Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Szerintem valaki súgott Neki, mert engem is felismert, feltéve, hogy nem kevert össze valakivel?! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
Természetesen tartom magam a jövõben ahhoz, hogy ez itt egy sportfórum, de azért adjuk meg mindenkinek ami neki jár.. 😉 Nemigaz?! 😊)))

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Hehe.. 😄D Mondjuk kitaláltam! 😄D

honnan tudod melyik vagyok én ;DDDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ejnye kedves topictárs! Ez itt sportfórum! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Biztos voltam benne, hogy a vitatkozási techikára vonatkozód nem fogod kihagyni! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Megértem a kíváncsiságodat.. 😉

Táncos ETO
Mesi Te látom figyelsz.. 😄D

Megyek, megyek, de sztem annak szurkolok, akiknek mindig;-))))

Isthy
Én a képen közvetlenül jobbról meletted álló hölgyre gondoltam. Ezek szerint õ szokott fórumozni a Dferr oldalon. Priviben majd írd meg légyszi milyen nickkel.

DUNAFERR FOREVER!!!

az irodait nem értem....ott ki a nõ? 😄 és mijaz hogy hülye nõ? olyan nincs 😊
És it lép életbe a vitatkozási technkák kulcs igazsága 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

aki szokott fórumozni, õ a Dunaferr drukker, meg a másikuk is nem?
Vagy már megint nem figyeltem, pedig én már taliztam velük máskor is 😄DDD
Ha így könnyebben beazonosítható, akkor zöld elefántban akinek tudtam a nevét, õ szokott a dferrfórumon jelen lenni, a másikuk nem 😊

SomogyiG
ON

NÉHÁNY GONDOLAT A FÉRFI-NÕI KAPCSOLATOKRÓL

A SZERELEM MATEMATIKÁJA

Eszes pasi + eszes nõ = románc
Eszes pasi + hülye nõ = viszony
Hülye pasi + eszes nõ = házasság
Hülye pasi + hülye nõ = terhesség

IRODAI MATEMATIKA

Eszes fõnök + eszes alkalmazott = profit
Eszes fõnök + hülye alkalmazott = termelés
Hülye fõnök + eszes alkalmazott = elõléptetés
Hülye fõnök + hülye alkalmazott = túlórázás

VÁSÁRLÁSI MATEMATIKA

Egy férfi két dollárt fizet egy egydolláros árucikkért, amire szüksége van.
Egy nõ egy dollárt fizet egy kétdolláros árucikkért, amire nincs szüksége.

STATISZTIA

Egy nõt addig aggaszt a jövõ, amíg férjhez nem megy.
Egy férfit sohasem aggaszt a jövõ, amíg meg nem nõsül.

Siker

Sikeres az a férfi, aki többet keres, mint amennyit a felesége el tud költeni.
Sikeres az a nõ, aki ilyen férjet talál.

BOLDOGSÁG

Ahhoz, hogy boldogok legyünk egy férfival,sok megértés és kevéske szeretet kell. Ahhoz, hogy boldogok legyünk egy nõvel,sok szeretet kell és az, hogy meg se próbáljuk megérteni õt.

HOSSZÚ ÉLET

A nõs férfiak tovább élnek, mint a nõtlenek, de szívesebben halnak meg.

VÁLTOZÁSRA VALÓ HAJLANDÓSÁG

Amikor egy nõ férjhez megy, azt várja,hogy a férje majd megváltozik,de a férj nem változik meg.
Amikor egy férfi megnõsül, azt várja, hogy a felesége sohasem fog megváltozni, ámde megváltozik.

VITATKOZÁSI TECHNIKÁK

Minden vitában a nõé az utolsó szó. Bármit is mond a férfi ezt követõen,az már egy következõ vita kezdete.

OFF

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Csak nem pont az a hölgy nem szokott fórumozni, aki a kettõjük közül a szurkolótársam a kedvenc csapatunknál?

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
SomogyiG-t abszolút így képzeltem, ahogy a képen látom.. 😉

Táncos ETO
Szép dolog az összetartás! 😊
Legközelebb gyertek a Gyõrnek szurkolni, mondjuk szerdán.. 😄DD

szerintem jöhet- de ma én nagyon renitens vagyok 😊))

szerintem egyikõjük nem is szokott fórumozni 😊De a másikuk az én "hátvédem" ha bántanak 😊)))

Isthy
Igen, eltaláltad. A #24189-esen a 11-bõl 9-en ennek a topicnak a lakói vagyunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ejnyeee!!! No de kedves hölgyem! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Ez a szép nagy kép Rólatok készült, kedves fórumozó 'bajtársak'?! 😉
Tök jó, mi mindenre képes a kézilabda!!! 😊)

SomogyiG
Hehehe!

Ennek hatására offként némi poénhalmazt megengedtek?

