Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugodtan elmehetsz meccsre Szkopjéban, Podgoricán, Valcean, pedig ezek igazi balkáni katlanok,. Vigyáznak Rád, zászlózhatsz stb., míg dániában,franciaországban tutira full gagyi helyet kapsz és a nemzeti színû zászlód se teheted ki, mert reklám. Szóval az EU egy nagy kula elõttem és le...rom magas ívbõl.Kicsit vicces, hogy besanconban 10x több beintést kaptunk a helyiektõl, mint Podgoricán.Arról meg ne is beszéljünk, hogy az nép ahol a gyerekeket az utca kövérõl etetik a szüleik, 5m-re a kutyaszartól, azok rohadtul ne tartsanak nekünk elõadást semmirõl.Ezt fotóval is megtudom erõsíteni. Na nem offolok, de ez kikivánkozott.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Azt is tudom, hogy ezek a finoman fogalmazva kellemetlenségek elõfordulhatnak, de szerencsére nem a kézilabdameccsekre jellemzõ.
Habár az sem lehetetlen, hogy kissé naivabb vagyok a kelleténél...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
nem mondom, sajnos nálunk is volt ilyen... 😊
És nem is olyan régen nem javasoltátok a Lokista sálat mint kiegészítõt az EHF meccsen ;DDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ez persze nem igaz, ha netán az ellenfélnek szurkolna...
Abban viszont igazatok van, hogy a hülyeség ellen nincs orvosság!
Abban is biztos vagyok, ha egy ilyen "idegen eredetû" szimpatizánst valami agyatlan részérõl támadás érni, garantáltan megvédenék a Fradisták!
Emlékezzetek csak vissza, hogy felkészülési tornákon rendszeres a keresztbeszurkolás a külföldi ellenfelekkel szemben.
Az idiótákra ne alapozzatok, azok szerencsére nagyon elenyészõ kissebbség, de tény, hogy léteznek...
Talán csak a válogatott meccsek alkalmával...
De arra gondoltam, esetleg leesne nekik a tantusz, hogy a lehet az is, hogy nem ellenségek vagyunk!!
A BL-indulóknak egy-, az EHF-kupa képviselõinek két mérkõzés van
Forrás: SportFórum.hu
A szerdai és a szombati játéknapokkal befejezõdik a 2005/2006. évi nõi kézilabda bajnokság. A hétközi bajnoki "döntõt" a két kupadöntõs, a Gyõr és a Fradi vívja, míg a harmadik és a negyedik helyért a Dunaferr és a Debrecen csatázik
Forrás:http://www.sportforum.hu
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
hát kb. ennyi 😄 nem vittem túlzásba a fotózást 😊
gondolom a progi is megcsinálja és a különbözõ képek miatt lesz ilyen és nem folyamatos
Az alábbi címen van egy általam készített panoráma kép, viszont nem emlékszem már, hogy mint sikerült össze hozni. Azóta se jártam sikerrel. Ha valaki tudna tanácsolni valami progit vagy le írást stb. írjon. Ja Nikon géphez kapott progival készült.
nekem csak az a gondom, hogy oltári nagy tehetségem van idétlen képet vágni... 😄DD
Breki, nekem is mindegy. (meg amúgy is sztem amin rajta vagyok az már mind be lett linkelve😊))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
No maradjunk már abba, hogy túl vagyok a 3. x-en.... 😞
bár érhetetlen okokból évekig kellett a meló helyen bizonygatnom, hogy elmúltam már 16....
DUNAFERR FOREVER!!!