Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Büntiben vagyok talán?!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Egyébként sejtem, mire akartál célozni, csak megalapozatlannak tartom...
Nem Edina rúgta ki Zsigát természetesen, hanem a Cornexi vezetése, de ettõl még Edina nem lett jobb edzõ!
Úgy látszik, a Fehérvári verziót már hallottad, azt hiszem, jó lenne megismerned a másik érintettét is...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szerintem legfeljebb 3 vagy 4 meccs erejéig a Cornexi fakó edzõje, Pánczél Barabás lehetett az, akivel elõkészíttették a váltást. A Hódmezõvásárhelyhez ment edzõnek 2004-ben.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
jah, valóban volt Fanni korábban válogatott, mikor lesérült mindenki balszélen 😊 kb. 18-19 évesen? 😊
Tápai nem átlövõ hanem irányító!!! (ennyi erõvel BB-t is nevezheted átlövõnek 😉)
Ki nem engedte Gyulának bejezni a munkáját, Edina??? Lassan az is Edina hibája lesz, ha Budapesten dugó van 😄DD
A Gyulásat meg ha nem érted nincs mit magyarázni,az meg hogy komolyan vetted pláne azt bizonyítja hogy nem érted 😄DD De nem baj, hülye vicc volt 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
jah, valóban volt Fanni korábban válogatott, mikor lesérült mindenki balszélen 😊 kb. 18-19 évesen? 😊
Tápai nem átlövõ hanem irányító!!! (ennyi erõvel BB-t is nevezheted átlövõnek 😉)
Ki nem engedte Gyulának bejezni a munkáját, Edina??? Lassan az is Edina hibája lesz, ha Budapesten dugó van 😄DD
A Gyulásat meg ha nem érted nincs mit magyarázni,az meg hogy komolyan vetted pláne azt bizonyítja hogy nem érted 😄DD De nem baj, hülye vicc volt 😊
Miért ne lenne átlövõjük? Tápai, Pádár, Brigovácz, Kordjuk!?
Valóban, a Vác szerzett skalpokat! És a Cornexi? Az alapszakaszbeli dobogósoktól egyetlen pontot sem szerzett. Viszont bõven vesztett a Halastól és a Vasastól is.
Az miért nem motiváció, hogy legalább egy gyengébbel szemben ne maradjunk ilyen szégyenteljesen alul? Az miért nem motiváció, hogy a saját közönségéért, hogy önmagáért játszon? Az miért nem motiváció, hogy aláírt egy szerzõdést, miszerint a fizetéséért megdolgozik?
Amikor Zsiga Gyula odakerült, elõször is kisöpörte a régiek jórészét, és az odakerült sok új játékossal elkezdett csapatot építeni. (Róth Kálmán hány év alatt építette fel az ETO-t, ill. Németh Andrásnak meddig tartott, mire összehozta a jelenlegi Fradit?) Viszont az elkezdett munkát nem engedték befejezni, mert helyet kellett csinálni a Nagy Õ-nek, aki a francia válogatott mellõl tért haza (csábították?)
...persze lehet az volt a baj, hogy ellenálltak a "mi fantasztikus Gyulánk" csapat és edzõ közötti összetartási módszerének
Ez is lehet, viszont a Dunaferrbõl xszeres bajnokot és kupagyõztest csinált itthon, és BL gyõztest a nemzetközi porondon (ha jól emléxem, még valami KEK, vagy EHF is volt a háttérben csak úgy mellékesen...)
Milyen kár, hogy nem Edina asszony volt azokban az idõkben a Dunaferr edzõje - mi nyertük volna az összes kupát és bajnokságot helyettetek itthon is és külföldön is - Zsiga Gyula helyett.
Most meg éppen a Kiskunhalas Lányai állnak ellen...
Az, hogy mindkét ma jobbnak tûnõ gárdát otthon megverte, figyelemre méltó.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A bronzérem a tét
A Debrecen otthonában folytatja bajnoki szereplését a Dunaferr NK nõikézilabda-csapata. Kiss Szilárd együttesének minimum pontot kell szereznie ahhoz, hogy az utolsó fordulóban is megmaradjon az esélye a bronzéremre.
