Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valahogy nem sikerült 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Félek, hogy ilyenkor pont azokat sikerül megtalálni, akik ott vannak szinte minden meccsen!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A VIP-be nem ülhetünk? Mi mint a méltán híres, elismert, szakmailag a legszínvonalasabb fórum képviselõi? 😄DD
A térrõl indul a Kõbányai út egyenesen a csarnokhoz, ott megy a 28-as és a 36-os villamos is és a csarnoknál tesz le, asszem a harmadik megálló.
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont van egy olyan bökkenõ, hogy a bérletes helyekre kell a bérlet is, meg a mostani jegy.
Arról nem is beszélve, hogy a törzsszurkolók a megszokott és sajátseggalakúra kikoptatott helyükhöz kényesen ragaszkodnak, s állítólag semmitõl sem riadnak vissza a betolakodókkal szembeni fellépés során. <#vigyor0>#vigyor0>
Ennek a problémának a kiküszöbölésére való az elõzetes helyfoglal(tat)ás.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Az általatok említett becsületsüllyesztõ kocsival megközelíthetõ? Ill. legalább olyan lényeges, hogy parkolni is lehet a közelében? Sajnos Nagyfaluban leginkább autóval közlekedtem (meg utoljára vagy 25 évvel ezelõtt gyalog és tömegközlekedéssel, de abból már csak a 12-es buszra emléxem, ha emléxem) ezért nagyon tudatlan tudok lenni. Bárhova odatalálok, ha van cim, (utca+házszám) de hogy az adott cél hogy néz ki, és milyen környezetben van, arról lövésem sincs.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
de van arra esély, hogyha valaki kimegy vissza tud jutni?
Fényképezõgépet üdítõt beengednek?
(csak vicceltem 😊
Bár én elüldögélek ott egy jókis gösserrel a kezemben, úgyis tanulnom kellene 😄D
DUNAFERR FOREVER!!!
A jegyekre a következõ van írva: "Helyfoglalás érkezési sorrendben"
DUNAFERR FOREVER!!!
Monti, Kaloz?
NEM KONKRÉT HELYRE SZÓLNAK A JEGYEK? vagy miért kell "helyet foglalni" olyan korán? egyrészt jó ha nincs pontos hely, mert akkor lehetünk egy csomóban, ha meg van akkor nem értem 😄 de ez nem meglepõ 😄DD
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Bocs ha megsértettelek volna!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
Zöld Elefánt nevû "becsületsûllyesztõ" az Orczy téren. Stanleynek és SZT-nek (meg kalóznak is) már ismerõs a hely, volt már ott egy kisebb topictali. Ha minden igaz én már déltõl ott leszek megtalálható.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ugyanis anyut is rávettem.
Tényleg miatta kérdem, hogy lesz ülõhely?
DUNAFERR FOREVER!!!
Én autóval fogok érkezni, elõzetes egyeztetések alapján a meccs kezdete elõtt 2 órával ott kell lennem. Javaslom Nektek is a korábbi érkezést, hogy még elfogadható helye lehessen mindenkinek.
Ha bárki csatlakozni akar/tud, akkor kérnék jelzéseket. Nagyságrendileg 10 óra tájban indulnék, de ettõl el tudok térni, a lényeg, hogy kb 14:00 körül a csarnokban legyek.
Az útvonal: Kaposvár -> Szántód -> Zamárdi -> M7 -> Nagyfalu-Népliget, s majd ugyanez visszafelé.
Akkor utána is beülhetnénk a kocsmába, ünnepelni 😄DDDDD
Nekem attól is függ, hogy hol és mikor kell átvenni a jegyet.
Elvileg én a Nagyvárad kör környékén leszek ha minden igaz.
Számoljuk már össze ki jön.
Isty-t és SZT-t kérném újra írják meg legyenek szívesek a mobilszámuk privátban
SZÓVAL, VALAKI, JAVASLAT 😄 Tõlem beülhetünk a sarki Mekdöncibe is 😄DD
Laluska Eszti Debrecenben "szerzett" sérülése még mindig nem javult, alig tudott a lábára állni...
Tóth Timit elérte valami, (gyomorrontás, vagy vírus) amitõl a meccsre a korházból érkezett, s tele volt infúzióval...
Kirsner Erának "beállt" a nyaka, (nyaki gerinc, jobb esetben húzódás) emiatt iszonyú kínnal tudta csak forgatni a fejét...
Ezek tudatában már teljes mértékben elhiszem (igaz, eddig sem kételkedtem) András kijelentését, miszerint pályafutása egyik legnagyobb sikere volt ez a gyõzelem.
Nagyon nagy kár, hogy a meccseken vesztesnek is kell lenni (a döntetlennel mi "vesztettünk" volna)
hát -sajnos- a vasárnapi meccsen "mi" sem viselkedtünk túl sportszerûen 😞(
Sajnos, a Fradi-tábor egy markáns része megint nem viselkedett sportszerûen. Ezt nagyon sajnálom, de magukat minõsítik ilyenkor. Pedig a újvárosi oldalról nem szólt nekik senki.
Én is sokáig ott voltam még, az ember ilyenkor tehetetlenségében csak téblábol...<#boxer>#boxer><#schmoll2>#schmoll2>
A lényeg, hogy találkoztunk, meg hogy legalább Te örültél. A meccs vége elõtt 10 perccel azt gondoltam, csak nem történik meg ez már sokadszor a csapattal. De, sajnos, megtörtént. (Tavaly pont az ellenkezõje volt rájuk jellemzõ.)
Jobb lett volna, ha a Fradi meggyõzõ fölénnyel gyõz. Azt könnyebben viseltem volna, hiszen egyértelmûen õk voltak az esélyesek.
Többekkel ellentétben én azt mondom, hogy a csajok nagyot küzdöttek. Sajnos, lehet, hogy pontosan az volt a hiba, hogy sokszor túlpörögtek, mint pl. Ibi, aki nagyon akart, de így rengeteg hibával játszott. Meg is lepõdtem, mikor olvastam a statisztikát, hogy csak 4 gólt lõtt, ugyanis rengeteget próbálkozott.
(Pl. itt lett volna az edzõnek szerepe, hogy elmagyarázza neki, sokszor a kevesebb több.) Mindenki nagyon akart, csak pl. ez Lovin nem látszott.
Remélem, a Fradinak ez a gyõzelem megfelelõ lendületet ad a kupameccsre. Gratulálok nekik!!
Úgyhogy lsassan megbeszélhetnénk hol lesz tali.
Illertve- de mivel nem voltam még ott nem biztos-elvileg a Népligettõl két megállóra lesz a szállásom egy négyágyas Apartmanban P, szval ha valaki vmi cuccot egyebet le akar pakolni a meccs idejére megoldható.
Azért nem biztos mert nemtudom portás van-e vagy kapok egy kulcsot és ki be mászkálhatok.