Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Nos ezt én úgy gondolom, hogy az EU van nagyon messze tõlünk.De kurva messze.
Nyugodtan elmehetsz meccsre Szkopjéban, Podgoricán, Valcean, pedig ezek igazi balkáni katlanok,. Vigyáznak Rád, zászlózhatsz stb., míg dániában,franciaországban tutira full gagyi helyet kapsz és a nemzeti színû zászlód se teheted ki, mert reklám. Szóval az EU egy nagy kula elõttem és le...rom magas ívbõl.Kicsit vicces, hogy besanconban 10x több beintést kaptunk a helyiektõl, mint Podgoricán.Arról meg ne is beszéljünk, hogy az nép ahol a gyerekeket az utca kövérõl etetik a szüleik, 5m-re a kutyaszartól, azok rohadtul ne tartsanak nekünk elõadást semmirõl.Ezt fotóval is megtudom erõsíteni. Na nem offolok, de ez kikivánkozott.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Monti! Sikerült a DVD-t beállítani és felvenni a Fradi-Podravka meccset?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Félreértés ne essék, én nem vettem sem magamra, sem a Fradira ezt a témakört.
Azt is tudom, hogy ezek a finoman fogalmazva kellemetlenségek elõfordulhatnak, de szerencsére nem a kézilabdameccsekre jellemzõ.
Habár az sem lehetetlen, hogy kissé naivabb vagyok a kelleténél...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Aláírom!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

<#eljen><#mf1><#nyes>

Isthy
Sztem nincs gond a színösszeállítással, ez is jelképezheti a zöld-fehér és piros-fehér összetartást. Ha pedig egybeforrasztjuk a kettõt, akkor a legszebb szinösszeállítást kapjuk, a nemzeti trikolórt.<#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igen, a felírat színét szóvá is tettük!😊

Isthy
Azért én sem kockáztattam még meg egyszer sem, hogy Dferr mezben menjek Fradi nemzetközi kupameccsre, pedig már voltam egy páron az elmúlt években. Semmi sem garantálja sajnos azt, hogy nem lennék kitéve atrocitásnak, pedig van jónéhány Fradi szurkoló ismerõsöm. Sajnos a helyzet az, hogy még sok mindent kell tanulni sokaknak ebben az országban...

DUNAFERR FOREVER!!!

😊))

Isthy
Ez álprobléma! A környezet volt a mérvadó az öltözködésemben és csak arra a napra szólt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
most végülis ki nem fizetett?
Isthy
A helyszínnel nincs semmi baj. Az lehet, hogy a neve Zöld Elefánt, de ha megnézted piros-fehérrel van felírva a bejárat felett névtáblára! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
És a 3. kép hol marad? ;-))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
rakd ki a www.tinypic.com-ra
A gáz az, hogy ez több csapatra is igaz itt nem a Fradiról van szó, hanem egy sajnálatos jelenségrõl...

hát azért mikor Fradista üt meg Fradistát, akkor nem tudom mi lenne Dunaferr mezben...meg felrója egy Fradistának egy másik Fradista hogy van nem Fradista kedvence is...
nem mondom, sajnos nálunk is volt ilyen... 😊

És nem is olyan régen nem javasoltátok a Lokista sálat mint kiegészítõt az EHF meccsen ;DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

csak tudod néha be indul az a folyamat is, amikor egy hülye százat csinál....

SomogyiG
Azért ennyire nem rossz a helyzet szerintem. Ha a Fradi-Podravka meccsre bemegy valaki Dunaferr, Cornexi, esetleg DVSC vagy ETO mezben és a Fradinak szurkol, akkor azt inkább "megsüvegelik"!
Ez persze nem igaz, ha netán az ellenfélnek szurkolna...
Abban viszont igazatok van, hogy a hülyeség ellen nincs orvosság!
Abban is biztos vagyok, ha egy ilyen "idegen eredetû" szimpatizánst valami agyatlan részérõl támadás érni, garantáltan megvédenék a Fradisták!
Emlékezzetek csak vissza, hogy felkészülési tornákon rendszeres a keresztbeszurkolás a külföldi ellenfelekkel szemben.
Az idiótákra ne alapozzatok, azok szerencsére nagyon elenyészõ kissebbség, de tény, hogy léteznek...

