Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenestre Era helyzetfelismerései elismerésre méltóak, volt egy jókis gyorsan elvégzett szabaddobása, meg ez az uccsó gól- nem elõször- kár hogy ezt nem adták meg 😞 Meghát ezenkívül voltak szép lerohanásai. 😊
MEgnéztem reggel az ETO meccset, reménykedtem hogy Szemi legalább egy hetest fog, de nem 😞 majd a visszavágón. Viszont Bradeanu feltámadt az utóbbi gyengébb meccsek után 😊 Le a kalapom az ETO szurkolók elõtt, tök jól szóltak!
Grat nekik is!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
"ERÁ-t a válogatottba! 😄D"
Látom megviselt az utazás! <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
De azért az EHF-et nagyon megérdemelnék 😊
Hej, bárcsak nálunk is lenne ilyen hangulat mostanában, ha más nem jövõre tõlünk is szívesen látnék egy EHF döntõ elsõ meccsében gyõzelmet, és hasonló szurkolást 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"Nem érdekel a visszavágó, annak nagyon örülök, hogy itt most nyertünk!"
Tanulságos és megszivlelendõ szavak több szempontból és több edzõnek is.
DUNAFERR FOREVER!!!
CSATLAKOZOM!!!!
ERÁ-t a válogatottba! 😄D Tõled ilyet hallani (olvasni)!!! <#csodalk>#csodalk>
De maximálisan egyetértek!!! <#worship>#worship>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Látod Isthy jobban fut, Õ elérte a vonatot! Najó, csak vicc! Örülök, hogy rendben hazaértél!!!
Örülök, hogy végre mindenkit ismerek személyesen is, nagyon jól éreztem magam. Annak ellenére hogy Fradi meccsen voltunk 😉)))
Sajnálm a Fradit mert ha nem szerda-szombat ritmusban kellett volna legalább az uccsó két hetet játszaniuk, akkor simán 5-el verik ezt a csapatot, és több esélyük van a bajnokság megnyerésére is.
De én így is bízom bennük, és szurkolok nagyon, a karkötõm mostmár kötelez 😉))
És Heli miatt is, aproõó, hol van Helga? 😊))
Köszönök mindenkinek mindent 😊
ERÁ-t a válogatottba! 😄D
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!
Természetesen bõvülni fog a "tárlat", mihelyst találok felrakásra alkalmasat...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Így is lehet! <#taps>#taps> A többi edzõnek meg példát lehetne venni! (Már akiket illet.)
Olvastam mást is:
Kiskunhalas-Cornexi 36-30 (20-13)!!!
Csak gratulálni tudok Zsiga Gyulának, kezd beérni halasi munkássága! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Meglepõ gyõzelmek a nõi bajnokságban
Ma, 22:20, Forrás: SportFórum.hu
Nem várt meglepetést ért el a nõi kézilabda bajnokság rájátszásában a Vasas és a Kiskunhalas
Zsiga Gyula együttese a Cornexit gyõzte le nagy arányban, 36-30-ra, míg a Vasas Vásárhelyen diadalmaskodott, 24-23-ra.
Az középmezõnyben a Cornexi az ötödik helyen áll 11 ponttal, a 10 pontos Halas, és a 8 pontos Vasas elõtt. A következõ fordulóban Székesfehérvárra látogat a Hódmezõvásárhely (május 17-én, a belépés ingyenes), míg a Vasashoz a Kiskunhalas együttese érkezik a hét végén.
Nõi NBI, 5-8. helyért:
Hódmezõvásárhely - Vasas: 23-24 (16-10)
Kiskunhalas- Cornexi-Alcoa: 36-30 (20-13) "
sportforum.hu
DUNAFERR FOREVER!!!
A fiúk megnyerték a bronzot! <#taps>#taps> Hallottad már?
Egyébként hazafelé beszélgettünk róla, mennyire emberségesen bánt azzal a Kamper Olcsával, aki éppen elõtte nem a legjobb megoldást választotta!
Nagyon szépen köszönöm, hogy engem is vittél-hoztál! <#worship>#worship>
Hajrá magyarok!!!😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Minél több ilyen hangulatú topictalit kívánok magunknak! <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Gyõrnek is! <#taps>#taps> Ezzel szinte kezükben a KEK serleg, itthon simán behúzzák a gyõzelmet és az elsõ nemzetközi kupagyõzelmüket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én is hazaértem, még éppen láttam az ETO meccsének utolsó perceit. Nagyon jó eredmény a döntetlen, ezt a KEK-et már csak elveszteni nehéz, megszerezni nem kunszt.
A csapatom ma hatalmasat küzdött, hogy legalább + legyen az eredmény. Andorka "úr" már megint nagyot "segített" rajtunk e kedves román birópáros küldésével. Csak egyszer érhetnénk meg azt, hogy semlegeset fújnak a mi meccsünkön. Nem kell hazai pálya!!! Csak legalább itthon ne fújnának ellenünk...!
Nagyon meglátszott a lányokon ez az eszméletlen teher, amit a bajnoki rájátszás és az EHF menetelés jelent. Szinte mindnyájan leamortizálódtak már, ennek ellenére utolsó csepp erejükig harcolnak... Csak sajnos ilyenkor már nem megy úgy az összpontosítás, mint ha heti egy meccses ritmusban kéne játszani egy langyos bajnokságban.
Bármi lessz is a bajnoki és a kupadöntõ eredménye, én már most leveszem nemlétezõ kalapomat Lányaink és Németh András elõtt!
Remélhetõleg Gábor is már hazaért, csak nem ér rá!
Én jóléreztem magam az biztos, remélem a többiek is!!!
Gratulálok mindkét kupacsapatunknak! <#taps>#taps><#taps>#taps>
ps: vajon Breki hogy bírja sg.fórum nélkül?😊)
Remek volt a hangulat a csarnokban, és megint az a Fradi szív hajtotta a lányokat! A Horvát szurkolók rendesen adtak a maláta szörpnek, és ennek megfelelõen, nem túl sportszerûen viselkedtek!!!
Nagy GRATULA a FRADINAK a tisztességes helytállásért!!!
Szintén GRATULÁLNÉK a GYÕRNEK a remek 2.-félidõhöz!! Érik a KEK gyõzelem!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]