Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenezt úgy, hogy mostanában Fannit nem láttam játszani. De majd a válogatottösszetartáson kiderül ki van jobb formában, amit Orsiból láttam ellenünk, abból azt mondom Õ a tuti egyik. De Melinda is odaérhet,na meg NAGY IVETT 😄DD

Mindenestre Era helyzetfelismerései elismerésre méltóak, volt egy jókis gyorsan elvégzett szabaddobása, meg ez az uccsó gól- nem elõször- kár hogy ezt nem adták meg 😞 Meghát ezenkívül voltak szép lerohanásai. 😊

MEgnéztem reggel az ETO meccset, reménykedtem hogy Szemi legalább egy hetest fog, de nem 😞 majd a visszavágón. Viszont Bradeanu feltámadt az utóbbi gyengébb meccsek után 😊 Le a kalapom az ETO szurkolók elõtt, tök jól szóltak!
Grat nekik is!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ez alap! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze, de a rutin és a tapasztalat miatt én nagy elõnyben voltam. Már nem elõször csináltam ilyet! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elõbb-utóbb megpróbáljuk majd idecsalni Helgát is. Türelem, Helgát terem! <#nyes>

"ERÁ-t a válogatottba! 😄D"

Látom megviselt az utazás! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Egyértelmû! 😊))
De azért az EHF-et nagyon megérdemelnék 😊
Hej, bárcsak nálunk is lenne ilyen hangulat mostanában, ha más nem jövõre tõlünk is szívesen látnék egy EHF döntõ elsõ meccsében gyõzelmet, és hasonló szurkolást 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
András szavai a meccs után, a riporter kérdésére, hogy elég lehet-e az 1 gólos elõny:

"Nem érdekel a visszavágó, annak nagyon örülök, hogy itt most nyertünk!"

Tanulságos és megszivlelendõ szavak több szempontból és több edzõnek is.

DUNAFERR FOREVER!!!

"Bármi lessz is a bajnoki és a kupadöntõ eredménye, én már most leveszem nemlétezõ kalapomat Lányaink és Németh András elõtt!"

CSATLAKOZOM!!!!

SomogyiG
Ez közel akkora tett volt, mint a Lányok menetelése az EHF-ben! <#nyes>

ERÁ-t a válogatottba! 😄D Tõled ilyet hallani (olvasni)!!! <#csodalk>

De maximálisan egyetértek!!! <#worship>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Hajrá Kohász!😊))

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

"3 perccel elõttem ment el a 20.30-as"
Látod Isthy jobban fut, Õ elérte a vonatot! Najó, csak vicc! Örülök, hogy rendben hazaértél!!!

na én most értem haza 😞 3 perccel elõttem ment el a 20.30-as, a 21.25-ös meg mûszaki okok miatt 22kor indult 😊

Örülök, hogy végre mindenkit ismerek személyesen is, nagyon jól éreztem magam. Annak ellenére hogy Fradi meccsen voltunk 😉)))
Sajnálm a Fradit mert ha nem szerda-szombat ritmusban kellett volna legalább az uccsó két hetet játszaniuk, akkor simán 5-el verik ezt a csapatot, és több esélyük van a bajnokság megnyerésére is.
De én így is bízom bennük, és szurkolok nagyon, a karkötõm mostmár kötelez 😉))
És Heli miatt is, aproõó, hol van Helga? 😊))

Köszönök mindenkinek mindent 😊

ERÁ-t a válogatottba! 😄D

kaloz174
Na, ez szép!!! <#conf>

A bíró elvette a labdát szabálytalanság miatt a Podravkától, szabad a Fradinak, és Era két lépésel elõrébb indította a labdát, ezért visszafújta a támadást a hazai pálya elõnyeit nyújtó Román bíró!!

kaloz174
Kiderül a felvételbõl, miért nem adták meg Era gólját a végén?

András így örült Lulu góljának!!

Megnézvén a meccs felvételét, hát piszok nagy durvaságokat produkált a Podravka!!!

