Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.handballphotos.com

valahogy nem sikerült 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Dehogy sértettél meg!😊 Csak éppen meccs közben jegyeztem meg Ildonak, hogy nézd meg, mennyien itt vannak, pedig ugye milyenek voltak az elõzmények és az esélyek...
Félek, hogy ilyenkor pont azokat sikerül megtalálni, akik ott vannak szinte minden meccsen!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

nekem elvileg van,csak gyakorlatilag nincs még😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

paha oldalán:

képek

Breki33
kéne sajtóigazolvány P
én nem félek senkitõl 😊 de nem is akarom elvenni senki helyét, aki már évek óta jár meccsre. DE a fociszurkolók közé sem szeretnék menni, mert lehet megismernek, és lesz kapsz 😄 megaztán viszem a Lokista sálam is 😄DDDDDDDD

A VIP-be nem ülhetünk? Mi mint a méltán híres, elismert, szakmailag a legszínvonalasabb fórum képviselõi? 😄DD

Breki33
valaki?
Javaslom a csarnoknál találkozzunk. Onnan villamos, asszem 3 megálló összesen.

Azért, mert különben nem fogunk beférni.

Gyakorlatilag egy szektorról lehet szó, a vendégszektorral szemben.

kaloz174
MSE! Hol láttad a fotókat?

Isthy
Attól függ mikor van kapunyitás a csarnokban. Ezt meg kellene tudni elõre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Zöld Elefánt az Orczy téren van, a Baross utca torkolatánál. A parkolási lehetõségekrõl sztem SZT tudna nyilatkozni.
A térrõl indul a Kõbányai út egyenesen a csarnokhoz, ott megy a 28-as és a 36-os villamos is és a csarnoknál tesz le, asszem a harmadik megálló.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Valóban, helyfoglalás érkezési sorrendben. Tehát aki elõbb érkezik, jobb helyet talál.
Viszont van egy olyan bökkenõ, hogy a bérletes helyekre kell a bérlet is, meg a mostani jegy.
Arról nem is beszélve, hogy a törzsszurkolók a megszokott és sajátseggalakúra kikoptatott helyükhöz kényesen ragaszkodnak, s állítólag semmitõl sem riadnak vissza a betolakodókkal szembeni fellépés során. <#vigyor0>
Ennek a problémának a kiküszöbölésére való az elõzetes helyfoglal(tat)ás.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
2-kor a találkozó lenne vagy már a bemenetel?
Breki33
lehet hogy van a szállásunkon elkerített örzõtt parkoló
majd rákérdezek
SomogyiG
Monti jelezte már valamelyik hozzászólásában, hogy Neki van jegye, tehát feltehetõen jön. Kalózt nem tudom...

Az általatok említett becsületsüllyesztõ kocsival megközelíthetõ? Ill. legalább olyan lényeges, hogy parkolni is lehet a közelében? Sajnos Nagyfaluban leginkább autóval közlekedtem (meg utoljára vagy 25 évvel ezelõtt gyalog és tömegközlekedéssel, de abból már csak a 12-es buszra emléxem, ha emléxem) ezért nagyon tudatlan tudok lenni. Bárhova odatalálok, ha van cim, (utca+házszám) de hogy az adott cél hogy néz ki, és milyen környezetben van, arról lövésem sincs.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
énis erre gondoltam

de van arra esély, hogyha valaki kimegy vissza tud jutni?

Fényképezõgépet üdítõt beengednek?
miért a zöld elefántól a csarnokig nincsenek szondáztató rendõrök? <#nyes><#ravasz1>

akkor valakinek fel kell magát áldozni a és helyet foglalnia 😄DDDDD
(csak vicceltem 😊
Bár én elüldögélek ott egy jókis gösserrel a kezemben, úgyis tanulnom kellene 😄D

én megyek, kocsival így a meccs elõtt összeröffenést díjaznám...

Isthy
Monti is jön, ha másért nem azért, hogy átvegye az 5 db DVD-jét! <#ravasz1><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Aról van szó igen, az Orczy téren a Józsefvárosi pályaudvarnál.