A Ferencváros elleni minimális vereséggel eldõlt, hogy a Dunaferr NK nõi kézilabdázói már nem végezhetnek a harmadik helynél elõrébb az idei bajnoki szezon végén. Ahhoz azonban, hogy legalább a dobogó harmadik fokát elérjék, elsõ lépésként legalább egy pontot kell szerezniük ma este hat órától a Debrecen otthonában, majd a hétvégi, hazai mérkõzésen le kell gyõzniük a jelenleg harmadik helyen álló debreceni gárdát. A képlet ugyanis egyszerû, hiszen Bíró Imre csapata jelenleg egy ponttal elõzi meg a mieinket a táblázaton, s ha ma is nyer, akkor az utolsó forduló eredményétõl függetlenül megszerzi a bajnoki bronzérmet, míg dunaújvárosi pontszerzés, vagy siker esetén a döntés a szombati mérkõzésre marad. Együttesünk esélyeirõl a csapat vezetõedzõjét, Kiss Szilárdot kérdeztük. A gárda mestere tisztában van a tét súlyával, s mint azt honlapunknak elmondta nehéz, küzdelmes mérkõzésre számít.
- Ahhoz, hogy elérjük a harmadik helyet, legalább egy pontot szereznünk kell Debrecenben, majd itthon is le kell gyõznünk vetélytársunkat. Sajnos sok problémával küzdünk, hiszen Radulovics csak tegnap kezdhette el az edzéseket, s mellette több kisebb sérülés is sújtja a csapatot. Ám a legnagyobb problémánk mégsem a sérülésekbõl adódik, hanem abból, hogy úgy érzem, a legutóbbi két vereség rettenetesen megviselte a csapatot. Ez látszik az edzéseken, a gyakorlások hangulatán, s bár igyekszünk felrázni a lányokat, ez nagyon nehéz feladat. Éppen ezért rettenetesen nehéz mérkõzésre számítok, de emellett arra is, hogy becsületesen helyt állunk a hajdúságban. A Debrecen ugyanis hazai pályán szinte verhetetlen, s ezt bizonyította a Gyõr és a Ferencváros ellen is. Ellenfelünk remekül él a gyors indítások adta lehetõségekkel, így támadásainkat pontosan kell befejeznünk, s védekezésben is arra kell törekednünk, hogy a rendkívül erõs belsõ embereiket semlegesíteni tudjuk. Csak akkor lesz esélyünk a gyõzelemre, ha mindenki a maximális tudását nyújtja, de problémáink ellenére azért a gyõzelem a célunk, hiszen mindenki szeretne legalább éremmel búcsúzni az idei szezontól.
(forrás: www.dferrhandball.com)
ezerszer elmondtam a Dunaferrnél, Fradinál, Gyõrnél gyengébb a játékos állománya.. egyedül a Debrecennel egyenlõek talán..akkor miért annyira meglepõ, hogy nem kerültek 4-be? (és mielõtt még jössz nekem azzal hogy ott játszik BB, Fanni, Susu, Siti, Tápai... de ezekközül egy em átlövõ, az meg nincs a csapatnak, sajnos, nélkülök nehéz meccseket nyerni...)
Kapott ki már több felsõházi csapat Vácott, Halassal is volt döntetlen, pedig mindegyiknek magasabban jegyzett a játékosállománya... na és, a sportban pont ez a szép..bárki gyõzhet, ha adott napon jobban megy neki 😊
És én igenis értem Fanni motiváció hiányáról szóló nyilatkozatát...tök mindegy hogy 5. vagy 6. hely, õk a felsõházba szerettek volna jutni, ehhez képest ki nem sz.rja le 5. vagy 6. hely, engem legalábbis sosem érdekelt ez már...
De amilyen nyilatkozatokkal etetik a világot, azt már nem veszi be a gyuhám. Fanni szerint nincs motiváció meg etc... A havi fizetésük miért nem motiválja õket? Annyira tele vannak címekkel (OK, van egy EHF kupa) hogy már életük végéig ebbõl fognak (meg)élni?
