Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ez jó mindenkinek!!<#wave>#wave>
Bár ez meg Hegének lehet kifogásolható?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Akkor mond azt, hogy hajrá egyik ne hagyd magad másik!
Most törlesztek a szombati szurkolás miatt Kalóznak, Mse-nek, és Isthynek 😊
Neked azért nem, mert úgy tudom, hogy a szived egyik csücskében a Fradi lakozik, a másikban a Dunaferr.
Csucsu meg majd jól megharagszik rám, de egyszerre nem lehet mindenkinek a kedvére tenni 😞
Két mérkõzésre szóló eltiltást kapott Kirsner Erika, a büntetést december 31-ig felfüggesztette a fegyelmi bizottság.
Csapatkapitányunk a Dunaferr ellen megnyert mérkõzésünk utolsó másodperceiben kapott piros lapot, miután - egy gólos ferencvárosi vezetésnél... - nem hagyta, hogy a vendégek elvégezzék a szabaddobásukat.
Erika ügyét kedden tárgyalták, majd két mérkõzésre szóló eltiltást szabtak ki rá, amelyet december 31-ig felfüggesztettek. Csapatkapitányunk tehát pályára léphet a szerdai, Gyõri ETO elleni idényzárón.
Hosszú idõ kellett hozzá - és pár játékos távozása - hogy megértsék: csak akkor megy a szekér, ha egyszerre húzzák, és egy irányba!!!
Neked már visszajött a háttered? Nekem még mindig szürke!
nagyszerû csapat volt az, érthetetlen hogy miért nem találták meg Zsigával az összhangot...
Farkas A., Siti B., Németh H., Kulcsár, Deli, Kenyeres, azaz semmiképp nem állt kisebb nevekbõl, mint a mostani Cornexi, de eredményt még annyit sem értek el.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
a vásárhelyi szurkolók/játékosok Patyi bácsizták az biztos 😄
(Virág elvti)
De azért maradjunk meg a Barabás név mellett, ha lehet... 😊
azaz semmi esetre sem miatta került sor Zsiga eltávolítására.
Már ketten bünhõdünk!!!<#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>