Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ahogy látom nem éppen a szived csücske! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
mi vagyunk elöl?
SomogyiG
Félidõ: 12 - 13

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
25. perc: 11 - 11

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Athletic  Bilbo
😞

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

SomogyiG
20. perc: 09 - 08

Viszont érdeklõdve várom és olvasom az eredményt/eket<#nezze><#vigyor>

SomogyiG
15. perc: 06 - 08

A nem szeretem, és a ki nem állhatom között nálam ég és s föld a különbség...

Isthy
Csatlakozom!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
10. perc: 03 - 06

Isthy
Idõvel minden kiderül! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi ez az általános "nemszeretem" a prof. iránt?!?!? <#conf><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

eredményt mai nap nem kommentálnám....

SomogyiG
05. perc: 02-04

SomogyiG
Elkezdõdött a mérkõzés. 0 - 0

Pálinger még az FCK játékosa
sportMa, 13:00
sportA napokban több hazai és külföldi médium is tényként közölte, hogy Pálinger Katalin nyártól a KRIM Ljubljana csapatát fogja erõsíteni. A válogatott csapatkapitánya az MTI-nek nyilatkozott:
Tovább»http://www.sportforum.hu

Semmi vész a lényeg, hogy lesz sms közvetítés... 😊

Breki33
nincs hír a jegyeimrõl?
SomogyiG
Sorry, a lustaság ... a lényeg itt!

A Mocsai témát inkább hagyjuk, mert olyat találok mondani/ írni, amit még én is megbánok…
Röviden inkább való tanterembe, mint pályára…

jahhh, az csak egy álom volt, te meg a valóságot írtad 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ehhez képest KSZ a vásárhelyi meccseket látogatja...
csakhogy õk nem fognak fel jutni, (szerintem) és a jelenlegi edzõjük sem akárki, bár lehet Õ nem vállalna már NB1-es csapatot!

Mindenesetre megkockáztatom Szilárd még mindig jobban meccsel mint Kovács Péter...sajnos õ pont az a lemondós/feladós/meccsen helyét nem találós fajta, amiket a Szilárdon számonkértetek, hogy miért mondja, hogy "ennyit tudnak csak"
, stb.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

akkor visszajutott hozzám is, nem is egy emilen keresztül, sõt fórumon keresztül 😊
A biztonság kedvéért beraktam a Dunaferr fórumra is 😊)

Majd meglátjuk, azért én elég régóta látom Szilárdot edzõsködni, nem olyannak ismertem meg mint aki mellett szava sem lehet egy másod/segédedzõnek...
De Isthy biztos jobban tudja, azért õ nem egy edzésen, satöbbin ott volt...

Mindenesetre abban biztos lehetsz, hogy nekem lenne szavama akárki mellett 😄DD

SomogyiG
Ezt én is vallom, csak Õ is igy gondolja-e?

Remélem Nóri sehova nem fog menni, jó helyen van a Fradiban.<#wave><#vigyor0>
SomogyiG
Végül is jól fogalmaztál. Mint szakember, nagyon nagy tudású. Mint ember... nna itt már vannak problémák. Hiányzik a gerinc!!!
Sok helyen olvastam - többek között itt is - hogy neki inkább férfi csapat való. Ezt a véleményt én is osztom, még ha anno a Vasassal ért is el nagy sikereket.

Egyébként már az ifiVBn sem nagyon ment neki, szerintem...

Akkor azt mondta, mert nem volt más. (valamilyen szinten Olcsa is kényszerbõl lett irányító, vagy inkább irányító-átlövõnek mondanám) Azt mondom eddig nem volt ilyen helyzet. Szóval nem új neki, kivéve Zita fiatalságát... Ha már elmegy, szerintem a legjobban döntött. (bár tudom, te nem szereted Lajost😊)))))

SomogyiG
Bocsi, de az én infóim szerint Dusó távozásakor András egyértelmûen megmondta, hogy Olcsa az elsõ számú irányító. Már csak azért is, mert nem is volt senki más erre a posztra. Zizi a Szpari cserepadjáról jött hozzánk, elsõsorban jobblövõ posztra Eszti mellé/mögé, (Helga akkor még csak egy bizonytalan kimenetelû álom volt, ami szerencsére valóra vált) ill. Olcsa cseréjének. Az idõ viszont mást hozott... (lehet, hogy az ifi VB annyira kifacsarta, hogy nem tudott Zizi elé kerülni, és ez lelkileg is összetörte?)

