Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajrá magyarok!
sportEljött az idõ. Május 13-án a Gyõr Podgoricán kezdi a KEK-döntõt, míg a Ferencváros Budapesten játszik elõször az EHF-kupa fináléjában
Tovább»http://www.sportforum.hu

Breki33
TOMI SZtár-ra

filózok kirakjak-e szülinapi képet, hogy megismerjetek.

Melegítõben megyek :-)

a fodrász meg jó megnyírt P
Duby
Jó bandázást és jó szurkolást mindenkinek!
Hege, Ti meg vigyázzatok magatokra. ..ja, és gyõzzetek, ha már ottjártok.
Én 2tõl letudok egy minõségbiztosítás vizsgát, aztán zúzás haverékhoz, és pár grillcsirke és bodza társaságában nagyestig meccsbámolás on tévé...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

ez kérdés volt részemrõl is...

és nem tudom mit akarsz a pont pont pont helyére írni, így nem tudom ki találni egyre gondolunk e...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ok, Köszi!

Na irány Magyarország!!
Holnap Zõd Ormány, 13-óra!! Az érintetteknek a jegyet viszem!!

Breki33
Na rákérdeztem a parkolóra és azt mondják van sorompón belül lezárt õrzótt ingyenes parkoló

illetve, hogyha a lágymányosi hídon jövünk be akkor nagyon közel van
Vágóhid u. 7
Breki33
mien tomi?

csak nem az aki....
Breki33
oks rádfogva , nem viszek most :-)

én józan maradok, remélem a meccs megrészegít

most nem tippelünk?
Hege eto
Majd akkor ha én is megyek😉)))))
Kérnék egy részletes beszámolót a topiktalálkozóról! Különös részletességgel a motiválódás szakaszairól, valamint annak a módjáról. (Könyörgök maradjon valaki józan!)Isthyre ebben a kérdésben nem számíthatok<#mf1>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Tomi is jön 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

a tapasztalat azt mutatja, hogy 50%ban elérem 50%ban nem 😊
akkor épp nem, remélem most igen 😄

én egy (kettõ 😊 üveges gösserrel a kezemben néztem végig a fradi-dunaferr meccset az alapszakaszban 😊 ugyan nm volt hajlandóságom dobálni, de tehettem volna 😊

Én eddíg a büfettben vásárolt 1/2-literes üditõt, mindíg gond nélkül bevittem!!!

Bevihetsz azt is.

SomogyiG
Fényképezõgépet biztosan be lehet vinni, a videokamera már kétségesebb, mivel TV közvetítés is lesz. (én azért viszek, a TV-sek meg ... számtalan más meccset is közvetíthettek volna)
Az üdítõre nem kaptam konkrét választ, de elképzelhetõ, hogy nem, mivel dobálni lehet vele. Erre feltehetõen csak a helyszínen kapunk választ.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ez jó!!!<#vigyor><#vigyor>

12-13 között valamikor ...

SomogyiG
Feltehetõen az SG Fórum Dél és Középdunántúli különítménye is... 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Én kb13-óra!

Ok, akkor zöld elefánt lesz😊
Tehát akkor többiek mikor jönnek oda?

Isthy
A megjegyzésem csak tájékoztatásul szolgált, az idõ függvényében majd döntötök.

Közben meg mi is döntünk, bodzát magunkba! <#vigyor><#pias>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem, KöKire! Csak bemetrózok a Népligetig, ott felvesznek ismerõsök (többek között Sopinger) fél 12-kor kocsival és megyünk a Zöld Elefántba.

DUNAFERR FOREVER!!!

persze nem árt elérni a közlekedési eszközt is ... <#ravasz1><#nyes>

Breki33
deha csiszes az idõ miért nem jó a népliget?
Keletihez megy a vonatod?

