nem értem, hogy miért váltott.
Valóban nem mindegy, hogy egy játékos mennyi lehetõséghez jut, de azért nem mindegy, hogy a 12 csapatos elsõ osztály középmezõnyében lesz standard játékos, vagy egy bajnokaspiráns és a nemzetközi porondon is magasan jegyzett csapatban lehet kiegészítõ ember. Olyan kiegészítõ, akire több-kevesebb idõre ugyan, de mindig szükség van, és igy rendszeresen játéklehetõséghez jut.
Azt viszont szerintem mindenkinek tudomásul kell venni, hogy ha van nála jobb, akkor az fog többet játszani. Viszont azt is tudomásul lehet venni, hogy egy teljes meccset nem lehet magas szinvonalon végigjátszani, ezért szükség van nagyon jó képességû kiegészítõ emberekre is. Rendszeresen azon bukunk meg, hogy "rövid" a cserepadunk, (ez szinte bármelyik csapatunkra igaz a nemzetközi élmezõnyhöz viszonyítva) ami jórészt az anyagiak hiányára - nemritkán hasonló távozásokra - utal.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
(Majd ha én leszek ott a sportigazgató, 3-4 éven belül, a kicsikhez tuti hívnám kapusedzõnek 😄)
csak remélni tudom, hogy késõbb nem bánja meg Olcsa ha odaszerzõdik...
jó lenne ha együtt maradna pár évig ez a szépreményû társaság.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
SZT, jövõre elkísérlek 1-2 Vasas meccsre😊))
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nem jó kilátások! <#szomoru2>#szomoru2><#szomoru1>#szomoru1>
Ma délelõtt popay is megerõsítette, hogy azt írták a kontraktus létrejött.
Nekem nagyon tetszetõs megoldásnak tûnik, mindkét kedvencem egy helyen és viszonylag közel. Azt hiszem sokat fogok az elkövetkezendõ 2 évben Ljubljanában elõfordulni! <#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem, legalább az utolsó meccsekre rendbe jön! Nagyon szomorú lenne, ha nem így történne, bár az egészsége a legfontosabb!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Több szempontból is, ebben a helyzetben, szomorú vagyok ettõl a hírtõl.<#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2>
Mielõbbi gyógyulást neki!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
lényeg hogy játszon
nehogy hiányposzt legyen a válogatottban
Azért nemsemmi csapat lesz.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
http://www.vincent_vega.extra.hu/Dferr-ETO/images/DSC_3935.jpg
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
(kicsit hazudós vagyok)<#crazya>#crazya><#schmoll2>#schmoll2><#nyes>#nyes>
Érdekes! Mindenki a bodzáról beszél, de a komlószörp, vagy az árpaleves említésre sem kerül...?! <#nyes>#nyes>
"Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) portugáliai kongresszusán eldöntötték, hogy 2009-ben a nõi junior Európa-bajnokságot Magyarország rendezheti. "
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
bár a Fradi meccs elõtt bátorság kijelenteni PP
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem inkabb jot fog tenni, ha egy kicsit szetmegy a tarsasag, igy nagyobb szerepet jatszhatnak a tobbi ugymond "kisebb" csapatok mint pl a Vasas aki sokkal tobbre hivatott lenne a multja miatt is.
En azt hibas dontesnek lattam azt, hogy hagytak, hogy a Dunaferr megkaparintsa a legjobb jatekosok tobbseget, ezzel is gyengitve a tobbi csapat jatekosallomanyat.
De hala istennek eleg nagy az utenpotlasbol merites lehetosege es igy nem lett a Magyar Valogatottra is tul nagy negativ hatassal, pedig bekovetkezhetett volna a keves szereplore korlatozott bajnoksagban az elmult evek alatt.
Minnel tobbszereplos lesz a bajnoksag eros ellenlabasokkal, annal jobbat tesz nemzetkozi eredmenyessegnek es a hazai szinvonalnak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mindegyik egy adott cél, bármelyik lehet reális cél is, legfeljebb nem mindegy, hogy kinek.
A "sokat akar a szarka" semmi mást nem jelent, mint azt, hogy egyvalaki kételkedik abban, amit a másik reálisnak hisz.
De ettõl még nem szabad feladni a cél elérését egészen addig, amíg be nem bizonyosodik, hogy valóban irreális cél volt. Most már egyre kevésbé realitás, de a rájátszás kezdetén bármelyik csapat nyerhette volna a bajnokságot, legfeljebb az esélyek nem voltak azonosak. Talán az egy DVSC-t leszámítva a többi háromnak többször is állt a zászló.
És pont a Debrecen miatt már most ki merem jelenteni, hogy kellemesen csalódtam bennük, (annak ellenére, hogy minket is legyõztek) mert nem váltak a Cornexi módjára pofozógéppé, hanem igenis keményen felvették a kesztyût, amikor tehették. Remélem, ez az aktivitásuk kitart a visszalevõ meccseikre is!