A jegyekre a következõ van írva: "Helyfoglalás érkezési sorrendben"

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
+1 fó PP
tehát akkor Stanley, SZT, Isthy, Breki+1 fõ 😄 , Gabi, és jómagam megyünk?
Monti, Kaloz?

az az a hely, ahol a sok késés miatt már senkit nem találtam az alapszakaszbeli fradi meccs elõtt? 😄DDD Illetve már a vilimegállóban kiderült, hogy feleslegesen mentem arra 😊 hála magamnak és a pontosságomnak 😄DD

NEM KONKRÉT HELYRE SZÓLNAK A JEGYEK? vagy miért kell "helyet foglalni" olyan korán? egyrészt jó ha nincs pontos hely, mert akkor lehetünk egy csomóban, ha meg van akkor nem értem 😄 de ez nem meglepõ 😄DD

Hege eto
Részemrõl kimarad, mi szerbiában portyázunk😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Nos az én infóm a Fradi B-közép egyik jellegzetes alakjától volt, úgy hogy ha némi elfogultságot tapasztaltál, az a pontatlen tájékoztatásnak köszönhetõ.
Bocs ha megsértettelek volna!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Akkor utánna elmehetünk kajálni azokkal akik maradnak
Isthy
Nekem még utána is lesz némi idõm, mivel a vonatom 20.00-kor indul Kõbánya-Kispestrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha már így meg lettem szólítva, akkor javaslatom a következõ:

Zöld Elefánt nevû "becsületsûllyesztõ" az Orczy téren. Stanleynek és SZT-nek (meg kalóznak is) már ismerõs a hely, volt már ott egy kisebb topictali. Ha minden igaz én már déltõl ott leszek megtalálható.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Hát azt igérték van két jegyem.

Ugyanis anyut is rávettem.

Tényleg miatta kérdem, hogy lesz ülõhely?
Isthy
No végre! Szóval jössz? Ezt szinte el sem hiszem! <#wow1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ha bárki tud valami elfogadható becsületsüllyesztõt, akkor akár ott is, de lehet a csarnokban is.

Breki33
mi ott talizzunk vagy priv?
2 körül szerintem is a Népligetben kellene lenni, tegnap beszéltünk róla SZTvel. Én javaslom a meccs elõtti összeülést mert nekem utána mennem kell majd, meg gondolom Isthynek is.

SomogyiG
A meccs hivatalosan 16:15-kor kezdõdik, gondolom a TV miatt ilyen szép kerek az idõpont.
Én autóval fogok érkezni, elõzetes egyeztetések alapján a meccs kezdete elõtt 2 órával ott kell lennem. Javaslom Nektek is a korábbi érkezést, hogy még elfogadható helye lehessen mindenkinek.
Ha bárki csatlakozni akar/tud, akkor kérnék jelzéseket. Nagyságrendileg 10 óra tájban indulnék, de ettõl el tudok térni, a lényeg, hogy kb 14:00 körül a csarnokban legyek.
Az útvonal: Kaposvár -> Szántód -> Zamárdi -> M7 -> Nagyfalu-Népliget, s majd ugyanez visszafelé.

Breki33
jólvanna közben próbálok egy programot feltörni és..........
akarod mondani: tér? 😄

4kor kezdõdik a meccs?
Akkor utána is beülhetnénk a kocsmába, ünnepelni 😄DDDDD

Breki33
a meccs pont négykor kezdõdik?
Breki33
azt hittem már senkise látja amit irok PP

Nekem attól is függ, hogy hol és mikor kell átvenni a jegyet.

Elvileg én a Nagyvárad kör környékén leszek ha minden igaz.

Számoljuk már össze ki jön.

Isty-t és SZT-t kérném újra írják meg legyenek szívesek a mobilszámuk privátban
Korán kell, és kocsma. Majd Isthy javasol valamit😊))) Vagy SZT.

