Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sportEljött az idõ. Május 13-án a Gyõr Podgoricán kezdi a KEK-döntõt, míg a Ferencváros Budapesten játszik elõször az EHF-kupa fináléjában
Tovább»http://www.sportforum.hu
filózok kirakjak-e szülinapi képet, hogy megismerjetek.
Melegítõben megyek :-)
a fodrász meg jó megnyírt P
Hege, Ti meg vigyázzatok magatokra. ..ja, és gyõzzetek, ha már ottjártok.
Én 2tõl letudok egy minõségbiztosítás vizsgát, aztán zúzás haverékhoz, és pár grillcsirke és bodza társaságában nagyestig meccsbámolás on tévé...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
és nem tudom mit akarsz a pont pont pont helyére írni, így nem tudom ki találni egyre gondolunk e...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Holnap Zõd Ormány, 13-óra!! Az érintetteknek a jegyet viszem!!
illetve, hogyha a lágymányosi hídon jövünk be akkor nagyon közel van
Vágóhid u. 7
én józan maradok, remélem a meccs megrészegít
most nem tippelünk?
Kérnék egy részletes beszámolót a topiktalálkozóról! Különös részletességgel a motiválódás szakaszairól, valamint annak a módjáról. (Könyörgök maradjon valaki józan!)Isthyre ebben a kérdésben nem számíthatok<#mf1>#mf1>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
akkor épp nem, remélem most igen 😄
Az üdítõre nem kaptam konkrét választ, de elképzelhetõ, hogy nem, mivel dobálni lehet vele. Erre feltehetõen csak a helyszínen kapunk választ.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Tehát akkor többiek mikor jönnek oda?
Közben meg mi is döntünk, bodzát magunkba! <#vigyor>#vigyor><#pias>#pias>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Részemrõl semmi akadálya, hogy a Nagyvárad tér felé menjünk.
A telefonszámok ismeretérõl nincs infóm. 😊 (mármint arról, hogy kiét tudod)
Most éppen utálom a Fradi csarnokot!!!<#boxer>#boxer><#csodalk>#csodalk><#szomoru1>#szomoru1><#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
De vannak helyzetek, amikor változtatni kell!😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
1. Akkor minket a buszmegállónál vártok?
2. tudok a csajok illetve hölgyek telefonszámát?
3. Akkor megoldható hogy a Nagyvárad tér fele menjünk?
Ott ha tartozik a szobához parkoló elvileg meg tudnám oldani lehet az ingyenes és õrzött parkolást. És két megálló a Népliget.
És megerõsítem megint: 2körül már a csarnokban kellene lenni.
Passz!!
Elõször felveszem Kalózt, majd elmegyünk a busz PU-ra. Papírforma szerint 10:55-kor befut(nak) az utolsó felszálló(k). Rövid ismerkedés után ca. 11:15-kor nekiindulunk a Nagyfalunak. Az én privát Bahor Mse-m útmutatásával (meg némi mûholdas támogatással) odaérünk valahova. Közben telefonon meg tudjuk beszélni az optimális kikötõt, ahova le tudjuk horgonyozni a jármûvet. Utána irány a Fradista Elefánt! 😊 Ez már jóval Isthy csapszékfoglalója után lesz, szerintem úgy 13:00 körül. Onnantól már várhatóan közösségi program lesz... 😊 (régebben szeszkonferenciának hívtuk)
nekünk mint írtam a nagyvárad tér felé kéne tendálnuk, ugye mégsem mehetek cuccostul a mecsre
Nemakarok okoskodni, <#ejnye1>#ejnye1> de 1-2 dolog! A meccs ugye 16,15-kor kezdõdik, nekünk 14,15-kor tutira a csarnokban kell lennünk, vagy elõbb ahhoz, hogy normális helyre letudjunk ülni! Szerintem, mint Isthy javasolta az Orczy térnél lévõ Zöld Elefánt nevü mûintézményt meglátogathatnánk! De megbeszélhetjük azt is, hogy a Kismartoni, Kõbányai út sarkán a csarnoknál találkozhatnánk és onnan kb 4-megálló 28-as vilivel az Orczy tér! Mondjujk 12,30, vagy 13-óra körül! Ez csak az én elgondolásom!
Holnap nemtudom, hogy mennyire tudok gépközelben lenni, de telefonon utolérhetõ leszek!! Monti, Stanley jegyeit viszem!!!!!!!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!