Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
de miért nem jöttél topictalira?
mûrmint miért nem állt oda? 😞
Breki rajtad a sor,mint nagy képvarázsló, valahogy vágd ki Gabit másik képról, és másold oda 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
na mindjárt rávarázsolom
ott áll háttal, de õ miért nincs rajta??? 😞

VMan
ez pont így történt 😄

az eredményt felraktam IDE

(amióta meg van az új gép nem az a gond, hogy összehozzak egy galériányi elfogadható képet, hanem, hogy melyikeket töröljem a túl sok kép közül 😄)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG?!

Breki33
na akkor hogy egyszerûsítsünk felrakom egy tárhelyre az összeset majd és kilinkelem

de aki nem bánja már most kirakhatom csak kéne tudni ki nem bánja
Mármint mindenkinek😊

mailen átküldöd?

háááát, elõször cenzúráznám, ha lehet 😉 máramin rajta vagyok 😊

Szerintem Te nem taliztál vele 😊 Mi is csak a csarnok aulájában, mikor ment be elfoglalni fotós hlyét 😊 hogy csináljon újabb fantasztikus képeket 😊))

Breki33
egyébként msn-em nincs de mindenki azt hiszi hogy van :-)

vki mondja már meg melyik volt V-Man PP
Breki33
Ez meglesz, csak kérdés jöhet-e a fórumra is :-)
Breki33
#24152 -ben van
Áááá, nem jött össze a 8-10 gólos gyõzelem amit jósoltam, de annyira nem volt szoros mint azt Méhes Gábor (ha így hijják) szerette volna 😊 Ebbõl látszik, hogy nem voltam kint, regenerálódtam, meg más dologom is volt, de az ötödik meccsre megyek, mert már látom Szegeden nem akarunk nagyon gyõzni....😉

Breki tedd fel valahova az összes képet, szeretném megnézni, vagy msn-en küldd el õket, plíz...
Erre kérem Gabi-t is 😊)
Isthy: emailben lécci a Tomis képet 😄DD

SomogyiG
Nekem itt nem jelenik meg a kép...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Olyan nincs, csak egy takarásos ahol elbújsz egy Kalóz mögé illetve egy Elefánis csoportkép.
amin rajta vagyok azt inkább ne... <#banplz><#nevetes1>

Breki33
V-Man-el én találkoztam?

Vannak még képek amin külön külön vannak topictagok Fradi sállal és egyébbel.

Szóljon aki azt akarja, hogy kirakjam illetve nem akarja :-)
Isthy
Jóvanna! Ezek voltak a helyi nevezetességek! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

szép helyeken jártatok.

akkor én mit mondjak.... <#wilting><#nevetes1>

Isthy
Hehe! Pont sikerült belepislognom! <#vigyor0>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony nagy meccs volt! A Szeged nem adta fel a nagy félidei hátrány után és küzdött végig. Gratulálok mindkét csapatnak! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Irigyellek Benneteket tényleg szép tájakon jártatok.
Érdekes, hogy minden második képen nõi fenék van.
<#mf1><#nyes>

Köszönjük a beszámolót és a képekek.
<#worship><#taps><#taps>

Hajrá Magyar Kézilabda!

Breki33
teis kint voltál?

óriási!!!

hát nem semmi ez a Veszprém- Szeged meccs.

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
a gyõr meccset is felvettem még nem láttam, de gratulálok a gyõrnek

olvasom volt -6 is onnan jöttek fel
Breki33
Breki33
Sziasztok énis hazaértem és kapásból megnéztem a Fradi meccset.

Most javítom a képeket, de erre gondolom sokan várnak PP

Neveket nem írok aki ott volt ugyis tudja ki ki.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek akik segítették utazásunk illetve bejutásunk.
Még nem olvastam vissza, de sztem jól sdikerült a topictali.
Hege eto
http://kep.tar.hu/titkarur/50282568#2

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Egy kis nézelõdnivaló: A túra és a fotósorozat címe: "ÓHHHH, de jó segged van......"
http://kep.tar.hu/titkarur/50282568#2

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Köszi a beszámolót! Örülök, hogy a túra minden szempontból jól sikerült! Még egyszer gratula a csapatnak és a szurkolótábornak is! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Buday

Gratula és köszi a beszámolót!

