Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10-10

off
no és vajon mennyit ér nekik ha kizárják õket....

9-8
10-9

Reggina-Juventus 0-2 off.

nem semmi meccs lehetett.

22perc
7-7
23perc
8-7

Isthy
Akkor az elsõ félidõrõl:

A Cori 4+2-es védekezése meglepte a Halast az elején, fõleg, hogy szinte inkább kettõs emberfogásos volt ez a védekezés. 3-1-re és 5-2-re vezetett a Cori. Azután megtalálta az ellenszert a Halas és kiegyenlítettek, majd a 12. percre 6-5-re át is vették a vezetést. Majd elmentek 10-7-re, ekkor Edina idõt kért és üvöltve, hadonászva osztotta csapatát. Foganatja nem sok lett mert a Halas tartotta elõnyét, sõt a 25. percben 15-10 lett. Ekkor két halasi labdaeladás és 15-12 lett, Gyula azonnal idõt kért. Meg is lett az eredménye, a Halas bravúros utsó 4 és fél percet produkált (5-1) és a félidõ így 20-13 lett.
A Corinak alig vannak átlövései, sokat erõltetik a bejátszásokat és sok hiba csúszik ebbe, amibõl a Halas rendre leindította õket, a jobbszélsõ Koroknai 6 gólt lõtt a félidõig. Sugár Timi védett egy 7-est, de azon kívül bizony nagyon nem ment neki a védés. A Halasban sokkal jobb a védekezés és Vörös is sokkal jobban véd, mint Timi.

DUNAFERR FOREVER!!!

7-5
21-perc
7-6

16perc
6-4
18perc
7-4

14perc
6-3

6perc
4-1
9perc
5-2

4perc 2-1
3-1
mind a 3 krim gólt desperanko szerezte

2-0

2perc 1-0

Ugyankérem!!!<#vigyor2><#nyes>

ok, de élõben is figyelhetõ a cl oldalán, bár én sajnos nem tudom élvezni, mert nekem ahhoz lassú a nettem 😞

Ha tudod írdbe az eredményt légyszives, Köszi!!

És akkor ez a mérkõzés is elkezdõdött.
Krim - Viborg HK

Isthy
Persze!

DUNAFERR FOREVER!!!

Majd beszámolsz róla?<#whatever>

Isthy
Bizony a két edzõ nem egy kategória! Huh de finoman fogalmaztam...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
És még engem neveznek egyesek mázlistának! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nemsokára 16.00-tól megnézem a Halas TV-n a meccset. Ahogy látom megint nem a legjobb az adás, de nézni lehet. Majd figyelem Edina ténykedését ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

No már a játékosok is érzik, hogy nagyon a tudásuk alatt szerepelnek.

No igen olyan játékos állománnyal a 4 között lett volna a helyük..... szerintem.

Á nem csak kíváncsi 😊)

Nem bírtam ki hajnalban bele néztem, így már tudom... nem vészes ... (az annál inkább, hogy késve indultam, de ahogy láttam nem mértek sehol....)
viszont, hogy elfelejtettem, hogy a Fradi és a Eto ellen is 7-ek döntöttek és ugyan abban a sorrendbe dobták és Gin is mindkét alaklommal 2 védet....

A piszkok.... én csak jövõ hét folyamán szánom rá magam, hogy megnézzem....

Ezzel nagyon sokan így vannak, csak éppen az illetékesek nem képesek semmit csinálni... 😞
Nem lesz jó vége, ha így kifacsarják a "lányokat"...

<#mf1><#taps>

No akkor jó, hogy mindenki hazaért!

Kenyeres Fanni, a Cornexi balszélsõje: "Teljes motivációs hiány volt érzékelhetõ a csapatnál, ráadásul sokan átlagon aluli teljesítményt nyújtottak a mai mérkõzésen. Sem védekezésben, sem pedig támadásban nem mûködött ma csapatként a Cornexi, ami teljes mértékben elfogadhatatlan. Ilyen nagyarányú vereséget nem szenvedhetünk el a Kiskunhalas otthonában, akárhonnan nézzük ezt a teljesítményt, méltatlan a Cornexihez. Ezen mindenkinek el kell gondolkodnia. Természetesen összeszedjük magunkat, hiszen az utolsó, fehérvári mérkõzésünket meg kell nyernünk."