Én csak szegény Stanleynek akartam kedvezni <#nemtudom>
A Halas igen esélyes Nórival kapcsolatban,pláne úgy,hogy nem egy volt Fradista játszik ott.
Isthy
Sztem is inkább Halas. Volt szerencsém párszor látni Halason játszani és tényleg nem ment neki rosszul és Gyula keze alatt valóban van lehetõsége fejlõdni.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
na egyre gondoltunk <#eplus2>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
Tomori mögé aligha... viszont Micskó Zsófi elmegy a Halastól, lehet oda megy vissza, csak már nem kölcsönben...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Az én tippem inkább a Halas lenne, ha az elmenetel mellett döntene. Ott játszott kölcsönjátékosként, és nem is rosszul. Gyula is nagyon jó edzõ, az Õ keze alatt is fejlõdhet. A Vasasban ott van Tomori Zsuzsi, emiatt ugyanaz a szerep várna rá, mint nálunk Sopi mögött, ezért nem nyerne semmit. Lajost én sem tartom jó nõicsapat edzõnek, kb. olyannak értékelem, mint Laurentzet. (ez nálam nem bóknak számít!!!)

Ha megy,akkor már csak abban bízhat,hogy õ is a Vasasba megy<#sir><#sir><#sir>
Isthy
Mi lesz veled ha Nóri is megy?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A GABCA FAN CLUBBAL karöltve! <#wink>

Mondjuk vannak olyan "egyedek" akik mindkettõben megtalálhatóak! <#vigyor><#vigyor2>

Láttam a beírását én is, meg beszéltem is vele telón délben a dologról.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Voltak azért szavai, néha nem is biztos, hogy jó vért szült...

Sztem maradjunk annyiban, hogy Lajos messze nem éri el András és Gyula szinvonalát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem Szilárd vezessen le esetleg egy férficsapatnál, ahogy tervezte is. Anno szóba került a Füred feljutásra esélyes férficsapata. Sztem megfelelõ lenne számára.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ezt lehet én indítottam itt el, csak nem akartam ideis beírni.

Meg azóta fordítottunk :-)
Isthy
Én is úgy gondolom, hogy nem jó döntést hozott, maradnia kellett volna. Nem vagyok benne biztos, hogy többre megy azzal, ha a Vasasban több lehetõséget kap, mint a Fradiban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Olcsa sosem volt egyedüli irányító, igazából klasszikus elsõszámú irányító sem. Szóval ez így nem feltétlenül igaz... Bár ez a helyzet elég speciális, hiszen Zita tényleg "berobbant" a csapatba.
Egyébként talán tényleg kell neki a változás, én úgy érzem vele kapcsolatban, hogy nem sikerül kilépnie a saját árnyékából (amit azért nehéz kimondani, mert András mindenkibõl kihozza a maximumot, elképesztõ amit csinál). Valahol érthetõ lenne a döntés, ha nem Olcsáról lenne szó😞

Isthy
Amíg Gabca vagy Gin ott lesz, addig én is ott leszek ahányszor csak tehetem, ebben biztos lehetsz! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Köbö ugyanaz a szitu Olcsa és Zita között,mint ami a kapusposzton.Harisova mégsem adta fel,és mostanra õ lett a kezdõkapusunk.Remélem azért Pasi ezmiatt nem megy el <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Szvsz Mocsai klubedzõnek max a férfiakhoz jó.Legutolsó nõi csapata a Vasas volt,vagy 15 éve.Azóta egy pöttyet haladt a nõi kézilabda.Zsiga Gyula szvsz jobb edzõ mint Lajos.Talán ezért is elõzte be a Halas a Vasast <#nyes><#nyes><#nyes>
Isthy!

Nagyon is egyetértek veled, én is így gondolom<#wave><#circling><#wink>
Tomi barátunk már a handball.hu-n meg is említette hogy:"Már látom magam elõtt:A PÁLINGER CLUB FAN megszállja Ljubljanát!!!<#wink><#circling><#smile>
Hege eto
Magyarul, nem tudja kezelni a versenyhelyzetet? Pedig egy jó csapatban mindig az van, vagy marad a szürkeség a válogatottság esélye nélkül.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!