Üdv itthon!
GRATULA A GYÕRNEK a remek 2. félidõért!
KEK-kupa már csak rajtatok múlik, remélem sikerül!

Mekkora gólt lõt Budai V-Sz 19-12

Hege eto
Sziasztok!
Nos megjöttünk errõl az okos túráról. Az odafelé út Gyõr-Letenye-Zágráb-Split-Dubrovnik-Podgorica volt.Letenyénél túlmotiválódtam, és az elsõ képeim Split utánról valók. Végigbuszoztunk a horvát tengerparton. Egyszer megálltunk, egyik tagunk bevállalt egy fürdést a tengerben. Mi röhögve néztük és azon elmélkedtünk, hogy édesvizes tusolás nélkül mekkorát fog szívni a koma. Be is jött😊))))) Vakarózott mint a leprások😊))))
Dubrovnik egy ékszerdoboz. Maga a csoda. Utána átléptünk Boszniába, majd Montenegróba. Ezek külön országok? Mert határ mindenhol van. Elkezdtünk újra motiválódni és gyönyörködtünk. Komolyan mondom mindenkinek, hogy menjen el Montenegróba. Csodálatosan szép tájakon vezet az út. Meseszép hóval borította hegycsúcsok amik szikráznak a napfényben, gyönyörû zöld rétek.
Podgoricába érkezvén együtt tartottuk a bandát(nem sok jót hallottunk a helyiekrõl). Felesleges aggódás volt. Nagyon barátságos volt mindenki.A közlekedésük balkán, majd megsüketültünk a dudáktól.A sörük jó. A Lányaik meseszépek, teljesen le voltunk döbbenve. Ott az emberek valamit szednek mellre, mert ennyi jó mellû lányt még sehol nem láttunk.Készült néhány fotósorozat a helyiek adottságairól😊)))))))
Talán egyszer akart egy 5fõs ultra csoport megkóstolni bennünketmi 6an voltunk, de némi tanakodás után továbbálltak. Mutogatás beszólás nem volt.
Némi motozás után bementünk a csarnokukba. Rágyújtottunk egy nótára. A helyiek nem fütyültek ki nem mutogattak csak a szpíkerük felhangosította a zenét. Ekkor éreztük meg hogy itt még sanszunk is lehet szurkolásban😊))))
Lassan a helyi B-közép is megérkezet némi tapssal jelezték hogy készültek.
A bemelegítés alatt már zengettük a csarnokot. A helyiek nem vettek rólunk tudomást passzívan szemlélték az eseményeket. Elkezdõdött a meccs. Mi toltuk becsülettel, tényleg mindenki odatette magát gyerektõl felnõttig. A helyiek néha tûzbe jöttek, de mikor az ETO 2gólon belül volt jött a nagy kuss. Némi tapsot megengestek maguknak.Mi folyamatosan kaptuk az sms-eket, hogy toljuk neki, mert a fél ország azon röhög, hogy leszurkoljuk a szerbeket. Na ez olaj volt a tûzre😊))))) A csapat is meghálálta a szurkolást. Kiváló játékkal csinált egy sokat érõ Xet😊))))))
A meccs végén 2x visszarendeltük a Lányokat. Dufika kiosztotta a csapat vízkészletét a tikkadt szurkolóknak. Énekeltünk egy Himnuszt, egy Boldog születésnapot Görbének és cafat izzadtan kijöttünk a csarnokból.
3 bevállalós kollegámmal mi lementünk és megfürödtünk a kristálytiszta folyóba meztelenül (kurva jól esett, de 2cm-es volt a víz😊)))))
Gratuláltunk a Lányoknak, kibontottunk pár sört és nekivágtunk az útnak.
Borzasztó fáradtan, de optimistán hazaértünk.

Hátha egyszer megvették azt a szar gázdudát akkor nem, hagyják elpocsékolni. Ki kellett fújni minden egyes köbmilliméterét.
<#nevetes1>

Hajrá Magyar Kézilabda!

Nagyon megy a Veszprém 18-12

Isthy
Ez nem kérdés! Tuti, hogy most ott örjöng a nézõtéren! Már 18-12 a Veszprémnek!

DUNAFERR FOREVER!!!