Sajnos nagyon sokan még nem tartanak ott... 😞(( Tisztelet a kivételeknek!!!
Talán csak a válogatott meccsek alkalmával...

kaloz174
Sajnos, igazad van!😞
De arra gondoltam, esetleg leesne nekik a tantusz, hogy a lehet az is, hogy nem ellenségek vagyunk!!

Élet-halál harcok a végén

A BL-indulóknak egy-, az EHF-kupa képviselõinek két mérkõzés van
Forrás: SportFórum.hu
A szerdai és a szombati játéknapokkal befejezõdik a 2005/2006. évi nõi kézilabda bajnokság. A hétközi bajnoki "döntõt" a két kupadöntõs, a Gyõr és a Fradi vívja, míg a harmadik és a negyedik helyért a Dunaferr és a Debrecen csatázik
Forrás:http://www.sportforum.hu

azért talán jobb, hogy nem, mert kitudja, hogy némelyik "ember" alkoholos befolyás alatt mit mûvelt volna... bár ez gáz, hogy nem tud úgy elmenni valaki egy meccsre, szurkolni egy másik csapatnak, hogy ne a saját kedvenc csapat mezét viselje.... erre szoktam én mondani, hogy messze vagyunk még az EU-tól... nem csak gazdaságilag.

Ja és a videomenünél a régebbi meccsek letölthetõk.

Ja igen, ahol nézni lehet a cl meccset... ok leesett... 😊

kaloz174
Hát igen. Bár az az ötlet, hogy Dunaferr polóban menjek, megfordult a fejemben. Nem véletlenül.

kaloz174
Szerintem ez volt. Te ajánlottad.😊

ó nekünk nem gáz ill. nekem, mert én többször is írtam, hogy a Fradi is a kedvencek között van.... Még neked se gáz..., de szegény Isthy, hogy magyarázza ki a zöld pólót? 😊)))

a kép.tár mindig lekicsinyíti, azt hiszem,az eredeti 2048x1538 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Maga, a helyszín! <#nyes> Körülöttünk meg csupa zöld mezes! <#nevetes1><#nyes><#vigyor2>

<#conf>

kaloz174
Lebuktunk!😊 Több okból!😊)

Breki33
ezek mekkora felbontások?

vagy kicsinyítetted?
fel se tûnt, hogy te is fotóztál

ok

Azért nem mind 😊

hát kb. ennyi 😄 nem vittem túlzásba a fotózást 😊

Breki33
a tiedénél különbözõ képek vannak ezt simán photoshoppal is meg lehet csinálni

gondolom a progi is megcsinálja és a különbözõ képek miatt lesz ilyen és nem folyamatos
ezzel csináltam, mert ezt progit adták hozzá, de többet nem sikerült megcsinálnom ugyan úgy

aha

Breki33
Sztem ez kell neked

klikk
Breki33
na ezt ha megnézted törlöm P
nem ilyenre gondoltam, de ez se rossz!

Breki33
mert te a túloldalon voltál

egy elefánis kép még van P
Breki33
Ez nem panorama, de ha ilyesmit szeretnél

akkor lehet tudok segyteni
off
Az alábbi címen van egy általam készített panoráma kép, viszont nem emlékszem már, hogy mint sikerült össze hozni. Azóta se jártam sikerrel. Ha valaki tudna tanácsolni valami progit vagy le írást stb. írjon. Ja Nikon géphez kapott progival készült.

kösz!😊)
nekem csak az a gondom, hogy oltári nagy tehetségem van idétlen képet vágni... 😄DD

Komoly?! Én is jóval kevesebbet gondoltam😊 (no nem mintha az kor lenne😊)))
Breki, nekem is mindegy. (meg amúgy is sztem amin rajta vagyok az már mind be lett linkelve😊))

Hege eto
Én még most is azt mondom, mint a múltkor. A rájátszás baromság. E- helyett kéne a Magyar kupát játszani. Az alapszakasz lezárni Március végén(ezzel meg lenne a bajnok). Majd oda-visszavágós negyed és elõdöntõket tartani+ a döntõ.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

De most mé..??? 😊))
No maradjunk már abba, hogy túl vagyok a 3. x-en.... 😞
bár érhetetlen okokból évekig kellett a meló helyen bizonygatnom, hogy elmúltam már 16....

Isthy
Nem látom akadályát a dolognak. Annyi kép kering már rólam a neten, ez nem probléma.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na neee! Ne füllents, még nem is vagy annyi! Még ultrahangos magzatkép sem lehet amire hivatkozol ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!