Engem is érdekelne, hol mikor lesz tali, mert ahhoz mérten szervezem az utam 😊)

SZÓVAL, VALAKI, JAVASLAT 😄 Tõlem beülhetünk a sarki Mekdöncibe is 😄DD

SomogyiG
Meg lehetett volna a nagyobb arányú gyõzelem is, csak több gátló tényezõ is volt, amirõl jóval a meccs után értesültem.

Laluska Eszti Debrecenben "szerzett" sérülése még mindig nem javult, alig tudott a lábára állni...
Tóth Timit elérte valami, (gyomorrontás, vagy vírus) amitõl a meccsre a korházból érkezett, s tele volt infúzióval...
Kirsner Erának "beállt" a nyaka, (nyaki gerinc, jobb esetben húzódás) emiatt iszonyú kínnal tudta csak forgatni a fejét...

Ezek tudatában már teljes mértékben elhiszem (igaz, eddig sem kételkedtem) András kijelentését, miszerint pályafutása egyik legnagyobb sikere volt ez a gyõzelem.

Nagyon nagy kár, hogy a meccseken vesztesnek is kell lenni (a döntetlennel mi "vesztettünk" volna)

én is láttam a fotókat tényleg elég sokan voltak...

hát -sajnos- a vasárnapi meccsen "mi" sem viselkedtünk túl sportszerûen 😞(

kaloz174
Hege! Szeretném neked elmondani, hogy ahhoz képest, hogy milyen elõzmények voltak, a vendégszektort megtöltötték az újvárosi drukkerek, pedig nem volt külön busz tudtommal. Igaz, már kezdet kezdetén érzõdött a hangulaton, hogy megviselte õket a szezon. De tudom, hogy pl. Szegedrõl is jöttek, meg sok helyrõl, az országból. Ez nagyon jó érzés volt.

Sajnos, a Fradi-tábor egy markáns része megint nem viselkedett sportszerûen. Ezt nagyon sajnálom, de magukat minõsítik ilyenkor. Pedig a újvárosi oldalról nem szólt nekik senki.

kaloz174
Stanley!
Én is sokáig ott voltam még, az ember ilyenkor tehetetlenségében csak téblábol...<#boxer><#schmoll2>
A lényeg, hogy találkoztunk, meg hogy legalább Te örültél. A meccs vége elõtt 10 perccel azt gondoltam, csak nem történik meg ez már sokadszor a csapattal. De, sajnos, megtörtént. (Tavaly pont az ellenkezõje volt rájuk jellemzõ.)
Jobb lett volna, ha a Fradi meggyõzõ fölénnyel gyõz. Azt könnyebben viseltem volna, hiszen egyértelmûen õk voltak az esélyesek.
Többekkel ellentétben én azt mondom, hogy a csajok nagyot küzdöttek. Sajnos, lehet, hogy pontosan az volt a hiba, hogy sokszor túlpörögtek, mint pl. Ibi, aki nagyon akart, de így rengeteg hibával játszott. Meg is lepõdtem, mikor olvastam a statisztikát, hogy csak 4 gólt lõtt, ugyanis rengeteget próbálkozott.
(Pl. itt lett volna az edzõnek szerepe, hogy elmagyarázza neki, sokszor a kevesebb több.) Mindenki nagyon akart, csak pl. ez Lovin nem látszott.

Remélem, a Fradinak ez a gyõzelem megfelelõ lendületet ad a kupameccsre. Gratulálok nekik!!

a hát ez nagyon szomorú 😞((((

Breki33
Na úgy néz ki jótevõim szereznek jegyet a mecsre :-)

Úgyhogy lsassan megbeszélhetnénk hol lesz tali.

Illertve- de mivel nem voltam még ott nem biztos-elvileg a Népligettõl két megállóra lesz a szállásom egy négyágyas Apartmanban P, szval ha valaki vmi cuccot egyebet le akar pakolni a meccs idejére megoldható.

Azért nem biztos mert nemtudom portás van-e vagy kapok egy kulcsot és ki be mászkálhatok.