Edina biztosan olvassa Zsiga Gyula, Mocsai Lajos, Németh András vagy Róth Kálmán nyilatkozatait, legalább ezt tanulja el tõlük, ha már szakmailag a cipõjük talpáig sem ér fel...!
Egyértelmûen magasabban jegyzett a játékosállományuk, mint a Halasé!
Edina: mindenre rákészültünk, tudtuk, hogy a Halas mit fog csinálni ... A Halas pont ugyanazt csinálta, amit vártunk ...
Akkor Zsigáék miért tudták úgy megalázni õket, hogy több mint 10 góllal elmentek, s csak a biróknak köszönhették az utolsó 5 percben, hogy 6 lett a különbség ...?
Hogy sikerült Edinának röpke két év alatt igy leamortizálni egy jó játékosállományú, és jól felkészített csapatot?
nõi EHF-kupa döntõ mérkõzés
2006. 05.20. 17,45 óra SPORT1
(bocs)
Remélem, pénteken a Vasas meccs is jólesz!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
5.Cornexi-Alcoa 11
6.Kiskunhalasi NKSE 10
7.Vasas-INVITEL 8
8.Hódmezõvásárhely...1
9.-11. helyért
9.Váci NKSE 10
10.Bp. Kõbányai Spa...4
11.Békéscsabai ENK 3
5. Ford. 2006. 05. 19. 18:00 Vasas-INVITEL Kiskunhalasi NKSE
5. Ford. 2006. 05. 19. 18:00 Békéscsabai ENK Bp. Kõbányai Spartacus SC
ÚJVÁROS, ÚJVÁROS!!!!
Mi folyik ott "sport" címszó alatt?! 😞
nõi bajnoki mérkõzés (rájátszás)
2006. 05.17. 17,00 óra m1TV
Pick Szeged - MKB Veszprém KC
férfi MTD Bajnoki Döntõ 4. mérkõzés
2006. 05.18. 17,00 óra SPORT1
Gyõri Graboplast ETO KC - Buducnost Podgorica
nõi KEK-kupa döntõ mérkõzés
2006. 05.20. 16,15 óra m1 TV
Podravka Koprivnica - FTC
nõi KEK-kupa döntõ mérkõzés
2006. 05.20. 17,45 óra SPORT1
Viborg HK - Krim Ljubljana
nõi Bajnokok Ligája döntõ 2. mérkõzés
2006. 05.20. 0,40 óra m2 TV
MKB Veszprém KC - Pick Szeged
férfi MTD Bajnoki Döntõ 5. mérkõzés
2006. 05.21. 14,00 óra m1 TV
1. Gyõr 10 p
2. FTC 9 p
3. DVSC 5 p
4. Dunaferr 4 p
A szerdai és a szombati játéknapokkal befejezõdik a 2005/2006. évi nõi kézilabda bajnokság. A hétközi bajnoki "döntõt" a két kupadöntõs, a Gyõr és a Fradi vívja
Tovább»http://www.sportforum.hu
Most nézegettem régebbi fényképeket, hát abból 6 embert ha láttam a leguccsó hazai meccsen 😞((
Okait viszont nem értem 😞 illetve talán mégis...
de azért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is az okokat illetõen...
Én is jópár embert ismerek a megboldogult Red Alertbõl*, be merek ülni velük akármikor a 108ba, de hívatlanul azért inkább civilben megyek😊)))))
*Ezt senki ne vegye magára, aki érti érti...
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Én csak azt nemértem, és soha nemis fogom, hogy miért kell minden Fradi meccs elött, és után a hálló mögött, az Ú.vár....b.v. rigmust teletorokból óbégatni!
Szerintem ez a játékosokat, és minden jóérzésü sportbarátot iritál!
Kiváncsi lennék, hogy ezek a "szurkolók", miként értékelnék azt a tényt, hogy sok újvárosi szurkoló szorított, és szurkolt kedvenc csapatuknak az EHF döntõn!!!!!!!