Isthy
Az a baj, hogy már nem tudják hová áthelyezni a meccset, mert a szlovák és román válogatottaknak menni kell haza az EB selejtezõkre a 20-a utáni héttõl. Az EHF keze is benne van a dologban azzal, hogy elõrébb hozták az EB selejtezõket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Igazat kell adnom Laurencz Lászlónak, aki a Gyõr meccs után elmondta, hogy a szöv,-nek valahogy megkéne oldani a szerdai meccs idõpontjának áthelyezését, mert ez tényleg nagyon sok a csapatoknak!!!

Isthy
Úgy látom sokkoltam a szervert! ;-))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy legyen! ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Hevenyészve feltettem néhány képet ide a galériámba
Természetesen bõvülni fog a "tárlat", mihelyst találok felrakásra alkalmasat...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
amúgy lõttem ma pár képet, ami Stanley-nek várhatóan tetszeni fog 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Köszi!
Így is lehet! <#taps> A többi edzõnek meg példát lehetne venni! (Már akiket illet.)

Isthy
Igen, közben olvastam! Gratula nekik! <#taps>

Olvastam mást is:
Kiskunhalas-Cornexi 36-30 (20-13)!!!
Csak gratulálni tudok Zsiga Gyulának, kezd beérni halasi munkássága! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
meg 23-án 😉

kaloz174
"Ingyenes a Cornexi utolsó bajnokija

Meglepõ gyõzelmek a nõi bajnokságban

Ma, 22:20, Forrás: SportFórum.hu

Nem várt meglepetést ért el a nõi kézilabda bajnokság rájátszásában a Vasas és a Kiskunhalas

Zsiga Gyula együttese a Cornexit gyõzte le nagy arányban, 36-30-ra, míg a Vasas Vásárhelyen diadalmaskodott, 24-23-ra.

Az középmezõnyben a Cornexi az ötödik helyen áll 11 ponttal, a 10 pontos Halas, és a 8 pontos Vasas elõtt. A következõ fordulóban Székesfehérvárra látogat a Hódmezõvásárhely (május 17-én, a belépés ingyenes), míg a Vasashoz a Kiskunhalas együttese érkezik a hét végén.

Nõi NBI, 5-8. helyért:

Hódmezõvásárhely - Vasas: 23-24 (16-10)
Kiskunhalas- Cornexi-Alcoa: 36-30 (20-13) "

sportforum.hu

Elmondta, hogy szerinte a csapata megtanult gyõzni, és nagyon örül, hogy nekik sikerült legyõzni a Podravkát!!! Sajnos az erõltetett menet meglátszik a csapat kondiján! A rip. kérdezte, hogy megszid ja e , a védõket és a kapusokat, erre András válasza " nekem nincs olyan eredmény amiért ezt a társaságot megszidnám" kb ennyi.

kaloz174
Egyébként a gyõri szurkolókat nagyon jól lehetett hallani a TV-közvetítésben, szerintem!

Isthy
Sajnos valóban nagyon látszott rajtuk a fáradtság és ez eredményezte a koncentrációhiányt és a több hibát. A védekezésben sem tudtak úgy mozogni ahogy kellett volna és emiatt a sok kapott gól. De küzdenitudásból ismét jelesre vizsgáztak!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Isthy!
A fiúk megnyerték a bronzot! <#taps> Hallottad már?

kaloz174
Mit mondott?
Egyébként hazafelé beszélgettünk róla, mennyire emberségesen bánt azzal a Kamper Olcsával, aki éppen elõtte nem a legjobb megoldást választotta!

kaloz174
Örülök,hogy rendben hazaértél szülõvárosomba!😊
Nagyon szépen köszönöm, hogy engem is vittél-hoztál! <#worship>

Nekem nagyon szimpatikus Németh András nyilatkozata a meccs után, nagyon dicséri csapatát, joggal!!

kaloz174
Ennek feltétele azért, hogy minél több ilyen meccs is legyen!
Hajrá magyarok!!!😊