Jaj jaj! <#pias><#vigyor2><#vigyor2> Lesz ott óbégatás az biztos!<#nevetes2><#nevetes2><#szomoru1>

Isthy
A Nagyvárad térrõl a 24-es villingerrel egyenesen el lehet jutni az Orczy térre is!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megfelelõen rá kell hangolódni a meccsre, mégiscsak nemzetközi kupadöntõ! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

én úgysem hívok senkit sose, meg a telefont sem veszem fel, szóval én enélkül is megtalálok bármit, Chuck Norris szelleme velem van, és neki nincs lehetetlen csak ha nincs kedve hozzá 😄DD

Isthy
Hívjál nyugodtan és megoldjuk! A bodzatársakért mindent! ;-)))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem én

én tudom a tied

csak hogy tiis tudjátok-e egymásét

SomogyiG
Igen, a buszmegállóban leszünk, s elvileg (remélem, gyakorlatilag is) hárman várunk majd benneteket.
Részemrõl semmi akadálya, hogy a Nagyvárad tér felé menjünk.
A telefonszámok ismeretérõl nincs infóm. 😊 (mármint arról, hogy kiét tudod)

kaloz174
Szia SZT!
Most éppen utálom a Fradi csarnokot!!!<#boxer><#csodalk><#szomoru1><#awink><#nevetes1>
De vannak helyzetek, amikor változtatni kell!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
ja és ebédelni hol akartok vagy szendó?
Breki33
de ma mondta, hogy jön

tudod nõk :-)

azon filózom vigyek-e szekszárdi bort
Breki33
Na akkor kérdéseim

1. Akkor minket a buszmegállónál vártok?
2. tudok a csajok illetve hölgyek telefonszámát?
3. Akkor megoldható hogy a Nagyvárad tér fele menjünk?
Ott ha tartozik a szobához parkoló elvileg meg tudnám oldani lehet az ingyenes és õrzött parkolást. És két megálló a Népliget.
Persze a keménymag!!!<#felkialtas><#pias><#vigyor><#vigyor>

Javaslom én is a népligeti találkozást, az a legegyszerûbb. De úgy tûnik mi Isthyvel kicsit korábban megyünk a kocsmába😊))))))
És megerõsítem megint: 2körül már a csarnokban kellene lenni.

Nekem tegnap telefonon aztmondta, hogy nemtud jönni!!
Passz!!

Gyere a Kismartoni útra, ott tudsz parkolni simán!

SomogyiG
Akkor összegezném, amit ki tudtam hámozni:

Elõször felveszem Kalózt, majd elmegyünk a busz PU-ra. Papírforma szerint 10:55-kor befut(nak) az utolsó felszálló(k). Rövid ismerkedés után ca. 11:15-kor nekiindulunk a Nagyfalunak. Az én privát Bahor Mse-m útmutatásával (meg némi mûholdas támogatással) odaérünk valahova. Közben telefonon meg tudjuk beszélni az optimális kikötõt, ahova le tudjuk horgonyozni a jármûvet. Utána irány a Fradista Elefánt! 😊 Ez már jóval Isthy csapszékfoglalója után lesz, szerintem úgy 13:00 körül. Onnantól már várhatóan közösségi program lesz... 😊 (régebben szeszkonferenciának hívtuk)

Breki33
nem õvele talizunk Siófokon?

Kezdesz megkeverni.
Breki33
hátha kettõkor vagyok a csarnok elõtt akkor 15 perc alatt csak bejutunk

nekünk mint írtam a nagyvárad tér felé kéne tendálnuk, ugye mégsem mehetek cuccostul a mecsre
Információm szerint Kaloz nemtud jönni!! Sajnos!!!

Üdv Mindenkinek!!!
Nemakarok okoskodni, <#ejnye1> de 1-2 dolog! A meccs ugye 16,15-kor kezdõdik, nekünk 14,15-kor tutira a csarnokban kell lennünk, vagy elõbb ahhoz, hogy normális helyre letudjunk ülni! Szerintem, mint Isthy javasolta az Orczy térnél lévõ Zöld Elefánt nevü mûintézményt meglátogathatnánk! De megbeszélhetjük azt is, hogy a Kismartoni, Kõbányai út sarkán a csarnoknál találkozhatnánk és onnan kb 4-megálló 28-as vilivel az Orczy tér! Mondjujk 12,30, vagy 13-óra körül! Ez csak az én elgondolásom!
Holnap nemtudom, hogy mennyire tudok gépközelben lenni, de telefonon utolérhetõ leszek!! Monti, Stanley jegyeit viszem!!!!!!!!!

Én majd csak fél kettõ után érek a csarnokhoz.
Hege eto
Az visszajött a Fradi debreceni buktájával, és az ETO Újvárosi gyõzelmével.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
oks P
Nem nem tudok hol aludni, hanem még nem tudom, hol fogok😉