Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
sportMa, 13:00
sportA napokban több hazai és külföldi médium is tényként közölte, hogy Pálinger Katalin nyártól a KRIM Ljubljana csapatát fogja erõsíteni. A válogatott csapatkapitánya az MTI-nek nyilatkozott:
Tovább»http://www.sportforum.hu
Röviden inkább való tanterembe, mint pályára…
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindenesetre megkockáztatom Szilárd még mindig jobban meccsel mint Kovács Péter...sajnos õ pont az a lemondós/feladós/meccsen helyét nem találós fajta, amiket a Szilárdon számonkértetek, hogy miért mondja, hogy "ennyit tudnak csak"
, stb.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A biztonság kedvéért beraktam a Dunaferr fórumra is 😊)
De Isthy biztos jobban tudja, azért õ nem egy edzésen, satöbbin ott volt...
Mindenesetre abban biztos lehetsz, hogy nekem lenne szavama akárki mellett 😄DD
Sok helyen olvastam - többek között itt is - hogy neki inkább férfi csapat való. Ezt a véleményt én is osztom, még ha anno a Vasassal ért is el nagy sikereket.
A Halas igen esélyes Nórival kapcsolatban,pláne úgy,hogy nem egy volt Fradista játszik ott.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Mondjuk vannak olyan "egyedek" akik mindkettõben megtalálhatóak! <#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
Láttam a beírását én is, meg beszéltem is vele telón délben a dologról.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem maradjunk annyiban, hogy Lajos messze nem éri el András és Gyula szinvonalát.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként talán tényleg kell neki a változás, én úgy érzem vele kapcsolatban, hogy nem sikerül kilépnie a saját árnyékából (amit azért nehéz kimondani, mert András mindenkibõl kihozza a maximumot, elképesztõ amit csinál). Valahol érthetõ lenne a döntés, ha nem Olcsáról lenne szó😞
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon is egyetértek veled, én is így gondolom<#wave>#wave><#circling>#circling><#wink>#wink>
Tomi barátunk már a handball.hu-n meg is említette hogy:"Már látom magam elõtt:A PÁLINGER CLUB FAN megszállja Ljubljanát!!!<#wink>#wink><#circling>#circling><#smile>#smile>