Isthy
Sztem Pesten bolyong az éjszakában és Netcafét keres! <#wink><#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem is jól sikerült a topictali! Ez meglátszott és hallatszott is rendesen a Zöld Elefántban a hangzavaron és a bodzakollekción, valamint a meccsen is, együttesen sikerült kiszurkolnunk a gyõzelmet.
Minél több ilyen hangulatú topictalit kívánok magunknak! <#eljen><#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
#24000 😊

Isthy
Semmi baj! Hiába no, ez a népszerûség átka! <#wink> Majd 20-án bepótoljuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sikeresen hazaértem én is. Gratulálok a Fradinak a Fradi szív megint gyõzelemre vitte õket, noha nagyon fáradtak voltak és sokat hibáztak. <#taps>
Gratulálok a Gyõrnek is! <#taps> Ezzel szinte kezükben a KEK serleg, itthon simán behúzzák a gyõzelmet és az elsõ nemzetközi kupagyõzelmüket.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Szervusztok!
Én is hazaértem, még éppen láttam az ETO meccsének utolsó perceit. Nagyon jó eredmény a döntetlen, ezt a KEK-et már csak elveszteni nehéz, megszerezni nem kunszt.
A csapatom ma hatalmasat küzdött, hogy legalább + legyen az eredmény. Andorka "úr" már megint nagyot "segített" rajtunk e kedves román birópáros küldésével. Csak egyszer érhetnénk meg azt, hogy semlegeset fújnak a mi meccsünkön. Nem kell hazai pálya!!! Csak legalább itthon ne fújnának ellenünk...!
Nagyon meglátszott a lányokon ez az eszméletlen teher, amit a bajnoki rájátszás és az EHF menetelés jelent. Szinte mindnyájan leamortizálódtak már, ennek ellenére utolsó csepp erejükig harcolnak... Csak sajnos ilyenkor már nem megy úgy az összpontosítás, mint ha heti egy meccses ritmusban kéne játszani egy langyos bajnokságban.
Bármi lessz is a bajnoki és a kupadöntõ eredménye, én már most leveszem nemlétezõ kalapomat Lányaink és Németh András elõtt!

kaloz174
Annyira sikeresen, hogy már az ETO meccsét is láttam!😊
Remélhetõleg Gábor is már hazaért, csak nem ér rá!

Látom sikeresen hazaértél, szerintem SomogyiG-is már hazaért. Isthy is pillanatokon belül megérkezik családi fészkébe!
Én jóléreztem magam az biztos, remélem a többiek is!!!

kaloz174
Ok!😊 Remélem, sikerül bepótolni!😊 De lagalább találkoztunk!😊)

kaloz174
Szép számmal összejöttünk, szurkoltunk is becsülettel!😊) Sikerült a Fradinak kiszurkolni a gyõzelmet! Szerintem ez most tõlük nagyon dícséretes teljesítmény volt.
Gratulálok mindkét kupacsapatunknak! <#taps><#taps>

ps: vajon Breki hogy bírja sg.fórum nélkül?😊)

Remekül sikerült szerintem a topik tali, persze nemis lehetett másként, ha kedves emberek jönnek össze!
Remek volt a hangulat a csarnokban, és megint az a Fradi szív hajtotta a lányokat! A Horvát szurkolók rendesen adtak a maláta szörpnek, és ennek megfelelõen, nem túl sportszerûen viselkedtek!!!
Nagy GRATULA a FRADINAK a tisztességes helytállásért!!!

Szintén GRATULÁLNÉK a GYÕRNEK a remek 2.-félidõhöz!! Érik a KEK gyõzelem!!!

Athletic  Bilbo
Szép volt ETO!!!

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

VMan
Kaloz, Mse, és Isthy, bocs hogy csak úgy elmentem, de mennem kellett mert négyen vártak rám. a Dunaferr-DVSC-n bepótolhatjuk a társalgást 😊

kaloz174
Mindenkinek eredményes szurkolást!!!!!!!

kaloz174
Irány a Zöld Elefánt!!!😊))

kaloz174
Akkor HAJRÁ MAGYAROK!!!
Ha minden igaz, pillantokon belül itt van SomogyiG!😊