<#action> most látom Jokka is a szmájlik között van <#nyes><#nyes>

<#whatever>

Isthy
Nekem az a kifejezése tetszett, hogy "hosszúlépéssel elõnyt szerzett"

Ezek szerint a férfiaknál már bevezeték az alkoholos teljesítményfokozókat? <#wow1><#vigyor><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nincs mit! Nem vagyok semmi jónak az elrontója! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sziasztok, kedves ismerõsök! <#vigyor>
Örülök, hogy sikerült összehozni a talit! <#eljen>
Annak is, hogy sikerült végigolvasni a topicot végre, mert szép számmal voltak ma beírások. Nem véletlenül!
Szerencsére voltak bõven kézis események, azon kívül is, hogy sikerült együtt a Fradinak kiszurkolni a gyõzelmet. <#taps><#taps>

Monti:
Azon az oldalon, amit ajánlottál, nem más, mint Mocsai a szakértõ.😊
Akitõl ma hallhattunk a TV-ben igazán új szakkifejezéseket: pl. technikai perfekció!😊))

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

köszönöm, és bocs, de már nem bírtam nélküle 😉)))

Isthy
"Jó úton halad a csapat"

Gyula értékeli a Cori elleni meccset a handball.hu-n

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ezeket én is akkor lõttem el. Egyébként mail ment.

Isthy
Elküldtem a freemailes fiókodba

DUNAFERR FOREVER!!!

Még folyamatban a visszaolvasásom, de már néztem, azonnal szemet szúrt, nem is tudtam mit mondja rá😊))) Megköszönném a nagy képet is😊 Privátban elküldöm a mailcímem.
A képrõl jut eszembe, meccs végén mikor volt egy kis levezetõ kocogás ott is milyen szépen összejöttek, mondom bárcsak ott lenne még V-Man. Bejött😊)))))

SomogyiG
A tipussal igen, az árával már kevésbé. (~140 eFt) 😊

Ha lett volna idõm kiismerni, talán jobban összejött volna, de azt hiszem, hogy a CCD mérete ennél nem enged sokkal többet. A legszinpatikusabb benne a 12x zoom és az optikai képstabilizátor, de inkább szabadtérre javasolt szerintem.

VMan
az nem rossz, én is szemeztem ezzel a típussal asszem.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Megtaláltad a Neked "szánt" képeket? A galériába csak 600x800 felbontásban tettem fel, ha kéred, el tudom küldeni az eredeti 2560x1712, azaz 4.5 Mpixeles változatot is.

SomogyiG
Megpróbáltam elõször fix, 1/60 zárral, (gondolva azt, hogy csak a gyors mozgások fognak elmosódni) de ehhez kevés volt a 3.7-es fényerõ, mert túl sötétek lettek a képek. Ezért szépen leradíroztam a kártyát, és automatával (ahogy javasoltad) küzdöttem tovább. Sajnos emiatt még a bemelegítésnél is van elmozdult részlet, de ez egy sport felvételnél végül is nem zavaró. Ha nagylátószöggel fotóztam, akkor a 2.8-as fényerõhöz már néha összejött az 1/30 körüli záridõ, de egyébként 1/8, 1/10 körüli volt az általános. Szerencsémre a gépnek elég komoly optikai képstabilizátora van, ezért én nem "rángattam" el a gépet, csak a mozgások mosódtak el. Egyébként egy Panasonic FZ30 géppel "szenvedtem".

A tegnaphoz: jó volt, csak sokan voltunk és rövid volt, így aztán van akivel szinte egy szót sem beszéltük😞 Majd legközelebb!

VMan
mien beállítással fotóztál végül?

Breki33
Legnépszerûbb témák

1. Kézi és az Olimpia
2. Heroes of Might & Magic V.
3. 2006 FIFA World Cup Germany
4. SilkRoad Online
5. Armed Assault
6. Football Manager
7. FORMA1
8. Battlefield 2
9. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
10. GTA: San Andreas

Breki33
lehet javítani rajtuk akát acdsee-vel is
Breki33
Tessék innen letölthetõ az összes kép

Link to the file:
http://www.mytempdir.com/666081
SomogyiG
Én már tegnap felraktam a galériámba azokat a képeket, amik nézhetõek...

Az igazat megvallva elõször fotóztam csarnokban, ráadásul kölcsön géppel, ezért sokra ne számítsatok. A videofelvételt még most "elemzem", idõvel abból is lesz valami...

Bizonybizony akkortájt jól álltak a csillagok, a lányom 4 nappal "öregebb".<#papakacsint>

Breki33
22 megát?

megy fel a mytemp-re
Breki33
és jól focizik
[email protected] szeretném a képeket 😊, plíz 😊

VMan
mitagadás, még a nyári, újvárosi Kulcsár-emléktornán ragadta meg a figyelmemet... 😊
ehhez képest már négyszer sikerült elszalasztanom a közös kép lehetõségét vele, remélem jövõre is ennyit jár Mo-ra, de még jobb lenne ha leigazolná a Cornexi 😊

(egyébként egy napon született Szucsánszki Zizivel, ezen a napon nagyon jó lehetett a csillagok állása 😊)

SomogyiG
A kettõ nem ugyanaz, mivel közben elmentem a jegyeinkért, és már a VIP bejáratnál vagyok egy szép nagy háttal 😊

Breki33
látom Kristina Franic bejön :-)
<#mf1><#worship><#eljen>