Forrás: Presstige Média

Szóval azaz igazság, hogy tényleg nagyon meglátni egy csapaton, az edzõi munkát!
Számtalan példája van annak, hogy egy jó edzõ, akinek van szeme, és bátorsága bizony csodákat képes mûvelni a fiatal és még rutintalan játékosok lelkivilágával! Eltudja velük hitetni, hogy feltudják venni a versenyt bárkivel, ha hisznek magukban, és keményen dolgoznak is mellé!
Az csak hab a tortán, ha az edzõ csapata még 1-2 rutinos, és jólképzett játékossal is rendelkezik!
Tényleg nemakarom bántani Edina asszonyt, de 1-2 kollégájától tanulhatna!
Bizony szerencsére van jópélda a magyar sportban!!!
Szerintem a Cori játékosai, ennél sokkal többre hivatottak!!!

SomogyiG
Affene! Tegnap nem jutott eszembe az a szó, amivel jellemezni lehet egyértelmûen Edina asszony tevékenységét a francia válogatott mellett. Hadtápos.
Egy ilyent alkalmaztak anno egy Zsiga Gyula helyett! Amikor már kezdett beérni Zsiga munkájának gyümölcse, gyorsan kirúgták egy edzõi Niemandért. Az EHF kupát legalább annyira köszönhetik Gyulának, mint amennyire köszönték annak, akinek nem sikerült elrontania annyi idõ alatt az elõdje munkáját. Ami azóta történt, az már valóban Edina asszony munkássága!

Bocsi, de ez már nagyon kikivánkozott belõlem!
Edinának az tudom javasolni, hogy vegye elõ a 3. borítékot.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Énis!!!!

VMan
jó lesz biztos, megyek is meglesni 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Pénteken. a Vasasnak is fel kell kötni a gatyáját, a Halas ellen, hiába hazaipálya!!!!
Gyulát kedvelem, de azért HAJRÁ VASAS!!

Kiváncsi leszek, az õrangyal, még meddig tart ki mellette!!!

A kemény munka meghozta gyümölcsét!!

Tízzel is vezetett a Halas!
egészen a Fradi csarnokig, hogy megkeresse "hol van Helga"?! 😊))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Szerintetek Edina, a Halas meccs után hova szaladhatott mérgébe, mert a Vasas meccs után csak a csarnokból ki!!!

Húúú de rosszindulatú vagyok!!

Azon a mennyiségen, egy kecske elvérzett volna, tuti !!!<#wink><#hehe><#circling>

Isthy
Ha azt kértem volna, akkor lehet, hogy még a vonaton is hazáig kitartott volna! <#wink><#vigyor>

Remélem azért sikerült megbirkóznod vele!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Monti!

A 2002-es MK meccsek hangja kicsit halk és az elején a VHS szalag hibája miatt vannak kisebb képhibák, de nem vészes a dolog.

Amúgy meg ma 16:15-tõl nõi BL döntõ elsõ meccs: Krim-Aalborg
Sztem itt senkinek nem kell mondanom, hogy kinek fogok szurkolni ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Mi meg, hogy izgultunk!!!<#buck><#szomoru1><#vigyor><#vigyor>

"Bár ezt nem volt nehéz a méretét tekintve ;-)))"

Miértnem kértél Görögsalátát!!!<#lookaround><#szomoru1><#papakacsint>

Isthy
Én sem futottam, hanem csak gyalogoltam és ez olyan jól sikerült, hogy a váróteremben még a pizzát is simán befalatoztam. Bár ezt nem volt nehéz a méretét tekintve ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

jó, Slagelse ellen, mikor tízzel mentünk a jégcsariban, nem volt rossz, meg MKB (Fotex) meccseken, de azért én azt kívánom, hogy a kis beton újvárosi csariban jövõre, EHF döntõn legyen ilyen hangulat. NA meg mondjuk, Fradi, ETO, Debrecen, Cori elleni meccsen 😄DDD (Bár ezeken úgysem vagyok ott 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

de én nem futottam, hanem Stanleyvel szépen sétáltunk a buszpu.-hoz, abban a hiszemben, hogy nekem 21kor indul a buszom 😄
Na sebaj, ennyi belefér 😊

Isthy
Remélem vágyaid valóra válnak.
Mondjuk én már átéltem ilyen hangulatot és szurkolást nem egyszer és asszem a Hypo és a Krim elleni otthoni BL meccsek hangulata a Jégcsarnokban ezt is felülmúlta. Azért az ilyenekbõl sosem elég és legyen igazad! Bár sajnos ez a mostani szurkolótábor nagyon messze van az akkoritól nagyon sok tekintetben...

DUNAFERR FOREVER!!!