Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
A többi rajtatok múlik.
DUNAFERR FOREVER!!!
jó nektek úgy hogy beszrezzük a jegyet bemegyünk helyet foglalunk majd elugrunk ez ügyben?
vagy kérjük meg Gábort, hogy a nagyvárad tér felé jöjjön?
12.30? 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
és ha egy óra alatt ott vagyunk Pesten, akkor 12.30-at lehetne megbeszélni a züd elefáninál? 😄
Stanley! Te sem jössz hamarabb a Zöld Elefántba?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem helyileg lehet a buszmegálló illetve a vasútállomás mógött ott meg lehet kocsival állni
Tudjátok egymás telefonját?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
2006.05.11. 12:12
A bajnok Gyõri Graboplast ETO nõikézilabda-csapatában folytatja pályafutását a Vác válogatott átlövõje, Hornyák Ágnes.
Sajtóreggeli keretében mutatta be a 2006-2007-es szezon elsõ igazolását a Gyõri Graboplast ETO nõikézilabda-csapata. A bajnokcsapat kétéves szerzõdést kötött Hornyák Ágnessel. A Vác válogatott átlövõje elmondta, sok kérõje volt, de nem volt számára kérdés, hogy a legjobb magyar csapat ajánlatát fogadja el.
Tudja, hogy meg kell küzdenie a csapatba kerülésért és a válogatottságért is, de szereti a kihívásokat, és szerette volna már kipróbálni magát egy nemzetközileg is magasan jegyzett csapatban.
A Graboplast ETO pénteken délelõtt még edz egyet Gyõrben, majd különgéppel repül a KEK-döntõ elsõ mérkõzésére Podgoricába, ahol este újabb tréninget vezényel Róth Kálmán.
handball.hu
akkor ezt megbeszéltük 😊
CSAK A DETTI! + az Ivett!
Egy Daewoo Lanos 5 ajtós verzióról van szó, már voltunk benne öten. Hogy ilyenkor mennyire kényelmes, az alapvetõen az utasok kerületétõl függ.
Feltehetõen én leszek a legvastagabb, de ez nem sokat számít, mert elöl szeretnék ülni.
Legfeljebb mögém egy 1x-es életnagyságú valaki üljön, annak könnyebb lesz a helyzete, én ugyanis állítólag 2x-es életnagyságú vagyok.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
mienk tehát 10:55
5-en beférünk a kocsiba?
Addigra szerintem Kalóz is oda tud érni... <#nyes>#nyes>
a többit priviben 😊
CSAK A DETTI! + az Ivett! ON 😊
én meg aki imádja húzni az embereket - 😄DDDD - kértem a sráctól adja oda, felteszem a nyakamba, de nem kaptam meg 😞((((
pedig akkor lehet már nem itt szájkaratéznék 😄DD
Mse! A Loki sálat nem javaslom viselni, vagy egybõl add át a helyi B-középnek. Ezzel garantálod a paprikás hangulatot a meccsre😊)))))))))))))Erre a célra tökéletesen megfelel.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Nem tudnál kicsit módosítani a tervezett útvonalon!😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
akkor abban maradtunk hogy kettõkor a csarnok elõtt?
én lehet délután azokat a szerencsétleneket akiknek megvan a telefonjuk zaklatni fogom :-)
elvileg a nagyvárad tér felõl jövünk az nem esik útba valakinek?
Bár már mindenkit elkapott a kupaláz, én pl. már láttam a kupát is, azért írok még a tegnapi meccsrõl, hátha van, akit érdekel még.😊
Könnyen teszem, mert magamat idézem😊
"Én nem sok esélyt láttam arra, hogy megnyerjük, megmondom õszintén, az elõzmények után. Ráadásul az a véleményem, szinte mindenkivel ellentétben, hogy az egyetlen igazi eredmény a bajnokság megnyerése lett volna, az meg ma már lehetetlen volt. Így, gondoltam, legalább láthatom ezt számomra nagyon szimpatikus csapatot játszani. Ehhez képest a csapat nagy akarással küzdött, de a Fradi mindig felküzdötte magát legalább döntetlenre. Sajnos, nagyon sok lehetõséget sikerült kihagynunk. Kapufa, ziccerek, célt tévesztett lövések. A jobb szélen Angi kezdett. Sajnos, késõbb Kiss Sz. behozta Lovit, aki végig csak alibizett. Nem értem õt!! De nem vagyok egyedül, csak azt nem tudom, miért kapott ennyi lehetõséget? Ira, szerencsére egyre jobban belejött, több ziccert is fogott. Sajnos, a csapat ezzel sem tudott élni, a Fradi taktikai váltásaira nem mindig jött megfelelõ válasz. Így történt, hogy eljött a kritikus utolsó 10 perc, amit sikerült elveszíteni.😞 Nagyon sajnáltam a csajokat, mert majdnem sikerült meglepetést okozni! De mindenesetre bebizonyították, hogy vannak olyan jó csapat, mint akár a Fradi, még így is, hogy 2 sztandard játékos sérült. Jó meccs volt, tul.képpen örülök, hogy ott voltam, a vereség ellenére. Azt sajnálom, hogy ennek a csapatnak nem lesz esélye ezeket az 1 gólos vereségeket több gólos gyõzelmekre váltani, mert szétszélednek.😞(( Ebben pedig - bár a tények konkrét ismerete nélkül - hibásnak érzem a csapatvezetést. Sokkal több van bennük, mint amennyi ebben a szezonban eredményekben megmutatkozott. Ez az év kevés volt ahhoz, hogy igazi, összeszokott csapattá váljanak.
Íme, a meccs kapcsán az én gondolataim. Volt idõm a vonaton végiggondolni..."
😊
Egyébként nagy kár, hogy nem volt közvetítés! Mert szerintem nagyon jó, izgalmas meccs volt. Bár a végét én szívesen elhagytam volna!😞
Bocs' a kicsit pongyola stílusért, de éjszaka kellõs közepén írtam!😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Szerintem lehet mászkálni ki-be a jeggyel, csak amikor visszajön valaki, nem biztos, hogy lesz még helye <#conf>#conf> (megesküdni azért nem mernék rá)
Valószínû, hogy fényképezõgépet és videokamerát is be lehet vinni, de erre konkrétan rákérdezek.
A Loki sál nem az igazi, inkább egy kovács zoltán, vagy rajczi péter mezben gyere <#kacsint>#kacsint>