Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no és vajon mennyit ér nekik ha kizárják õket....
10-9
7-7
23perc
8-7
A Cori 4+2-es védekezése meglepte a Halast az elején, fõleg, hogy szinte inkább kettõs emberfogásos volt ez a védekezés. 3-1-re és 5-2-re vezetett a Cori. Azután megtalálta az ellenszert a Halas és kiegyenlítettek, majd a 12. percre 6-5-re át is vették a vezetést. Majd elmentek 10-7-re, ekkor Edina idõt kért és üvöltve, hadonászva osztotta csapatát. Foganatja nem sok lett mert a Halas tartotta elõnyét, sõt a 25. percben 15-10 lett. Ekkor két halasi labdaeladás és 15-12 lett, Gyula azonnal idõt kért. Meg is lett az eredménye, a Halas bravúros utsó 4 és fél percet produkált (5-1) és a félidõ így 20-13 lett.
A Corinak alig vannak átlövései, sokat erõltetik a bejátszásokat és sok hiba csúszik ebbe, amibõl a Halas rendre leindította õket, a jobbszélsõ Koroknai 6 gólt lõtt a félidõig. Sugár Timi védett egy 7-est, de azon kívül bizony nagyon nem ment neki a védés. A Halasban sokkal jobb a védekezés és Vörös is sokkal jobban véd, mint Timi.
DUNAFERR FOREVER!!!
21-perc
7-6
6-4
18perc
7-4
6-3
4-1
9perc
5-2
3-1
mind a 3 krim gólt desperanko szerezte
Krim - Viborg HK
DUNAFERR FOREVER!!!
viszont, hogy elfelejtettem, hogy a Fradi és a Eto ellen is 7-ek döntöttek és ugyan abban a sorrendbe dobták és Gin is mindkét alaklommal 2 védet....
Nem lesz jó vége, ha így kifacsarják a "lányokat"...
Forrás: Presstige Média
Számtalan példája van annak, hogy egy jó edzõ, akinek van szeme, és bátorsága bizony csodákat képes mûvelni a fiatal és még rutintalan játékosok lelkivilágával! Eltudja velük hitetni, hogy feltudják venni a versenyt bárkivel, ha hisznek magukban, és keményen dolgoznak is mellé!
Az csak hab a tortán, ha az edzõ csapata még 1-2 rutinos, és jólképzett játékossal is rendelkezik!
Tényleg nemakarom bántani Edina asszonyt, de 1-2 kollégájától tanulhatna!
Bizony szerencsére van jópélda a magyar sportban!!!
Szerintem a Cori játékosai, ennél sokkal többre hivatottak!!!
Egy ilyent alkalmaztak anno egy Zsiga Gyula helyett! Amikor már kezdett beérni Zsiga munkájának gyümölcse, gyorsan kirúgták egy edzõi Niemandért. Az EHF kupát legalább annyira köszönhetik Gyulának, mint amennyire köszönték annak, akinek nem sikerült elrontania annyi idõ alatt az elõdje munkáját. Ami azóta történt, az már valóban Edina asszony munkássága!
Bocsi, de ez már nagyon kikivánkozott belõlem!
Edinának az tudom javasolni, hogy vegye elõ a 3. borítékot.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Gyulát kedvelem, de azért HAJRÁ VASAS!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Húúú de rosszindulatú vagyok!!
Remélem azért sikerült megbirkóznod vele!
DUNAFERR FOREVER!!!
A 2002-es MK meccsek hangja kicsit halk és az elején a VHS szalag hibája miatt vannak kisebb képhibák, de nem vészes a dolog.
Amúgy meg ma 16:15-tõl nõi BL döntõ elsõ meccs: Krim-Aalborg
Sztem itt senkinek nem kell mondanom, hogy kinek fogok szurkolni ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
"Bár ezt nem volt nehéz a méretét tekintve ;-)))"
Miértnem kértél Görögsalátát!!!<#lookaround>#lookaround><#szomoru1>#szomoru1><#papakacsint>#papakacsint>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Na sebaj, ennyi belefér 😊
Mondjuk én már átéltem ilyen hangulatot és szurkolást nem egyszer és asszem a Hypo és a Krim elleni otthoni BL meccsek hangulata a Jégcsarnokban ezt is felülmúlta. Azért az ilyenekbõl sosem elég és legyen igazad! Bár sajnos ez a mostani szurkolótábor nagyon messze van az akkoritól nagyon sok tekintetben...
DUNAFERR FOREVER!!!