Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel megvan a mesterhármasunk:
2003: Boki
2004: Kulcsi
2005: Görbe
Meg persze gratula Árpinak is!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
köszi
Azért egyszer nem ártan, ha szépen érthetõen idegen szavakat mellõzve is tudna értékelni..
Hajrá Magyarok! <#felkialtas>#felkialtas><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A 2005-ben elhunyt válogatott kézilabdázó, Kulcsár Anita emlékére nevelõegyesülete, a nyíregyházi Kölcsey Ferenc DSE 2005-ben díjat alapított, amelyet minden évben az iskola legkiválóbb teljesítményt nyújtó kézilabdázója kap meg.
A Szabolcs Online információja alapján a Kulcsár Anita-emlékdíjat idén a diákolimpia országos döntõjében gólkirályi címet szerzõ Tilki Andrea kapta, amelyet a gyõztes Hadobás Istvántól, Kulcsár nevelõedzõjétõl és a tavalyi díjazott Zomborszki Edittõl (Gyõri Graboplast ETO) vehetett át. A balszélsõre szintén szép jövõ várhat, hiszen sportolói pályafutását a Debreceni VSC csapatában folytatja."
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Szurkolói fórumokon napok óta vitatéma, miért nem halasztja el a Magyar Kézilabda Szövetség a Gyõri Graboplast ETO KC és a Ferencváros közötti, döntõnek beillõ bajnoki összecsapást. A május 17-i összecsapást ugyanis a két legjobb magyar együttes nemzetközi kupafináléja fogja közre. A választ Sinka László fõtitkár nyílt levélben adta meg.
GÖÖÖÖRBICZ ANITA!!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A World Handball Magazine olvasói és a Nemzetközi Kézilabda Szövetség honlapjának szavazói alapján Görbicz Anita (Gyõri Graboplast ETO) és Sterbik Árpád (Ciudad Real) lett a 2005-ös esztendõ legjobb kézilabdázója.
A Gyõr válogatott irányítója a voksok 42,75 százalékát kapta meg, ezzel kétszer annyi szavazatot zsebelt be, mint a második helyezett román kapus, Luminita Dinu, és honfitársnõje, Valentina Neli Ardean Nilsei.
A férfiaknál sokkal kiegyensúlyozottabb volt a versengés: Sterbik Árpád, a Veszprém egykori és a Ciudad Real jelenlegi kapusa 22,5 százalékot kapott, a második helyezett horvát Ivano Balic 21,14-et, míg a horvát Mirza Dzomba 17,2-t.
A szavazás végeredménye:
nõk:
1. Görbicz Anita 42.75 százalék
2. Luminita Dinu (román) 21.01 százalék
3. Valentina Neli Ardean Nilsei (román) 17.44 százalék
4. Pearl van der Wissel (holland) 5.21 százalék
5. Ljudmila Bodnyeva (orosz) 4.89 százalék
6. Grit Jurack (német) 3.80 százalék
férfiak:
1. Sterbik Árpád (szerb-montenegrói) 22.50 százalék
2. Ivano Balic (horvát) 21.14 százalék
3. Mirza Dzomba (horvát) 17.20 százalék
4. Mateo Garalda (spanyol) 13.47 százalék
5. Wissem Hmam (tunéziai) 8.46 százalék
6. Eduard Kokcsarov (orosz) 7.57 százalék
Anyü meg elkezdte kiabálni, hogy BEa
már mindenki odanézett és õis meghallotta felnézett erre Anyu
Nézz ideeeeeeeeee
erre rámnézett de én meg pont töröltem a régebbi képeket így csak intettem egyet neki, hogy hello.
Aztán az elõcsarnokban már nem menekült Anyu elkapta, megköszönte a jegyeket én meg elmondtam mit mondott nekem legutobbi találkozásunkkor amit mosolyogva fogadott.:-)
Viszont felvetõdött egy olyan 5let - ami ugyan ezt a problémát már nem oldja meg, de a jövõre nézve megszívlelendõ - hogy a Magyar Kupa meccseit zavarják le az õszi szezon alatt, ezáltal a tavaszi szezon könnyebben be tudná fogadni a nemzetközi kupameccseket. Pont ugyanúgy, ahogy a Dánok és a Norvégok csinálják. Ott már decemberben megvolt a hazai kupa gyõztese, és már 1-2 hete a bajnok is megvan. Õk sokkal kisebb leterheltség mellett tudták lejátszani a fontos és kemény meccseiket.
Szerintem is ez lenne talán a legjobb megoldás!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ráadásul szerintem Dunaferr szurkolóknak külön tettek el jegyet, amit külön Köke-dedikációval lehetett átvenni. <#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2> Sajnálhatod, hogy nem jöttél! <#wink>#wink>
A halasztás lehetõsége szóba került, de a válogatott programok miatt ez nem lehetséges. (El kell engedni a idegenlégiósokat, pl. Fradi.)
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, úgyhogy lehet, hogy már felmerült, de vajon nem kéne a Gyõr-Fradit elhalasztani a nemzetközi kupavisszavágók után? Mondjuk nemigazán kérdésnek szánom, a magyar kézilabdának öngól, ha most szerdán egymásnak esnek, hiszen se a Fradinak, se a Gyõrnek nem ígérkezik könnyûnek a kupa megszerzése.
Nemtom ez az MKSZ-ben felmerül-e valaki fejében, de sztem egy héttel csúszhatna a "bajnoki döntõ", különben lehet a két szék közüli pad alá verzió teljesülése.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Közben megjött Köke, s mint egy jóságos Télanyó agy nagy szatyorból egy csomó konzerv Cola-t borított ki közéjük. Mondanom sem kell, hogy azonnal letámadták a konzervhalmot.
Válogatott igy, EHF döntõs úgy, minimum bajnoki 2. amúgy, rendkívül közvetlenek és semmi nagy arc, hogy én egy egyszerû nézõ vagyok, Õ meg egy sztár játékos.
De mindez igaz a soxoros válogatott Kökétõl az edzõ és szövetségi kapitány Németh Andrásig!
Õk igazi sztárok a szó legszorosabb értelmében!!! <#worship>#worship>
Csak a kizárásos elvet kellett alkalmaznia a Dr. úrnak 😄
DUNAFERR FOREVER!!!
Ami Téged illet SomogyiG csak tippem van, de 99%-ra biztos vagyok benne.. 😊
De nem írom le, hogy kire gondolok, nehogy sérüljön a titokhoz való jogod.. 😄DD